שאלון קצרצר

jack 1

New member
שאלון קצרצר

(כן בטח) שם מלא: גיל: גובה: משקל: שיער: עיניים מיקום: ארץ לידה: תאריך לידה: מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? חיבקת מישהו/י? מישהו/י חיבק/ה אותך? עישנת? שתית משקה אלכוהולי? השתכרת? לא ממש קרה שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? לבשת חצאית? קנית בגד? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? הקדישו לך שיר? המממ חודש? שיפרו לך את המצברוח? היית אסירת תודה למישהו/י?(למי?) היום: באיזו שעה התעוררת? מה/מי העיר אותך? מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה היה הדבר הראשון ששמעת? מה היה השיר הראשון ששמעת? מה אכלת? איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מיקום כרגע: מאכל אהוב: חיה אהובה: חג מעודף: ערוץ מועדף: סלנג אהוב: מילה אהובה: להקה אהובה: שחקנית אהובה: שחקן אהוב: איזה כיתה את: בדיחה שגרמה לך לצחוק: הבנאדם הכי יפה שראית: הפאדיחה הכי גדולה שלך: הדבר הכי מטורף שעשית: הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: את חושבת שאת יפה? את חושבת שאת צבועה? את חושבת שאת קנאית? את חושבת שאת קרצייה? את חושבת שאת עקשנית? את אוהבת את עצמך? בזבזנית או חסכנית? בנאדם ש: שונא/ת: אוהב/ת: מתגעגע/ת אליו: חסר לך: עושה לך טוב להיות איתו: הכי מצחיק: הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: איפה היית רוצה לגור בארץ? בחו''ל? איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? יש לך פלאפון? למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צלצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ושומר מסך? את רוצה להיות זמרת? את רוצה להיות שחקנית? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? יש לך פירסינג? איפה יש לך? איפה את רוצה פירסינג? אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? את מאמינה: באלוהים? בגורל? בחיים מחוץ לכדור-הארץ? באהבה ממבט ראשון? באהבה,בכלל? פורום אהוב: באיזה פורומים את כותבת: יש לך חברים בפורומים? מה הדבר האחרון שאכלת? מה הדבר האחרון שקנית? מי האדם האחרון שחיבקת? מי האדם האחרון שראית? מי האדם האחרון שדיברת איתו? מה את עושה עכשיו? את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? מה את/ה שומע/ת? מה הסרט האחרון שראית? מה התוכנית האחרונה שראית? מה הדיסק האחרון ששמעת? מה השיר האחרון ששמעת? מה החלום שלך? מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: מזכיר לך חבר\ידיד לשעבר: מזכיר לך חבר\ידיד נוכחי: מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): מזכיר לך את הילדות: גורם לך לבכות: גורם לך לצחוק: גורם לך לרצות לרקוד: מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: הופך אותך למאוד ישנוני: שהיית רוצה לכתוב אותו: שממלא אותך באושר צרוף: שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: שמסכם את שנות הנעורים שלך: ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: שאתה אוהב להתעורר לצליליו: שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך: שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר: שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: שגורם לך לחשוב על סקס: שגורם לך לחשוב על להיות לבד: שגורם לך לחשוב על הירח: מי הבנאדם שהכי חשבת עליו בזמן השאלון? מה תעשי אחרי שתסיימי את השאלון? את חושבת שמישהו בכלל יקרא אותו? איך היה השאלון?

jack 1

New member
תשובות

שם מלא:שלומי. גיל:גדול. גובה:173. משקל:לא זוכר מתי נשקלתי לאחרונה.. שיער:ליפה לא מוגדרת בצבע חום. עיניים:חומות מיקום:חור בדרום. ארץ לידה:ישראל תאריך לידה:26.8.86 מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?לא זוכר.שנתיים וחצי נראה לי. חיבקת מישהו/י? לא זוכר מישהו/י חיבק/ה אותך? לא זוכר. עישנת?מזמן. שתית משקה אלכוהולי?לפני חודש. השתכרת?לפני שנה שכבת עם מישהו/י? שנתיים וחצי. היית במועדון? לא זוכר. לבשת חצאית? O.O קנית בגד?שלושה שבועות בערך. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"?אתמול. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?מזמן...
הקדישו לך שיר?לא שזכור לי שיפרו לך את המצברוח? אתמול. היית אסירת תודה למישהו/י?(למי?)מממ לא זוכר.. היום: באיזו שעה התעוררת? 7.00 מה/מי העיר אותך?הטלפון. מה היה הדבר הראשון שאמרת?הלו. מה היה הדבר הראשון ששמעת?את הטלפון. מה היה השיר הראשון ששמעת?עוד לא שמעתישיר. מה אכלת? עוד לא אכלתי איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?O.O מיקום כרגע:בחדר האינטימי שלי? מאכל אהוב:המבורגר ופיצה. חיה אהובה:טיגריס. חג מעודף: אין ערוץ מועדף: ערוץ 6. סלנג אהוב:O.O מילה אהובה:גאד דאמט. להקה אהובה: אוונסנס. שחקנית אהובה: אין. שחקן אהוב: אין. איזה כיתה את: אני לא בכיתה. בדיחה שגרמה לך לצחוק:ממממ אין לי כוח לכתוב אותה.. הבנאדם הכי יפה שראית: O.O הפאדיחה הכי גדולה שלך:O.O הדבר הכי מטורף שעשית:O.O הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו:O.O אתה חושב שאתה יפה? בטח אתה חושב שאתה צבועה?כולנו צבועים במידה כזו או אחרת.. אתה חושב שאתה קנאית? קצת. אתה חושב שאתה קרצייה? לפעמים. אתה חושב שאתה עקשנית?לפעמים אתה אוהב את עצמך? לפעמים בזבזן או חסכן? בזבזן בנאדם ש: שונא/ת: O.O אוהב/ת:O.O מתגעגע/ת אליו:נוריאל חסר לך:נוריאל עושה לך טוב להיות איתו:נוריאל. הכי מצחיק:אתם לא מכירים. הכי דפוק: אתם לא מכירים הכי מוזר:אתם לא מכירים
הכי כיף לדבר איתו: נוריאל איפה היית רוצה לגור בארץ?באילת... בחו''ל? לא הייתי רוצה לגור בחול האמת. איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב?שאלתיאל קוואק. יש לך פלאפון?כע למי אתה מתקשר הכי הרבה?אין שיחות איזה צלצול יש לך?מממ משו של הדורבנים נראה לי .. הקול הכי יפה ששמעת? O.O איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? מממתמונה כזו של חוף. ושומר מסך? מסך שחור.? אתה רוצה להיות זמר?לא... אתה רוצה להיות שחקן? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפ?לא חושב..אולי אמרו לך פעם שאוהבים אותך?לא שזכור לי... כשאתה אומר אני אוהב אותך אתה מתכוון לזה? בדרך כלל. יש לך פירסינג? לא איפה יש לך? אין לי איפה אתה רוצה פירסינג?אני לא רוצה! אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? לא יודע.קודם שאני אמצא ואז נחשוב... אתה מאמינ: באלוהים?כע בגורל? לא בחיים מחוץ לכדור-הארץ?כע באהבה ממבט ראשון?ממ בערך. באהבה,בכלל?ממ בערך. פורום אהוב:אוונסנס באיזה פורומים את כותבת:ה"פ,סאמרלנד,אוונסנס יש לך חברים בפורומים? כע מה הדבר האחרון שאכלת?ספגטי...אתמול. מה הדבר האחרון שקנית? בקבוק קולה גדול. מי האדם האחרון שחיבקת? לא זוכר מי האדם האחרון שראית? אח שלי . מי האדם האחרון שדיברת איתו?אח שלי. מה את עושה עכשיו? עונה על השאלון? את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?לא. מה את/ה שומע/ת? לא שומע כלום. מה הסרט האחרון שראית? שר הטבעות 3 מה התוכנית האחרונה שראית? הימן ושליטי היקום. מה הדיסק האחרון ששמעת? אין לי דיסקים. מה השיר האחרון ששמעת? לא זוכר.... מה החלום שלך?אין לי מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר:O.O מזכיר לך חבר\ידיד לשעבר:O.O מזכיר לך חבר\ידיד נוכחי:O.O מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי):O.O מזכיר לך את הילדות:O.O גורם לך לבכות:אין שיר כזה גורם לך לצחוק:אין שיר כזה גורם לך לרצות לרקוד:אין שיר כזה מזכיר לך את האדם שאתה רוצה:אין שיר כזה הופך אותך למאוד ישנוני:שירים של אבריל לווין שהיית רוצה לכתוב אותו:אין. שממלא אותך באושר צרוף:אין שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:סופרסטאר-של רוני סופרסטאר. שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך:לא יודע שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך:לא יודע שמסכם את שנות הנעורים שלך:אין ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב:אין שאתה אוהב להתעורר לצליליו:אין שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך:LOL שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר:וואו יש כל כך הרבה... שגורם לך לחשוב על מישהו שמת:אין שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר:ברינג מי טו לייף. שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה:אין. שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב:לא יודע שגורם לך לחשוב על סקס:לא יודע שגורם לך לחשוב על להיות לבד:אין שגורם לך לחשוב על הירח:ממ שיר על הירח מייבי? מי הבנאדם שהכי חשבת עליו בזמן השאלון?אררג סתמו. מה תעשי אחרי שתסיימי את השאלון? אלך לאכול. את חושבת שמישהו בכלל יקרא אותו? לא יודעאולי. איך היה השאלון?מעצבן

