שאלה

שתשתדל והכל..

זה מקסים בעיני. לא אמרתי שאתה היחיד
אני אצרף אותך, למרות שאני לא יודעת אם זה רלוונטי ככה לצרף ממליצים. אבל בכל אופן תודה!

deathcaster

New member
הערות לגבי התגובה שלך

"ניסיתי ,על רגל אחת לבדוק את התכונות בעד וכנגד המינוי, והנה סיכום חלקי קצר:" - זה ממש לא על רגל אחת
"בעד : חרוצה, משתדלת, עברית תקנית ,ניסוח טוב, עונה בסבלנות, מיועדת לתיכוניסטים" - מנהל פורום מטרתו לנהל פורום, הוא לא בהכרח חייב להיות בקיא בנושא הפורום עצמו, זה עובד מצוין במפעלים וחברות, זה עובד מצוין בצה"ל, זה גם עבד כאן בפורום שעומר שהיה תלמיד תיכון ועכשיו התגייס, ניהל את הפורום. "נגד: משתתפת טריה מדי, שמיניסטית (כמדומני ) עם עומס לימודים גבוה, לא תוכל לסייע לסטודנטים, התנשאות מסוימת, ויש טובים ומתאימים יותר בפורום. ברירת מחדל" - זה שהיא טריה בפורום, לא אומר שהיא טריה בתפוז, עומס לימודים לא ממש גבוה מכדי לנהל פורום ... אל תשלה את עצמך, "יש טובים ומתאימים יותר בפורום"- אולי, אבל לא כאלה שמוכנים לקחת על עצמם את מלאכת הניהול... אלא אם כן לא שמתי לב לכאלה (למעט הגברת שהצטרפה למועמדים היום) "התנשאות מסוימת" - נו ? גם אני וגם אתה כאלה (היא לא ביקשה ממך ביקורת, בטח שלא בפומבי),

DIKZ

New member
הסכמות ??

שלום קסטר ( ~ זוהר) ששנינו נסכים על משהו במשותף , זה עדיין חזון לאחרית הימים. אולי פעם. ============================ בתור מנהל קומונה, אולי יש לך הידע \ מידע: מהם "הזכויות" של מנהל(ת) פורום? מהם "חובותיו"? מהם הכלים העומדים לרשותו? ושאלה "קנטרנית" במקצת - מיהם מנהלי קהילות תפוז ( האלמוניים?) האמורים לאשר \ לפסול מועמדויות? ========================== כל טוב ובלא התנשאות, dikz.

deathcaster

New member
הבהרות

שלום DIKZ (יהא שמך אשר יהא, שמי הוא אכן זוהר... ללא ~) אנחנו הסכמנו לא פעם בפורום, אתה סתם מתכחש. השאלות שלך אליי (בתור מנהל קומונה) אינן רלוונטיות, שכן קומונה היא לא פורום, וחשוב מזאת, אני מחזיר אותך לסוגיה שלא נתבקשת כלל למתוח ביקורת (בודאי שלא בפומבי) על מועמד לניהול. הזכויות והחובות של מנהל פורום אינם סוד צבאי אתה יכול אותן בתקנוני תפוז השונים. לגבי מנהלי קהילות תפוז - השאלה לא קנטרנית כלל, אך אין לי תשובה עליה, מעולם לא נפגשתי איתם, זו הסביה למעשה שאני לא מנהל פורום, כפי שכתבתי בעבר, כל מה שהייתי צריך כדי לנהל את הפורום לאחר שעברתי את השלבים הקודמים זה לנסוע לפתח תקווה (אני חושב שזה היה פתח תקווה), אני לא אבזבז יום עבודה ו/או לימודים על כך, ולכן זה לא יצא לפועל.

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifכבר שאלת את השאלה הזאת בניסוח אחר

אתה לא קצת חוזר על עצמך? נתתי לך הנחייה שאפילו מישהו שנמצא בשיעור כימיה אחת לשבוע אמור לדעת, לא צריך יותר משני שיעורים על קשרי ו.ד.ו כדי להבין את הגורם של ענן אלקטרונים.

ילד66

New member
תגובה

אתה טועה כי אין הפרש משמעותי בענן אלקטרוני...יכול ליהות כי א"ש של חמצן גבוהה יותר לכן קשרי ו.ד.ו חזקים יותר ולכן טמפ' הרתיחה גבוהה יותר?????

