שאלון מגניב.

Thestral

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo108.gif

כתוביות פתיחה: moonlight shadow-magie rylie התעוררות: it's a beautiful day-u2 יום ממוצע: jaded-aerosmith דייט ראשון: ironic-alanis morissette התאהבות: i don't want to miss a thing-aerosmith מריבות/ויכוחים: everybody's fool-evanecens פרידה מבן/בת זוג: crucified-tory aimos חזרה לבן/בת זוג: girls of summer-aerosmith משבר נפשי: hunted-evanecens/perfect-alanis morissette נהיגה/נסיעה באוטו: all star-smashmouth למידת לקח: ?-hero חשיבה עמוקה: Are You Still Mad-alanis morissette שמחה: i'm a beliver-smashmouth חרטה: הקיץ האחרון - שפיות זמנית נוסטלגיה: wuthering hights-kate bush לילה ארוך לבד: total eclipes of the heart-bonie taylor מוות: that i would be good-alanis morissette (הטעם המוזיקלי שלי עוד בהתפתחות, הרבה תודה ללין שהראתה לי את (חלק מ) האור
) כתוביות סיום:

Thestral

New member
וכמובן-../images/Emo108.gif

כתוביות סיום: i just died in your arms tonight-the cutting crew

Gizmo15

New member
עעעעעע, איי דונט וואנט../images/Emo28.gif

טו מיס אה ט'ינג
בין השירים הטובים... אחותי פעם נכנסה הביתה וקלטה אותי שומעת את זה בלופ:X מביך במקצת

אלל סטאר זה טוב../images/Emo13.gif

וגם ביוטיפול דיי שגם נופר בחרה בו^^... אני באמת שלא מכיר המוון שירים כמו קסם
..

As I Am

New member
o.o; ../images/Emo103.gif

דבראשון - שיר התאהבות. *מוטרדת* שלי הגיע לשם רק ב19 ליוני השנה. זה קרה לגמרי במקרה. >.>; מה התירוץ שלך?
דבר שני, השירים שלך בכלל לא מתאימים למקרים! >.< מוות - That I Would Be Good? ;; זה שיר תפילה נחמד כזה. ; ; וזה השיר *שלי*! אתה לא יכול להפוך אותו לשיר מוות, עעכעג. חשיבה עמוקה - You Still Mad? הא? טוב, אני לא מבינה אותך. לא נורא. קורה. ובבקשה. :) אתה מוזמן להוריד את כל השירים מהתשובות שלי שאתה לא מכיר. הרוב טובים. חוץ מאבריל. P: ויש שם מדגם מייצג של הרבה אומנים שאני אוהבת. D:

Thestral

New member
נממ.. אסביר.../images/Emo108.gif

1)התירוץ שלי הוא הלירקס, פשוט מאוד
2)אני דיסלקט
בלבלתי בין חרטה ומוות בגלל שלא זכרתי את השם של הקיץ האחרון והייתי צריך ללכת לזיהוי שירים ועד שכבר הגיעה התשובה רשמתי אותו בחרטה ואת גוּד של אלאניס במוות בגלל ששמעתי אותו באותו רגע וחיכיתי לתשובה משיהוי שירים>< אז חרטה ומוות התבלבל
3)חשיבה עמוקה:נמנמ... לויודע נראה מתאים באותו הרגע
זה די קשה לבחור שיר *אחד* לכל נושא. תמיד שאני חושב על משוה רציני משומה השיר הזה מתנגן
ואני אכן אוריד את השירים.

S.Riddle

New member
לה לה לה. ../images/Emo79.gif

כתוביות פתיחה: Get Along / Slayers. (
) התעוררות: The Animel Song / Savage Garden. יום ממוצע: אגדות / עברי לידר. דייט ראשון: Your Song / Elton John. התאהבות: מלאך / אביב גפן. מריבות/ויכוחים: אף אחד משנינו / עברי לידר. פרידה מבן/בת זוג: Missing / Evanescence. חזרה לבן/בת זוג: The Right Kind Of Wrong / Leann Rimes. משבר נפשי: Perfect / Alanis Morissette. נהיגה/נסיעה באוטו: שירת הסטיקר / הדג נחש. למידת לקח: Come Sweet Death / Neon Genesis Evangelion. חשיבה עמוקה: You Oughta Know / Alanis Morissette. שמחה: The Time Warp / The Rocky Horror Picture Show. חרטה/נוסטלגיה: Old and Wise / The Alan Parsons Project. לילה ארוך לבד: I'm with you / Avril Lavigne. מוות: The Final Countdown / Europe. כתוביות סיום: The Show Must Go On / Queen.