PoisoN LipS

New member
זה קצר כמו הגובה של ציפי שביט ../images/Emo3.gif

וציפי מלכה! שם מלא: מרינע גיל: 18 גובה: עם עקבים בלי? משקל: חחחח מה עוד? גם מה מספר הישרכארט שלי? שיער: פוני גותי אדום, שיער סגול, ושני פנסים בצד עיניים: דבש עם העדשות שנשכחו תכלת ירוק מיקום: איפשהו פה ארץ לידה: ברית המועצות לשעבר תאריך לידה: 14.9 מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? לפני שבוע ו3 ימים חיבקת מישהו/י? לפני כמה דקות מישהו/י חיבק/ה אותך? לפני כמה שעות עישנת? לפני כשבוע שתית משקה אלכוהולי? עברו איזה חודש + השתכרת? מממ נוריאל...חחח מצטערת מצטערת מצטערת מצטערת שכבת עם מישהו/י? לפני כשבועיים היית במועדון? לפני כ50 אלף שנות אור לבשת חצאית? לפני שבוע וכמה ימים קנית בגד? לפני שבוע ובע כמה ימים בע אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אמא :) אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? אמא :) חח ילדה טובע הקדישו לך שיר? המממ חודש? עברו שניםםםםםם שיפרו לך את המצברוח? בע היית אסירת תודה למישהו/י?(למי?) לעומר! :) היום: באיזו שעה התעוררת? לא זוכרת מה/מי העיר אותך? אני עצמי אנוכי מייסלף אנד מי מה היה הדבר הראשון שאמרת? mmmmmmmmamaaaaaaaaaaaa מה היה הדבר הראשון ששמעת? כבר קמת? מה היה השיר הראשון ששמעת? לא זוכרת מה אכלת? את כל המקרר איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? יש לי מבחן בע מיקום כרגע: מחשב חדר... מאכל אהוב: בורקסים, פיצה, סלטים, גבינות חיה אהובה: מייאוווווו חג מעודף: פורים ערוץ מועדף: פלייבוי סלנג אהוב: אע??!?!?!? מילה אהובה: אע??!?! להקה אהובה: Tristania.....Evanescence...Lacuna Coil שחקנית אהובה: אין.. שחקן אהוב: אין... איזה כיתה את: אה? אני עדיין לומדת בתיכון? חח בדיחה שגרמה לך לצחוק: בע הבנאדם הכי יפה שראית: הסולנית של lacuna coil הפאדיחה הכי גדולה שלך: יש פה ושם הדבר הכי מטורף שעשית: כן ואני אספר אותו...ממש...עכשיו... הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: אע?!? את חושבת שאת יפה? לא את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? לא את חושבת שאת קרצייה? ברור את חושבת שאת עקשנית? כן את אוהבת את עצמך? לא בזבזנית או חסכנית? בזבזנית....... בנאדם ש: שונא/ת: מאיה בוסקילה אוהב/ת: יש...... מתגעגע/ת אליו:יש..... חסר לך: יש.... עושה לך טוב להיות איתו: עם הפורום :) ברור! הכי מצחיק: יש.... הכי דפוק: חחחח חסוי
הכי מוזר: אני הכי כיף לדבר איתו: אני חחחחחחח איפה היית רוצה לגור בארץ? אזור תל אביב בחו''ל? אנגליה איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? עיר התינוקות! יש לך פלאפון? לצערי למי אתה מתקשר הכי הרבה? אין שיחות איזה צלצול יש לך? משהו יפה הקול הכי יפה ששמעת? איימי איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? סתם בלע בלע ושומר מסך? בלע בלע את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? חחח לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן יש לך פירסינג? כן... איפה יש לך? גבה, ליפרינג, דאבל נזם, 3 לובים איפה את רוצה פירסינג? נזם צד שני.... ספטום... פיטמה..וואמפייר אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? פירסינגים קעקועים... את מאמינה: באלוהים? כן בגורל? לא יודעת בחיים מחוץ לכדור-הארץ? כן באהבה ממבט ראשון? כן באהבה,בכלל? כן פורום אהוב: באיזה פורומים את כותבת: אוונסנס.... יש לך חברים בפורומים? גלמודה
מה הדבר האחרון שאכלת? מרק מה הדבר האחרון שקנית? קולר לחתול ואוכל מי האדם האחרון שחיבקת? אמא מי האדם האחרון שראית? אמא מי האדם האחרון שדיברת איתו? אמא מה את עושה עכשיו? כותבת את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא מה את/ה שומע/ת? .... מה הסרט האחרון שראית? לא זוכרת מה התוכנית האחרונה שראית? ריפלי תאמינו או לא מה הדיסק האחרון ששמעת? לאקונה קויל מה השיר האחרון ששמעת? היהודים- מלחמה שקטה מה החלום שלך? להיות חשפנית...... מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: משינה- אהובתי מזכיר לך חבר\ידיד לשעבר: בוטן מתוק בקרקס- כואב להיות פה מזכיר לך חבר\ידיד נוכחי: בעעעע מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): בעעע מזכיר לך את הילדות: בעעעעעעעעעעע גורם לך לבכות: בעעעעעעעעעעעעע גורם לך לצחוק: כל שיר שיש לשרית חדד..... גורם לך לרצות לרקוד: בעעעע מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: בעעעע הופך אותך למאוד ישנוני: בעעעעעעעעעע שהיית רוצה לכתוב אותו: בעעעעעעעעע שממלא אותך באושר צרוף: בעע? שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: שמסכם את שנות הנעורים שלך: ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: שאתה אוהב להתעורר לצליליו: שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך: שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר: שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: שגורם לך לחשוב על סקס: שגורם לך לחשוב על להיות לבד: שגורם לך לחשוב על הירח: מי הבנאדם שהכי חשבת עליו בזמן השאלון? מה תעשי אחרי שתסיימי את השאלון? לראות סרטים כחולים
חחחחחח את חושבת שמישהו בכלל יקרא אותו? לא........ איך היה השאלון? ארוךךךךךךךךךךךך

עכשיו אני (כי ההוא הלך ?!?!??!)

