שאלון מגניב.

Gizmo15

New member
אתה כזה אוחצ'ה חמוד^_^../images/Emo99.gif../images/Emo28.gif

השירים שלך הם כאלה..... פחי
^__________________^ נמ- התאהבות הוא מממשששש יפה^_^ (10 דברים
) ויוה פוראבר, זה אחד משירי ההתמכרות שלי:X אל תשאל:X אנג'לס- עעעעעע, לשמוע את זה כלפעם שאני מתקשרת ליעלה, די מייגע:X אבל שיר מהמם, הורדתי אתמול
בכולופן- אני חולה עליך ועל התחת הבריטני ספירסי שלך

Kouryuu

New member
הוהו,

Take That - Relight My Fire זה כזה שיר ניינטיזי חמוד של להקת ניינטיז חמודה, אעעע. פחי אוהב בויבנדס. ^-^ גמאני, הממ, אהבתי. ^-^ לרובי וויליאמס היה שם שיער ארוך מעט. הוא נראה נפלא בזמנו. אעע (גמעכשיו).

PopPy

New member
../images/Emo85.gif

כתוביות פתיחה: Evanescence - Everybody's Fool ("Without the mask where will you hide Can't find yourself, lost in your lie"..) פתיחה אופטימית ומקסימה, אני יודעת :X התעוררות: Buffy Musical - Going through the motions ("going through the motions, loosing all my drive I can't even see, if this is really me and i just want to be.... Alive!") יום ממוצע: Tori Amos - Girl ("She's been everybody else's girl maybe one day she'll be her own") דייט ראשון: הייתי כולה בדייט אחד, אבל לפני זה כל הזמן רציתי לבטל אותו והייתי היפראקטיבית להחריד, אז אולי "I'm so excited" (אלוהים יודע של מי..)? ("I'm so excited and I just can't hide it I'm about to lose control and I think I like it") התאהבות: Goo Goo Dolls - Iris ("And all I can taste is this moment And all I can breathe is your life Cause sooner or later it's over I just don't want to miss you tonight") וגם Sarah Mclachlan - Full of grace ("I know I can love you much better then this..") מריבות/ויכוחים: Evanescence - Going Under ("Now I will tell you what I've done for you 50 thousand tears I've cried Screaming, deceiving, and bleeding for you And you still won't hear me ") וגם שילה פרבר - העיר הגדולה ("תמיד הם מנסים לשנות אותי אני נגנבת תמיד הם רוצים שאהיה מה שאני לא") פרידה מבן/בת זוג: רונה קינן - מבול ("והכל יקפא פתאום אם יהיה לנו רגע לעצור בפינת רחוב לחבק ולעזוב כאילו שאפשר בכלל לדעת להרפות לאהוב פחות.") Seether ft. Amy Lee - Broken ("The worst is over now and we can breathe again I wanna hold you high, you steal my pain away") חזרה לבן/בת זוג: Michelle Branch - Everywhere ("Cause you're everywhere to me, when I close my eyes it's you I see..") משבר נפשי: Evanescence - Going Under ("I'm going under.. Drowning with you") Evanescence - Tourniquet "i'm dying, praying, bleeding and screaming am i too lost to be saved am i too lost?" המכשפות - להתעורר בבוקר ולשנוא את עצמך נהיגה/נסיעה באוטו: Avril Lavigne - Complicated ("I like you the way you are, when we're driving in your car..") למידת לקח: Evanscence - Forgive Me ("Can you forgive me again? ,I don't know what I said but i didn't mean to hurt you..") חשיבה עמוקה: המכשפות - פראנויה זמנית שמחה: Avril Lavigne - Anything But Ordinary K's Choice - Believe ("Bravely I look further than I see Knowing things I know I cannot be, not now I'm so aware of where I am, but I don't know where that is And there's something right in front of me and I..") חרטה/נוסטלגיה: ענבל פרלמוטר - זהירות מהמרווח ("פעם הזמנים היו יותר טובים כולם אומרים ככה כולם חושבים... גלים של נוסטלגיה עפים באויר כי פעם החורף היה די סביר...") Evanescence - Fields of innocence ("I still remember the world From the eyes of a child Slowly those feelings Were clouded by what I know now") לילה ארוך לבד: רונה קינן - מי מפחד מהזריחה ("מה, מה נעים פחות מלראות את הזריחה מהצד הלא נכון ולא לזכור איך לשכוח..") היהודים - אם כבר ("את כל הזמן בוכה אפילו בשמחות ומי ידע את שרואה מתחת לדמעות את השמיים השחורים בעת לילות הפחד..") היהודים - הימים שלנו ("ואם יש שם אל אחד אז אנ'לא יודעת למה בלילות אני לבד לא שלחת לי אף אחד שיבוא אלי..") מוות: (זנות!) היהודים - Father Michelle Branch - Goodbye to you ("Of all the things I believe in I just want to get it over with tears from behind my eyes but I do not cry Counting the days that past me by") כתוביות סיום: Reamon - Supergirl ("And then she'd say 'It's ok, I got lost on the way' but I'm a supergirl and supergirls don't cry")

Thestral

New member
טרניקט?... לימור../images/Emo35.gif^^את פה?../images/Emo108.gif

עשי את המוטל עליך

Kouryuu

New member
כמובן, כמובן.

