שאלון קצרצר

Moreiro

New member
עניתי אתמול. ../images/Emo121.gif../images/Emo187.gif

אז כל התשובות רלוונטיות לאתמול בצהריים. שם מלא: מור. גיל: 15 וחודש וחמישה ימים. גובה: לא יודעת. משקל: מעדיפה לא לדעת
שיער: חום כהה. עיניים: חום כהה. מיקום: פתח תקווה. ארץ לידה: ישראל. תאריך לידה: תחשבו לפי הגיל, עצלנים. מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? מזמן מה. חיבקת מישהו/י? היום. מישהו/י חיבק/ה אותך? היום. עישנת? סיגריות זה מסריח. שתית משקה אלכוהולי? כמה חודשים. השתכרת? נבר. שכבת עם מישהו/י? אתמול מה. נבר. היית במועדון? נבר, אלא אם כן מחשיבים את הבת מצוות של חצי מהבנות בכיתה שלי. אני מאמינה שזה לא נחשב. לבשת חצאית? כשחברה שלי צילמה אותי לתמונות פרומו של הביקומינג אוונסנס. קנית בגד? אממ... לא זוכרת, לא מזמן. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לא זוכרת. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? לא זוכרת, אבל סביר להניח שזה היה באותו זמן של השאלה הקודמת. הקדישו לך שיר? לא יודעת. שיפרו לך את המצברוח? לא יודעת. היית אסירת תודה למישהו/י?(למי?) להילה כפרעלייה, שבלעדיה הייתי מזמן עפה מהכיתה. היום: באיזו שעה התעוררת? 6:20 [אמאלה מה זה החלום הזה?!], אבל קמתי ב7 וחצי. מה/מי העיר אותך? האנשים שמוחאים כפיים בתחילת האנטד
מה היה הדבר הראשון שאמרת? פאק. [הוא היה מפחיד מה] מה היה הדבר הראשון ששמעת? הרבה כפיים, תופים ואיימי. מה היה השיר הראשון ששמעת? האנטד. מה אכלת? סנדוויץ' בביצפר או משו. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מה לעזאזל היה החלום הזה ;[ מיקום כרגע: החדר של המחשב, משום מה? מאכל אהוב: אממ.. ג'אנק וכאלה, מקרוני אנד צ'יז וטונה עם קוטג'
חיה אהובה: לא יודעת, יצורי מחמד פרוותיים כאלה
חג מעודף: חנוכה ופורים ופסח כי יש הרבה חופש. ערוץ מועדף: אין לי כ"כ הרבה אופציות.. נגיד ש2. סלנג אהוב: אע. מילה אהובה: מה, פאק, גאד, וואלה, בלע, ועוד כלמיני. להקה אהובה: אוונסנס
שחקנית אהובה: ג'ניפר גארנר. שחקן אהוב: יש איזשהו ספק? מייקללללללללל
אע כן. וויקטור גארבר שחקן מדהים. איזה כיתה את: י'. בדיחה שגרמה לך לצחוק: לא בדיחה, אבל ידעתם שמייקל ג'קסון קרא לבן השני שלו blanket? (=שמיכה). התחלתי להתפקע מצחוק באמצע ההרצאה באנגלית על זה. ואני הייתי עוד אמורה לדבר מה. הבנאדם הכי יפה שראית: שראיתי או שראיתי במציאות? מה. מייקל. ופקונדו מה. וישי כי הוא כוסי. הפאדיחה הכי גדולה שלך: ואני בטח אכתוב אותה כאן. הדבר הכי מטורף שעשית: מה. הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: לא יודעת. את חושבת שאת יפה? לא. את חושבת שאת צבועה? מאוד מקווה שלא. את חושבת שאת קנאית? לפעמים. את חושבת שאת קרצייה? לא תמידית, אבל כשאני רוצה אני יכולה להיות
את חושבת שאת עקשנית? כן. את אוהבת את עצמך? לרוב. בזבזנית או חסכנית? בזבזנית. בשבועיים האחרונים הצלחתי לבזבז 450 שקלים לפחות. [וזה עוד לא כולל נסיעות]. נו זה מה שקורה כשקונים 4 דיסקים בשבוע
בנאדם ש: שונא/ת: לא שונאת אנשים. אוהב/ת: הרבה מה. מתגעגע/ת אליו: השאלון הזה מתחיל לבאס. חסר לך: זו לא אותה שאלה ממקודם? O_O עושה לך טוב להיות איתו: ממ......... ליאור
לול לא יודעת. [אבל ליאור
]. הכי מצחיק: אממ. הכי דפוק: יאיר?
הכי מוזר: כנ"ל. מה לוידעת. הכי כיף לדבר איתו: לוידעת. איפה היית רוצה לגור בארץ? פה או בת"א. בחו''ל? ארה"ב איפשהו. איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? בולי
והמון >( יש לך פלאפון? לא. למי אתה מתקשר הכי הרבה? חברות שלי. איזה צלצול יש לך? אין לי פלאפון, קשי קליטה. הקול הכי יפה ששמעת? איימי
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? מייקל
