עניתי אתמול. ../images/Emo121.gif../images/Emo187.gif
אז כל התשובות רלוונטיות לאתמול בצהריים. שם מלא: מור. גיל: 15 וחודש וחמישה ימים. גובה: לא יודעת. משקל: מעדיפה לא לדעת
שיער: חום כהה. עיניים: חום כהה. מיקום: פתח תקווה. ארץ לידה: ישראל. תאריך לידה: תחשבו לפי הגיל, עצלנים. מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? מזמן מה. חיבקת מישהו/י? היום. מישהו/י חיבק/ה אותך? היום. עישנת? סיגריות זה מסריח. שתית משקה אלכוהולי? כמה חודשים. השתכרת? נבר. שכבת עם מישהו/י? אתמול מה. נבר. היית במועדון? נבר, אלא אם כן מחשיבים את הבת מצוות של חצי מהבנות בכיתה שלי. אני מאמינה שזה לא נחשב. לבשת חצאית? כשחברה שלי צילמה אותי לתמונות פרומו של הביקומינג אוונסנס. קנית בגד? אממ... לא זוכרת, לא מזמן. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לא זוכרת. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? לא זוכרת, אבל סביר להניח שזה היה באותו זמן של השאלה הקודמת. הקדישו לך שיר? לא יודעת. שיפרו לך את המצברוח? לא יודעת. היית אסירת תודה למישהו/י?(למי?) להילה כפרעלייה, שבלעדיה הייתי מזמן עפה מהכיתה. היום: באיזו שעה התעוררת? 6:20 [אמאלה מה זה החלום הזה?!], אבל קמתי ב7 וחצי. מה/מי העיר אותך? האנשים שמוחאים כפיים בתחילת האנטד
מה היה הדבר הראשון שאמרת? פאק. [הוא היה מפחיד מה] מה היה הדבר הראשון ששמעת? הרבה כפיים, תופים ואיימי. מה היה השיר הראשון ששמעת? האנטד. מה אכלת? סנדוויץ' בביצפר או משו. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מה לעזאזל היה החלום הזה ;[ מיקום כרגע: החדר של המחשב, משום מה? מאכל אהוב: אממ.. ג'אנק וכאלה, מקרוני אנד צ'יז וטונה עם קוטג'
חיה אהובה: לא יודעת, יצורי מחמד פרוותיים כאלה
חג מעודף: חנוכה ופורים ופסח כי יש הרבה חופש. ערוץ מועדף: אין לי כ"כ הרבה אופציות.. נגיד ש2. סלנג אהוב: אע. מילה אהובה: מה, פאק, גאד, וואלה, בלע, ועוד כלמיני. להקה אהובה: אוונסנס
שחקנית אהובה: ג'ניפר גארנר. שחקן אהוב: יש איזשהו ספק? מייקללללללללל
אע כן. וויקטור גארבר שחקן מדהים. איזה כיתה את: י'. בדיחה שגרמה לך לצחוק: לא בדיחה, אבל ידעתם שמייקל ג'קסון קרא לבן השני שלו blanket? (=שמיכה). התחלתי להתפקע מצחוק באמצע ההרצאה באנגלית על זה. ואני הייתי עוד אמורה לדבר מה. הבנאדם הכי יפה שראית: שראיתי או שראיתי במציאות? מה. מייקל. ופקונדו מה. וישי כי הוא כוסי. הפאדיחה הכי גדולה שלך: ואני בטח אכתוב אותה כאן. הדבר הכי מטורף שעשית: מה. הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: לא יודעת. את חושבת שאת יפה? לא. את חושבת שאת צבועה? מאוד מקווה שלא. את חושבת שאת קנאית? לפעמים. את חושבת שאת קרצייה? לא תמידית, אבל כשאני רוצה אני יכולה להיות
את חושבת שאת עקשנית? כן. את אוהבת את עצמך? לרוב. בזבזנית או חסכנית? בזבזנית. בשבועיים האחרונים הצלחתי לבזבז 450 שקלים לפחות. [וזה עוד לא כולל נסיעות]. נו זה מה שקורה כשקונים 4 דיסקים בשבוע
בנאדם ש: שונא/ת: לא שונאת אנשים. אוהב/ת: הרבה מה. מתגעגע/ת אליו: השאלון הזה מתחיל לבאס. חסר לך: זו לא אותה שאלה ממקודם? O_O עושה לך טוב להיות איתו: ממ......... ליאור
לול לא יודעת. [אבל ליאור
]. הכי מצחיק: אממ. הכי דפוק: יאיר?
