וואוו..מצע בחירות..
ואני בכלל לא אוהבת פוליטיקה! ברור שאני לא תומכת בכל הודעה בפורום, אבל אני גם לא תומכת בלענות לאנשים בצורה כזאת של :"בוא אני אסביר לך את מקומך, בלה בלה בלה". בעיני לאף אחד, גם לא לילד הכי קטן וחסר ידע, בעל המוטיבציה הנמוכה ביותר בעולם לא מגיעה תשובה כזאת. אפשר להתעלם, אפשר לענות בקצרה: לא מעוניינים, לא יכולים, אין זמן , תתנסח אחרת וכדומה, אבל כמו בשרשור לא ממזן עם דתקסטר, אמרתי שלא כולם יודעים להשתמש במידע הרחב שניתן להשיג באינטרנט, אז לא לכולם מגיע שיגידו להם בציניות "פה זה לא המקום, לך תגגל, אתה לא רוצה לחשוב". זה פשוט לשפוט תלמידי תיכון דרך עיניים של סטודנט וזה לא נכון בעיני, בכל תחומי החיים. יש את הפתגם הזה: נתת לבן אדם דג, סידרת לו ארוחה, לימדת אותו לדוג, סידרת אותו לכל החיים (בגירסה השכונתית..)? אז אני מאוד דוגלת בו. ואם נימאס ללמד אנשים לדוג, תמיד אפשר לגגל הלאה ולתת למישהו יותר "רענן" לעשות את זה. אבל אין צורך לרדת על אנשים, או לזלזל בהם בצורה כזאת בוטה.. מה שאני מאוד דוגלת בו זה דף קישורים רחב, שאפשר יהיה להפנות אנשים לשם על שאלות שנישאלות הרבה, ועל סדר. כמו בכל פורום בסגנון (למשל פורום מתמטיקה). ויש כמובן כמה דילמות, כמו האם למחוק שרשורים שיכולים לתת לנוער רעיונות לפוצץ אותם, או להדגיש כמה הם מסוכנים ולהשאיר את זה למען יראו ויראו. בחיים לא חשבתי על זה, ואני בטוחה שיצוצו עוד דילמות, אז על הכל אפשר לדבר. בכל אופן, אני לא חושבת שאני אלך נגד דעת הרוב, כי אין סיבה שרוב הכותבים לא יהנו פה, או בכלל יעזבו.