שאלה שחייבת להישאל

טושית18

New member
שאלה שחייבת להישאל

(אם זה כבר נשאל-מצטערת...) בכל מקרה: נשים/בנות- בחור ירד לכם פעם? אתם מצליחות להנות למרות שהוא סובל?(לרוב?) בנות שלא מסוגלות לתת לבחור לרדת להן-למה? יש מישהי שיכולה לעזור לי להשתחרר מהפחד? אני ממש רוצה,הבחור רצה-ולא יכולתי. מהרבה סיבות...הריח שם ג'יפה,וזה אזור שעיר ומה לעשות-גילוח עושה קוצים מציקים ומגרד...וזה ממש מפחיד אותי...למישהי יש עצות? מישהי מזדהה? אני נורמלית?

השעועית

New member
לא אוהבת שיורדים לי

זה משפיל כזה, לא יודעת. אולי אני שמרנית מידי, אבל לא נוח לי עם זה.

טושית18

New member
אצלי זה לא משמרנות...

אלא מפחד...שהבחור יגעל ויברח או משהו כזה...או יתחיל להקיא..או משהו זוועתי בסגנון...

טושית18

New member
לרוב...

אני ממש נהנת לרדת.היה אחד שממש לא היה לי כייף...אבל בדרך כלל אני ממש אוהבת,רוב הקשרים/יחסי מין שהיו לי היו על בסיס רגשי /אהבה/התחילו בידידות ככה שנורא נהנתי לראות מישהו שאני אוהבת נהנה בטירוף...ככה אני. ולדעתי יש באמת בחורים שאוהבים לרדת-אבל לא כולם. וחוצמזה יש בנות שיש להן ריח ממש דוחה...וכאלו שלא. אז מה עושים?

ToryMaster

New member
שומרים על הגיינה

ואם הריח ממש דוחה, הולכים לגניקולוג שיבדוק שהכל בסדר. אני ירדתי בדיוק לאדם אחד ונהניתי מכל רגע.

סבל???

א' כל אני לא סובל ואני לא עושה מין אוראלי מתוך סבל אלא מתוך הנאה אם לא טוב לי אני לא עושה. ונורית בקשר לתשובה שלך זה נראה כאילו שאת סובלת שאת צריכה לעשות את זה ככה משתמע מהתשובה שלך, למה את עושה את זה מתוך סבל?. אם טעיתי בהבנתי את מוזמנת להסביר.

טושית18

New member
אין לי מושג אם היא סובלת...

אני נהנת לרדת! לא עושה דברים שמגעילים אותי-גם אם הבחור נראה כמו אליל יווני מדהים!

השעועית

New member
זה גורם לי לחשוב שזה עבד שלי

לא יודעת, זה ניראה כמו יחסי כלב-אדם, שכךב מרחרח שם, אולי אני שמרנית, אבל בעיניי זה משפיל קצת.

ToryMaster

New member
המממ

ושוב, אם הוא חש מושפל וזה מפריע לו, באסה, אבל כנראה שלא, לא? את חשה מושפלת גם כשאת יורדת למישהו?

השעועית

New member
לא, דווקא אוהבת

אםם כי זין זה איבר שלדעתי מכוער לאללה, אני אוהבת לרדת, ולא אוהבת שיורדים לי. גם זין לרוב לא מסריח, לא? טוב איזו תגובה מסריחה.

ToryMaster

New member
חחחחחחחח.

אם את לא חשה מושפלת, למה שהוא יחוש מושפל? ברצינות אני אומרת, זו נקודה למחשבה שעשויה לעזור.

טושית18

New member
מסכימה איתך לגמרי!

אם לא משפיל אותך לרדת למה משפיל להיפך? אבל יש בזה משהו...איכשהו מאז ומעולם חינכו נשים להאמין כי הן צריכות לספק את הגבר...אבל לא חינכו את הגברים להיפך. לנשים היה איסור לא כתוב לדיבור על מין ושידור מיניות. שימו לב כשגבר שוכב עם הרבה נשים-נתפס כחיובי. כשאישה שוכבת עם הרבה גברים-נתפס כזות והיא נחשבת זונה. כשאני יורדת למישהו זה נראה לי טבעי,נורמלי,במרכאות. אבל שמישהו ירד לי נראה לי לא טבעי...אולי מפה נובעת הבעיה שלי...(הנה עוד תובנה שרכשתי ברגע זה ממש...:) )

תשובה גברית../images/Emo6.gif

אני לא יודע מה נסגר איתכן אבל אני אישית מנקודת המבט שלי לא רואה כאן שום בעיה. נכון יש גברים שלא בדיוק בורכו בדבר הזה שנקרא עיתוי נכון או טאקט ויכולים לפלוט איזו אמירה אומללה שמקורה בבורות או באני לא יודע מה. שעיר ? יש תספורת או גילוח, מפחיד אותך שהוא יגעל ויברח תבדקי עם עצמך למה את חושבת ככה צריכה להיות לו סיבה?. ריח לא טבעי מקורו בחוסר איזון מסויים וצריך לבדוק מהיכן הוא הגיע במצב רגיל אין ריח ג'יפה אלא ריח נורמלי של ברטולין. ובתור גבר שאוהב מין אוראלי אין לי בעיה עם שיער או עם גילוח כל עוד זה בגדר הטעם הטוב, ובקשר לריח יש דרכים לדעת לפני בלי לעשות פאדיחות. מין אוראלי זה תענוג בפני עצמו מבחינתי בכל מקרה.

טושית18

New member
:)

נחמד לדעת...תראה :אני אישית אין לי ריח זוועתי,החבר שלי לשעבר היה באזור הרבה פעמים,אפילו טעם אצבע אחרי שעשה לי ביד,ואמר שאני דווקא "מתוקה" אבל זה בכל זאת מפחיד...גם בחור אחר אמר את זה...אבל הפחד נשאר.

ToryMaster

New member
המממ

הפחד לדעתי נשאר כי את לא מצליחה להפנים שתכל'ס, מה זה משנה מה את חושבת? החבר נהנה, זה מה שחשוב. לא?

למעלה