או או שאלונים זה טוב../images/Emo9.gif
משועממת שכמותי
שם מלא: תסתפקו בתום.
אנלא מודדת
משקל: ^ שיער: שטני
עיניים: ירוקות עם שמש חומה מסביב לאישון.. בלעט הייתי מוותרת על החום בגללו חושבים שהעיניים שלי חומות
מיקום: משגב ארץ לידה: ישראל תאריך לידה: 28 ביוני 1990 =] מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? וואי עבר כבר די הרבה זמן..
חיבקת מישהו/י? היום =] אני כל החיים שלי מחבקת אנשים =] מישהו/י חיבק/ה אותך? ^ עישנת? לא מעשנת
אממ עישנתי נרגילה בחופש הגדול.. וזהו..
שתית משקה אלכוהולי? אממ
בחופש חנוכה.. השתכרת? NEVER HAPPEND שכבת עם מישהו/י? ^ היית במועדון? אמממממ.. לפני חודש ככה.. לבשת חצאית? וואי
נראה לי שמאז כיתה ח' שבאתי עם חצאית סקוטית לביתספר לא לבשתי חצאית.. קנית בגד? אמממ.. חודשיים ככה.. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לא זוכרת.. :S אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? ^ הקדישו לך שיר? חחח אממ לא זוכרת אבל זה קרה מתישהו בזמן האחרון
שיפרו לך את המצברוח? כל הזמן :] היית אסירת תודה למישהו/י?(למי?) כן.. לא יודעת.. לחברים שלי שאני נורא אוהבת אותם.. להורים שלי שלא עושים יותר מדי בעיות
היום: באיזו שעה התעוררת? 6:30
מה/מי העיר אותך? השעון המעורר בפלאפון שלי.. לקום עם MI
מה היה הדבר הראשון שאמרת? "אמא, אבא, השעון שלכם לא צלצל, קומו כבר 7:20" :S מה היה הדבר הראשון ששמעת? החתול שלי =] מה היה השיר הראשון ששמעת? מממ.. לא יודעת.. מה אכלת? בגלל שהיה בלאגן בבוקר לא אכלתי ולא הספקתי לקחת אוכל לביתספר :S למזלי על השעתיים הראשונות היה מבחן במתמטיקה ושמתי לי ערב לפני שוקולד.. =] איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? המבחן במתמטיקה על הבוקר מיקום כרגע: בית
מאכל אהוב: אמממ ארומה..
חיה אהובה: חתולים ג'ינג'יים =] חג מעודף: פורימ ערוץ מועדף: ביפ, ערוץ 3, BBC פריים, סינמה פריים
סלנג אהוב: "בלאט" נחשב?
מילה אהובה: בלאט?
להקה אהובה: אוונסנס ודרים ת'יאטר... שחקנית אהובה: מממ.. אליזה דושקו, ג'וליה סטיילס, אליסה מילאנו
שחקן אהוב: כריסטיאן סלייטר יאממ :] איזה כיתה את: ט'1
בדיחה שגרמה לך לצחוק: קל לבדר אותי בשיעורי של"ח :S הבנאדם הכי יפה שראית: פיליפ
הפאדיחה הכי גדולה שלך: לא זוכרת ומעדיפה לא לזכור..
הדבר הכי מטורף שעשית: טסתי לבד לשבועיים באנגליה.. הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: "בואו נצית את שקד!"
את חושבת שאת יפה? לא את חושבת שאת צבועה? לא ממש.. לא יודעת. את חושבת שאת קנאית? לא בצורה מטורפת. את חושבת שאת קרצייה? לא :S את חושבת שאת עקשנית? כן.. אבל זה תלוי. מאוד. את אוהבת את עצמך? לא כלכך.. בזבזנית או חסכנית? משו באמצע.. בנאדם ש: שונא/ת: אוווו מישהו מסויים מאוד מאוד מאוד
אבל שמות לא יגידו לכם כלום
אוהב/ת: אני אוהבת המווון אנשים.. =] מתגעגע/ת אליו: חברה שלי טליה
חסר לך: ^ עושה לך טוב להיות איתו: טליה\שחר.. הכי מצחיק: חח שחר.. great minds think alike.. הכי דפוק: אממ מישו מהכיתה שלי.. הכי מוזר: חחח אממ =] לוידעת.. כולם יצורונים.. הכי כיף לדבר איתו: היתה מישהי.. אבל.. אממ זה נגמר ברע
אין עם מי לדבר.. איפה היית רוצה לגור בארץ? אולי ת"א או חיפה... בחו''ל? כל מקום בבריטניה יספיק לי
איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? המומינים?