ושומר מסך? סתם שחור. את רוצה להיות זמרת? חע אם היה קול טוב. את רוצה להיות שחקנית? לא. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא.= נראה לי, לא מתאים לי. אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן. כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן. יש לך פירסינג? לא. איפה יש לך? אין לי >( איפה את רוצה פירסינג? בגבה זה שולט אבל אמ, לא נראה לי שאי פעם יהיה לי. אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? הוהוהו
הרבה דברים
את מאמינה: באלוהים? כן. בגורל? כן. נראה לי. בחיים מחוץ לכדור-הארץ? לא. [אבל בעצם זה נורא מוזר לחשוב שרק אנחנו בכל המקום הענק הזה]. באהבה ממבט ראשון? למה לא? באהבה,בכלל? כן. פורום אהוב: מה. באיזה פורומים את כותבת: אע אוונסנס, זוב"י, חידות, משחקי שירים, עברי לידר, רעיונות מטורפים. יש לך חברים בפורומים? לא. מה. נראה לי שכן. מה הדבר האחרון שאכלת? בננה. מה הדבר האחרון שקנית? את הדיסק של Our Lady Peace
. ואוכל. מי האדם האחרון שחיבקת? הילה, נראה לי. [את רגב לא חיבקתי מה.] מי האדם האחרון שראית? אבא. מי האדם האחרון שדיברת איתו? אמא. מה את עושה עכשיו? עונה על השאלון הזה. את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? גלגל"צ |סגידה|
מה את/ה שומע/ת? [ראו שאלה למעלה] מה הסרט האחרון שראית? אממ...... וואי זה היה מזמן. אבל ראיתי אוורווד שלשום במחשב
מה התוכנית האחרונה שראית? אוורווד
מה הדיסק האחרון ששמעת? עברי לידר - יותר טוב כלום מכמעט. מה השיר האחרון ששמעת? Anouk - Michel [אחרי חודשים שמעתי אותו בגלגל"צ סופסוף] מה החלום שלך? לא יודעת. מה השיר ש... *כל השאלות על השירים שהיו עד עכשיו יש פשוט יותר מדי שירים בשביל שאני אענה על כל אחת
* שהיית רוצה לכתוב אותו: כל שיר של עברי. שממלא אותך באושר צרוף: לא יודעת, שירים שאני אוהבת. שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: השיר הרומני ההוא ואובססיון של אבנטורה. שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: אין לי מושג. יש עוד זמן אני מניחה. שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: Evanescence - Anywhere. אחד השירים המדהימים יותר שנוצרו, אין ספק. שמסכם את שנות הנעורים שלך: מה. ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: אין לי מושג. שאתה אוהב להתעורר לצליליו: שירי גלגל"צ [אי אפשר להגדיר אותם אחרת
] והדיסקים שאני שמה במערכת. שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך: חע. ההורים שלי לא שומעים מוזיקה. אולי אבא שלי שם לפעמים מוזיקה קלאסית ברדיו, אבל יכול להיות שזה סתם כי הוא לא רוצה לשים את מה שאני רוצה לשמוע. שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: וואו אמ. הרבה. שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: יהודה פוליקר - פרח. שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר: לא רואה הרבה קליפים [אין אמטיוי וכאלה]. שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: Ronan Kitting - When You Say Nothing At All - מתוך "נוטינג היל". במשך שנים רבות היה השיר האהוב עליי בעולם. אולי גם עכשיו. שגורם לך לחשוב על סקס: מה. אה לול Natalia Oreiro - Cayendo
[טוב אם מקשיבים למילים..... |פרצוף תמים|] שגורם לך לחשוב על להיות לבד: מה. שגורם לך לחשוב על הירח: REM - Man On The Moon, Savage Garden - To The Moon And Back. מה זו השאלה הזו O_O מי הבנאדם שהכי חשבת עליו בזמן השאלון? לא זוכרת, עניתי עליו אתמול מה [את השאלות האחרונות רק אני עושה עכשיו כי אתמול לא הספקתי]. מה תעשי אחרי שתסיימי את השאלון? מה שאני עושה גם עכשיו בין שאלה שאלה? אע מה זה פה. את חושבת שמישהו בכלל יקרא אותו? רק אם הם חסרי חיים. זתומרת שאם כ"כ הרבה אנשים ענו עד עכשיו, סימן שיש כאן הרבה חסרי חיים. כן אני ביניהם מה. איך היה השאלון? קצר.