shloompi

New member
ואוו ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo79.gif

אני מכירה ואוהבת את רוב השירים כאן... ן The shoe must go on לכתוביות הסיום זה ממש ענק

Gizmo15

New member
עצוב לי.../images/Emo28.gif

עצוב לי שאני מכירה פה רק שני שירים ואחד מהם הוא מרוקי
בכולופן- נמ, יו אוט טו נואו
איך זה קשור לחשיבה עמוקה
אלא אם כן זאת חשיבה עמוקה על האקס שלך שהתחתן עם מישהי אחרת

S.Riddle

New member
אז תתחילי להוריד שירים. ../images/Emo13.gif

בכל מקרה, You Oughta Know מתקשר אצלי לחשיבה עמוקה, בין אם את מבינה ובין אם לא. דווקא מוזר לי שאת לא מבינה.

Gizmo15

New member
עכשיו אני מבינה....../images/Emo28.gif

פשוט לקחתי חשיבה עמוקה במובן די שונה.. לע- אני לא יכולה להוריד שירים ככה, את יודעת

the final count down ../images/Emo5.gif ../images/Emo29.gif

אסוציאציות כה גרועות... x_x; אגדות
שירת הסטיקר
Perfect
או, דה שואו מסט גו און! גמני השתמשתי בו ^^

S.Riddle

New member
o_O מדוע..?

אגדות...
שירת הסטיקר תמיד מתקשר לי עם נסיעות
דה שואו מאסט גו און..! הו, פרדי..! *-* ישר חשבתי עליו כשראיתי את זה...

painapple

New member
אוי, כמה נחמד../images/Emo79.gif

ו.. זמזמתי לי שורות.. שלי. משם.
כתוביות פתיחה: Story of a girl - 9 days "when she smiles.."
התעוררות: Moving - Supergrass "till i dont know what i'm saying.."
יום ממוצע: Cocoon crash - K's Choice "what i really see in you is nothing like the things you do as you were doing them right now.."
דייט ראשון: Suzanne - Leonard Cohen "suzanne takes you down to her place near the river.."
התאהבות: All I want for christmas is you - Olivia Olson (מתוך הפסקול של love actually) "I just want you for my own, more than you could ever know.."
מריבות/ויכוחים: I'm losing more than I'll ever have - Primal Scream "Please stop crying, i know you know I've been lying. Please stop crying, i know your love for me is dying.."
פרידה מבן/בת זוג: The crawl - Placebo "It's way too broke to fix. No glue, no bag of tricks.."
חזרה לבן/בת זוג: Save me - Aimee Mann "If you could save me, from the ranks of the freaks, who suspect they could never love anyone.."
משבר נפשי: Now is mine - K's Choice אממ.. כל השיר. כולו.
נהיגה/נסיעה באוטו: משינה – אחכה לך בשדות (ריקוד כלול. שיר ענק לנסיעות מהירות בדרך לכפ"ס באמצע הלילה) "אז אני מביט לעיר ומקלל, שילכו לעזאזל" (תוך כדי הנפת ידיים זועמת מהמכונית. אחח, איזה כיף)
למידת לקח: Hey Jude - Beatles "take a sad song, and make it better.."
חשיבה עמוקה: Where is my mind - Pixies "Way out in the water, see it swimming.."
שמחה: שיר ה.. וול.. הוגה צ'אקה. כן כן, התינוק המרקד. יש שיר, hooked on a feeling. של מאק דיוויס. עם מלא הוגה צ'אקה. זה עדיף מהשיר השני שמשמח אותי, באמת.
חרטה/נוסטלגיה: Playground love - Air פשוט.. מדהים.
לילה ארוך לבד: Starry starry night - Don Mclean "the world was never ment for one as beautiful as you."
מוות: Suicide is painless - Manic Street Preachers (מעדיפה את הגירסא הזו על המקורית) "suicide is painless, it brings out many changed, and i can take or leave it if i please.."
כתוביות סיום: Enjoy the silence - Depeche Mode השם. נראה לי מספיק.

למעלה