*מכחכחת בגרונה* I want to dieeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!11

Gizmo15

New member
חיח, השיר סיום מבדר:X../images/Emo28.gif

נוגד את כל השירים שלפניו בערך:X בכולופן- איימ סו אקסייטד זה של pointer sisters, שיר מעולה^___^ נמנמ, את הרוב לא הכרתי:X פריקית חובבת היהודים שכמוך:X

Gizmo15

New member
סורי, התבלבלתי:X../images/Emo28.gif

בהתחלה כששמעתי אותו פעם לראשונה היה לי איזה רושם שהוא שמח כזה:X

PopPy

New member
לא ממש..

אבל אני יכולה להבין מאיפה הגיע הרושם הזה, כי יש חלק שכן מנסה לשדר אופטימיות שקרית כזו.. ובמיוחד בשבילך..
Supergirl/Reamon You can tell by the way she walks that she's my girl You can tell by the way she talks she lose the world You can see in her eyes that no one is her change She's my girl, my supergirl. (Refrain) And then she'd say: "It's ok, I got lost on the way but I'm a supergirl and supergirls don't cry" And then she'd say: "It's alright, I got home late last night but I'm a supergirl and supergirls just fly". And then she'd say that nothing can go wrong "When you're in love what can be wrong?" And then she'd laugh the night time into day pushing her fear further alone (Refrain) And then she'd shout down the line tell me she's got no more time cause she's a supergirl and supergirls don't cry And then she'd scream in my face tell me to leave, leave this place cause she's a supergirl and supergirls just fly Yeah she's a supergirl, a supergirl She's so in seeds she's burning trees She's so in seeds* he's burning streams yeah she's a supergirl a supergirl a supergirl my supergirl.​

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gifמגניב! כמה שכמעט הכל ישראלי!

כתוביות פתיחה: הממממ,, אני לא זוכרת את השם של השיר, אבל ההתחלה שלו היא זו: "שא את עינך מעלה, שמע איך לוחש הרוח הלילה, שים את ידך ביד הענן, שמור לך חלום קטן" וזה מג'זי כץ/הוסף התעוררות: הו תן לי כוח/אריאל זילבר. או: על פני השטח/משינה. יום ממוצע: כלום לא עצוב/אביתר בנאי דייט ראשון: הממ,. אני לא וזכרת גם את זה, אבל יש את הקטע הזה: "כולם רוצים חבר, כולם רוצים אהבה, שמישהו יקשיב לנו בטרם נלך, לפני שתתרחקי אצעק בתקווה ___" של איפה הילד. התאהבות: אהובתי/משינה מריבות/ויכוחים: היא התווכחה איתו שעות/משינה. או: פרידה מבן/בת זוג: בואי ניפרד/חמי רונדר. חזרה לבן/בת זוג: לבן בחלום שחור/איפה הילד משבר נפשי: הממ, משהו של טאשה./חמי רונדר/יומולדת (של סחרוף) נהיגה/נסיעה באוטו: השיר המגניב שאת שמו איני יודעת מהסוף של הסרט משחקי פיתוי. למידת לקח: לא יודעת.. באמת שלא. חשיבה עמוקה: -"- שמחה: שוב, משהו של ג'וזי כץ. חרטה/נוסטלגיה: אלישבע/ג'וזי כץ. לילה ארוך לבד: רמי מואשם בהזחקת סמים קלים/ג'ירפות. או: השיר שלי/מופע הארנבות של ד"ר קספר (הם התאחדו!!!) מוות: "בתוך חלל כל כך אטום של אנפורמציה הנובעת מכלום ישנו מגוון כל כך רחב של מליוני חליקים מחוץ למרחב" זה הפתיחה של מפלצות התהילה (גם של משינה) כתוביות סיום: הכל כבר נגמר/טאשה זה לא באמת נכון, כי באמצע נמאס לי >.<..