PumpkinQueen

New member
לא כזה ארוך דווקא.

שם מלא:
גיל: 15וחצי גובה:מפחדת לבדוק[?] משקל:מה איתו...? שיער:יש ויש:] עיניים: חום משתנה[?] מיקום:בית. ארץ לידה:זאתי. תאריך לידה: נגנב=[ מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?NAY חיבקת מישהו/י?
מישהו/י חיבק/ה אותך?ממ. עישנת?NEVER שתית משקה אלכוהולי?כנ"ל. השתכרת?כנ"ל. שכבת עם מישהו/י?... היית במועדון?O: לבשת חצאית?לא זכור לי שאי פעם קרה דבר כזה. קנית בגד? ממ. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? ---- אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? ----- הקדישו לך שיר?O: המממ חודש? ??? שיפרו לך את המצברוח? דונו. היית אסירת תודה למישהו/י?(למי?).. היום: באיזו שעה התעוררת?12 ומשו מה/מי העיר אותך?אני עצמאית.[?] מה היה הדבר הראשון שאמרת?בוקרטוב? מה היה הדבר הראשון ששמעת?מיאו! מה היה השיר הראשון ששמעת?מממ..לוזוכרתO: מה אכלת?איתיבטטה:] [סתם
] איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?איןכזהדבר. מיקום כרגע: מול המחשב..? מאכל אהוב:פיצה|שליטה| חיה אהובה:
חג מועדף:הרבה:] ערוץ מועדף:ערוץדיוידי:] סלנג אהוב:??? מילה אהובה: להקה אהובה:נכון לזמן האחרון..אממ נראה לי מיוז וקולדפליי, למרות שאני שומעת עוד מלא חוץ אבל לונורא אז ממ. שחקנית אהובה: |שרהבתורקת'רין|[כרגע] שחקן אהוב:|ריאןבתורסבסטיאן|...[כרגע]. איזה כיתה את:י' למה? בדיחה שגרמה לך לצחוק:WHO THE HELL DO YOU THINK YOU ARE??
גדול. הבנאדם הכי יפה שראית:לאבטוחה.בככלללל בכלל לא. הפאדיחה הכי גדולה שלך:O: הדבר הכי מטורף שעשית:לוזוכרת..ממ. הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: כנ"ל את חושבת שאת יפה?O: את חושבת שאת צבועה?NAY את חושבת שאת קנאית?כנ"ל את חושבת שאת קרצייה?&^%#@כשצריך.[?] את חושבת שאת עקשנית?AYE את אוהבת את עצמך? אהבה זו מילה חזקה. בזבזנית או חסכנית?ממ. בנאדם ש: שונא/ת:ממ. אוהב/ת:... מתגעגע/ת אליו:
חסר לך::[ עושה לך טוב להיות איתו:לא'דעת..נראה לי מור.. הכי מצחיק: לא'דעת הכי דפוק: ארגגגג%$#@
הכי מוזר:דונו. הכי כיף לדבר איתו: מממ...נכון לימים האחרונים זה איתיבטטה:] איפה היית רוצה לגור בארץ? בחו''ל? UK איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת?המעופפים הנועזים%$#@
יש לך פלאפון?
למי אתה מתקשר הכי הרבה?לא מתקשרת הרבה לאפ'חד, כולם שווים
איזה צלצול יש לך?|איכס| הקול הכי יפה ששמעת?נראה לי מאט[ערפדדדרררר
] איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?ממ משו ששמתי[?] ושומר מסך?פיוצ'רמה:] את רוצה להיות זמרת?NAY את רוצה להיות שחקנית?NAY אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?NEVER! אמרו לך פעם שאוהבים אותך?
כן. כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה?.. יש לך פירסינג?NAY איפה יש לך?לא%$# איפה את רוצה פירסינג?%$#לא. אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו?ממ הרבה דברים
את מאמינה:[לא] באלוהים?NAY בגורל?כנ"ל בחיים מחוץ לכדור-הארץ?IN MY OWN WAYS.. באהבה ממבט ראשון?ח. באהבה,בכלל?כנ"ל. פורום אהוב:.. באיזה פורומים את כותבת:זה, מיוז. יש לך חברים בפורומים?AYE מה הדבר האחרון שאכלת?
מה הדבר האחרון שקנית?דונו. מי האדם האחרון שחיבקת?
מי האדם האחרון שראית?
מי האדם האחרון שדיברת איתו?
%@חח סתם:] אחשלי. מה את עושה עכשיו?.. את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?YEP מה את/ה שומע/ת?מוסיקה וגשם
מה הסרט האחרון שראית?אינקרדיבלז
יאו פיקסארתעשוליאנימטור. מה התוכנית האחרונה שראית?24 ופמילי גיי[אז אין GUY..] מה הדיסק האחרון ששמעת?בשלמותו? קולדפליי. מה השיר האחרון ששמעת?Jenni's Song-MGb מה החלום שלך?לא יודעת, אם אני זוכרת אותו אז זה אומר שהוא מוזר:][?] מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר:
מזכיר לך חבר\ידיד לשעבר:
מזכיר לך חבר\ידיד נוכחי:|איקס%#| מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי):כנ"ל. מזכיר לך את הילדות:דונט. גורם לך לבכות:|איקס:]| גורם לך לצחוק:|ביגרדאיקס| גורם לך לרצות לרקוד:כנ"ל. מזכיר לך את האדם שאתה רוצה:כנ"ל. הופך אותך למאוד ישנוני:ממ. שהיית רוצה לכתוב אותו:וואוווווו, המון:]. שממלא אותך באושר צרוף:ממ. שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:גם כאלו יש הרבה:| שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך:איכס חתונות%$. שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך:ETERNAL, אולי. שמסכם את שנות הנעורים שלך:חח. ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב:[?] שאתה אוהב להתעורר לצליליו:ממ.יש הרבה. שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך:
שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר:
שגורם לך לחשוב על מישהו שמת:
שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר:|איקס| שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה:|ביגרדX| שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב:הו...
שגורם לך לחשוב על סקס:חח. שגורם לך לחשוב על להיות לבד:ממ. שגורם לך לחשוב על הירח:ח.מה:| מי הבנאדם שהכי חשבת עליו בזמן השאלון?ממ. מה תעשי אחרי שתסיימי את השאלון?אלך לתלות את עצמי מה:| את חושבת שמישהו בכלל יקרא אותו?מכ'פת לי:[ איך היה השאלון?...אממ...ממ...מקורי[?]O:

Moreiro

New member
העיקר שענית על הרבה שאלות. ../images/Emo121.gif

הרבה זמן לא דיברנו.

