שאלה שחייבת להישאל

טושית18

New member
לפי הסמיילים...

אתה לא כל כך אוהב את הפעילות הזאת...חחח...(אם יש לך מסרים לומר שעלולים להציק לבנות הפורום-אתה מוזמן לשלוח אלי אישית את המסר,דרך תיבת המסרים. ) :)

romantic38

New member
שמיייח שיש 1...

שהבינה לא הייתה שום כוונה לפגוע באף 1. הכל בצחוק וברוח טובה. המסר אישי אצלך.

גם אני רוצה

בתור בחורה שירדה לאי אלו בנות אני יכולהל הגיד שאם שומרים על הגיינה (אםילו הביסית ביותר) הריח שם ממש לא רע ואפילו יכול להיות משכר. אני מאוד אהבתי לרדת לחברות שלי ואין לי שום בעייה כשגברים יורדים לי. לצערי מסיבות טכניות זה לא כל כך מתאפשר. אם אתן חוששות מהריח, יש אי אלו תרחיצים ותחליבים שאפשר להתשמש בהם, שמונעים, או לפחות אמורים, למנוע ריחות לא נעימים...

טושית18

New member
את בחורה נכון?

אם כן מצוין! אני רוצה לשמוע על הנשוא ממקור נשי! גברים אומרים דברים רק כדי לעשות רושם. אז ירדת ליותר משתי בחורות? יש בטח הבדל בטעם ובריח לא? ולא נקלת באיזה זוועה מטורפת ורצית להקיא?(תראי אני יודעת שהריח שלי שם לא רע,כי החבר לשעבר ועוד בחורים שבדו עם אצבע אמרו...אבל אני צריכה לדעת מה הרגשת שירדת למישהי? זה הגעיל ? עשית רק כדי שהיא תהנה?) תודה רבה...:) נראה לי אני צריכה בחורה לרדת לה ,ואני בטוח יהנה-כי לראות מישהו נהנה זה הכי מרגש בעולם...ואז כשאני אדע ממקור סופר ראשון איך זה-תיפתר הבעיה...:)

אני בחורה

וירדתי ל3 בחורות ויצא לי כמובן לתאום ולהריח את עצמי. לא נתקלתי בשום זוועה. אני ממש אוהבת את הריח. ואפילו יצא לי לרדת להן כשהן היו במחזור (עם טמפון). אני מוצאת את הריח הזה סקסי להפליא. זה מחרמן אותי ברמות

טושית18

New member
במחזור....???

זה כבר ממש עושה לי רע....אולי אחרי מקלחת כשישר תקועים טמפון...אבל האמת שריח של מחזור אני שונאת... אני צריכה לרדת למישהי בעצמי ולבדוק את זה...רצוי יותר מאחת-שתהיה נקודת טובה להשוואה...:)

ברור

אחרי מקלחת עם טמפון טרי

טושית18

New member
נשמע מזעזע...

תראי,אני פתוחה לדברים חדשים ושונים...אבל זה נראה לי נורא מגעיל לרדת במחזור. אפילו המקלחת והטמפון... דרך אגב,טמפון בשילוב עם טרי עושה לי ממש איכס... טרי מתאים לפרי עסיסי...חחחחחחח לא לטמפון

