שאלון קצרצר

Lost Lullaby

New member
מה. אני אוהבת אותך. |:

ח, כל מי שכתב "נעדרים" הוסיף "
"
פף.

Prue 4 u

New member
אני כה נרגשתO:../images/Emo78.gif../images/Emo183.gif|חמוס|

באלי אני כה אוהפתותך.

שטיצה

New member
-תשובות-

שם מלא: דניאל. גיל: לא. גובה: 164 ס"מ בערך. משקל: עדיף שלא. :| שיער: כהה. עיניים: כהות. מיקום: רמת גן. ארץ לידה: ישראלץ תאריך לידה: 1.11 מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? חיבקת מישהו/י? היום. [את הכלבה.] מישהו/י חיבק/ה אותך? אתמול. עישנת? איכס, בחיים לא. שתית משקה אלכוהולי? מזמן. השתכרת? שכבת עם מישהו/י? לא קרה. היית במועדון? שנתיים[?] לבשת חצאית? אתמול, מדדתי. קנית בגד? חודש בבערך. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אתמול נראה לי. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? אני לא אומרת אם אני לא מתכוונת. הקדישו לך שיר? 9.12 שיפרו לך את המצברוח? 9.12 היית אסירת תודה למישהו/י?(למי?) יפעתי, 9.12 היום: באיזו שעה התעוררת? 10 מה/מי העיר אותך? האח הדפוק שלי. מה היה הדבר הראשון שאמרת? "עוף מפה מפגר." מה היה הדבר הראשון ששמעת? "קומי דניאל, כבר 10 וזואי רוצה לשחק איתך." מה היה השיר הראשון ששמעת? wisper מה אכלת? כלום. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? כל מיני. :X מיקום כרגע: מול המחשב.
מאכל אהוב: צ'יפס. חיה אהובה: חתולים. חג מעודף: אין. ערוץ מועדף: אין. סלנג אהוב: מהההה מילה אהובה: הצילו להקה אהובה: שייגעצ, היהודים, אוונסנס. שחקנית אהובה: אין. שחקן אהוב: שכחתי את שמו. P: איזה כיתה את: בדיחה שגרמה לך לצחוק: לא זוכרת. הבנאדם הכי יפה שראית: יש כמה]: הפאדיחה הכי גדולה שלך: לא הייתה. הדבר הכי מטורף שעשית: מההה הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: מההה את חושבת שאת יפה? לפעמים. את חושבת שאת צבועה? לא. את חושבת שאת קנאית? מאוד. את חושבת שאת קרצייה? כן. את חושבת שאת עקשנית? לפעמים. את אוהבת את עצמך? לא. בזבזנית או חסכנית? בזבזנית. בנאדם ש: שונא/ת:
אוהב/ת: הא, יש כמה. מתגעגע/ת אליו: אלו שאני אוהבת. חסר לך: אלו שאני מתגעגעת אליהם. עושה לך טוב להיות איתו: אלו שחסרים לי. הכי מצחיק: הכי דפוק: אני. הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: איפה היית רוצה לגור בארץ? לא משנה איפה, אבל עם האנשים שאני אוהבת. בחו''ל? תשובה קודמת. איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? לא יודעת. :O יש לך פלאפון? כן. למי אתה מתקשר הכי הרבה? כל מיני:< איזה צלצול יש לך? NUMB הקול הכי יפה ששמעת? לא יודעת. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? בלרינה כזו מקופלת בפינה. ושומר מסך? אין. את רוצה להיות זמרת? לא. את רוצה להיות שחקנית? לא. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? איכס, לא. אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן. כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? תמיד. יש לך פירסינג? יש לי 2 הליקסים:O איפה יש לך? תשובה קודמת. איפה את רוצה פירסינג? בצד של השפה/בשפה, נזם חדש ועוד כמה באוזן. אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה בית[?] את מאמינה: באלוהים? בערך. בגורל? כן. בחיים מחוץ לכדור-הארץ? כן. באהבה ממבט ראשון? לא. באהבה, בכלל? לא ממש. פורום אהוב: שייגעצ, אוונסנס. באיזה פורומים את כותבת: שייגעצ, אוונסנס, א"ט, בנות לפעמים. יש לך חברים בפורומים? כן. מה הדבר האחרון שאכלת? סלט נראה לי. מה הדבר האחרון שקנית? נודלס. מי האדם האחרון שחיבקת? אחותי. מי האדם האחרון שראית? אחותי. מי האדם האחרון שדיברת איתו? דוד. מה את עושה עכשיו? עונה על השאלון. את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? מהטלויזיה. מה את/ה שומע/ת? מוזיקה של חתונות. מה הסרט האחרון שראית? לא זוכרת. מה התוכנית האחרונה שראית? רוזוול. מה הדיסק האחרון ששמעת? כל מיני שירים צרובים. מה השיר האחרון ששמעת? לא זוכרת. מה החלום שלך? אין. מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: אין. מזכיר לך חבר\ידיד לשעבר: גניבה - היהודים. מזכיר לך חבר\ידיד נוכחי: ליפול - היהודים. מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): שזיף - שייגעצ. מזכיר לך את הילדות: מחפש תשובה - היהודים. גורם לך לבכות: hold on. גורם לך לצחוק: הופ איזה תחת - חלוצי החלל, אמסי מנצור והגב. גורם לך לרצות לרקוד: מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: הופך אותך למאוד ישנוני: שהיית רוצה לכתוב אותו: ליפול - היהודים. שממלא אותך באושר צרוף: כל מיני. שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: מאיה בוסקילה. שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: לעוף - היהודים. שמסכם את שנות הנעורים שלך: ליפול - היהודים. ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: שיר עצוב - אביב גפן. שאתה אוהב להתעורר לצליליו: שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך: כמה שירים של קווין. שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: לעוף - היהודים. שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: אתה פה חסר לי - אביב גפן. שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר: אין. שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: שיר הנושא של ארמגדון. שגורם לך לחשוב על סקס: אין. שגורם לך לחשוב על להיות לבד: hold on שגורם לך לחשוב על הירח: את לא לבד - בוטן מתוק בקרקס. מי הבנאדם שהכי חשבת עליו בזמן השאלון? אמ, :X מה תעשי אחרי שתסיימי את השאלון? אתבטל[?] את חושבת שמישהו בכלל יקרא אותו? לא. איך היה השאלון? סביר.

