שאלה שחייבת להישאל

טושית18 תשמעי מתוקה

גם כשחבר שלי ירד לי פעם ראשונה בהתחלה פחדתי שהוא יגעל וגם הרי בנים מספרים שזה ממש לא כייף וכ"ו. (אחרי זה הוא סיפר שחברים שלו סיפרו לו חוויות לא נעימות) אבל אחרי שהוא ירד לי.... כן היה ממש טוב! והוא גם נהנה מזה. וממש ממש לא מגעיל. מתקלחים לפני והכל טוב. גילוח? אין מה לעשות! זה טבעי..... אז תשמעי כמו שאני עשיתי בכלל נתתי לו להתקרב לשם כשגילחתי והכל היה יפה ונעים
אבל אחרי זה עם הזמן מתרגלים. אם הוא אוהב אותך הוא ירצה לעשות לך את ההכי טוב ותאמיני לי שזה עושה טוב... חחח האם את נורמאלית?? ברור שאת נורמאלית! זה פחד טבעי, את רוצה להיות מושלמת בשבילו ולא רוצה שיקרה משהו שיגעל... ריח ג'יפה? לא אמור להיות... אבל תבדקי מה קורה עם זה. בהצלחה! עוד עצות? תכתבי לי.

טושית18

New member
תודה על התגובה...

עדיין מפחיד,אבל מעודד לדעת שאחרות פחדו גם...

אין לך מה לפחד! אני מבטיחה

שברגע שתנסי לא תוכלי להפסיק :) כי זה ממש כייף. בהצלחה! :) ספרי מה קורה :) כמובן אם בוח לך

ראיתי מה שכתבת... ויש לי שאלה עכשיו

ממ זה קצת אישי, את גומרת מחדירה? באותה אורגזמה כמו מאוננות?...

טושית18

New member
לא.

גמירה מחדירה מרגישה שונה. אבל אישית אני יותר נהנת מגמירה ממגע ישיר בדגדגן...אבל זה פורקן מסוג אחר. מן תחושה של איבוד שליטה קצר

דנטל

New member
בגרות מינית עשויה לעזור ../images/Emo13.gif

לא רק בחור אחד ירד לי פעם. אני מאוד נהנית אם הם עושים את זה טוב ואלה שעושים את זה טוב לא רק שלא סובלים (ברובם), אלא פשוט חולים על זה. בנות שלא מסוגלות לתת לבחור לרדת הן כאלה שלא פתוחות מספיק אל האיבר שלהן וגם לא אל הגבר שלהם. אני מבינה את הפחדים של ריח וג'יפה, אבל מקלחת זה פתרון ואת הריח שנשאר הם אוהבים (אלה שאוהבים לרדת). להרבה גברים שאוהבים לרדת לא מזיז שהאזור שעיר וגם אני לא מגלחת. טוב, אני מניחה שגם חלק מהתשובות האחרות דומות לשלי... סלחו לי, לא קראתי |מתביישת לי בצד|.

טושית18

New member
בגרות מינית לא נמדדת רק בזה...

תראי:אני פתוחה לנסיונות חדשים. חקרתי תחומים לאורך ולרוחב בנושא של מיניות ומין בכלל. אבל זה משהו שפשוט יש מחסור שעוצר אותי. יש רצון. אבל יש פחד שגדול יותר מהרצון. כמו כל דבר-אני יעבוד עם עצמי על עצמי וזה יעבור! תודה.

romantic38

New member
מי הבאה בתור? ../images/Emo6.gif

קצת רחוק ממכן, אבל בשביל מטרה חשובה כזו מוכן לנסוע והרבה

romantic38

New member
הכוונה היא...

מי רוצה (מי הבאה שרוצה ) שירדו לה... אני מתנדב...

זה מה שחשבתי...

הודעות שכאלה, מקומן אינו כאן. רמיזות מהסוג הזה מצד גברים פשוט לא מתאימות לכאן
אם אתה רוצה לכתוב בפורום הזה, שים לב לכך שאתה אורח בתוך מתחם של נשים, שמהווה עבורן מקום שיתוף נעים ומקבל, ונהג בהתאם
אני אמחוק את הודעותיך בקרוב, לאחר שתקרא את זו שלי... עונג

למעלה