TziMHoNoa

New member
אמא../images/Emo2.gif../images/Emo19.gif../images/Emo103.gif

שם מלא: נועה. וזהו
גיל: 14 ושלושה חודשים.. כמעט ארבעה <יוווו עוד מעט אני אוכל להגיד וחצי
> גובה: מטר שישים. וטוב לי עם זה. תודע
משקל: אני מפחדת לבדוק :S לא רוצה לדעת
שיער: חום
עיניים: חומות
ארץ לידה: ישראל תאריך לידה: 2.9.1990
מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת
בלחי
אתמול.. נראלי
חיבקת מישהו/י
בטח היום.. או אתמול.. אני אוהבת לחבק אנשים
מישהו/י חיבק/ה אותך
נו מה
עישנת
אמממ.. פעם אמא עזרה לאבא לסיים ת'קופסת סיגריות <זו הקופסה האחרונה
אחריה אני לא מעשן יותר
> ונתנה לי ולאחותי שאכטה
בכיתה ה' משו..
בעיקרון אני נגד.
שתית משקה אלכוהולי
אתמול בקידוש
השתכרת
מעולם. שכבת עם מישהו/י
מעולם. היית במועדון
בדיסקו קיד
אני לא אוהבת לרקוד וזה. אינלי מה לעשות שמה
לבשת חצאית
חצאית מאאגניבה בשבוע שעבר
קנית בגד
יומיים לפני המפגש עשיתי שופינג מטוראאאאאף בקניון הזהב
סתאם
קניתי שם ת'כובע, ת'חולצה ות'שעון שהייתי איתם במפגש
ועוד כמה דברים מה
אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"
לכלבים שלי, אתמול
ואל תצחקו עליי מה
אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת
כנ"ל הקדישו לך שיר
לודעת.. בטח בכיתה ח' מתישו.. לוחשוב.. משו מודחק נו
שיפרו לך את המצברוח
בטח השבוע מתישו.. היית אסירת תודה למישהו/י
(למי
) לודעת.. הממ.. לוזוכרת
היום: באיזו שעה התעוררת
עשר וחצי. מוקדם..
ישנתי 15 שעות
מה/מי העיר אותך
אמא ניסתה שעה לפני
התעוררתי מהרעש שבא מלמטה.. אבא שומע מוזיקה.. מה היה הדבר הראשון שאמרת
תביאו לי אוכל
סתאם
הממ.. "אני צ'כה להתקשר לליל" לעצמי..
מה היה הדבר הראשון ששמעת
את אבא שר וצועק עם המוסיקה שלו
מה היה השיר הראשון ששמעת
משו של אבא :S מה אכלת
ג'חנון וביצה
איזו מחשבה הכי העסיקה אותך
"אני צ'כה להתקשר לליל" מיקום כרגע: כבר עניתי מה :S בחדר של אחותי מול המחשב. ראשון, אם זה ממש חשוב... מאכל אהוב: ג'חנון וביצה חומה
חיה אהובה: כל חיה.. בזמן האחרון יש לי משיכה עזה לקואלות
חג מעודף: יום העצמאות זה כאף
<הווו רוק עצמאות
> אבל בעיקרון זה כל חג
ערוץ מועדף: 150\149, ערוצי מוסיקה בלווין עמוס. אל תשאלו :S. סלנג אהוב: בכאף
זה סלנג
מילה אהובה: בכאף
בנתיים..
להקה אהובה: אוונסנס, אלא מה
שחקנית אהובה: ג'ניפר אניסטון נדמה לי..
ואורנה בנאי כפרעליה
שחקן אהוב: ג'וני דפ
איזה כיתה את: ט'1 שליטע
<בערך..
> בדיחה שגרמה לך לצחוק: וועעע מה לא גורם לי לצחוק
הבנאדם הכי יפה שראית: *** וג'וני דפ
הפאדיחה הכי גדולה שלך: חחח
אתמול. שיעור מדעים. בלאגן בכיתה <כרגיל>. מישו זרק אליי קלמר, וזרקתי אותו אחורה בלי להסתובב. פתאום אני מסתובבת ואני קולטת את זה פוגע למורה שלי בגב
והיא מחפשת מיזה..
הדבר הכי מטורף שעשית: סנפלינג
הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: הממ.. לוזוכרת..
את חושבת שאת יפה
לא. את חושבת שאת צבועה
לא. את חושבת שאת קנאית
קצת..
את חושבת שאת קרצייה
לגמרי
את חושבת שאת עקשנית
כה את אוהבת את עצמך
אני בסדר עם עצמי
בזבזנית או חסכנית
גם וגם
בנאדם ש: שונא/ת: בנאדם שאני שונאת זה שתי בנות מהכיתה שלי שפשוט מגעילות אותי, וילד מהכיתה שלי שאני מאחלת לו מוות איטי ומלא כאבים
אוהב/ת: המשפחה שלי, הכלבים שלי..
מתגעגע/ת אליו: אלכס חסר לך: אלכס נו..
עושה לך טוב להיות איתו: ***, המשפחה, רוני, קרני. הכי מצחיק: קרני, מאיע, אור ושירן
הכי דפוק: קרני ומאיע
הכי מוזר: קרני
הכי כיף לדבר איתו: הממ.. לודעת.. עם אור אני אוהבת לדבר. היא מצחיקה אותי פשוט
איפה היית רוצה לגור בארץ
ראשון
או ירושלים
אבל בעיקרון באיזה מושב חור כזה
בחו'&#

