שאלה שחייבת להישאל

ToryMaster

New member
תשאלי אותו

מה יותר פשוט מזה? אם הוא לא נהנה, ואת לא רוצה את זה בכלל, הייתי משאירה את זה בצד, לתקופה לפחות.

S i r i u s

New member
חחח סובל?

כמו שאני נהנת לרדת לו גם הוא נהנה. ברור ששומרים על הגיינה וכל זה אבל בעקרון, בזוגיות לא עושים שום דבר מגעיל או לא נעים. אני מגלחת, למרות הקוצים אחר כך... פשוט לא אוהבת להיות שעירה.

ToryMaster

New member
איכשהו

למרות שאני יודעת שהשיעור שם נועד למטרה כלשהי, אני מרגישה הרבה יותר נקייה בלי. אבל אני מורידה שיער מכל מקום בגוף

טושית18

New member
גם אני לא מבינה בכלל...

למה ברא ההוא שם למעלה את הנשים עם שערות. הרי במילא אנחנו מורידות אותן...רגליים,ידיים,אפילו באיבר מין. סתם טפשי.

ToryMaster

New member
הריח שם ג'יפה?

הריח שם ג'יפה אם את לא יודעת לשמור על הגיינה. אני מעולם לא שמעתי תלונות (בפעם פעמיים שאפשרתי למישהו לרדת לי), ובבדיקות עם עצמי גם לא הרחתי כלום רע. את נורמלית, יש לך מחסומים אבל את נורמלית. חשוב לי לציין שלא תמיד הבחור סובל, אני מכירה כמה שאשכרה נהנים מזה. אני לא מסוגלת לסבול את זה עקב טראומה כלשהי (מי לא שמע עדיין?), אבל אני חושבת שעם הזמן והביטחון שהפרטנר נותן לך - זה אמור להשתפר. לעזור להשתחחר מהפחד. עונג!!!!!!!!!!111111.

טושית18

New member
אני מקווה...

דווקא בנושא של הגינה אני הכי מקפידה בעולם...אפילו יש לי סבון מיוחד..חחח... למה יש לך טראומה?

איזו טראומה?

כאילו אני שמעתי על מיני טראומות אבל את שלך עדיין לא שמעתי...יש מצב את מספרת?

shirygo

New member
טושית, אני חושבת שבגילך גם אני

חשבתי שזה מביך וזה לא מריח טוב, אבל דעתי השתנתה (אם זה לא מריח טוב, זה נובע מדלקת/זיהום) אבל באופן טבעי זה מריח מעולה. אישית, בנים שלא אוהבים לרדת, בכלל לא בא לי לשכב איתם.

טושית18

New member
תגובה:

תראי,חברות שלי בגילי,וגם לפני הגיל הנוכחי נהנות מלקבל מין אוראלי,יורדים להן חופשי...אפילו יש לי חברות שיורדות לבחור שאיתן רק כדי שירד להן בחזרה... ככה שלדעתי משהו לא בסדר אצלי...אני מקווה שיעבור. אני לא חושבת שיש לי ריח רע,כי החבר לשעבר טעם את האצע אחי שהיא היתה בתוכי,ואמר שאני מתוקה...אבל זה משהו אצלי. שמפחיד אותי בכל זאת.

ToryMaster

New member
לא בסדר?

אנושיות מתסבבת על העובדה שאנחנו שונים אחד מהשני בכל אספקט אפשרי.

ToryMaster

New member
יפה.

זה שאת לא נהנית ממשהו שאחרות נהנות ממנו זה לגיטימי, פשוט צריך לוודא שאת לא נהנית מזה כי את לא נהנית, או כי יש משהו יותר עמוק.

טושית18

New member
איבדתי כבר את הנושא...

חחח..אם הכוונה לאוראלי(בחור לי) לא יודעת איך זה. לא יצא לי לנסות את זה. אני דווקא רוצה. אבל יש לי מעצורים ומחסומים ופחדים מזה...

ארטימיס

New member
../images/Emo24.gif כנסי חמודה!!

כן, בחור ירד לי פעם :)) אני מצליחה להנות, בטח, הוא עושה את זה מעולהההה!! אה ואגב.. הוא לא נראה לי סובל :) אני חושבת שבחורות שלא מסוגלות לתת לבחור לרדת להם הן בבעיה רצינית :( בעסה להן.. כאילו.. נראה לי שהן מתביישות אולי באיך שהמקטם הזה נראה, או מריח.. אולי הן חושבות שהן לא טעימות מספיק :)) לא דעת. בכל מקרה לפי דעתי צריך להתגבר על זה.. רצוי וצריך לדעת להנות מהדבר המדהים הזה שנראה מין אוראלי :) לפי דעתי חשוב לגלח שם.. כדי שלא יהיו יותר מדי שערות (זה לא הכי נוח לבחור לרדת לבחורה בצורה כזו), אפשר כמו כן לעשות גם שעווה או להסיר שיער בקרם שגם זו אופציה טובה. להתקלח לפני כמובן.. זהו.. אני חושבת. בהצלחה!

למעלה