שם מלא: שני (וזה מספיק) גיל: 15 ושמונה חודשים גובה: 166 ס"מ בערך משקל: תשתקו ! שיער: אממממ היה פעם ג'ינג'י ,באמת, עכשיו הוא סתם לא מוגדר. עיניים: בין ירוק לחום מיקום: מודיעין (חור) ארץ לידה: ישראל תאריך לידה 28/4/89 : מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? חופש חנוכה חיבקת מישהו/י? היום (אני זונת חיבוקים ) מישהו/י חיבק/ה אותך? היום עישנת? לפני כמה ימים שתית משקה אלכוהולי? באיזה יום שישי אחד ... יין אצל סבאסבתא. השתכרת? ואוו זה קרה מזמן . שכבת עם מישהו/י ? אף פעם לא קרה. היית במועדון? שנה שעברה. לבשת חצאית? בקיץ. קנית בגד? לא זוכרת. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? היום  אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? היום  הקדישו לך שיר? אממממ לפני כמה ימים . שיפרו לך את המצברוח? היום היית אסירת תודה למישהו/י?(למי?) היום . לרורי . על הכל .... אבל לא אמרתי לה את זה אז הנה אני אומרת .... רורי תודההה ! היום: באיזו שעה התעוררת? 06:50 מה/מי העיר אותך? אבא מה היה הדבר הראשון שאמרת? נרבן דרג'ה! מה היה הדבר הראשון ששמעת? אח שלי שר את שירי הפסטיגל מה היה השיר הראשון ששמעת? "הפזמון זה נומה נומה יאיי" מה אכלת? עוגי שוקו איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? "עוד 8 ימים! עוד 8 ימים ! עוד 8 ימים!" מיקום כרגע: מול המחשב מאכל אהוב: פסטה חיה אהובה: סוס חג מעודף: ל"ג בעומר ... או יום העצמאות ... או פורים. ערוץ מועדף: 24 סלנג אהוב: נעל!?!? מילה אהובה: דמעה להקה אהובה: ואוו יש הרבה ... evanescence , בוטן , המכשפות, שייגעצ, היהודים, החברים של נטאשה וכו' וכו' וכו' שחקנית אהובה: ג'וליה סטיילס שחקן אהוב: נראה לי בראד פיט איזה כיתה את: י' בדיחה שגרמה לך לצחוק: לא זוכרת כרגע. הבנאדם הכי יפה שראית: איימי הפאדיחה הכי גדולה שלך: לא זוכרת כרגע הדבר הכי מטורף שעשית: הצטרפתי לפורום  הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: לא זוכרת כרגע את חושבת שאת יפה? לא את חושבת שאת צבועה? לפעמים . תלוי למי. את חושבת שאת קנאית? כן את חושבת שאת קרצייה? לפעמים . את חושבת שאת עקשנית? לפעמים. את אוהבת את עצמך? לפעמים בזבזנית או חסכנית? בזבזנית בנאדם ש: שונא/ת: יותר מדי אנשים אוהב/ת: יותר מדי אנשים .... מי שצריך לדעת יודע. מתגעגע/ת אליו: יותר מדי אנשים  חסר לך: האנשים שאני מתגעגעת אליהם עושה לך טוב להיות איתו: האנשים שאני אוהבת הכי מצחיק: לרורי יש יציאות מצחיקות הכי דפוק: הבנים בכיתה שלי הכי מוזר: אח של רורי הכי כיף לדבר איתו: בזמן האחרון .... רורי בהחלט. איפה היית רוצה לגור בארץ? ת"א בחו''ל? ג'אמייקה, לונדון, אמסטרדם או בוסטון איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? חברים ... זה נוסטלגי בכלל?!? יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? אמאבא , רורי וידיד שלי . איזה צלצול יש לך? משהו פרחי הקול הכי יפה ששמעת? איימי ואיגי(וקסמן) איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? משהו משעמם ושומר מסך? משהו עוד יותר משעמם את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? אולי אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? כנראה שלא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? בדר"כ כן יש לך פירסינג? לא . אבל יש לי נזם באף איפה יש לך? אין לי פירסינג יש לי נזם באף. איפה את רוצה פירסינג? בגבה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? קודם אני אמצא מליון שקל אחרי זה אני אחשוב. את מאמינה: באלוהים? לא. בגורל? לפעמים. בחיים מחוץ לכדור-הארץ? לא. באהבה ממבט ראשון? כן. באהבה,בכלל? כן. פורום אהוב: באיזה פורומים את כותבת: פעם אביב גפן בהייד פארק ... עכשיו רק פה . יש לך חברים בפורומים? רוצים להיות חברים שלי ?? מה הדבר האחרון שאכלת? פסטה מה הדבר האחרון שקנית? שוקו מי האדם האחרון שחיבקת? אמא מי האדם האחרון שראית? אח קטן מי האדם האחרון שדיברת איתו? אמא מה את עושה עכשיו? עונה על השאלון הזה ושומעת מוסיקה. את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כן מה את/ה שומע/ת? evanescence מה הסרט האחרון שראית? לא זוכרת מה התוכנית האחרונה שראית? איזה משהו מצוייר שאח שלי ראה. מה הדיסק האחרון ששמעת? Evanescence / origin מה השיר האחרון ששמעת? Awey from me מה החלום שלך? יש יותר מדי מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: משהו של אבריל לוין מזכיר לך חבר\ידיד לשעבר don’t cry / guns n roses : מזכיר לך חבר\ידיד נוכחי: החברים של נטאשה / יש בך מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): משהו של אבריל לוין מזכיר לך את הילדות: נוער שוליים / ציירי לך שפם גורם לך לבכות: my immortal ועוד הרבה שירים. גורם לך לצחוק: קוק בצהרים / החברים של נטאשה גורם לך לרצות לרקוד: להתעורר בבוקר ולשנוא את עצמך / המכשפות מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: אהבה / דניאל סלומן הופך אותך למאוד ישנוני: אממממ שירים של שלמה ארצי שהיית רוצה לכתוב אותו: יש בך / החברים של נטאשה שממלא אותך באושר צרוף: paradise city / guns n roses שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: אתה חייב למות עלי / חמסה שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: everything I do / bryan adams שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: שיר ערש / ירמי קפלן שמסכם את שנות הנעורים שלך: לא יודעת ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: לא זכור לי כזה שיר. שאתה אוהב להתעורר לצליליו: להתעורר בבוקר ולשנוא את עצמך / המכשפות שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך: לא זכור לי שקיים כזה דבר. שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: משהו של zonda שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: אמממממ לודעת שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר: איש קש / מוניקה סקס שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: הדפוק הזה / ירמי קפלן שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: אמממממ לודעת שגורם לך לחשוב על סקס: סוכריה / ניר פרידמן שגורם לך לחשוב על להיות לבד: את לא לבד / בוטן מתוק בקרקס שגורם לך לחשוב על הירח: אור הירח / אביב גפן מי הבנאדם שהכי חשבת עליו בזמן השאלון? מי שצריך לדעת יודע מה תעשי אחרי שתסיימי את השאלון? ימשיך לשוטט לי ברחבי האינטרנט את חושבת שמישהו בכלל יקרא אותו? לודעת ... אולי איך היה השאלון? ארוך.