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifאני לא טועה

לפי רמת השאלות שאתה שואל לא נראה לי שאתה יכול להגיד מי צודק ומי טועה. אתה שאלת ואני עניתי, אם אתה חושב שאתה יודע כבר את התשובה למה שאלת? תחביב חדש שקשור לשאילת שאלות מיותרות? אם אתה שואל את השאלה בשביל לכתוב תשובה לשיעורי הבית אז מה שנתתי לך זה בסדר גמור, תאמין לי. יש לי משפט שעוד לא יצא לי להגיד: "אני את הבגרות בכימיה כבר עשיתי"
. ולעניין: ההפרש בענן האל' הוא קטן וכך גם הפרש הטמפרטורה. העניין של קוטביות מתייחס לקצוות המולקולה כאשר קיים בהן דו-קוטב קבוע, ואילו בשני המולקולות האלו קיים דו-קוטב רגעי. ייתכן שהא"ש הגבוהה יותר של החמצן תורמת להפרש הטמפ' אך זה לא משמעותי.

zlp

New member
השרשור הזה הופך בהדרגה ל"מעניין"

זה מזכיר לי סערות שהיו בפורום מזג אויר עד שהוא התפצל לשניים בגלל אינטריגות אישיות...

Double Oxygen

New member
עדכון

שלום לכולם, אני מעדכנת שדיברתי עם אחת הנציגות שקשורות לניהול הפורום וכנראה אני קובעת פגישה ביום שלישי במשרדים של תפוז.

deathcaster

New member
../images/Emo12.gif

לא ידעתי שיש פורום מזג אוויר... בד"כ שאין על מה לדבר... מדברים על מזג האוויר... אז אנשים שנכנסים לשם... מאוד מאוד משועממים ואין להם על מה לדבר ?

zlp

New member
אל תשאל מה הלך שם

התוודעתי למחלוקת הזו דרך איזה שרשור צדדי בפורום אחר. נכנסתי לפורומים שם... מלחמת עולם!

תגובתי ../images/Emo178.gif

עד עכשיו די נמנעתי מלענות אך בעקבות השינויים שיתכן ויהיו בפורום והעובדה שהם מעוגנים בצורה מוזרה בהודעה זו דחפו אותי לענות. קודם כל בקשר למקור של השרשור הזה, כמו שנאמר "יש גבול לכל תעלול", זה נהיה קשה להכנס לפורום ולראות את כל ההודעות האלה. הבנאדם כבר זמן לא מועט יורה שאלות לחלל הפורום כמו תת מקלע, אי אפשר לסבול את זה יותר, אולי לא הייתי מגיב בדיוק כמו שאוקסיגן הגיבה (אל תתימרי להיות מנהלת עד שאת לא אחת בפועל), אבל בשלב מסוים צריך להעמיד את האנשים במקומם. אם אתם מגיבים לצורת ההתבטאות של אוקסיג'ן אתם חייבים לקחת בחשבון מה מקור התגובה, הדברים לא בלתי קשורים. מבחינתי בנאדם שנותן רשימה של שאלות וזהו הוא בנאדם שלא צריך לענות לו, בפורומים רבים שהייתי בהם יש כללים מאוד ברורים לשאילת שאלות, גם בתפוז וגם "בחוץ", אם המנהל העתידי יהי מעוניין בעזרה בנושא זה אשמח לעזור. בעניין הדיון בעניין הנהלת הפורום, שלדעתי צריך להיות בשרשור נפרד, עד כמה שהייתי שמח אילו המנהל/ת היה כימאי "מתקדם" בשלב הכימיה בחייו, הפורום צריך בראש ובראשונה אדמיניסטרטור, מילה אולי קצת מכוערת, אבל צריך מישהו שיעשה את העבודה השחורה (ואני לא מתכוון להעליב/לפגוע/...), פשוט לדאוג שהדיון יהיה מבוקר. אני מקווה שבעתיד פורום זה יתמלא בדברים נוספים חוץ משאלות אם בנושא שיעורי בית לתיכון או לאוניברסיטה אם זה מסקרן מישהו, אני אהיה סטודנט שנה ד' לתואר ראשון בכימיה באוניברסיטת תל אביב בשנה הקרובה הודעה זו נכתבה בלשון זכר לשם נוחות בלבד...

deathcaster

New member
../images/Emo12.gif

"הודעה זו נכתבה בלשון זכר לשם נוחות בלבד" - אז יש מקרים שיש לך תחושת אי נוחות ואתה מרגיש נשי ?
"אני אהיה סטודנט שנה ד' לתואר ראשון בכימיה באוניברסיטת תל אביב בשנה הקרובה " - שנה ד' ? הנדסה ?

אי אתעלם מההערה הראשונה

בקשר לשניה, עשיתי שינויים במהלך התואר ולכן אני צריך להוסיף שנה כדי למלא את חובותי

למעלה