inbal145

New member
אני קראתי הלו :<

את לא לבד
אהעאהעאהע שזיף של שייגעצ כ"כ מזכיר גם לי O:

Prue 4 u

New member
כי גם לי משעמם..../images/Emo78.gif../images/Emo183.gif|חמוס|

שם מלא: רוני. (וזהו.) גיל: חעחע. עוד 4 ימים יומוליידת.. המ.. 14 P: גובה: הוי X: משקל: הויהוי X: שיער: ארוך. סתם XD המ.. חום כזה P: עיניים: כנ"ל. למרות שאחת בהירה יותר מהשנייה
מיקום: הרצליה. ויותר ממוקד- בבית, בחדר מחשב, מול המחשב. ארץ לידה: ישראל. תאריך לידה: 29.12.90 מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? נמ. X: חיבקת מישהו/י? לפני כמה דקות מישהו/י חיבק/ה אותך? כנ"ל עישנת? נוור X: שתית משקה אלכוהולי? המ.. בחופש הגדול X: השתכרת? נוור שכבת עם מישהו/י? אוו גאד, נוור. היית במועדון? המ.. XD ניר ידע.. D: המ.. המ.. מתי זה היה? מתישו בחנוכה D: לבשת חצאית? ממ.. מסיבתחנוכה. קנית בגד? הוו
המ.. לפני שבוע. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? ממ.. אתמול :] אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? אתמול. הקדישו לך שיר? הוו. לא קרה ממש לאחרונה. אבל קרה. המ.. לפני כמה זמן X: השנה אבל XD שיפרו לך את המצברוח? הוו. אני כבר לא ממש זוכרת מתי זה היה, אבל לא מזמן. טנקס באלי/נטע
היית אסירת תודה למישהו/י?(למי?) הוו.. המ.. לא "אסירת תודה" אבל הודיתי מאוד לדנע
(אתם לומכירים
) היום: באיזו שעה התעוררת? פעם אחת ב-6:30 כי חבורת ערבים מטומטמים החליטו להתקשר אליי לסלולרי והעירו אותי כי המ הפלאפון שלי נמצא לי מעל הראש -.- אבל אז ניתקתי להם בפרצוךף וחזרתי לישון.. ו.. קמתי ב-11:10 משו כזה. מה/מי העיר אותך? אבוי. הרגע אמרתי. וב-11 אורחים -.- מה היה הדבר הראשון שאמרת? "סעמק" X: מה היה הדבר הראשון ששמעת? את הצילצול השקסי שלי. מה היה השיר הראשון ששמעת? עודלא שמעתי O: מה אכלת? עוגה
איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? הוו.. המ.. המ.. X: מיקום כרגע: תסתכלו למעלה למעלה, כבר כתבתי X: מאכל אהוב: פיצה. פסטה. חיה אהובה: הוו.. המ.. חתולים, חמוסים וכבשים. חג מעודף: פורים
ערוץ מועדף: 3, MTV. סלנג אהוב:
לויודעת.. D: מילה אהובה: בלופ.
כמובן שיש עוד אבל זה הדבר הראשון שעלה לי :X להקה אהובה: אוונסנס. גריןדיי. שחקנית אהובה: העאהעאאה עניתי על שאלות כאלו לפני כמה ימים בשאלון אחר X: הוי.. המ.. שאנן דוהרטי וקריזמה משו.. X: וגם אלייזה דושקו
שחקן אהוב: ג'וני דפ. ג'ייסון בר. איזה כיתה את: ט'. ט'3 או ט'א- איך שבא לכם X: (או שמא ט3-א D: ) בדיחה שגרמה לך לצחוק: המ.. לפני כמה ימים סיפרו לי בדיחה מפגרת ברוב טימטומי צחקתי X: הבנאדם הכי יפה שראית: הוו. יש הרבה. X: הפאדיחה הכי גדולה שלך: הוי. מעדיפה לא פה X: הדבר הכי מטורף שעשית: הוי. לוזוכרת. הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: כנ"ל. X: את חושבת שאת יפה? לא ממש X: את חושבת שאת צבועה? נופ. את חושבת שאת קנאית? אולי קצת X: את חושבת שאת קרצייה? לפעמים X: את חושבת שאת עקשנית? כע X: את אוהבת את עצמך? הוו.. לא. בזבזנית או חסכנית? תלוי במצב. בנאדם ש: שונא/ת: גאד. יש הרבה. לצערי. אבל אורטל המפגרת!@#$ שתמות.
(אתם לומכירים. אתם גם לא רוצים להכיר.) אוהב/ת: הוו! ^^ הרבההה ^^ מי שאני אוהפתותו יודע זאת
מתגעגע/ת אליו: כמעט לכולם פה ;[ חסר לך: ראו סעיף למעלה ^ עושה לך טוב להיות איתו: המ..
כלמיני X: הכי מצחיק: אוו גאד יש לי אנשים מצחיקים בכיתה X: הכי דפוק: XD אני. סתם D: המ.. לויודעת. הכי מוזר: דניאל שנפ. וכל מילה אחרת מיותרת XD הכי כיף לדבר איתו: המ.. המ.. באלי
נטע
איפה היית רוצה לגור בארץ? טוב לי כאן. X: בחו''ל? הוו.. איפושהו בארה"ב. קודם נאי אבקר שם ואז אני אודיע לכם איפה
איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? XDD אוי.. המ.. ארתור ^^ D: גם פול האוס XD יש את זה עכשיו בערב
