שאלון מגניב.

ketty the sheep

New member
../images/Emo13.gif איזה שאלון כייפי~

כתוביות פתיחה: Supergrass - Alright We are young, we run green', Keep our teeth, nice and clean, 'See our friends, see the sights, feel alright,
התעוררות: Cooper Temple Clause - Let's Kill Music בעיקר בגלל הקליפ, בו מראים את כולם מתעוררים ועושים את כל הדברים האלו של הבוקר, ואז ממשיכים את היום שלהם כרגיל. זה נחמד. יום ממוצע: Blur - Parklife כי זה שיר נחמד שמתאר יום סטראוטיפי של בריטי סטראוטיפי. דייט ראשון: אני לא יודעת איך מרגישים בדייט, אבל אני מניחה שאני אבחר ב12:51 של הסטרוקס, כי זה שיר כזה של יציאה. ('friday night's so damn lonely, change your plans a damn for me' - אני דיי בטוחה שזה הולך ככה, למרות שאתרי הליריקס אומרים אחרת). התאהבות: Ash - Lost in You i feel like i'm on fire,' nothing i can do, i'm troubled with doubt but i know it is not true ... and it's times like this when i'm dying to speak to you 'i'm dying to get through מריבות/ויכוחים: Bloodhound Gand - I Hope You Die בגלל שאני אדם כזה שקול והגיוני. פרידה מבן/בת זוג: אני מניחה שזה יהיה Last Goodbye של ג'ף באקלי. this is our last goodbye' 'i hate to see the love between us die או לחלופין- Ash- Nicole 'i said no! i killed my baby but i loved her'
משבר נפשי: Ash - I'm Gonna Fall אני מניחה. זה לא שהיה לי אי פעם משבר נפשי אמיתי. דיי, יש לזה המשך מדכא, איכסה. *פורשת*

../images/Emo24.gif

I Hope You Die
Parklife מתאים לך להאכיל את היונים וכאלה
Alright אוי איזה שיר מצויין וחביב, אני לא זוכרת עם מי (יכול להיות שאת) החלטנו פעם שאם נעשה סרט תיעודי על חיי הפורום אז נשים את זה בסצנה של המון חבריי פורום מתמזמזים ועושים שטויות במקום ציבורי..
i killed my baby but i loved her הממ האסוציאציה שלי היתה מישהו שרוצח את התינוקת שלו
הממ אני מוזרה

ketty the sheep

New member
סיגל! ../images/Emo23.gif

הוו, אני זוכרת שאחרי שצילמתי את סרט הסופרלנד 2003, רציתי לעשות ממנו קליפ, וחיפשתי שיר מתאים לרקע. את הצעת לי את alright.
lol! אני אף פעם לא חשבתי על זה בצורה מילולית
ניקול היא הגירלפרנד של הבאסיסט של אש, מארק המילטון. הוא זה שכתב את השיר. המממ.. אני חושבת שיש להם מערכת יחסית דיי מעוותת, אם לשפוט עפ"י השיר. טוב נו. היא גם הייתה חברה פעילה בפורום של אש פעם.
היא אחות בבית חולים והניק שלה היה naughtynurse, כמה קינקי. אופס, נראה לי שהרחבתי על זה יותר מדי, סליחה.

Gizmo15

New member
ידעתי שלא אכיר כלום:X../images/Emo28.gif

לומכירה את השירים שלך:X:X

Gizmo15

New member
הם הסגנון שלך../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo28.gif