TziMHoNoa

New member
שיט. הלך חצי שאלון../images/Emo122.gif

איפה היית רוצה לגור בארץ
באיזה מושב חורי כזה
בחו''ל
רק בארץ
איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת
מלאאא כל הסדרות המצוירות.. בולי, הקטקטים, פיטר פן, דנוור, הנועזים המעופפים וכאלה..
יש לך פלאפון
אורנג' למי אתה מתקשר הכי הרבה
ליל. איזה צלצול יש לך
סתאם צלצול מהפלאפון... helen נראה לי..
הקול הכי יפה ששמעת
מוסיקה. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה
אצלך אחותי של הכיתה שלה בטיול. אני לא נמצאת בשלי..
ושומר מסך
לודעת
את רוצה להיות זמרת
לא את רוצה להיות שחקנית
לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת
לא נראה לי.. אמרו לך פעם שאוהבים אותך
כה כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה
מוסט אופ.. יש לך פירסינג
לע איפה את רוצה פירסינג
בגבה
אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו
חלק תורמת, חלק למשפחה, חלק לדוד בצרה, חלק לבזבוזים: אופניים, מצלמה דיגיטלית, דיסקמן, מיני סידק, מפ 3, מחשב נייד, אינטרנט, מחשב נייד לאמא, ועוד מלא כאלה..
, ואת השאר לחיסכון
את מאמינה: באלוהים
כה בגורל
לודעת בחיים מחוץ לכדור-הארץ
לודעת באהבה ממבט ראשון
לא ממש. באהבה,בכלל
כה פורום אהוב: השבט ואוונסנס באיזה פורומים את כותבת: כנ"ל יש לך חברים בפורומים
כה מה הדבר האחרון שאכלת
מרק של אבא מה הדבר האחרון שקנית
יומיים לפני המפגש עשיתי שופינג מטווווווורף בקניון הזהב
אמאמ.. החולצה, השעון והכובע שבאתי אתם למפגש נקנו אז
מי האדם האחרון שחיבקת
לוזוכרת
מי האדם האחרון שראית
אמאבא וליאור אחותי הקטנה
מי האדם האחרון שדיברת איתו
אמא מה את עושה עכשיו
עונה לשאלון מה
את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו
כה מה את/ה שומע/ת
שיר של אשלי סימפסון ששלחו לי, ואחריו קין אוונסנס וויד'ין. מה הסרט האחרון שראית
אפקט הפרפר שבוע שעבר. מה התוכנית האחרונה שראית
בפרק הקודם ב"החצר" ולפני בנות גילמור
התגעגעתי
מה הדיסק האחרון ששמעת
דיסק צרוב שלי של אוונסנס וויד'ין. מה השיר האחרון ששמעת
runinng up that hill או איך שלא רושמים של וויד'ין. מה החלום שלך
להיות במאית ותסריטאית מצליחה, ולביים את "שני ירחים" מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: נראה לי שאין... תקופה מודחקת..
מזכיר לך חבר\ידיד לשעבר: לודעת. מזכיר לך חבר\ידיד נוכחי: לודעת. מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): אין. מזכיר לך את הילדות: שירים של וויד'ין
, וwhite flag של דיידו, לודעת למה.. גורם לך לבכות: הייתה תקופה שexodus או איך שלא רושמים של אוונסנס גרם לי לבכות, וגם פיל של רובי ווויט פלאג של דיידו. עוד לא מצאתי משו גורם לי לבכות עכשיו. גורם לך לצחוק: שכחתי
אממ.. השיר של סקעת בפסטיגל: "גמני יכול לעוף בלי לדעת לעוף זה עושה לי בגוף הרגשה של סמים נעימים נעימים..." גורם לך לרצות לרקוד: אין. לא אוהבת לרקוד. מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: לודעת.. behind blue eyes של לימפ ביזקיט נראה לי..
הוא אוהב אותו
הופך אותך למאוד ישנוני: לודעת. שהיית רוצה לכתוב אותו: יש מלאן שירים שאני חושבת שהם גאונים והייתי רוצה לכתוב אותם..
שממלא אותך באושר צרוף: I'll be there for you של חברים. שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: לודעת.. שירים של סקעת
שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: לודעת. שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: לודעת. שמסכם את שנות הנעורים שלך: הן עוד לא נגמרו הלו
ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: בטוח יש משו נו..
שאתה אוהב להתעורר לצליליו: משו של דנה ברגר שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך: סיימון וגרפונקל, הביטלס וכאלה שיש לאבא שלי והם נטולי שם
שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: אוונסנס
<כפרעל קרני
> שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: נראה לי שאין.. שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר: בטח יש משו..
שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: אין. שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: השירים של מלך האריות
וגם של אלדין..
שגורם לך לחשוב על להיות לבד: לודעת. שגורם לך לחשוב על הירח:
מי הבנאדם שהכי חשבת עליו בזמן השאלון
נראה לי אילון. מה תעשי אחרי שתסיימי את השאלון
עבודה באקולוגיה..
איכ. את חושבת שמישהו בכלל יקרא אותו
לא.
איך היה השאלון
מייגע