Gizmo15

New member
עעעעעעעעעעעעעעעע../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo28.gif

לא רק שירים שאני מכירה, אפילו שירים שאני אוהבת
אני אוהבת אותך
עעעעעעעע, כולם רוצים חבר- זה השם של השיר:X שיר מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםם, אחד משירי ההתמכרויות הכי גדולים בחיייםםםם שלייי
בואי ניפרד- לא מתה על העבודות של חמי לבד
עעעעעע לבן בחלום שחוורררררר, כלכך שיר מושלםםםם
היה השיר האהוב עליי תקופה ארוכה, וזה קשה להיות שיר אהוב עליי:X בטח שתקופה ארוכה... עעעע. ע. עע. עעע. עע. ע. . :X

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gifאיפה הילד../images/Emo99.gif

חמי לבד הרבה יותר גרוע, כי הוא עושה רוקנרול ולא סתם רוק >.<

shloompi

New member
אוי, נחמד ביותר ../images/Emo13.gif../images/Emo79.gif

כתוביות פתיחה:
המממפפ... 3 שירים שאני יכולה לחשוב עליהם כרגע- 1. Overture (המיוזיקל של באפי
) 2. Beautiful day/U2 3. Time of your life/Randy Newman (שיר הסיום בבאג לייף
)
התעוררות:
תלוי איך התעוררתי. I need some sleep/Eels מתאר את רוב הבקרים שלי. אבל אם התעוררתי במצב רוח טוב- Learn to fly/Foo fighters (זה מתאים כזה. קצת
)
יום ממוצע:
Ordinary day/Vanessa Carlton הוא אופציה נחמדת. חוץ מזה- Don't stop me now/Queen זה גם שיר נחמד כזה שיכול להתאים
.
דייט ראשון
Holding out or a hero, אולי?
. "אולי זה יוני" של יוני בלוך גם מתאים, בערך.
התאהבות:
I won't say i'm in love מתוך הרקולס
. או Accidentally in love/Counting crows. או Summer sunshine/The corrs
ויכוחים:
Pain/Four star mary או We are/Ana Johnson פרידה מבן זוג: Still holding out for you/SHeDAISY יכול להיות אופציה טובה אם זו פרידה עצובה שכזו. Going under תאים אם הוא מניאק שפל שצריך להידרס
. או, ו My immortal פשוט יתאים.
חזרה לבן זוג:
Everything/Lifehouse או Angels (מה הקשר? אין. חע! דפקתי את המערכת. כתבתי דבר חסר היגיון לחלוטין). משבר נפשי: Basket case/Green day
או Bad Reputatioin/Halfcocked (מתוך הפסקול של שרק)
נהיגה/נסיעה באוטו:
Story of my life/Bif naked [אין קשר, באמת שאין], או פז'ו צבאית/עברי לידר. זה יכול להיות משעשע
למידת לקח: Natalie Imbruglia - Big Mistake פשוט ככה
או Don't look back in anger/Oasis . פשוט נשמע מתאים
חשיבה עמוקה: Scorpions- Wind of Change [שוב, בלי סיבה
] שמחה: All star/Smash mouth , או Happy together/Simple plan. Beautiful Day/U2 יכול להתאים גם לכאן. חרטה/נוסטלגיה: I miss you/Simple plan (
), או Stuck in a moment/U2
לילה ארוך לבד:
Blackbird/Sarah McLachlan [זה מתאים, כי... כי... אני החלטתי
]. וכמה כוכב/עברי לידר (
). מוות: Nerf Herder - 5000 Ways To Die
כתוביות סיום: Paula Cole - I Don't Want To Wait כוסאמק, השקעתי

Kryptonite

New member
הו, מקבץ שירים איכותיים../images/Emo99.gif

האוברטורה מהמיוזיקל
Beautiful Say
אההה, הכל **

Gizmo15

New member
עע, אני מכירה יותר משיר וחצי^^../images/Emo28.gif

הנמהנמהנמהנ, השיר של הרקולס בהתאהבות- כלכךךךךךךךךךךךך את. פרידה מבן זוג- מיי אימורטל כלכךךךךךך את! (אם יורשה לי להגיד שאני מכירה אותך מספיק כדי לדעת מה את:
) בסקט קייס- ככככככככככככככככככככככלללללללללללללללללללללכך את
ממ... אול סטאר- שמחה
מה הקשר
מנמנמ

הו, אני מכירה את הרוב ^^ ../images/Emo29.gif

ידעתי שתכתבי אקסידנטלי אין לאב
וגמני חשבתי על פז'ו צבאית! הו, ואני לגמרי יכולה לראות אותך מפזזת בשמחה ברחוב כשאול סטאר מתנגן ברקע

למעלה