תגובתי ../images/Emo178.gif
עד עכשיו די נמנעתי מלענות אך בעקבות השינויים שיתכן ויהיו בפורום והעובדה שהם מעוגנים בצורה מוזרה בהודעה זו דחפו אותי לענות. קודם כל בקשר למקור של השרשור הזה, כמו שנאמר "יש גבול לכל תעלול", זה נהיה קשה להכנס לפורום ולראות את כל ההודעות האלה. הבנאדם כבר זמן לא מועט יורה שאלות לחלל הפורום כמו תת מקלע, אי אפשר לסבול את זה יותר, אולי לא הייתי מגיב בדיוק כמו שאוקסיגן הגיבה (אל תתימרי להיות מנהלת עד שאת לא אחת בפועל), אבל בשלב מסוים צריך להעמיד את האנשים במקומם. אם אתם מגיבים לצורת ההתבטאות של אוקסיג'ן אתם חייבים לקחת בחשבון מה מקור התגובה, הדברים לא בלתי קשורים. מבחינתי בנאדם שנותן רשימה של שאלות וזהו הוא בנאדם שלא צריך לענות לו, בפורומים רבים שהייתי בהם יש כללים מאוד ברורים לשאילת שאלות, גם בתפוז וגם "בחוץ", אם המנהל העתידי יהי מעוניין בעזרה בנושא זה אשמח לעזור. בעניין הדיון בעניין הנהלת הפורום, שלדעתי צריך להיות בשרשור נפרד, עד כמה שהייתי שמח אילו המנהל/ת היה כימאי "מתקדם" בשלב הכימיה בחייו, הפורום צריך בראש ובראשונה אדמיניסטרטור, מילה אולי קצת מכוערת, אבל צריך מישהו שיעשה את העבודה השחורה (ואני לא מתכוון להעליב/לפגוע/...), פשוט לדאוג שהדיון יהיה מבוקר. אני מקווה שבעתיד פורום זה יתמלא בדברים נוספים חוץ משאלות אם בנושא שיעורי בית לתיכון או לאוניברסיטה אם זה מסקרן מישהו, אני אהיה סטודנט שנה ד' לתואר ראשון בכימיה באוניברסיטת תל אביב בשנה הקרובה הודעה זו נכתבה בלשון זכר לשם נוחות בלבד...