אניייייי../images/Emo3.gif

שם מלא:גלית תספאי (tesfay) גיל:15 גובה:179 משקל:אני דבההההה שיער:חום ככה עיניים:חום דבש מיקום:אחורי הקו הירוק.. אריאל..=\ ארץ לידה:ישראל תאריך לידה:18.11.1989 מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? לפני שבועיים חיבקת מישהו/י? לפני יומיים בערך..=) מישהו/י חיבק/ה אותך? לני 20 דק'-אמא =) עישנת?עכשיו? שתית משקה אלכוהולי?אתמול השתכרת? לפני שבועיים שכבת עם מישהו/י? אממ... אף פעם?! עד כמה שידוע לי.. היית במועדון? אתמול לבשת חצאית? פסח 1996 קנית בגד? לפני חודש בערך.. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? היום לאמא אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?חחחח לא קרה הרבה.. נראה לי שנה שעברה=\ הקדישו לך שיר? יום ראשון שיפרו לך את המצברוח? יום ראשון היית אסירת תודה למישהו/י?(למי?) יום ראשון (רותם-חולה עלייך משוש חיי!) היום: באיזו שעה התעוררת? 14:23:19 מה/מי העיר אותך?האחות המעצבנת... מה היה הדבר הראשון שאמרת? תעופי לי מהחיים מה היה הדבר הראשון ששמעת? גלית קומיייייייי!!!!! מה היה השיר הראשון ששמעת?אהבה/דניאל סלומון (אחלה שיר!!!) מה אכלת? אממ.. קרונפלקס.. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? נוי מיקום כרגע:אצל קארין מאכל אהוב: צ'יפס חיה אהובה:איכ. שונאת חיות.. אהה אני אוהבת דגים... חג מעודף: פורים ערוץ מועדף:19 (יס) סלנג אהוב: אממ.. לא יודעת.. מילה אהובה:זנות ומין להקה אהובה: אממ אוונסנס כאילו דההה שחקנית אהובה:אממ.. לא יודעת אני אוהבת הרבה.. שחקן אהוב: התשובה הנ"ל איזה כיתה את: י בדיחה שגרמה לך לצחוק: יוסי ודני הלכו לטייל יוסי טבע מי נשאר? מי אמר שהם הלכו לשחות?!?! הבנאדם הכי יפה שראית:אממ..ירין ומאור.. הפאדיחה הכי גדולה שלך: שצעקתי שאני אוהבת מישו והוא שמע.. הדבר הכי מטורף שעשית:אממ.. =\ הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו:אממ...=\ את חושבת שאת יפה? לא את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? יאפ את חושבת שאת קרצייה? לא את חושבת שאת עקשנית? יאפ את אוהבת את עצמך? לא בזבזנית או חסכנית? בזבזנית בנאדם ש: שונא/ת: אבא אוהב/ת:נוי מתגעגע/ת אליו:רותם חסר לך:נוי עושה לך טוב להיות איתו: נוי ורותם הכי מצחיק: יאנה הכי דפוק: יאנה הכי מוזר:בן הכי כיף לדבר איתו:אממ...רותם איפה היית רוצה לגור בארץ?אריאל בחו''ל? ארה"ב!!! איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת?הרבהה... יש לך פלאפון?יאפ למי אתה מתקשר הכי הרבה?רותם ונוי איזה צלצול יש לך? mi הקול הכי יפה ששמעת?לא יודעת.. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של פיה יפה.. ושומר מסך? תמונות של נוי את רוצה להיות זמרת? ברור!! את רוצה להיות שחקנית? נופ אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? ברור אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן.. כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן.. יש לך פירסינג? כן איפה יש לך?בסנטר איפה את רוצה פירסינג?אני לא רוצה עוד.. אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו?טסה לארצות הברית!!1 את מאמינה: באלוהים? יאפ בגורל? יאפ בחיים מחוץ לכדור-הארץ?נופ באהבה ממבט ראשון? נופ באהבה,בכלל?יאפפפ פורום אהוב:אוונסנס באיזה פורומים את כותבת:אממ.. אוונסנס כלום עוד בתפוז.. יש לך חברים בפורומים?:יאפ מה הדבר האחרון שאכלת? אממ... מלפפון מה הדבר האחרון שקנית?:הג'ינס שעליי. מי האדם האחרון שחיבקת? אמא מי האדם האחרון שראית? אמא של קארין מי האדם האחרון שדיברת איתו?קארין מה את עושה עכשיו? עונה על השאלון הקצרצר הזה.. =\ את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?:נופ מה את/ה שומע/ת? אמרתי לא נכון?! מה הסרט האחרון שראית? האני(שחקי אותה מותק) מה התוכנית האחרונה שראית? מגרש ביתי (שולטטטטטט!!!) מה הדיסק האחרון ששמעת? אממ... עכשיו אני שומעת את של אמיליה.. מה השיר האחרון ששמעת? שיר 8 מה החלום שלך?לקרוא מחשבות של אנשים.. מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר:מי אוהב אותך יותר ממני מזכיר לך חבר\ידיד לשעבר:אממ.. 3 דלתות למטה/פה בלעדייך מזכיר לך חבר\ידיד נוכחי:אממ כלום... מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי):כלום.. מזכיר לך את הילדות:יונתן הקטן.. גורם לך לבכות:נוי גורם לך לצחוק:טוציייי גורם לך לרצות לרקוד:הילה מזכיר לך את האדם שאתה רוצה:טוצייי הופך אותך למאוד ישנוני:השאלון..=( שהיית רוצה לכתוב אותו:אממ.. לא יודעת שממלא אותך באושר צרוף:אממ לא יודעת.. שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:"בשכונה" שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך:טיטניק שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך:כלום שמסכם את שנות הנעורים שלך:אממ אני עדיין לא מסכמת אותם.. ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב:אממ... לא יודעת.. שאתה אוהב להתעורר לצליליו:אהבה של דניאל סלומון... שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך:שיר אחד של בוב מארלי.. שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר:אממ.. zoe jane שגורם לך לחשוב על מישהו שמת:אממ לא יודעת.. שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר:אמממ לא יודעת שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה:מי אוהב אותך יותר ממני שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב:השיר מהריקוד של הסרט האני.. שגורם לך לחשוב על סקס:אממ.. לא יודעת כל דבר עולה לי לראש סקס.. שגורם לך לחשוב על להיות לבד:השיר פתיחה של מגרש ביתי.. שגורם לך לחשוב על הירח:כלום.. מי הבנאדם שהכי חשבת עליו בזמן השאלון?נוי מה תעשי אחרי שתסיימי את השאלון? ילך הבייתה להתכונן למבחן.. את חושבת שמישהו בכלל יקרא אותו? לא.. איך היה השאלון?מעייף!!!!