יש לך פלאפון? יאפ
למי אתה מתקשר הכי הרבה? ממממ... לוידעת
איזה צלצול יש לך? Minerva של הדפטונס
הקול הכי יפה ששמעת? איימי לי מן הסתם
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? פיה.. אבל אני רוצה להחליף :S ושומר מסך? אממ סתם שחור.. את רוצה להיות זמרת? לא :S את רוצה להיות שחקנית? לא :S אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא.. אלא אם כן הפרס הוא לגור באנגליה
אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כה... כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כה.. יש לך פירסינג? כה.. איפה יש לך? הליקס.. זה נו בלמעלה של האוזן :X איפה את רוצה פירסינג? עגיל בגבה!! אני כ"כ חושקת! אבל ההורים מרשים רק מגיל 16..
אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? נותנת לכל המשפחה, קונה בית קיץ באנגליה
ואממ קונה כלמיני מתנות לחברים ואת השאר משאירה וחיה מהריבית.. את מאמינה: באלוהים? לא בגורל? כן בחיים מחוץ לכדור-הארץ? כן באהבה ממבט ראשון? לא.. זה יותר מורכב מזה
באהבה,בכלל? כן פורום אהוב: סוגדים לרוני סופרסטאר
באיזה פורומים את כותבת: חוץ מאוו בהשבט, קצת יוני בלוך ופעם גם כתבתי בפאנפיקים אבל כבר אין לי כוח.. יש לך חברים בפורומים? אממ כאילו מהמציאות?.. לא שאני יודעת :X מה הדבר האחרון שאכלת? בננה
מה הדבר האחרון שקנית? דיסק של alice in chains מי האדם האחרון שחיבקת? חברה שלי ענבר.. מי האדם האחרון שראית? ידידים שלי.. מי האדם האחרון שדיברת איתו? ענבר.. מה את עושה עכשיו? עונה על השאלון ומתה מכאבי בטן
את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? ברור.. מה את/ה שומע/ת? Nirvana - something in the way (live) מה הסרט האחרון שראית? נראה לי ה"פ 3 מה התוכנית האחרונה שראית? משו בביפ.. מה הדיסק האחרון ששמעת? הלהיטים של גאנז..
מה השיר האחרון ששמעת? אוו בדיוק השיר של הצלצול בפלאפון
Deftones - Minerva מה החלום שלך? לגור באנגליה.. חח נראה לי טחנתי את זה כל השאלון
מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: Goo Goo Dolls - Iris מזכיר לך חבר\ידיד לשעבר: אין שיר מסויים.. מזכיר לך חבר\ידיד נוכחי: "את לא לבד" של בוטן מתוק בקרקס.. מזכיר לי את חברה שלי.. היא הקדישה לי אותו פעם..
מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): Evergrey - I'm Sorry שיר מאוד מאוד מאוד מאוד מומלץ... מזכיר לך את הילדות: Adrienne של דה קולינג.. זה היה השיר האהוב עלי בכיתה ו' ואני מחשיבה את זה כילדות..
גורם לך לבכות: Iris של הגו גו דולז גורם לך לצחוק: "תפוזים" של יוני בלוך גורם לך לרצות לרקוד: לא יודעת.. מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: אני לא סגורה על זה כלכך.. הופך אותך למאוד ישנוני: לא יודעת.. :S שהיית רוצה לכתוב אותו: sea of lies של symphony X שממלא אותך באושר צרוף: לא שירים גורמים לזה.. שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: שיר הפסטיגל
שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: לוידעת.. שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: ^ שמסכם את שנות הנעורים שלך: עוד לא נגמרו!!! ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: בטח משו של היהודים.. שאתה אוהב להתעורר לצליליו: "כשאת בוכה את לא יפה".. מניסיון.. הכי טוב.. =] שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך: סימון וגרפונקל שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: Judgement Of Heaven של Iron Maiden שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: Time Is Running Out של מיוז.. שאתה אוהב את הק