שאלה שחייבת להישאל

בירידות: די סלקטיבי.

אני אוהב לרדת לאישה שאני בקשר טוב איתה אבל: 1. שתתקלח טוב טוב לפני, ולא תשאיר ריח זיעה או גירויי עור למינהם. 2. שלא יהיה שם יער. (אפילציה אצל קוסמטיקאית ולא בפה של) 3. רצוי חלק או שיער דליל וגם רצוי שלא. 4. רק על סדין במיטה ולא בסיטואציות אחרות. 5. הדדיות. שגם היא תרד. (לא חייבת, רצוי) ואז: השמיים הם הגבול.

בואנ'א, איזה תנאים יש לך

לא מספיק לך לאהבות את הבחורה שאתה איתה ולרצות לעשות לה טוב?

סבל-הנאה

היי טושית, זה נשמע שאת מאד פתוחה ומוכנה ללמוד ולהשתנות. זה מצויין... זה גם נשמע שאת בגדול מאד נהנית ממין, וזה בכלל מעולה
את מדברת על קושי עם חלק מסויים, הנובע בעיקר מכל מיני אמונות ודימויים שיש לך על האיזור, על האקט, על מה הפרטנר מרגיש וכו'. נסי להסתכל במציאות, במה שקורה באמת, לא רק במוחך הקודח
במציאות יש אנשים שזה עושה להם את הכייף של החיים להיכנס בין רגלייך ולהישאר. נסי לקבל את זה פשוטו כמשמעו. נסי לאהוב את החלק הזה בך כפי שהוא ונסי לזכור שאנשים עושים את מה שטוב להם... גם אלה שיורדים לך
עונג

טושית18

New member
אין ספק...

שבחור שיורד לבחורה,במיוחד אם זו מישהי כמוני-עושה את זה כי זה יעשה לו טוב...(אחררי זה הוא יקבל הנאה כפולה...) עוד יבוא מישהו שישחרר את הפחד...אני בטוחה

amiram123

New member
להפתעתך

שתדעי טושית הדבא שאני הכי אוהב לעשות זה לרדת זה לראות את הבחורה מתענגת מהלשון שלך אז מה עם זה שעיר ולגבי הג'יפה יש ויש אך בכל מקרה אצל חברה שלי זה כל כך נפלא ואפילו טעים ושתדעי לך שאני לא הבחור היחידי שחושב ככה אז אל תרגישי עצורה כי גם הבחור שאיתך בטח רוצה שתרדי לו את אז למה שהוא לא ייפנק אותך הא?

למעלה