לבנות שכתבו בעניין הזה

אז ככה לפי ההודעה האחרונה של טושית 18 היא כתבה שהיא צריכה לרדת לבת כדי לראות איך זה מרגיש,גם אני חשבתי לפני כמה זמן ככה כי רציתי לדעת מה מרגיש חבר שלי שהוא נמצא באיזור הזה וכמובן שחבר שלי ואני מאוד פתוחים ואמרתי לו שאני רוצה לרדת לחברה שלי כדי לראות מה הוא מרגיש שהוא יורד ואז הוא אמר לי משהו מאוד נכון "שהוריד לי את האסימון". מה שהוא אמר זה שגם אם אני ארד לחברה שלי אני לא ארגיש מה שהוא מרגיש,כי אי אפשר ככה סתם לרדת למישהי...זה קשור באהבה ובגלל שאני לא אוהבת את אותה ילדה כמו שהוא אוהב אותי(וטוב שכך) אז אני לא יכולה להרגיש מה שהוא מרגיש או בכלל מה שבנים אחרים מרגישים. אני בהתחלה לא חשבתי אפילו על ירידות וכל זה ואני חשבתי שזה רעיון מזוויע לרדת למישהו אבל חבר שלי שינה לי את זה והוא ניסה לרדת לי פעם והפעם הראשונה זה היה מאוד במפתיע,לא התקלחתי לפני הפגישה איתו ובכלל לא התגלחתי(אבל אני שומרת כל הזמן על היגיינה). ההרגשה הייתה מדהימה ואח"כ שאלתי אותו אם הוא אוהב את זה ומה הוא הרגיש אז הוא טען שזו ההרגשה הכי מדהימה בעולם ויש לי טעם מדהים ושהוא אוהב את זה אחרי זה אני חשבתי שהוא סתם אומר ולא רציתי שירד לי,והיו מצבים שהוא כמעט התחנן כדי לרדת לי כי הוא נורא אהב ואוהב את זה וממש לא הבנתי את זה...עד שפשוט הפסקתי לשאול והשלמתי עם העניין שזה משהו שהוא אוהב ואני מאוד אוהבת וזה נוח לשנינו וטוב לשנינו אז מה רע?!באהבה אין חוקים.עושים מה שרוצים. אני אישית לא ממש אוהבת לרדת לחבר שלי..כאילו אני הכי פתוחה איתו אבל אני לא אוהבת את זה והוא יודע את זה..ואמרתי לו..אני מנסה להתגבר על זה וניסיתי כמה פעמים בערך אבל אני לא ממש אוהבת את המרקם של זה ואת הטעם וכן יש לאיזור ריח... אני אישית לא אוהבת אחרי שהוא יורד לי להתנשק איתו כי הריח והטעם מגעילים אותי מאוד!!!!!אין לי מושג איך הוא סובל את זה אבל הוא מת עלזה.. אני לא יכולה כ"כ לרדת לו וגם זו היתה פעם סיבה לזה שלאא רציתי שהוא ירד לי והוא אמר לי שהוא מת על זה ושאני יכולה לקחת לי את הזמן זה ממש לא בוער לו. זהו..רציתי רק להגיד לכן מה אני אישית עברתי...וכל הפחדים זה הכי נורמלי שיש..אבל אם יש לכן חבר שאוהב אותכן הוא לא ייגעל או יקיא..הכל טבעי באהבה. סליחה על האורך

טושית18

New member
אמממ...

אני דווקא ממש אוהבת לרדת לבחורים שאיתי. היה אחד שהגעיל אותי וזה היה בגללו עצמו. הוא לא היה כל כך הגיני וגם אחרי מקלחת זה היה נורא...אבל אולי את צודקת בקשר לתחושה שתהיה שונה בלי הרגש... נקוד טובה למחשבה. בכל מקרה אני רוצה לרדת למישהי כי יש לי משיכה מסוימת לבנות מאז ומתמיד. בחורים שולטים,אבל גם לבחורות אני נמשכת...ורוצה לממש בכל מקרה

לטושית18....

ומה מונע ממך!?כאילו אם היתה לך משיכה לבנות מה מונע ממך לנסות!? לדעתי את לא תרגישי אותו דבר כי זה שונה בגלל הרגש...אבל אם את חושבת שזה כדאי אז לכי על זה...אף אחד לא ישפוט אותך.

טושית18

New member
תגובה :

תראי,הדבר האחרון שמדאיג אותי הוא שישפטו אותי. אני לא כזאת שאכפת לה מה חושבים עליה...אבל פשוט לא יצא לי...יש לי חברות לסביות,אבל הן זוג. ולא יודעת...אני צריכה ללכת למועדון גייז אולי שם אני אמצע בלי המבוכה של ההתחלה...כי אני לא מתחילה עם המון אנשים בדרך כלל...

מי אמר שהוא סובל?

אם לך טוב והוא אוהב אותך הוא ירד. לפני - כמובן מקלחת טובה, שיער - אפשר לדלל ו להסיר לגמרי, זו לא עבירה.

למעלה