את צריכה לבוא לכאן ולהוריד לי אותם ולהשמיע לי אותם שוב ושוב כדי למכר אותי אליהם
אחרת אני לא אכיר אותם לעולם

yo t a m

New member
אר

כתוביות פתיחה: Tommy-overture ("א סאן! א סאן! א סאן!"
) התעוררות: I'm only sleeping של הביטלס אם זה מוקדם בבוקר, יום ממוצע: Another day של מקרטני. לפחות ההתחלה שלו. דייט ראשון: Love is in the air
- לא המ פיכס קיטש. התאהבות: Good vibrations מריבות: Sabbath bloody sabbath. פרידה מבת זוג: Babe, I'm gonna leave you. (הו, בייב נשמע כל כך נוראי ;; "בובה") חזרה לבת זוג: Hello, goodbye משבר נפשי: Behind blue eyes נהיגה/נסיעה באוטו: Drive my car (?
) נו, מה זה שיר לנסיעה באוטו >_< למידת לקח: We won't get fooled again?
(מפתיע כמה שירים של המי יש פה. בסך הכל אני לא מכיר כל כך הרבה ;;) חשיבה עמוקה: Time שמחה: Stairway (הוא היה חייב להיכנס כאן -איפושהו-) נוסטלגיה: Imagine לילה ארוך לבד: Ritual nous sommes du soleil (זה יהפוך את הלילה לקצר D:) מוות: Why didn't Rosemary (זה גם היה צריך להשתחל איכשהו) כתוביות סיום: The end (של הביטלס!)

ketty the sheep

New member
Sabbath bloody sabbath? ../images/Emo12.gif

זה עיוות של סאנדיי בלאדי סאנדיי? או שזה באמת קיים? או שזה בכלל לא קשור לשיר ההוא של יו-2?

yo t a m

New member
על פי היכרותי המאד מועטה

עם הביוגרפיה של U2 הייתי אומר שהשיר הזה הקדים אותם בעשר שנים לפחות.

Gizmo15

New member
../images/Emo6.gif שני אנשים בחרו אימאג'ין../images/Emo28.gif

*תוהה אם זה צירוף מקרים* שיר מזעזע
שונאת את המסר שלו
הוא כזה "hug a tree" שזה נורא:X נמנמ, קיטש זה טוב
וזה במקרה גם השיר השני והאחרון שאני מכירה ברשימה שלך:X:X:X:X נכון שאתה שמח שבחרת בו

yo t a m

New member
מה הראשון? D:

שיר יפה קשות ^^; אולי המ מסר קצת המ לא ג'ון לנוני אבל בלע. הייתי שמח שבחרתי בו גם קודם.

באמת שאלון מגניב ^^ ../images/Emo29.gif

כתוביות פתיחה: עברי לידר - אגדות התעוררות: Fiona Apple - Across The Universe (בלי קשר למילים... זה אחלה שיר בשביל התעוררות
) יום ממוצע: Queen - Show Must Go On דייט ראשון: Blink 182 - First Date (לא היה משהו יותר טוב :X) התאהבות: Martina McBride - I Love You (שיר מושלם
) מריבות/ויכוחים: Love Spit Love - How Soon Is Now פרידה מבן זוג: Foo Fighters - Next Year חזרה לבן זוג: Goo Goo Dolls - Iris משבר נפשי: Mest - Your Promise נסיעה באוטו: אביב גפן - יומן מסע למידת לקח: Natalie Imbruglia - Big Mistake חשיבה עמוקה: Damien Rice - Older Chests שמחה: Jimmy Cliff - I Can See Clearly Now חרטה/נוסטלגיה: Elton John - Tiny Dancer לילה ארוך לבד: Goo Goo Dolls - Broadway מוות: Joni Mitchell - Both Sides Now כתוביות סיום: John Lennon - Imagin (סיום אופטימי ^^)

ketty the sheep

New member
את לא! ../images/Emo2.gif

פשוט ציפיתי ממך להכיר את כל מפעלו של מוריסי.
(השיר במקור הוא של הסמית'ס)

יומן מסע את לומכירה? ../images/Emo29.gif

"אינספור שבילים ויציאה רושם בתוך יומן מסע להתערבב ולא להבלע רושם בתוך יומן מסע והיה ומישהו בא אל תסתובב כי זה תמיד יכול להיות זה שידליק לך את הלב יתרוק את הכאב בשלווה" ואת בטוח מכירה את Show Must Go On! ואת I Can See Clearly - I can see clearly now the rain is gone I can see all obsticales in my way Gone are the dark clouds that had me blind It's gonna be a bright bright bright Sunshiny day

למעלה