שאלון מגניב.

HaMsTeR

New member
מאגניב ביותר.../images/Emo118.gif

ממ, חלק מהשירים נשמעים לגמרי לא קשורים לשאלות, אבל לא תמיד השם קובע
כתוביות פתיחה: All Star (של סמאש מאוט', אין לי מושג איך כותבים את זה ואין לי את זה בליריקס *צריכה להוסיף) התעוררות: My World- Avril Lavigne יום ממוצע: Weatus-A Little respect דייט ראשון: Blink 182- First date (למרות שגם השיר מהשאלה הבאה ממש יכול להתאים) התאהבות: Sixpense none the richer- Kiss me מריבות/ויכוחים: את דומה לכלב- שייגעצ פרידה מבן/בת זוג: Maroon 5- She will be loved חזרה לבן/בת זוג: M2M- Don't say you love me (כן, אני יודעת שזה נשמע ממש לא מתאים, אבל זה שיר כזה שכשהכרתי אותו הייתי ממש קטנה ולא הצלחתי להבין את המילים, ולפי המוזיקה זה פשוט נראה מתאים.) וגם Goo Goo Dollz- Smash משבר נפשי: Good Charlotte- Hold on נהיגה/נסיעה באוטו: Goo Goo Dollz- Slide למידת לקח: Michelle Branch- Breath חשיבה עמוקה: Goo Goo Dollz- Sympathy שמחה: Perfect day, לא זוכרת של מי. מהפסקול של "לא רק בלונדינית". חרטה/נוסטלגיה: Avril Lavigne- Things i'll never say לילה ארוך לבד: Destinys Child- Emothion מוות: מוניקה סקס- מכה אפורה כתוביות סיום: יוני בלוך- תפוזים

HaMsTeR

New member
זה צירוף מקרים מרושע!../images/Emo46.gif../images/Emo118.gif

לא העתקתי

באמת שאלון מגניב ^^ ../images/Emo57.gif

נראה אם אני אצליח... כתוביות פתיחה: המוזיקה של פורסט גאמפ. התעוררות: Breathru של קווין. יום ממוצע: Get along של מגומי היאשיבארה (מסליירס). דייט ראשון: ממש אין לי רעיון. חשבתי הרבה. עדיין אין לי רעיון... התאהבות: Accidentally in love של הקאונטינג קרואוס או Hello של ליונל ריצ'י
או Your song של אלטון ג'ון... מריבות/ויכוחים: I want it all של קווין. פרידה מבן/בת זוג: Karenai hana מפול מטאל פאניק אם זה לא היה מרצון. Melissa מפולמטאל אלכימיסט אם זה נגמר ממש רע
חזרה לבן/בת זוג: משבר נפשי: Dearest מאינויאשה (שיר הסיום הכי יפה אי פעם), Eternal snow מפול מון או סאגאשיטה, הללויה של רופוס ווינרייט (הביצוע משרק). נהיגה/נסיעה באוטו: "נעים בחוץ" (בגלל השורה "להתרסק אל תוך הקיר"-דבר שעם כשרון הניגה שלי אני סבירה לעשות). Going through the motions מבאפי. למה? הו, אף פעם לא ראיתם אותי נוהגת
לנסיעה באוטובוס: Another one rides the bus של ווירד אל ינקוביץ'. למידת לקח: מה זאת אומרת?
אולי "אירוניק" של אליאנס או Poor Jack מנייטמר ביפור כריסמס... חשיבה עמוקה: Logical song של סופרטראמפ. שמחה: I feel pretty מ"סיפור הפרברים" או Sakura saku של מגומי היאשיבארה (הפתיחה של Love hina) חרטה/נוסטלגיה: "לבד" של דנה ברגר או "Journy to the past" (לנוסטלגיה, נו). לילה ארוך לבד: Yoru no Uta מקארדקפטור סאקורה או אחכה לך של דפנה דקל(!) או Time after time של סינדי לאופר. מוות: Mortality bites מהמשחק של דיסקוורלד. כתוביות סיום: My way של פרנק סינטרה

De-Panther

New member
אמממ... כן... אממ..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

