שאלון מגניב.

shloompi

New member
נאמ ../images/Emo13.gif../images/Emo79.gif

Starry starry night (או Vincent) זה אחד מהשירים המדהימים ביותר שנכתבו
גם Save me...

Gizmo15

New member
עכשיו תורי../images/Emo28.gif../images/Emo99.gif../images/Emo28.gif

כתוביות פתיחה:
"ים השיבולים" נראה לי
התעוררות:
"הילדים קופצים" של שוטי הנבואה, אני מניחה
אני לגמרי קופצנית על הבוקר, ממהרת ומעשית כזאת
יום ממוצע:
don't let me get me-pink..
דייט ראשון:
אני אלך על I'm so excited-pointer sisters כמו אתי, והיא תסלח לי
התאהבות:
מממ... one little, two little, three little indians... four little, five little... אני מניחה שהבנתם את הרעיון:X
פרידה מבן/בת זוג:
הייתה לי רק אחת, ובינתיים היא הייתה סטייל "בואי ניפרד" שכזה:X (בוא ניפרד, לשם הבהרה:
)
חזרה לבן/בת זוג:
לעולם לא יקרה
משבר נפשי:
alone again Naturally- Gilbert O'Sullivan.. רק השם אומר הכל..
נהיגה/נסיעה באוטו:
לא התנסיתי בזה, אבל התחזית שלי היא די: סטייל "גשם חזק" רק שאני די הכי בצפון כבר אז או ש"נוסע הלילה לבד לדרום" או- ביקור בלבנון
למידת לקח:
סונטה בדו של מוצארט K279
בין הלקחים היותר חשובים של החיים שלי
חשיבה עמוקה:
לחשוב
מה זה לחשוב
ממממ... "מחפש תשובה" של היהודים, אני מניחה..
חרטה/נוסטלגיה:
All about the money... אני פשוט יכולה לראות תמונות בראש של ילדים בכיתה ה' קופצים לצלילי המוזיקה
לילה ארוך לבד:
זה תמיד אהבה- עברי לידר
מוות:
ממ... הבה נגילה- עממי
כתוביות סיום:
הבה נגילה ממשיך להתנגן עד לדעיכה

shloompi

New member
קסם, יהיה לך סרט הזוי ../images/Emo6.gif../images/Emo79.gif

אנשים תיממים יושבים בקולנוע, אוכלים פופקורן כמו בהמות, פתאופ... ים השיבולים!
כן
. Aline again ה שיר מדהים
. "מחפש תשובה" ממש ממש מתאים. K279 זה לא משהו נגד חרקים?
והרגת אותי עם השיר להתאהבות

Gizmo15

New member
Kesem's 14../images/Emo3.gif../images/Emo28.gif

זה שם לא רע ללהקה, ת'אמת..
מצד שני, עם הידע המוזיקלי שלי- זאת תהיה יותר כמו תזמורת
נמנמ, כן, החלטתי לפתוח במשהו מרגיע שיכין אותם לכל העגמומיות וההפתעות המוזרות בהמשך:X מחפש תשובה- ממש התלבטתי.. אבל אני מניחה... תודה
K279 זאת הדרך שלי להגיד לאנשים משו ואז הם יגידו "אהההה, אז היא יודעת איזו סונטה היא מנגנת, היא לא סתם חנטרישית מפגרת שאין לה מושג מה היא עושה"
מנמנמ השיר להתאהבות- כע, נו, זה העביר את המסר הכי טוב:X

חחח ליטל אינדיאנס../images/Emo70.gif

הבה נגילה
, חחח מתוקה
חח מעתיקנית מאתי
... אלל אבאוט ט'ה מאני, מאוד אהבתי אותו... באותה תקופה גם אמוד אהבתי את life של דזריה...

Gizmo15

New member
כע, לייף מגניב../images/Emo13.gif../images/Emo28.gif

אבל אול אבאוט דה מאני- יש לי זיכרון מאוד חזק של מסיבת כיתה ספציפית שבה הוא הושמע לפחות ארבע פעמים
כןכן, היו לנו דיג'יי טובים

מכירה את כל השירים! ../images/Emo57.gif

רציתי לשים את Alone again ב"פרידה" אבל קראתי את הלייריקס בריכוז יתר והחלטתי שהוא דיכאוני ~מדי~...

Gizmo15

New member
מכאן ההשמה שלו במשבר נפשי../images/Emo3.gif../images/Emo28.gif

^_^ כע, יש לי נטייה לאהוב שירים שהם להיטים גדולים

Gizmo15

New member
נעעעעעע../images/Emo3.gif../images/Emo23.gif../images/Emo28.gif

לא אוהבת כלכך את חמי לבד, פשוט התאים לי לפרידה... היא הייתה כזה.. "טוב, אני לא אוהבת אותך כבר.. אז ביי... נדבר" :X:X:X:X

חנואל

New member
אממ... עכשיו תורי?

כתוביות פתיחה: Miserlou/ Dick Dale התעוררות: בוקר טוב עולם/ אבטיפוס יום ממוצע: Are You Still Having Fun?/ Eagle Eye Cherry דייט ראשון: Kiss Me/ Sixpence None The Richer התאהבות: Heart of Mine/ Peter Salett מריבות/ויכוחים: I Hate Everything About You/ 3 Days Grace פרידה מבן/בת זוג: אהבה קצרה/ ארקדי דוכין ומאיר בנאי חזרה לבן/בת זוג: Lovesong/ The Cure משבר נפשי: Superman Is Dead/ Our Lady Peace נהיגה/נסיעה באוטו: אין מקום אחר/ משינה למידת לקח: Wise Up/ Aimee Mann חשיבה עמוקה: Clint Eastwood/ Gorillaz שמחה: Life Is A Rock/ Reunion חרטה/נוסטלגיה: That's Just What You Are/ Aimee Mann לילה ארוך לבד: היא לא דומה/ ארקדי דוכין מוות: Highway To Hell/ AC/DC כתוביות סיום: Desperado/ The Eagles

Gizmo15

New member
מכירה רק שני שירים:X../images/Emo28.gif

בוקרטוב עולם- לא מקורי:X היא לא דומה- עעעע, שיר יפההה
רציתי לשים אותו איפשהו אבל לא היה לי למה:X

חנואל

New member
וול, אני יודע...

בקשר לשניהם, בערך- ראיתי שדקש השתמש ב"בוקר טוב עולם", אבל הדבר האחר שיכולתי לחשוב עליו היה הפתיחה של "נפוליאון", ומיד אחרי הפתיחה זה כבר לא ממש רלבנטי, אור סאמת'ינג. ו-Arkadi Is Good

גנב../images/Emo3.gif

^^. הממ אני חושב שניא מכיר עוד כמה שירים אלך... היי וואי טו הל בהחלט מתאים למוות
כמו באחד הפרקים של סימפסונס
. קיס מי, זה הקיססססססס מי כשבקליפ הם יושבים על ספסל

חנואל

New member
זה היה היחיד שהתאים לי באמת :/

חוצמזה, מאיפה אני יודע שלא פרצת את רצף החלל-זמן באמצעות מכונת זמן וקולף תפודים, וגנבת ממני את "בוקר טוב עולם"? הא?! כרגע היה לי פלאשבק לפרק של הסימפסונס שבו היה את זה. אומיגוד. Dakesh Is Good (תחליטו אתם אם זה O אחת יותר מדי או שהוספתי את ה-O שכולם שוכחים) בקשר לקיס מי, אני לא זוכר את הקליפ, אבל זה די מתאים עם המילים, אז... למה לא.

למעלה