noy13pour

New member
../images/Emo113.gifתשובות

שם מלא:נוי פור גיל:13 וחצי גובה:אין לי מושג משקל:כנ"ל שיער:חום קצר עיניים: חומות מיקום:בת ים ארץ לידה:ישראל תאריך לידה:28.10.1991 מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?כיתה ד חחח חיבקת מישהו/י? חודשיים מישהו/י חיבק/ה אותך? חודשיים עישנת?ניסיתי כיתה ג שתית משקה אלכוהולי? בחופש הגדול השתכרת? לא שכבת עם מישהו/י? לא היית במועדון? עוד שבועיים עם חברים לבשת חצאית? אף פעם קנית בגד? לפני חודש אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לפני שנתיים אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? אף פעם..חח הקדישו לך שיר? שנה שעברה שיפרו לך את המצברוח? אף פעם היית אסירת תודה למישהו/י?(למי?) לאף אחד אף פעם היום: באיזו שעה התעוררת? 14.40 מה/מי העיר אותך? הדלת של השירותים מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה השעה מה היה הדבר הראשון ששמעת? את אמא שלי יוצאת מהשרותים מה היה השיר הראשון ששמעת? Jay-Z & Linkin Park - Numb Encore איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? שאני לא רוצה לקום מיקום כרגע: בת ים מאכל אהוב: אין חיה אהובה: חתול חג מעודף: אין ערוץ מועדף: מיוזיק בוקס ישראל{ערוץ 69 ביס} סלנג אהוב: מזתומרת? מילה אהובה:אחלה להקה אהובה: אוונסנס משום מה...{הראסמוס,מארון5} שחקנית אהובה: מיה דגן שחקן אהוב: אדם ברודי איזה כיתה את: ח בדיחה שגרמה לך לצחוק:על ילדה מהכיתה.. הבנאדם הכי יפה שראית: לא יודעת ת'שם.. הפאדיחה הכי גדולה שלך: נפלתי באמצע רחוב ראשי הדבר הכי מטורף שעשית: אין משו ספציפי הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: חסוי... את חושבת שאת יפה? לא את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? בערך את חושבת שאת קרצייה? כן... את חושבת שאת עקשנית? מאוד.. את אוהבת את עצמך? לא ממש.. בזבזנית או חסכנית? תלוי במצב רוח בנאדם ש: שונא/ת: ילדה מהכיתה שלי אוהב/ת: חברה שלי מתגעגע/ת אליו:אחותי הגדולה חסר לך:חבר או ידידים -בנים עושה לך טוב להיות איתו:אין הכי מצחיק: ילד מהשיכבה הכי דפוק: כנל הכי מוזר:כנל הכי כיף לדבר איתו: אין איתו יש איתה... איפה היית רוצה לגור בארץ? שכונת עשירים וליהיות עשירה.. בחו''ל? אמ..................הולנד -בנים כוסונים אש איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? מה זה נוסטלגית..חחחחח יש לך פלאפון? ברור למי אתה מתקשר הכי הרבה? חברה שלי.. איזה צלצול יש לך? של בריטני -בעעעע- אני צריכה להחליף דחוף הקול הכי יפה ששמעת? לא יודעת... איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של האו סי ושומר מסך? מסך שחור את רוצה להיות זמרת? לא זמרת אבל להיות בלהקה כן את רוצה להיות שחקנית? אמ.. לא יזיק אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? תלוי מה היא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? תלוי למי יש לך פירסינג? לא איפה יש לך? אין איפה את רוצה פירסינג? לא אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? מכניסה לחיסכון את מאמינה: באלוהים? ברורר בגורל? גם בחיים מחוץ לכדור-הארץ? כן באהבה ממבט ראשון? כן באהבה,בכלל?כן פורום אהוב:אין ספציפי באיזה פורומים את כותבת: אונסנס, ראש גלול, מחוז אורנג, מגרש ביתי, מכושפות יש לך חברים בפורומים? כן מה הדבר האחרון שאכלת? קרמבו מה הדבר האחרון שקנית? טיפקס מי האדם האחרון שחיבקת? חברה מהכיתה שלי מי האדם האחרון שראית? אחותי מי האדם האחרון שדיברת איתו? אחותי מה את עושה עכשיו? פותרת שאלון את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?כן מה את/ה שומע/ת? Jay-Z & Linkin Park - Numb Encore בערוץ מה הסרט האחרון שראית? לא זוכרת מה התוכנית האחרונה שראית? האו סי מה הדיסק האחרון ששמעת? דיסק צרוב מה השיר האחרון ששמעת? Jay-Z & Linkin Park - Numb Encore מה החלום שלך? להיות גיטריסטית בלהקה מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: אפחד מזכיר לך חבר\ידיד לשעבר:שם דבר מזכיר לך חבר\ידיד נוכחי: שום דבר מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי):שום דבר מזכיר לך את הילדות: עוץ לי גוצלי גורם לך לבכות:שום שיר גורם לך לצחוק:עוץ לי גוצלי גורם לך לרצות לרקוד: Just Lose It מזכיר לך את האדם שאתה רוצה:כלום הופך אותך למאוד ישנוני:Evanescence - My Immortal שהיית רוצה לכתוב אותו:מה קשור? שממלא אותך באושר צרוף:Hoobastank - The Reason שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:שירים של רוני שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך:מאיפה לי? שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך:השיר שכתבתי שמסכם את שנות הנעורים שלך:אין ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב:השירים של לינקין פארק שאתה אוהב להתעורר לצליליו:Going Under חח אני אוהבת ת'שיר שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך:כלום שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר:את אוונסנס שגורם לך לחשוב על מישהו שמת:אין שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר:Just Lose It אבל אני אוהבת ת'שיר שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה:אין שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: לא זוכרת שגורם לך לחשוב על סקס:שום שיר שגורם לך לחשוב על להיות לבד:של טיטניק שגורם לך לחשוב על הירח: כלום מי הבנאדם שהכי חשבת עליו בזמן השאלון? על המפגר שחיבר אותו מה תעשי אחרי שתסיימי את השאלון? ישן את חושבת שמישהו בכלל יקרא אותו? לא איך היה השאלון? מפגר