אני../images/Emo70.gif

שם מלא: ושוב.. סוזאנה ביאטריס גליינץ
גיל: 16 גובה: 1.60 ומשו משקל: 54 (אל תנעצו מבטים..!!!) שיער: חום עיניים: חום כחול מיקום: רחובות ארץ לידה: ישראל תאריך לידה: 18 באוקטובר מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? במפגש
חיבקת מישהו/י? אממ לפני כמה ימים ניראלי מישהו/י חיבק/ה אותך? היום ויקי אתמול דנה
עישנת? לא מעשנת.. רק מסניפה שתית משקה אלכוהולי? במפגש.. השתכרת? ב-11 בנובמבר בערך שכבת עם מישהו/י? אני בתולה..=] היית במועדון? בגיל 12 לבשת חצאית? במפגש קנית בגד? לפני חצי שנה נראה לי אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אתמול אמרתי למיכל אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? לפני כמה חודשים הקדישו לך שיר? אממ ידיד שלי הקדיש לי לפני שנה שיר מדהים
שיפרו לך את המצברוח? אתמול
(רוני תודה לך
) היית אסירת תודה למישהו/י?(למי?) אתמול.. (לרוני
) היום: באיזו שעה התעוררת? 7:25 מה/מי העיר אותך? אימא.. בלעע מה היה הדבר הראשון שאמרת? "הממ.. מה??" *מסוממת* מה היה הדבר הראשון ששמעת? "הגגררררר קומייייי כבר שבע וחצי!" מה היה השיר הראשון ששמעת? Lies של אוו
מה אכלת? נממ פיתה עם חביתה ועגבניה. וזה היה בסביבות הצהריים איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? לבקש מרותם לישון אצלי בסילבסטר מיקום כרגע: ליד המחשב.. מאכל אהוב: פיצה.. איי גס חיה אהובה: נחשים (ואת ג'יפסי) חג מעודף: חג מולד ופורים ערוץ מועדף: ביפ, שלוש ו-MTV סלנג אהוב: סאחות!! (עם ח' גרונית וטון דיבור ציני) מילה אהובה: מוות
להקה אהובה: אוו. לשעבר-בקסטריט בויז שחקנית אהובה: סנדרה בולוק וג'ניפר אניסטון שחקן אהוב: ג'ים קארי איזה כיתה את: יא' בדיחה שגרמה לך לצחוק: -DO NOT talk to me like this! -דונאט מדברת אליה ככה! (שולה וטולה-מפגש חנוכה) הבנאדם הכי יפה שראית: איימי
ודנה
הפאדיחה הכי גדולה שלך: שנפלתי על התחת במפגש.. הדבר הכי מטורף שעשית: קברתי את פיונה ללא אריזות חומוס של תוספת 50% הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: "אני מאושפזת עליך במחלקת טיפול נמרץ
(לבת דודה האהובה, ואחותי בפורום-בר
) את חושבת שאת יפה? כע.. לא מבפנים. את חושבת שאת צבועה? לפעמים את חושבת שאת קנאית? קצת את חושבת שאת קרצייה? אממ לפעמים את חושבת שאת עקשנית? לא את אוהבת את עצמך? לא בזבזנית או חסכנית? חסכנית
בנאדם ש: שונא/ת: שרית שולמן!
אוהב/ת: הייתה לי עד אתמול
מתגעגע/ת אליו: אופק
תחזור כבר מוושינגטון
חסר לך: ראה שאלה 2 בקטגוריה זו.. עושה לך טוב להיות איתו: אירנה
וענבל
וניהאו
הכי מצחיק: ליאטXD הכי דפוק: אינלימושג הכי מוזר: מיך
הכי כיף לדבר איתו: ניהאו
איפה היית רוצה לגור בארץ? מודיעין
המקום הכי שולת. ורורי, שבי בשקט
בחו''ל? לוס אנג'לס, או בבית של נטע-לי בהולנד. איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? נילס, האסופית ונוסטלגיות.. יש לך פלאפון? כע למי אתה מתקשר הכי הרבה? ניהאו.. ודר.. איזה צלצול יש לך? אממ לוידעת.. הקול הכי יפה ששמעת? של מיכל
ואיימי כמובן.. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? מדבר=| ושומר מסך? משו של ווינדואוס את רוצה להיות זמרת? כע את רוצה להיות שחקנית? אממ רק בקליפים של יוגב
אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? בטח אמרו לך פעם שאוהבים אותך? אהא.. לא שאני מאמינה לזה כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? תמיד יש לך פירסינג? נזם איפה יש לך? באף.. דהה איפה את רוצה פירסינג? בגבה
אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? תורמת לבית יתומים.. את מאמינה: באלוהים? לפעמים בגורל? לא ממש בחיים מחוץ לכדור-הארץ? עדיין לא חשבתי על זה.. ניראלי שכן באהבה ממבט ראשון? אהא. והייתה לי אחת עד לא מזמן=[ באהבה,בכלל? אהא פורום אהוב: אוונסנס
באיזה פורומים את כותבת: אוונסנס, לעיתים בנו דאוט, מ.ק. 22 ואבריל לאבין יש לך חברים בפורומים? מן הסתם.. מה הדבר האחרון שאכלת? חביתה עם עגבניה..=/ מה הדבר האחרון שקנית? אוכל.. מי האדם האחרון שחיבקת? ויקי מי האדם האחרון שראית? אחותי מי האדם האחרון שדיברת איתו? אחותי מה את עושה עכשיו? עונה על השאלון את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא מה את/ה שומע/ת? את צלילי הטלוויזיה מה הסרט האחרון שראית? "להשתחרר מסוזי" מה התוכנית האחרונה שראית? פיג'מותXD מה הדיסק האחרון ששמעת? של אוו מה השיר האחרון ששמעת? EF מה החלום שלך? לא אומרת מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: כולם כמעט מזכיר לך חבר\ידיד לשעבר: כולם מזכיר לך חבר\ידיד נוכחי: כמעט כולם מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): TOM וזה בגדר שאלה מזכיר לך את הילדות: הרבהההה גורם לך לבכות: EID גורם לך לצחוק: ההמנון של הפורום גורם לך לרצות לרקוד: כל מיני מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: הרבה הופך אותך למאוד ישנוני: אפאחד שהיית רוצה לכתוב אותו: Thoughtless שממלא אותך באושר צרוף: No idea שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: שירי יוני בלוך למיניהם. שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: EID ושירי אבל של עצמי
שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: EID ו-Missing שמסכם את שנות הנעורים שלך: לוידעת ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: טורניקט איי גס.. שאתה אוהב להתעורר לצליליו: טורניקט, לייז וGU שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך: שומדבר%@#$^$&$%* שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: Perfect-Simple Plan שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: לוזוכרת שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר: EF שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: TOM שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: הירו של ניקלבאק שגורם לך לחשוב על סקס: לוידעת איך קוראים לו.. שגורם לך לחשוב על להיות לבד: מיסינג שגורם לך לחשוב על הירח: אין לי מושגגג מי הבנאדם שהכי חשבת עליו בזמן השאלון? דנה
מה תעשי אחרי שתסיימי את השאלון? אכתוב בבלוג ואלך לישון אולי את חושבת שמישהו בכלל יקרא אותו?
עם קצת מזל.. איך היה השאלון? ארוך ועסיסי