DDDD: אבוי לי XD יש לך פלאפון? דה P: למי אתה מתקשר הכי הרבה? ממ.. אמא X: ו....מיכל P: איזה צלצול יש לך? EF
הקול הכי יפה ששמעת? איימי. ללא ספק. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? סתם כזה X: אחרת יהיו פה מלחמות XD ושומר מסך? אין XD אבוי D: את רוצה להיות זמרת? לא ממש X: את רוצה להיות שחקנית? גם לא ממש. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? חע. לא. אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כע
כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? דה. יש לך פירסינג? נופ. רק עגילים רגילים באוזניים. 3 בימין ואחד בשמאל P: איפה יש לך? חע. ראו למעלה. איפה את רוצה פירסינג? לורוצה X: למרות שבאוזן למעלה זה יפה X: אבל נאי לא אעשה. אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? שופינג ^_____________^ חעחע D: את מאמינה: באלוהים? נופ. בגורל? לא ממש. בחיים מחוץ לכדור-הארץ? לויודעת באהבה ממבט ראשון? המ.. בערך. X: באהבה,בכלל? כע. פורום אהוב: אוונסנס P: באיזה פורומים את כותבת: אוונסנס D: את כל השאר נטשתי XD יש לך חברים בפורומים? דה! המונים ^^ מה הדבר האחרון שאכלת? עוגה. מה הדבר האחרון שקנית? סווטשירט. מי האדם האחרון שחיבקת? אמא מי האדם האחרון שראית? אמא מי האדם האחרון שדיברת איתו? רז מה את עושה עכשיו? עונה לשאלון הזה דה. את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? נופ. רק את הפרסומות מהטלוויזיה בסלון. תשקיטו טיפשים@#$% מה את/ה שומע/ת? חע. ראו סעיף למעלה ^ מה הסרט האחרון שראית? המ.. לוזוכרת
מה התוכנית האחרונה שראית? הממממ... לוזוכרת
מה הדיסק האחרון ששמעת? נראהלי שאת הדיסק של הדיוידי. מה השיר האחרון ששמעת? המ.. אתמול ברדיו. שירים מפגרים. מה החלום שלך? אווּ... כלמיני. מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: נמ. X: מזכיר לך חבר\ידיד לשעבר: ממ.. לוידועת. מזכיר לך חבר\ידיד נוכחי: כנ"ל מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): נמנמנמ. X: מזכיר לך את הילדות: דיסני
וכלמיני שירים של ההורים שלי שהיינו שומעים הרבה D: גורם לך לבכות: מיסינג. גורם לך לצחוק: חיח. יש איזה אחד אבל אני לוזוכרת את שמו X: גורם לך לרצות לרקוד: כמעט כל שיר פופ קופצני XDDDD אבוי לי XD מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: מממ. X: לויודעת. הופך אותך למאוד ישנוני: DDDD: יצירות קלאסיות XD שהיית רוצה לכתוב אותו:
שממלא אותך באושר צרוף:
לוידעת.. שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: OOOO: לויודעת X: שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: XD לויודעת D: לא ממש חשבתי על זה DD: שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: אבוי. לורוצה לחשוב על זה X: שמסכם את שנות הנעורים שלך: ממ.. לוידעת. ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: O: דונט נוו. שאתה אוהב להתעורר לצליליו: D: מממ.. שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך: DDD: לא יודעת עאאהאהאהע שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: silhouettes (ככה כותבים? X:) שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: אבוי. X: שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר:
D: שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: לויודעת. שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: מממ... אהעאהעהאעהאע מזה השאלות האלו! לויודעת!#$% שגורם לך לחשוב על סקס: אבוי O: שגורם לך לחשוב על להיות לבד: לא רוצה לענות יותר על זה. -.- שגורם לך לחשוב על הירח: טרלהלהלה. מי הבנאדם שהכי חשבת עליו בזמן השאלון? אפאחד. מה תעשי אחרי שתסיימי את השאלון? אלך לעשות עבודה בהיסטוריה. לצערי. את חושבת שמישהו בכלל יקרא אותו? לויודעת. אני מקווה X: איך היה השאלון? מעצבן. ממממממממ ביי.