הכי מוזר: כנ"ל. מה לוידעת. הכי כיף לדבר איתו: לוידעת. איפה היית רוצה לגור בארץ? פה או בת"א. בחו''ל? ארה"ב איפשהו. איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? בולי
והמון >( יש לך פלאפון? לא. למי אתה מתקשר הכי הרבה? חברות שלי. איזה צלצול יש לך? אין לי פלאפון, קשי קליטה. הקול הכי יפה ששמעת? איימי
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? מייקל
ושומר מסך? סתם שחור. את רוצה להיות זמרת? חע אם היה קול טוב. את רוצה להיות שחקנית? לא. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא.= נראה לי, לא מתאים לי. אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן. כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן. יש לך פירסינג? לא. איפה יש לך? אין לי >( איפה את רוצה פירסינג? בגבה זה שולט אבל אמ, לא נראה לי שאי פעם יהיה לי. אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? הוהוהו
הרבה דברים
את מאמינה: באלוהים? כן. בגורל? כן. נראה לי. בחיים מחוץ לכדור-הארץ? לא. [אבל בעצם זה נורא מוזר לחשוב שרק אנחנו בכל המקום הענק הזה]. באהבה ממבט ראשון? למה לא? באהבה,בכלל? כן. פורום אהוב: מה. באיזה פורומים את כותבת: אע אוונסנס, זוב"י, חידות, משחקי שירים, עברי לידר, רעיונות מטורפים. יש לך חברים בפורומים? לא. מה. נראה לי שכן. מה הדבר האחרון שאכלת? בננה. מה הדבר האחרון שקנית? את הדיסק של Our Lady Peace
. ואוכל. מי האדם האחרון שחיבקת? הילה, נראה לי. [את רגב לא חיבקתי מה.] מי האדם האחרון שראית? אבא. מי האדם האחרון שדיברת איתו? אמא. מה את עושה עכשיו? עונה על השאלון הזה. את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? גלגל"צ
מה את/ה שומע/ת? [ראו שאלה למעלה] מה הסרט האחרון שראית? אממ...... וואי זה היה מזמן. אבל ראיתי אוורווד שלשום במחשב
מה התוכנית האחרונה שראית? אוורווד
מה הדיסק האחרון ששמעת? עברי לידר - יותר טוב כלום מכמעט. מה השיר האחרון ששמעת? Anouk - Michel [אחרי חודשים שמעתי אותו בגלגל"צ סופסוף] מה החלום שלך? לא יודעת. מה השיר ש... *כל השאלות על השירים שהיו עד עכשיו יש פשוט יותר מדי שירים בשביל שאני אענה על כל אחת
* שהיית רוצה לכתוב אותו: כל שיר של עברי. שממלא אותך באושר צרוף: לא יודעת, שירים שאני אוהבת. שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: השיר הרומני ההוא ואובססיון של אבנטורה. שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: אין לי מושג. יש עוד זמן אני מניחה. שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: Evanescence - Anywhere. אחד השירים המדהימים יותר שנוצרו, אין ספק. שמסכם את שנות הנעורים שלך: מה. ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: אין לי מושג. שאתה אוהב להתעורר לצליליו: שירי גלגל"צ [אי אפשר להגדיר אותם אחרת
] והדיסקים שאני שמה במערכת. שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך: חע. ההורים שלי לא שומעים מוזיקה. אולי אבא שלי שם לפעמים מוזיקה קלאסית ברדיו, אבל יכול להיות שזה סתם כי הוא לא רוצה לשים את מה שאני רוצה לשמוע. שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: וואו אמ. הרבה. שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: יהודה פוליקר - פרח. שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר: לא רואה הרבה קליפים [אין אמטיוי וכאלה]. שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: Ronan Kitting - When You Say Nothing At All - מתוך "נוטינג היל". במשך שנים רבות היה השיר האהוב עליי בעולם. אולי גם עכשיו. שגורם לך לחשוב על סקס: מה. אה לול Natalia Oreiro - Cayendo
[טוב אם מקשיבים למילים..... |פרצוף תמים|] שגורם לך לחשוב על להיות לבד: מה. שגורם לך לחשוב על הירח: REM - Man On The Moon, Savage Garden - To The Moon And Back. מה זו השאלה הזו O_O מי הבנאדם שהכי חשבת עליו בזמן השאלון? לא זוכרת, עניתי עליו אתמול מה [את השאלות האחרונות רק אני עושה עכשיו כי אתמול לא הספקתי]. מה תעשי אחרי שתסיימי את השאלון? מה שאני עושה גם עכשיו בין שאלה שאלה? אע מה זה פה. את חושבת שמישהו בכלל יקרא אותו? רק אם הם חסרי חיים. זתומרת שאם כ"כ הרבה אנשים ענו עד עכשיו, סימן שיש כאן הרבה חסרי חיים. כן אני ביניהם מה. איך היה השאלון? קצר.
אז כל התשובות רלוונטיות לאתמול בצהריים. שם מלא: מור. גיל: 15 וחודש וחמישה ימים. גובה: לא יודעת. משקל: מעדיפה לא לדעת