../images/Emo4.gif

שם מלא:חן. נקודה. גיל: עוד 22 יום 14 .. נראה לי
גובה: 1.55 משקל:
שיער: חום עיניים : חומות מיקום: חולון
ארץ לידה: ישראל
תאריך לידה: 13.1.1991 מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?
עוד לא .. חיבקת מישהו/י? יום בביצפר מישהו/י חיבק/ה אותך? היום בביצפר עישנת? בולי . שתקו . שתית משקה אלכוהולי? לפני שבועות.. ידיד עשה מסיבה וגנב מההורים שלו וודקה
השתכרת? לא ממש השתכרתי שכבת עם מישהו/י?
. לא. היית במועדון? לא זוכרת.. לפני כמה חודשים.. בר מצווה של מישהו
לבשת חצאית? כשהייתי קטנה . קנית בגד? לפני שבוע . אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אתמול. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? אני אף פעם לא אומרת סתם.
הקדישו לך שיר? לפני שנה וחצי .. ילד שאהב אותי השמיע לי "בלבלי אותו"
שיפרו לך את המצברוח? חברה טובה . היית אסירת תודה למישהו/י?(למי?) לא ממש אסירת תודה אבל אמרתי 3-4 פעמים תודה .. טל
היום: באיזו שעה התעוררת? שמע וחצי מה/מי העיר אותך? אמא
מה היה הדבר הראשון שאמרת? "הנה אני קמה !! " מה היה הדבר הראשון ששמעת? את אמא אומרת לקום מהמיטה . כבר מאוחר . מה היה השיר הראשון ששמעת? את הצילצול של הביצפר . החליפו לטראנס
מה אכלת? טוסט
איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? ררררר
עזבו , זה מעצבן אותי לחשוב על זה. מיקום כרגע: בחדר של אחי מאכל אהוב: קוסקוס
חיה אהובה: כלב
חג מעודף: פסח . יש הכי הרבה זמן חופש מה ערוץ מועדף: אין. סלנג אהוב: שוּ
מילה אהובה:בוּלְי
להקה אהובה: אוונסנס , היהודים .. שחקנית אהובה: ג'ניפר קונלי
שחקן אהוב: בלע . איזה כיתה את: ח'
בדיחה שגרמה לך לצחוק: אני לא צוחקת מהבדיחה , אלא מהצחוק של האנשים
הבנאדם הכי יפה שראית: <חרם> הפאדיחה הכי גדולה שלך: לא זוכרת
הדבר הכי מטורף שעשית: תלוי מזה מטורף מבחינתכם
הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: Leave it
את חושבת שאת יפה? בלע. את חושבת שאת צבועה? לא . את חושבת שאת קנאית? לא. את חושבת שאת קרצייה? לפעמים
את חושבת שאת עקשנית? אהמ. לא.
את אוהבת את עצמך? לפעמים
בזבזנית או חסכנית? חסכנית . בנאדם ש: שונא/ת: לא שונאת . אוהב/ת: מעט , אך הם רחוקים
מתגעגע/ת אליו: סבא וסבתא
חסר לך:
עושה לך טוב להיות איתו: עצמי . אני הכי אוהבת להיות עם עצמי מה
הכי מצחיק: ויקי
הכי דפוק: רועי הכי מוזר: דוד
הכי כיף לדבר איתו: רחוק ... איפה היית רוצה לגור בארץ? טוב לי כאן . בחו''ל? טוב לי כאן . . . איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? חברים
יש לך פלאפון? כן . למי אתה מתקשר הכי הרבה : אחותי ואמא . המסך דפוק . איזה צלצול יש לך? של הפרסומת של השוקו . הקול הכי יפה ששמעת? <חרם> איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? רקע שחור-אפור כזה.. עם תמונה באמצע של חיזר צהוב עם רובה ורשום עליו Idiots annoy me .. של אחי
ושומר מסך? שחור . את רוצה להיות זמרת? לא תודה . את רוצה להיות שחקנית? לא תודה . . אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא תודה . אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן . כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? אני אף-פעם לא אומרת סתם
יש לך פירסינג? אוזניים לא נחשב נכון? איפה יש לך? אוזניים. איפה את רוצה פירסינג? שפה. אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? מה לא
את מאמינה: באלוהים? לא . בגורל? לא. בחיים מחוץ לכדור-הארץ? לא. באהבה ממבט ראשון? כן. באהבה,בכלל? כן
פורום אהוב: באיזה פורומים את כותבת: אוונסנס וגאווה צעירה יש לך חברים בפורומים? כן . מה הדבר האחרון שאכלת? טוסט . מה הדבר האחרון שקנית? צלימתי משהו
מי האדם האחרון שחיבקת? שרון . מי האדם האחרון שראית? עדיין רואה . חן ,חברה מהביצפר
מי האדם האחרון שדיברת איתו? המורה . היא מפלה אותי
מה את עושה עכשיו? עונה על השאלון , מן הסתם . את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כן. מה את/ה שומע/ת? פלייליסט של אחי
יש שם 554 שירים . מה הסרט האחרון שראית? "שמש נצחית בראש צלול" מה התוכנית האחרונה שראית? אתמול בלילה.. המשפחה ראתה את "השגריר". גם אני נאלצתי
מה הדיסק האחרון ששמעת? אחד שצרבתי . מה השיר האחרון ששמעת? Anouk - nobody's wife מה החלום שלך? <חרם> מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: "אילנה" של אביב גפן . מזכיר לך חבר\ידיד לשעבר: אין לשעבר . מזכיר לך חבר\ידיד נוכחי: bring me to life . חברה כל הזמן מזמזמת אותו. מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): "אילנה". לא רוצה לשמוע אותו
מזכיר לך את הילדות: שיר שסבא
תמיד היה שר.. גורם לך לבכות: לא בדיוק יודעת את השם אבל יש .. גורם לך לצחוק: "סבבה אגוזים, ג'ננה פיסטוקים , והכללללללללל
.. יופי טופי אחלה בחלה "
גורם לך לרצות לרקוד: שוטי הנבואה - יפהפיה מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: anouk - michel הופך אותך למאוד ישנוני: שירי ערס למניהם
שהיית רוצה לכתוב אותו: את האמת שאת "אם כבר".. לא יודעת למה
שממלא אותך באושר צרוף:
שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: "אילנה" של אביב גפן ו-"מי אוהב אותך יותר ממני" של ארכדי דוכין.. לא שאני לא אוהבת אותו.. הוא פשוט מזכיר לי הרבה.. שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: "i will always love you" שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: עד ההלוויה שלי ..
נחייה ונראה. שמסכם את שנות הנעורים שלך: לא עולה בראש
ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: מופע הארנבות - אחלום לנצח . שאתה אוהב להתעורר לצליליו: אני תמיד מתעוררת לצלילי הטענות של אמא " תקומי, כבר מאוחר". ואני מתחילה למוד בשמונה ורבע
והביצפר שתי דקות ממני. והיא מעירה אותי שלושתרבע (?) שעה לפני.
שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך: בולי . אין להם אוסף מיוחד .. לאמא יש את של שלמה ארצי אבל אני לא אוהבת
שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: Goo Goo Dolls - iris שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: נו, שיר שסבא שלי היה שר לי ..
שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר: אין אחד כזה. שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: לא רוצה לשמוע אותו יותר. "אילנה". שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: הסאונדטראק של רקוויאם לחלום. שגורם לך לחשוב על סקס: אין כזה
שגורם לך לחשוב על להיות לבד: אם כבר . שגורם לך לחשוב על הירח: אני לא חושבת על הירח .. וגם אם הייתי.. אין שיר כזה .