inbal145

New member
יא את דומה לי../images/Emo2.gif כבוד לי הא../images/Emo2.gif

איזה חמוטה גאדאמט
אני כה מוחמאת פה מה זה

Unicorn Fairy

New member
התשובות שלי ../images/Emo9.gif

שם מלא: שלי. גיל: 18 וחצי [באפריל 19] גובה: 1.67 משקל: חחח הייתם מתים לדעת. שיער: אדום דם -צבעתי שוב
עיניים: כחול.אפור-מטאלי מיקום: חיפה ארץ לידה: גרמניה תאריך לידה: 6.4.86 מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? לפני 3 ימים
חיבקת מישהו/י? שעה
מישהו/י חיבק/ה אותך? 5 דקות
עישנת? לפני יותר מחודש שתית משקה אלכוהולי? אתמול
השתכרת? אף פעם שכבת עם מישהו/י? חחח... וואו לא חודרים לי פה לפרטיות
היית במועדון? שבוע שעבר לבשת חצאית? שבוע שעבר קנית בגד? שבוע שעבר אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? שבוע שע.... סתם, לפני דקה
אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? לפני דקה!
הקדישו לך שיר? לפני שבוע וקצת בערך שיפרו לך את המצברוח? אתמול
היית אסירת תודה למישהו/י? לא זכור לי... היום: באיזו שעה התעוררת? 12:34 מה/מי העיר אותך? אני מה היה הדבר הראשון שאמרת? נמ...נמ...*שיעול* נמ... מה היה הדבר הראשון ששמעת? את אחי צועק מה היה השיר הראשון ששמעת? ASH - STARCROSSED איטייייי
מה אכלת? שני סוגי פשטידות ותפו"א איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? אני לא חושבת
מיקום כרגע: מול המחשב, דא מאכל אהוב: כל דבר עשוי תפו"א חיה אהובה: חתולים
חג מעודף: אין ערוץ מועדף: אין סלנג אהוב: פאק, פאקינג, פאקר, שיט מילה אהובה: אין להקה אהובה: אוונסנס ועוד 300 אחרות שחקנית אהובה: אנג'לינה ג'ולי
שחקן אהוב: אדוארד נורטון, קווין ספייסי איזה כיתה את: סיימתי ללמוד |זין| בדיחה שגרמה לך לצחוק: איך מכניסים תינוק לבלנדר
עם הרגליים קודם כדי שיצרח איך מוציאים תינוק מבלנדר
עם קרקר או קשית... תלוי בסמיכות החומר
הבנאדם הכי יפה שראית: אנג'לינה ג'ולי ^_^ הפאדיחה הכי גדולה שלך: לא זוכרת ומעדיפה לא להזכר
הדבר הכי מטורף שעשית: וואי... להתחיל לבחור... עכשיו
הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: "אני בוב-ספוג"
את חושבת שאת יפה? לפעמים את חושבת שאת צבועה? לפעמים את חושבת שאת קנאית? לא את חושבת שאת קרצייה? לפעמים את חושבת שאת עקשנית? מאד את אוהבת את עצמך? לפעמים בזבזנית או חסכנית? שניהם ^_^ בנאדם ש: שונא/ת: לא מגלה אוהב/ת: לא מגלה
מתגעגע/ת אליו: יוגב
חסר לך: יוגב
עושה לך טוב להיות איתו: הרבה אנשים
הכי מצחיק: הממממ... כל אחד ואחת בפורום הכי דפוק: כל אחד ואחת בפורום הכי מוזר: כל אחד ואחת בפורום
הכי כיף לדבר איתו: כל אחד ואחת בפורום, וחברים שלי איפה היית רוצה לגור בארץ? חיפה [חיפה שולתת!] בחו''ל? ברלין ^_^ איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? וואו, יש המון