moranos

New member
אני....... משעמם

שם מלא: מורן.. מספיק גיל: 18 עוד פחות מחודש.. גובה: 1.67 משקל:ממ 45 ואנלא אנורקסית.. :\ שיער:מעפן עיניים: חומות
מיקום:חולון ארץ לידה:ישראל תאריך לידה:22.1 מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? יום רביעי עם אישתי:) חיבקת מישהו/י? אתמול מישהו/י חיבק/ה אותך? אתמול עישנת? שבוע שעבר שתית משקה אלכוהולי? חחחחחחחחח זה כל יום קורה כמעט השתכרת? לפני שבועיים שכבת עם מישהו/י? יום רביעי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח היית במועדון? לפני שבועיים.. שם התשכרתי לבשת חצאית? שהייתי בת שנה?! קנית בגד? שבוע שעבר אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? היום!
אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? ללפני 5 דקות לאישתי
הקדישו לך שיר? לפני חודש שיפרו לך את המצברוח? מקודםםםם חחח היית אסירת תודה למישהו/י?(למי?) ביום רביעי.. לאהובתי היום: באיזו שעה התעוררת? 4 וחצי מה/מי העיר אותך? אמא הקרציה מה היה הדבר הראשון שאמרת? תני לישון מה היה הדבר הראשון ששמעת? ברקים ורעמים מכוערים:\ מה היה השיר הראשון ששמעת? היום? וואלה לא זוכרת מה אכלת? גחנון איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מתי אני אסיים ללמוד למתכונת שמחר???? מיקום כרגע: מול המחשב:\ מאכל אהוב: הכל חיה אהובה: אחותי חג מעודף: לא אוהבת חגים ערוץ מועדף: MTV סלנג אהוב: תנו ניחוש מילה אהובה: זנות להקה אהובה: אוונסנס אבריל אבין גוד שארלוט לינקין שחקנית אהובה: אנגלינה גולייייייייייייי שחקן אהוב: אשטון קוצ'ר המושלם איזה כיתה את: יב בדיחה שגרמה לך לצחוק: לא זוכרת.. הכל מצחיק הבנאדם הכי יפה שראית: אישתי ואנגלינה גולי
הפאדיחה הכי גדולה שלך: הייתם מתים לדעת.. הדבר הכי מטורף שעשית: הכל אצלי מטורף \: ודפוק הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: חחחחחחחחחחחחחחחחחח ממש לא משנה:\ את חושבת שאת יפה? לא את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? קצת את חושבת שאת קרצייה? יאפ את חושבת שאת עקשנית? בטירוף את אוהבת את עצמך? טיפה בזבזנית או חסכנית? ממ בזבזנית בנאדם ש: שונא/ת: היא ידועת מי זו:) אוהב/ת: את אהובתיייי חיים שליייייי מתגעגע/ת אליו: אליה.. חסר לך: \: עושה לך טוב להיות איתו: אהובתי הכי מצחיק: מישהי מסויממת.. חח הכי דפוק: אני :) חחחחחחחחחחחחח סתם הכי מוזר: גם פה זה אני הכי כיף לדבר איתו: ממ קריני שלי איפה היית רוצה לגור בארץ? רמת גן? ת"א! בחו''ל? לונדוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? לא דע יש לך פלאפון? הוא דיי מת למי אתה מתקשר הכי הרבה? אישתי בעיקר.. איזה צלצול יש לך? כרגע? OBSSESION :) החרוששששששששש הקול הכי יפה ששמעת? איימי לי איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של אימיי :] ושומר מסך? אין זה מציק את רוצה להיות זמרת? חחחחחחחחחח לא את רוצה להיות שחקנית? אולי אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? כן למה לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? תמיד. יש לך פירסינג? לא אמן היה בלשון איפה יש לך? אין לי
איפה את רוצה פירסינג? בלשוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? בורחת עם אהובתי את מאמינה: באלוהים? לפעמים בגורל? ממממ כן בחיים מחוץ לכדור-הארץ? כן באהבה ממבט ראשון? כןןןןןןןןןןןן באהבה,בכלל? כן פורום אהוב: אוונסנס גאווה אבריל באיזה פורומים את כותבת: מה שרשום למעלה יש לך חברים בפורומים? כן מה הדבר האחרון שאכלת? שניצללל חחחחחח מה הדבר האחרון שקנית? במבה
מי האדם האחרון שחיבקת? אישתי מי האדם האחרון שראית? את אחותי המפלצת מי האדם האחרון שדיברת איתו? אישתיייייייייייי מה את עושה עכשיו? עונה על השאלון הזה.. ומדברת עם אהובתי את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא אין לי כוח למצוא אוזניות מה את/ה שומע/ת? כלום? מה הסרט האחרון שראית? מוזר ביותר מה התוכנית האחרונה שראית? 406 מה הדיסק האחרון ששמעת? כל מיני שהכנתי.. סתם זבלה ישנה מה השיר האחרון ששמעת? של אנסטסיה.. SICK AND TIRED כן כן ישן מה החלום שלך? אין לי חלומות:\ מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: תותים חחחחחחחחחחח :\ זה עצוב מזכיר לך חבר\ידיד לשעבר: לא דעת מזכיר לך חבר\ידיד נוכחי:HERE WITHOUT YOU של 3 DOOR DOWM מזכיר את אהבתי כי הקדשתי לה אותו מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): מממממ שכחתי ת'שם:\ מזכיר לך את הילדות: לא זוכרת גורם לך לבכות: כמעט הכל חחחחחחחחחחח גורם לך לצחוק: :\ גורם לך לרצות לרקוד: כל השירים בערך מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: יש לי אותה כבר הופך אותך למאוד ישנוני: שקטים שהיית רוצה לכתוב אותו: של אבריל.. NOBODYS HOME שממלא אותך באושר צרוף: לא זוכרת איזה שאלות רבאק אשאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: CALL ON ME המעצבןןןןן שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: התינשאי לי אהובההההההההההההההההה שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: ברינגגגגגגג מייייי טו לייףףףףףףףףף
שמסכם את שנות הנעורים שלך: לא יודעת?! ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב:חחחחחחח לא משנה שאתה אוהב להתעורר לצליליו: אוונסנס.. מיסינג שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך: איכסה הכל של זקנים שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: לא זוכרת שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: די שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר: נמאס שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: לא יודעתתתתתתתתתתתתת שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: מתוך הסרט ספיידרמן:\ נגיד שגורם לך לחשוב על סקס: חחחח כמעט הכל.. סתם שגורם לך לחשוב על להיות לבד: לא זוכרת.. שגורם לך לחשוב על הירח: מי חושב על הירח:\ מי הבנאדם שהכי חשבת עליו בזמן השאלון? אישתי מה תעשי אחרי שתסיימי את השאלון? אלך לאכול בטח את חושבת שמישהו בכלל יקרא אותו? לא איך היה השאלון? מעצבן במיוחד.

rock lady

New member
מה זה??!!

בהתחלה אמרתי סבבה שאלון קצרצר ועוד ראיתי את מספר התגובות אז אמרתי יאללה אני גם אפתור אותו פתאום אני רואה את הדבר הזה! תגידו יצאתם מדעתכם? נכון משעמם לי אבל לא עד כדי כך! סתם! סתם! אחלה שאלון פשוט אין לי כח לענות!

rock lady

New member
מה זה??!!

בהתחלה אמרתי סבבה שאלון קצרצר ועוד ראיתי את מספר התגובות אז אמרתי יאללה אני גם אפתור אותו פתאום אני רואה את הדבר הזה! תגידו יצאתם מדעתכם? נכון משעמם לי אבל לא עד כדי כך! סתם! סתם! אחלה שאלון פשוט אין לי כח לענות!

למעלה