Hezi The One

New member
קצרצר...בטח

שם מלא:חזי שם משפחה לא תקבלו מואהאהאה גיל:14 וחצי בעוד 3 ימים גובה:1.74 מ' לדעתי... משקל:54 (אני תת משקל אני יודע בחדר כושר מכריחים אותי לאכול ) שיער:בלונדיני!!! אני לא ג'ינג'י! שלומי תגיד להם! עיניים:כחולות מיקום:רמת גן ארץ לידה:ישראל:( תאריך לידה:26.6.90 מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?-אממ...לפני 4 ימים לדעתי...יום ראשון חיבקת מישהו/י?-היום כמובן מישהו/י חיבק/ה אותך?-כנ"ל עישנת?-כיתה ב' או ג'...ונחנקתי..לא נוגע יותר שתית משקה אלכוהולי?-לפני שבועיים בדיוק... השתכרת?אממ לא חושב שאי פעם השתכרתי שכבת עם מישהו/י?לא קרה:) היית במועדון?-שישי שעבר לבשת חצאית?כיתה ז'...התחפשתי לסיוון מ"ערב אדיר" קנית בגד?-השבוע מתישהו אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"?-אממ באמצע ספטמבר קצת לפני יום כיפור אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?-בחופש הגדול הקדישו לך שיר?לא זוכר האמת שיפרו לך את המצברוח?כמובן! בעיקר אתם בפורום משפרים לי אותו היית אסיר תודה למישהו/י?כן!!! לחבר שלקח אותי לניצנים היום: באיזו שעה התעוררת?7:35 לפי שעון הפלאפון שלי:p מה/מי העיר אותך?שעון מעורר של הפלאפון מה היה הדבר הראשון שאמרת?בערך ב-8:10 שאלתי חבר אם הוא יורד למטה:p מה היה הדבר הראשון ששמעת?רעש של בנייה מה היה השיר הראשון ששמעת?לא שמעתי היום עוד שירים וואי פו תח "אם כבר" של היהודים מה אכלת?אצל מנש בקפיטריה מה איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?איך אני נרשם לצופים עד מחר מיקום כרגע:מול המחשב בחדר שלי:) מאכל אהוב:אממ רביולי חיה אהובה:סוס מה חג מעודף:פסח...הכי הרבה חופש ערוץ מועדף:ביפ וערוץ 3... סלנג אהוב:סבבה[?] מילה אהובה:שטיצה:) להקה אהובה: שייגעצ היהודים ואוונסנס...יש 3 :) שחקנית אהובה:אליסה מילאנו
שחקן אהוב:לא יודע איזה כיתה אתה:ט' בדיחה שגרמה לך לצחוק:שנים סינים עם כינור גדול! לא יודע מזה קשור הבנאדם הכי יפה שראית:אליסה מילאנו
,אה וצ'אקי...ורורי מה הפאדיחה הכי גדולה שלך:באתי למורה שלי לאנ גלית וקראתי לו בשם של תלמיד אחד מוזר:p הדבר הכי מטורף שעשית:היו הרבה...לא זוכר האמת כרגע הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: למורה,שיש לה שערות בבית שחי
את חושבת שאתה יפה? כמובן מה:) את חושבת שאתה צבוע? הרגשתי צבוע כמה פעמים את חושבת שאתה קנאי? לא כ"כ את חושבת שאתה קרצייה? כשאני רוצה את חושבת שאתה עקשן? מאוד כשאני רוצה את אוהבת את עצמך? אממ כן בזבזן או חסכן?גם וגם בנאדם ש: שונא/ת: מעדיף לא לפרט...שלומי יודע אוהב/ת:צ'אקי ורורי...אבל הכי הכי אליסה
נו מה:( מתגעגע/ת אליו:אליסה!!!! אני רוצה אותה:( חסר לך:שדיים[?] עושה לך טוב להיות איתו:אירנה...מה היא מצחיקה הכי מצחיק:התינוק של במבה ע"ש ליאט הכי דפוק:מיך! הכי מוזר:הכובע הסגול שלי הכי כיף לדבר איתו:שלומיג'קליהיאינטרמן איפה היית רוצה לגור בארץ?אצל רורי:( נוווו בחו''ל?ארה"ב איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? בולי איש השלג
יש לך פלאפון?כמובן למי אתה מתקשר הכי הרבה?אממ ידידה הכי טובה שלי איזה צלצול יש לך? אם כבר-היהודים הקול הכי יפה ששמעת? הקו החם של ענת:$ איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? אליסה
ושומר מסך? רגיל מגעיל של XP את רוצה להיות זמרת? לא... את רוצה להיות שחקנית? אני כבר שחקן:) שנה שעברה גיליתי שיש לי כישרון לזה!
אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? אולי אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כמובן... כשאתה אומר אני אוהב אותך אתה מתכוון לזה? אממ לפעמים יש לך פירסינג? לא איפה יש לך? אין:( איפה את רוצה פירסינג? בגבה אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? כיף חיים:p את מאמינה: באלוהים?כן בגורל? כן בחיים מחוץ לכדור-הארץ? כן...בטוח יש באהבה ממבט ראשון? לפעמים באהבה,בכלל? כמובן מי לא? פורום אהוב: באיזה פורומים אתה כותב?:אוונסנס,ה"פ-הספר,היהודים,צפרירים,מכושפות,נעדרים (
),סאמרלנד ושייגעצ יש לך חברים בפורומים? ברור... מה הדבר האחרון שאכלת? המבורגר וצ'יפס מה הדבר האחרון שקנית? שתיה:p מי האדם האחרון שחיבקת? ידידה מי האדם האחרון שראית? אמא שלי מי האדם האחרון שדיברת איתו? אמא שלי לצערי מה את עושה עכשיו? שומע מוזיקה ומדבר עם רורי
ועם עוד כמה לא חשובים את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?כמובן מה את/ה שומע/ת? היהודים מה הסרט האחרון שראית? איזה סרט הודי עם עירום:p מה התוכנית האחרונה שראית? גיא פינס מה הדיסק האחרון ששמעת? שייגעצ-משקאות חריפים מה השיר האחרון ששמעת? הזמן שלך-היהודים מה החלום שלך? לפגוש את אליסה מילאנו כן אני רציני...ואם אפשר גם איימי לי:p מה השיר ש... מזכיר לך בת זוג לשעבר:כל הדיסק של כוכב נולד
מזכיר לך ידידה לשעבר: אממ כל השירים של היהודים... מזכיר לך ידידה נוכחית: עוקף מלמעלה-מוקי...זה השיר האחרון ששמעתי אצל הידידה הכי טובה שלי מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי):את דומה לכלב-שייגעצ XDDD כי זרקתי אותה ואמרתי לה מה אני חושב עליה...נו העל החברה מזכיר לך את הילדות: בולי איש השלג
גורם לך לבכות:אממ לא גרם לי שום דבר עד כה אבל הכי מעציב אותי זה ליפול-היהודים גורם לך לצחוק:עושה ביד-שייגעצ...גרם לי לצחוק פעם והרבה גורם לך לרצות לרקוד:אבריבאדיס פול-אוונסנס מזכיר לך את האדם שאתה רוצה:כרגע אני לא רוצה:\ הופך אותך למאוד ישנוני:הזמן שלך-היהודים:p שהיית רוצה לכתוב אותו:עוקף מלמעלה-מוקי...הוא גאוני שממלא אותך באושר צרוף:משקאות חריפים-שייגעצ שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:הלב-מאיה בוסקילה יש עוד הרב אבל הוא הכי גרוע! שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך:לילות משי לבן-מודי בלוז שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך:פעמומן מלחמה-היהודים! שמסכם את שנות הנעורים שלך:משקאות חריפים-שייגעצ...אל תשאלו אותי למה ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב:הלו-אוונסנס....איך יכולתי לשנוא?!!?!?!? שאתה אוהב להתעורר לצליליו:טורניקיט-אוונסנס שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך:לילות משי לבן-המודי בלוז שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר:שייגעצ!!!! לפחות לא לפני שנתיים (כיתה ו' חבר אמר לי לשמוע "חייל של 100 שערים" ומאז...שייגעצ שליטה) שגורם לך לחשוב על מישהו שמת:מיי אימורטל-אוונסנס שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר:רוני-סוד....את השיר אני לא סובל...אבל רוני בבקיני מה יכול להיות רע? שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה:לילות משי לבן-המודי בלוז שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב:מלך האריות כל השירים! שגורם לך לחשוב על סקס:ערומים-שא"צ (נו שחר אבן צור כסילים) שגורם לך לחשוב על להיות לבד:ליפול-היהודים שגורם לך לחשוב על הירח:אור הירח-אביב גפן מי הבנאדם שהכי חשבת עליו בזמן השאלון?רורי...נו אני מדבר איתה מההתחלה שלו:$ מה תעשי אחרי שתסיימי את השאלון? אכנס לפורום השבט לראאות משהו מצחיק... את חושבת שמישהו בכלל יקרא אותו? אממ סביר להניח שלא... איך היה השאלון? שלומי טיפש...דאטס פור שור

dark dumb

New member
תשובות שלי:

שם מלא: קטיה צ'קשוב גיל: 14 גובה: משהו בסביבות 1.60 משקל:45 שיער: בלומדיני עיניים: כחול-ירוק מיקום: עפולה ארץ לידה: אוקראינה תאריך לידה: 25/10/1990 מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? אם בן כאילו - אף פעם, בין חברות או הורים - היום בבוקר חיבקת מישהו/י? היום בבוקר מישהו/י חיבק/ה אותך? היום בבוקר עישנת? אף פעם שתית משקה אלכוהולי? אתמול בערב השתכרת? אף פעם שכבת עם מישהו/י? אף פעם היית במועדון? אני לא אוהבת מועדונים, הלכתי לפני איזה שנתיים לבשת חצאית? לא סובלת חצאיות קנית בגד? לא מזמן אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? היום אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? היום הקדישו לך שיר? המממ חודש? לא שידוע לי שיפרו לך את המצברוח? כל הזמן היית אסירת תודה למישהו/י?(למי?) בטח היה מתישהו... היום: באיזו שעה התעוררת? 6:30 מה/מי העיר אותך? שעון מעורר מה היה הדבר הראשון שאמרת? כוס עמק, כשדפקתי את הראש בדלת המקלחת, היא בד"כ פתוחה... מה היה הדבר הראשון ששמעת? את השעון מעורר מה היה השיר הראשון ששמעת? GOING UNDER מה אכלת? סנגביג' עגבייה וסוכריה, לא הכל ביחד איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? לא יודעת מיקום כרגע: בבית מאכל אהוב: יש כל מיני חיה אהובה: סוס וכלב, אבל אני אוהבת את כולם חג מעודף: הסילבסטר ערוץ מועדף: TNT אין אותו בכבלים או ביס, זה צריך צלחת לויין מיוחדת סלנג אהוב: וואלה מילה אהובה: וואלה להקה אהובה: אוונסנס (לההההה......!) שחקנית אהובה: ג'סיקה אלבה שחקן אהוב: ג'נסן אקלס איזה כיתה את: ט' בדיחה שגרמה לך לצחוק: יש מלא הבנאדם הכי יפה שראית: מאיפה אני יודעת! הפאדיחה הכי גדולה שלך: "לא זוכרת" מה נראה לכם שאני אספר, כאילו זה פאדיחה הדבר הכי מטורף שעשית: לא זוכרת, אבל היו כמה הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: אני אומרת הרבה דברים את חושבת שאת יפה? קצת את חושבת שאת צבועה? במידה את חושבת שאת קנאית? קצת את חושבת שאת קרצייה? קצת את חושבת שאת עקשנית? כן את אוהבת את עצמך? במידה בזבזנית או חסכנית? בזבזנית בנאדם ש: שונא/ת: יש איזה רומניה אחת בבית ספר שלי, שכמעת הכנסתי לה מכות, (בלי להעליב את הרומנים, היא בכלל רוסיה - שחושבת שהיא מרוקאית) אוהב/ת: ההורים, חברות קרובות, ועד מישהו מתגעגע/ת אליו: דוד שלי בארה"ב חסר לך: בן-זוג עושה לך טוב להיות איתו: חברות, הורים ואותו אחד.... הכי מצחיק: יש מלא הכי דפוק: הרומניה הכי מוזר: הרומניה הכי כיף לדבר איתו: הרומניה, אתם על הריצפה עם אתם שומעים אותה, היא פשוט מפגרת! איפה היית רוצה לגור בארץ? חיפה או ת"א בחו''ל? ניו-יורק איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת?
אין לי מושג יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? חברות והורים איזה צלצול יש לך? יש כל מיני, לחברות - MY IMORTAL למאמא שלי OZZY וכו' הקול הכי יפה ששמעת? של איימי לי איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? אני, בגיל שנה או משהו כזה, יושבת על סיר ושומר מסך? תמונות מתחלפות, מצחיקות, חמודות, שחקנים ומשפחה את רוצה להיות זמרת? לא חשבתי על זה את רוצה להיות שחקנית? כנ"ל אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? תלוי על מה הסידרה אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן יש לך פירסינג? לא איפה יש לך? ^^ איפה את רוצה פירסינג? בטבור אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? מבזבזת את מאמינה: באלוהים? בערך, קשה להסביר את צורת האמונה שלי בגורל? לא בחיים מחוץ לכדור-הארץ? אין לי מושג באהבה ממבט ראשון? לא ממש באהבה,בכלל? כן פורום אהוב: באיזה פורומים את כותבת: פה, מלאך שחור ויש כמה שאני קוראת אבל לא כותבת יש לך חברים בפורומים? לא ממש מה הדבר האחרון שאכלת? עגבנייה מה הדבר האחרון שקנית? סוכרייה מי האדם האחרון שחיבקת? חברה טובה שלי מי האדם האחרון שראית? חברות שלי מי האדם האחרון שדיברת איתו? חברות שלי מה את עושה עכשיו? דהההה, עונה לשאלון את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כן, בערך מה את/ה שומע/ת? ערוץ מוזיקה, ENTER מה הסרט האחרון שראית? לא זוכרת מה התוכנית האחרונה שראית? מלאך שחור, משחק מכור, וארץ נהדרת מה הדיסק האחרון ששמעת? FALLEN מה השיר האחרון ששמעת? Taking Over Me מה החלום שלך? אין כל-כך מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: אין כזה מזכיר לך חבר\ידיד לשעבר: כנ"ל מזכיר לך חבר\ידיד נוכחי:כנ"ל מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): אין מזכיר לך את הילדות:אין גורם לך לבכות: HELLO גורם לך לצחוק: JUST LOSE IT (אמינם) גורם לך לרצות לרקוד: JUST LOSE IT (אמינם) מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: אין הופך אותך למאוד ישנוני: אין שהיית רוצה לכתוב אותו: יש מלא שממלא אותך באושר צרוף: יש מלא שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: קלסיקה, לא משנה איזה שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: כל שיריי אוונסנס, אוזי, סאבאת', יוראי היפ ועוד שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: מה קרה?! כבר קוברים אותי?! שמסכם את שנות הנעורים שלך: ראה: "...בחתונה שלך" ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: פשייייי, אין מספיק מקום שאתה אוהב להתעורר לצליליו: ראה: "...בחתונה שלך" שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך: יש מלא שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: אין שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: אין שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר: אין שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: אין שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: 8 מייל שגורם לך לחשוב על סקס: יש כל מיניי, אבל שלא תחשבו שאני איזה סוטה! שגורם לך לחשוב על להיות לבד: RAIN של יוראי היפ שגורם לך לחשוב על הירח: אין מי הבנאדם שהכי חשבת עליו בזמן השאלון? ההורים וחברות מה תעשי אחרי שתסיימי את השאלון? לנוח, הרסתם לי את הבריאות! את חושבת שמישהו בכלל יקרא אותו? זה מה שרציתי לשאול בסוף, נראה לי שלא איך היה השאלון? קצר רואים שמשעמם לי, אה????

Lost Lullaby

New member
משעמם לי.

מי שקרא הכל\חלק, שיודיע
שם מלא: ליבי. גיל: 15 וחצי. גובה:167 משקל: :X שיער: שחור [?] עיניים: ירוקות מיקום: נתניה ארץ לידה: בריה"מ לשעבר תאריך לידה: 10 ליוני 89 מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? חודש חיבקת מישהו/י? היום מישהו/י חיבק/ה אותך? היום עישנת?
שתית משקה אלכוהולי?
השתכרת?
שכבת עם מישהו/י?
היית במועדון?
לבשת חצאית? מאיפה לי :| קנית בגד? טח |: אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? לוידעת מתישו השבוע, לאח שלי:< הקדישו לך שיר? לפני חודש :x שיפרו לך את המצברוח? כנל היית אסירת תודה למישהו/י?(למי?)
היום: באיזו שעה התעוררת? רבע לשבע מה/מי העיר אותך? שעון מעורר מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה מה היה הדבר הראשון ששמעת? מה מה היה השיר הראשון ששמעת? מה מה אכלת? מה איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מה מיקום כרגע: מול המחשב מאכל אהוב: מה חיה אהובה: מה חג מעודף: מה ערוץ מועדף: מה סלנג אהוב: מה מילה אהובה:מה להקה אהובה: סאבג' גארדן
שחקנית אהובה:
שחקן אהוב:
איזה כיתה את: י בדיחה שגרמה לך לצחוק:
הבנאדם הכי יפה שראית:
הפאדיחה הכי גדולה שלך:
הדבר הכי מטורף שעשית:
הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: אני אוהבת אותך ;[ [אה לא זה הכי דפוק] את חושבת שאת יפה?
את חושבת שאת צבועה?
את חושבת שאת קנאית? תלוי במקרה:| את חושבת שאת קרצייה? כע:p את חושבת שאת עקשנית?
את אוהבת את עצמך?
בזבזנית או חסכנית? באמצע בנאדם ש: שונא/ת:
אוהב/ת: אח שלי]: מתגעגע/ת אליו:
חסר לך:
עושה לך טוב להיות איתו:
הכי מצחיק: אנה ושני:O הכי דפוק: :O הכי מוזר: מאיפהלי הכי כיף לדבר איתו: כלמיני מה :x איפה היית רוצה לגור בארץ? ת"א בחו''ל? אנגליה\אוסטרליה איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? מער גידול בנות
יש לך פלאפון?
למי אתה מתקשר הכי הרבה? אףאחד איזה צלצול יש לך? crash & burn של סאבג'
הקול הכי יפה ששמעת? דארן
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? מצורפת תמונה ושומר מסך? אין את רוצה להיות זמרת?
את רוצה להיות שחקנית?
אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?
אמרו לך פעם שאוהבים אותך?
:/ כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה?
\: יש לך פירסינג?
איפה יש לך? אין איפה את רוצה פירסינג? גבה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? מאיפהלי את מאמינה: באלוהים?
בגורל?
בחיים מחוץ לכדור-הארץ?
באהבה ממבט ראשון? לא, אבל קראש יכול להיות באהבה,בכלל? איכס
פורום אהוב: :$ באיזה פורומים את כותבת: דארן וסבג', אוונסנס, נעדרים
, סקסלנוער, רעיונות מטורפים, בנות, אמ לוזוכרת:X יש לך חברים בפורומים?
מה הדבר האחרון שאכלת? שוקולד מה הדבר האחרון שקנית? שוקולד $: מי האדם האחרון שחיבקת? אח שלי מי האדם האחרון שראית? כנל מי האדם האחרון שדיברת איתו? אמא בטלפון מה את עושה עכשיו? עם אמא בטלפון את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?
מה את/ה שומע/ת? darren hayes- Unlovable
מה הסרט האחרון שראית? מאיפהלי מה התוכנית האחרונה שראית? מאיפהלי. שנים שלא ראיתי טלוויזיה:S מה הדיסק האחרון ששמעת? לודעת מה השיר האחרון ששמעת? לפני כמה סעיפים, אנלבבל מה החלום שלך? אין לי מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר:
מזכיר לך חבר\ידיד לשעבר: 3doors down- here without u מזכיר לך חבר\ידיד נוכחי:
מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): לפני שני סעיפים מזכיר לך את הילדות:
גורם לך לבכות: Two beds and a coffee machin גורם לך לצחוק:
גורם לך לרצות לרקוד: i like the way מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: לא רוצה אף אחד, איכס
הופך אותך למאוד ישנוני:
שהיית רוצה לכתוב אותו:כל דבר של דארן\סאבג' שממלא אותך באושר צרוף: לא אושר, אבל random blinking light מעודד שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: ביונסה שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: איכס שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: משו שמח שמסכם את שנות הנעורים שלך:
ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב:
שאתה אוהב להתעורר לצליליו:
שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך:
שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: מאיפהלי שגורם לך לחשוב על מישהו שמת:
שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר:
שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה:
שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב:
[כמה
גאד] שגורם לך לחשוב על סקס: D: שגורם לך לחשוב על להיות לבד: אבל אני תמיד לבד D: שגורם לך לחשוב על הירח: ח. to the moon & back?
מי הבנאדם שהכי חשבת עליו בזמן השאלון? טל כי אני מדברת איתו עכשיו :X מה תעשי אחרי שתסיימי את השאלון? אלך לאכול את חושבת שמישהו בכלל יקרא אותו? לא ממש איך היה השאלון? חביב ומפיג שיעמום
ח כמה
הוולפייפר-