חתולי הרעם, החתולים הסמוראים, הלו קיטי... [יאפ יש לי קטע עם חתולים] יש לך פלאפון? כה למי אתה מתקשר הכי הרבה? אין לי שיחות
איזה צלצול יש לך? מעצבן הקול הכי יפה ששמעת? שלי ^_^ סתם... של איימי לי איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? רקע יפה ^_^ ושומר מסך? אין את רוצה להיות זמרת? כן את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן יש לך פירסינג? כן איפה יש לך? לשון ואוזניים איפה את רוצה פירסינג? בכל מקום ^_^ אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? פירסינגים
את מאמינה: באלוהים? לא בגורל? לפעמים בחיים מחוץ לכדור-הארץ? כן באהבה ממבט ראשון? כן באהבה,בכלל? כן פורום אהוב: אוונסנס
באיזה פורומים את כותבת: אוונסנס ועוד כמה טפשיים יש לך חברים בפורומים? כה מה הדבר האחרון שאכלת? שני סוגי פשטידות ותפו"א מה הדבר האחרון שקנית? חצאית מי האדם האחרון שחיבקת? לא מגלה
מי האדם האחרון שראית? אימא מי האדם האחרון שדיברת איתו? אימא מה את עושה עכשיו? נו, ממלאת את השאלון המפגר הזה! את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כן מה את/ה שומע/ת? Within temptation - Forsaken מה הסרט האחרון שראית? "תעביר את זה הלאה" בטלוויזיה מה התוכנית האחרונה שראית? "הטופ מודל הבאה" מה הדיסק האחרון ששמעת? Anywhere But Home מה השיר האחרון ששמעת? נוווווווווווו די לשאול את זה כל שניה! מה החלום שלך? לסיים את השאלון הזה
מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: כל שיר אהבה קיטשי מזכיר לך חבר\ידיד לשעבר: נו... כל שיר קיטשי, או שיר ששנינו אהבנו מזכיר לך חבר\ידיד נוכחי: נוווו די
מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): אררררג זה מתחיל לחזור על עצמו כבר!!! מזכיר לך את הילדות: טוב אני לא עונה יותר גורם לך לבכות: על שאלות שחוזרות על גורם לך לצחוק: עצמן בלי סוף גורם לך לרצות לרקוד: כדי לשגע לי את ה מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: שכל הופך אותך למאוד ישנוני: ומזיינות לי את ה שהיית רוצה לכתוב אותו: שכל שממלא אותך באושר צרוף: אז די... שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: נו די שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: דייייייייייייי שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: טוב אני מוותרת... שמסכם את שנות הנעורים שלך: ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: שאתה אוהב להתעורר לצליליו: שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך: שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר: שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: שגורם לך לחשוב על סקס: שגורם לך לחשוב על להיות לבד: שגורם לך לחשוב על הירח: מי הבנאדם שהכי חשבת עליו בזמן השאלון? מה תעשי אחרי שתסיימי את השאלון? אתאבד את חושבת שמישהו בכלל יקרא אותו? לא איך היה השאלון? מעצבן