טוב אז גם אני עונה... כתוביות פתיחה: אני די די די אני פנתר התעוררות: לילה טוב... לילה טוב... נהנהנהנהנהנה... לילה טוב... לילה טוב... יום ממוצע: הופ איזה תחת - חלוצי החלל דייט ראשון: אמממ... מזמן לא היה לי כזה
אמממ... סטופיד ט'ינג - ניקל התאהבות: קרנבל - הדורבנים מריבות/ויכוחים: פרח נתתי לנורית - שייגעצ פרידה מבן/בת זוג: עושה ביד - שייגעצ חזרה לבן/בת זוג: שוב הדיסקו כאן - הדורבנים משבר נפשי: ניו יורק רפיח - שייגעצ נהיגה/נסיעה באוטו: 1900-2000 -גורילז למידת לקח: חשיבה עמוקה: שמחה: חרטה/נוסטלגיה: לילה ארוך לבד: מוות: כתוביות סיום: לא זוכר את השם... אבל הוא סתם מתאים לשיר סיום... אבל דווקא הקטע שכרגע אני זוכר ממנו לא מתאים כל כך "כל העצים לבשו ירוק... אני לבשתי ג'ינס וכובע... עכשיו הכל נראה רחוק... רוצה לדעת למה?? כובע..." אמממ... כן...
http://blog.tapuz.co.il/DePanther

De-Panther

New member
לא לענות!! ולמחוק!!|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

ארג... בטעות שלחתי את זה בלי לשים לב... שכחתי למלא הכל

De-Panther

New member
אמממ... כן... אממ..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

טוב אז גם אני עונה... כתוביות פתיחה: אני די די די אני פנתר התעוררות: לילה טוב... לילה טוב... נהנהנהנהנהנה... לילה טוב... לילה טוב... יום ממוצע: הופ איזה תחת - חלוצי החלל דייט ראשון: אמממ... מזמן לא היה לי כזה
אמממ... סטופיד ט'ינג - ניקל התאהבות: קרנבל - הדורבנים מריבות/ויכוחים: פרח נתתי לנורית - שייגעצ פרידה מבן/בת זוג: עושה ביד - שייגעצ חזרה לבן/בת זוג: שוב הדיסקו כאן - הדורבנים משבר נפשי: ניו יורק רפיח - שייגעצ נהיגה/נסיעה באוטו: 1900-2000 -גורילז למידת לקח: תפוזים - יוני בלוך(אופטימי משהו...) חשיבה עמוקה: תמצצי לי - ניר פרידמן(חשבתי הרבה לפני שכתבתי את זה
) שמחה: אני די די די אני די פנתר חרטה/נוסטלגיה: B Witched - Blame It On The Weatherman לילה ארוך לבד: Eurythmics - I Saved The World Today מוות: הידעת - הדורבנים(הידעתם?? אני לא יכול למות) כתוביות סיום: לא זוכר את השם... אבל הוא סתם מתאים לשיר סיום... אבל דווקא הקטע שכרגע אני זוכר ממנו לא מתאים כל כך "כל העצים לבשו ירוק... אני לבשתי ג'ינס וכובע... עכשיו הכל נראה רחוק... רוצה לדעת למה?? כובע..." אמממ... כן...
http://blog.tapuz.co.il/DePanther

מגוון הלהקות מרשים ../images/Emo12.gif../images/Emo3.gif../images/Emo8.gif ../images/Emo57.gif

השיר שלא ידעת איך קוראים לו הוא "שיר סתיו" של אריק לביא (ותודה לגוגל שהביאני עד הלום|פשיט|)

De-Panther

New member
כן../images/Emo3.gif וגם הגיוון...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

בשירים הוא גדול אבל זה יותר טוב ממה שרציתי לעשות בהתחלה: אני די די די אני די פנתר... אני די די די אני די פנתר... אני די די די אני די פנתר...

אכן מגוון רחב../images/Emo3.gif

בחירות מעניינות וקצת אופיניית^^
השיר סיום זה שיר חביב, מתאים לרדיו ביום שישי כשהשמש מחממת את הברכיים בזמן שיושבים באוטו עם מזגן

שניש

New member
פריק../images/Emo11.gif../images/Emo56.gif

זה דורש חיטוט עמוק בארכיון ^^ כתוביות פתיחה:shifty-slide along side התעוררות:blackstreet-no digity יום ממוצע:LIPPS INC.-funky town דייט ראשון:no doubt-just a girl התאהבות:madonna-love perfusion מריבות/ויכוחים:papa roach-time and time again פרידה מבן זוג:broken-seether &amy lee חזרה לבן זוג:red hot chilly pepers -road trip (אל תשאלו למה
) משבר נפשי:hold on-good sharlette נהיגה באוטו:scissors sisters-take your mama למידת לקח:3 doors down-here without you חשיבה עמוקה:red hot chilly pepers-other side לילה ארוך לבד:עידן רייכל-שושנים עצובות. שמחה: dance party -shreck חרטה\נוסטלגיה:coldplay-trouble מוות:kylie minogue & nick cave- where the wild roses grow כתוביות סיום: morcheeba-rome wasnt built in a day אתם יודעים כמה שברתי על זה את הראש
גאד 0_o אני אוהבת יותר מידיי שירים

למעלה