GothicAngel

New member
נמנמנמנמ..../images/Emo29.gif

שם מלא: מיכל
גיל: 14 גובה: 1.63 משקל:50- בע. שיער: שטני עיניים: חומות מיקום:על הכיסא
ארץ לידה: ישרא-הל תאריך לידה: 6.12.90 מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? לפני.. חודשיים חיבקת מישהו/י? היום מישהו/י חיבק/ה אותך? היום עישנת? לפני שבוע נרגילה שתית משקה אלכוהולי? המממ.. לפני שבועיים ככה השתכרת? לפני חודשיים, לא ממש השתכרתי אבל היה האנגאובר שכבת עם מישהו/י? וירג'ין.. חחח היית במועדון? יום שבת לפני שבועיים לבשת חצאית? לא זוכרת האמת..
מתישהו בחופש קנית בגד? לפני שבועיים אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? בחנוכה אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? לפני חודשיים הקדישו לך שיר? לפני חודש ככה, אילתור על הגיטרה שיפרו לך את המצברוח? לפני שבוע היית אסירת תודה למישהו/י?(למי?) לא זוכרת.. היום: באיזו שעה התעוררת? 7
מה/מי העיר אותך? השעון מעורר, כושאלאמאשלו מה היה הדבר הראשון שאמרת? "זה הסנדוויץ' שלי?" מה היה הדבר הראשון ששמעת? שעון מעורר.. אררר מה היה השיר הראשון ששמעת? Anouk- Michel מה אכלת? צ'יריוס עם חלב איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? הפרבולה המזדיינת הזאת. מבחן במתמטיקקה פיכסה. מיקום כרגע: מאכל אהוב: מק רויאל חיה אהובה: כלב(ה) (דונה!!!) חג מעודף: פסח, הרבה חופש ערוץ מועדף: לא כזה רואה סלנג אהוב: אנאערף מילה אהובה: אנאערף. אה זה שתיים.. ווטאוור להקה אהובה: נירוונה (תירו בי! האאא..!!
שחקנית אהובה: נמנמנמ.. אין ממש שחקן אהוב: טום הנקס איזה כיתה את: ט' בדיחה שגרמה לך לצחוק: בדיחת שואה! היטלר בא לילד, שואל אותו "ילד בן כמה אתה?" הילד עונה לו "עוד שבוע אני בן 10" "אופטימי הא?" חחח.. הבנאדם הכי יפה שראית: נמנמנמ.. לא יודעת ת'שם שלו.. הפאדיחה הכי גדולה שלך: הממ.. היה לי כתם דם על המכנסיים, בע. הדבר הכי מטורף שעשית: הממ.. הרבה, מאוד
הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: לא יודעת..
את חושבת שאת יפה? לא כזה את חושבת שאת צבועה? מקווה שלא את חושבת שאת קנאית? טיפה את חושבת שאת קרצייה? לא כזה את חושבת שאת עקשנית? לא כזה את אוהבת את עצמך? כן, יחסית, עם כל המגרעות בזבזנית או חסכנית? מבזבזת מכסף של אמאבא
בנאדם ש: שונא/ת: הממ.. נטולת שנאה? אוהב/ת: הרבה, כל החברים שלי, חמודים מתגעגע/ת אליו: גילי חסר לך: אין ממש עושה לך טוב להיות איתו: יואב הכי מצחיק: חביב הכי דפוק: וניה, רוסי
הכי מוזר: מישה הכי כיף לדבר איתו: אדית איפה היית רוצה לגור בארץ? ת"א אולי.. בחו''ל? נה לא ממש איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? כי מומייייייייינים, וטום וג'רי גם נחמד יש לך פלאפון? יאפ למי אתה מתקשר הכי הרבה? לניצו איזה צלצול יש לך? של מה נעשה.. חחחח הקול הכי יפה ששמעת? יואב, אבל רק בטלפון איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של שקיעה, שאבא צילם ושומר מסך? של הווינדוס את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? מה עם כסף? אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? בד"כ יש לך פירסינג? לא איפה יש לך? .. איפה את רוצה פירסינג? באף, ויהיה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו?המממ.. נראה כבר את מאמינה: באלוהים? כן, אבל לא כזה סגורה בגורל? כן בחיים מחוץ לכדור-הארץ? לא חושבת על זה ממש.. באהבה ממבט ראשון? לא באהבה,בכלל? כן פורום אהוב: באיזה פורומים את כותבת: אלן ריקמן, ופה פחות או יותר קבוע, ואחד בהיידפארק יש לך חברים בפורומים? יאפ מה הדבר האחרון שאכלת? צ'יפס מה הדבר האחרון שקנית? שוקו חם בבצפר מי האדם האחרון שחיבקת? לוטם מי האדם האחרון שראית? אבא מי האדם האחרון שדיברת איתו? אבא מה את עושה עכשיו? ביד את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא, עושה רעש.. מה את/ה שומע/ת? ... מה הסרט האחרון שראית? תפוס אותי אם תוכל מה התוכנית האחרונה שראית? נמנמנמ.. לא זוכרת מה הדיסק האחרון ששמעת? Nirvana- Nevermind מה השיר האחרון ששמעת? Eric Clapton- Tears From Heaven מה החלום שלך? בד"כ כבשה אחת קופצת, ואז טובעת. מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: את לא כמו כולם מזכיר לך חבר\ידיד לשעבר: On A Plain מזכיר לך חבר\ידיד נוכחי: Michel מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): היה אחד ממש עצוב, ששכחתי מה השם שלו.. מזכיר לך את הילדות: שירי ילדים מטופשים שכאלה, שירי חג גורם לך לבכות: נמנמנמ.. לאחרונה אין גורם לך לצחוק: אין גם גורם לך לרצות לרקוד: אין כזה מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: אופנו, אני שוכחת שירים סדרתית הופך אותך למאוד ישנוני: שירים ב12 בלילה..
שהיית רוצה לכתוב אותו: כל מיני, שנדבקים בראש.. שממלא אותך באושר צרוף: המממ.. אין כזה שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: שירים של ארק אנמי, בע. שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: נראה עד אז שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: יש יותר מידי אפשרויות (איזה באסה זה לקרוא את השאלון שלי! מכל שאלה מתחמקת..) שמסכם את שנות הנעורים שלך: Fade to black ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: Muster of pupets שאתה אוהב להתעורר לצליליו: נמנמנמ..אין שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך: משינה, הכל שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר:משינה- נגעה בשמים שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: אין שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר: Just lose it שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: נמנמנמ.. שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: זה של יו2 מבאטמן.. שגורם לך לחשוב על סקס: כל ההיפ הופ המסריח, בע שגורם לך לחשוב על להיות לבד: Fade to black שגורם לך לחשוב על הירח: אין.. מי הבנאדם שהכי חשבת עליו בזמן השאלון? המממ.. לא יודעת..
מה תעשי אחרי שתסיימי את השאלון? אשאר במחשב את חושבת שמישהו בכלל יקרא אותו? האמת? לא לא ממש..
אם מישהו יקרא אז שיגיב, *אין תגובות* איך היה השאלון? נחמד

GothicAngel

New member
הוריי, מישהו קרה../images/Emo45.gif../images/Emo29.gif

האמת יש לי גם In Utero מקורי. ותכף אני אשיג ת'אנפלאגד.. אבל הכי שולת בנוורמיינד, הזין הקטנצ'יק מכוסה מדבקה צבעונית

למעלה