Aragollum

New member
../images/Emo3.gif

אוי אני כל כך אתחרט על זה מתישהו בשאלה העשירית
ואז אני ארצח מישו
וזה כנראה מי ששם תשאלון הזה בפורום
טוב אז הנה זה מתחיל...
שם מלא: ליאהב איתן
גובה: 1.87
משקל: חסוי
לא סתם 73 נדמה לי שיער: שחור עיניים: חומות
ארץ לידה: אממ ישראל
תאריך לידה: 13.2.91 מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? וואי זה היה מזמן חיבקת מישהו/י? אממ בביצפר אתמול
מישהו/י חיבק/ה אותך? נחשו
(^^) עישנת? איכס אף פעם לא
שתית משקה אלכוהולי? פעם שתיתי כוסית וודקה והחלטתי שזה ממש מגעיל ומאז אני לונוגע באלכוהול
השתכרת? ^^ שכבת עם מישהו/י? לא קרה
היית במועדון? תחילת שנה. היה ממש סתם. לבשת חצאית? אף פעם
קנית בגד? תחילת חנוכה אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? היום דרך SMS
אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? היום דרך SMS
הקדישו לך שיר?
9-{ שיפרו לך את המצברוח? אממ כל יום משפרים לי תמצברוח
היית אסירת תודה למישהו/י?(למי?) לוזוכר
היום: באיזו שעה התעוררת? לפני כמה דקות... 14:40 מה/מי העיר אותך? הפלאפון מה היה הדבר הראשון שאמרת? "בוקר" מה היה הדבר הראשון ששמעת? "בוקר טוב" מה היה השיר הראשון ששמעת? "מחפש תשובה" בגרסה האקוסטית מה אכלת? שום דבר עדיין איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? "למה היא כיבתה תפלאפון
" מיקום כרגע: לא עניתי על זה קודם
מאכל אהוב: שוקולד חיה אהובה: אממ חתול
חג מעודף: קריסטמס
ערוץ מועדף: ערוץ 2
הולמרק
אין שמץ סלנג אהוב: אין
מילה אהובה: בלע בלע בלעעעעעעעעעעעעעע להקה אהובה: יש הרבה
היהודים, אוונסנס, מיוז, לינקין פארק, משינה, שייגעצ
שחקנית אהובה: ניקול קידמן
שחקן אהוב: ברוס וויליס (ראיתי אתמול "החוש השישי"
) איזה כיתה את: ט' אבל למה להזכיר ביצפר ביום שבת
בדיחה שגרמה לך לצחוק: כל בדיחה כמעט גורמת לי לצחוק
הבנאדם הכי יפה שראית: שטיצה
הפאדיחה הכי גדולה שלך: שאשכרה עניתי על השאלון הזה
הדבר הכי מטורף שעשית: אינשמץ הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: אינשמץ את חושבת שאת יפה? אממ יאני החלק הזה בשאלון מכוון לבנות
את חושבת שאת צבועה? טוב נו נענה בכל זאת
את חושבת שאת קנאית? אממ קצת את חושבת שאת קרצייה? מאוד
את חושבת שאת עקשנית? לא
את אוהבת את עצמך? טיפה
בזבזנית או חסכנית? תלוי בנאדם ש: שונא/ת: יש יותר מדי אבל כולם מהשכבה שלי
אוהב/ת: יש גם הרבה
מתגעגע/ת אליו: טז
חסר לך: טז
עושה לך טוב להיות איתו: אממ טז
הכי מצחיק: ממ עדי אשכנזי
הכי דפוק: בלעכס הכי מוזר: בלעכס שאלון מעצבן
הכי כיף לדבר איתו: איפה היית רוצה לגור בארץ? בקנדה בחו''ל? ^^ איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? המומינים יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? לא מתקשר הרבה מאז ה-1100 שקיבלתי בחופש
איזה צלצול יש לך? Bernard Herrmann - Twisted Nerve (השריקה מקיל ביל) הקול הכי יפה ששמעת? אממ איימי
כריסטינה
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? בינתיים הזה של האיכספי כי רק התקנתי תמערכת לא מזמן... ושומר מסך? גם הזה של איכספי^^ את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? אולי אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן יש לך פירסינג? לא איפה יש לך? ^^ איפה את רוצה פירסינג? לורוצה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה משו
את מאמינה: באלוהים? לפעמים בגורל? לא בחיים מחוץ לכדור-הארץ? לא ממש מעניין אותי אם יש או אין
באהבה ממבט ראשון? לפעמים באהבה,בכלל? כן
פורום אהוב: נחשו
באיזה פורומים את כותבת: אוונסנס, קצת בשייגעצ בגלל שטיצה
יש לך חברים בפורומים? כע מה הדבר האחרון שאכלת? לוזוכר
מה הדבר האחרון שקנית? פרחים מי האדם האחרון שחיבקת? לוזוכר תעזבו אותי
מי האדם האחרון שראית? אח שלי מי האדם האחרון שדיברת איתו? אמא
מה את עושה עכשיו? עונה על השאלון המזדיין הזה
את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כן "היהודים - הימים שלנו" גם האנפלאגד מה את/ה שומע/ת? גררררר
מה הסרט האחרון שראית? לוזוכר די
מה התוכנית האחרונה שראית? טרו קולינג
מה הדיסק האחרון ששמעת? "היהודים אנפלאגד" מה השיר האחרון ששמעת?
מה החלום שלך? למות נו די מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: אין
מזכיר לך חבר\ידיד לשעבר: כנראה שירים של כריסטינה שאני לא ממש שומע
מזכיר לך חבר\ידיד נוכחי: בארג נו די עם השאלות האלה מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): לוזוכר בכלל פרידה אחרונה מזכיר לך את הילדות: שיר הפתיחה של המומינים גורם לך לבכות: אין גורם לך לצחוק: אממ יש הרבה
גורם לך לרצות לרקוד: בלעכס מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: טוב סיימתי עם השאלות האלה אינכוח
הופך אותך למאוד ישנוני: שהיית רוצה לכתוב אותו: שממלא אותך באושר צרוף: שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: שמסכם את שנות הנעורים שלך: ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: שאתה אוהב להתעורר לצליליו: שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך: שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר: שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: שגורם לך לחשוב על סקס: שגורם לך לחשוב על להיות לבד: שגורם לך לחשוב על הירח: מי הבנאדם שהכי חשבת עליו בזמן השאלון? טז
מה תעשי אחרי שתסי

למעלה