תתחדשלומכיר
תתחדשלומכיר
חרגת אותי זהוב עינייםלומכיר
רת פינוש לקחת את ההונגרית שלי חחחרגת אותה
שפת בבילונית של סבא
לומכירה ?
טוב שהזכרת לנו
שפת בבילונית של סבא
לומכירה ?
כן, על פי רוב אני באמת משתדל לעשות כךהפתרון הוא להזמין אנשים שיצטרפו אליך ביום הראשון שהמאכל מוכן וביחד תגמרו את הכל בכיף. כך דפקתם גם את המקרר וגם את אגד.
רק הרגל. האוכל טעים גם יום אחר כך (אולי לא בדיוק באותה רמה, אבל לגמרי אכיל) אבל חינכו אותך מילדות לאכול אוכל טרי.מישהו יכול להסביר לי למה רוב התבשילים באותו יום שבו הוכנו הם מלאי טעם ואפילו הריח שלהם נפלא.
ואילו אחרי רק יום אחד של מנוחה במקרר כשמוציאים אותם ומחממים, זה כבר שונה. אפילו מגעיל (סליחה שאני אומר על אוכל מגעיל)
הכנתי אתמול תבשיל קלחי שומר עם בצל מקורמל ושוקיים עוף בתבלון כורכום, פלפל שחור, מלח.
אתמול זה היה מעדן נימוח וטעים שהבטחתי לעצמי שאני אכין אותו למשיח כשיבוא ב"ה.
ואילו היום נשאר קצת במקרר, טעמתי ממנו וחשבתי לעצמי שאפילו לחמור שלו לא הייתי נותן את זה.
אז מה קורה פה בעצם? למה ככה?
תלוי מה, בצל מפריש נוזלים והוא אף רעיל כעבור מס' ימים.רק הרגל. האוכל טעים גם יום אחר כך (אולי לא בדיוק באותה רמה, אבל לגמרי אכיל) אבל חינכו אותך מילדות לאכול אוכל טרי.
בעיה נפוצה.
אכן כך. ולא מפליא שהאוכל לא טעים למחרתתתלוי מה, בצל מפריש נוזלים והוא אף רעיל כעבור מס' ימים.
אתה יודע שזה שטות, נכון? בצל לא נעשה רעיל.תלוי מה, בצל מפריש נוזלים והוא אף רעיל כעבור מס' ימים.
גם אני חושב שזה לא נכון, יש הרבה מאכלים שאנו מכינים עם בצל,אתה יודע שזה שטות, נכון? בצל לא נעשה רעיל.
הבצל הוא מגנט עצום לבקטריה, במיוחד בצל לא מבושל. הבצל כבר נגוע דיו מעצם החיתוך ויכול להיות מסוכן.אתה יודע שזה שטות, נכון? בצל לא נעשה רעיל.
לא שונה מכל מאכל אחר. אם אתה שוטף את הבצל לפני החיתוך, חותך בסכין נקייה ומאחסן שאריות בצל טרי במקרר, זה לא יותר מסוכן מכל מאכל טרי אחר שאתה שומר במקרר.הבצל הוא מגנט עצום לבקטריה, במיוחד בצל לא מבושל. הבצל כבר נגוע דיו מעצם החיתוך ויכול להיות מסוכן.
לאאאא, אי אפשר לעבוד על בלוטות הטעם שלי.רק הרגל. האוכל טעים גם יום אחר כך (אולי לא בדיוק באותה רמה, אבל לגמרי אכיל) אבל חינכו אותך מילדות לאכול אוכל טרי.
בעיה נפוצה.
פגע בטיב האוכל.מישהו יכול להסביר לי למה רוב התבשילים באותו יום שבו הוכנו הם מלאי טעם ואפילו הריח שלהם נפלא.
ואילו אחרי רק יום אחד של מנוחה במקרר כשמוציאים אותם ומחממים, זה כבר שונה. אפילו מגעיל (סליחה שאני אומר על אוכל מגעיל)
הכנתי אתמול תבשיל קלחי שומר עם בצל מקורמל ושוקיים עוף בתבלון כורכום, פלפל שחור, מלח.
ואילו היום נשאר קצת במקרר, טעמתי ממנו וחשבתי לעצמי שאפילו לחמור שלו לא הייתי נותן את זה.
חחחחח, דובר כאן על בישול ללא תבלינים ואחרי זה הגענו לבישול ללא בצל.הבצל
פגע בטיב האוכל.
לא ראיתי שמישהו דיבר אל בישול ללא תבלינים,חחחחח, דובר כאן על בישול ללא תבלינים ואחרי זה הגענו לבישול ללא בצל.
דיי נו, אצלי בישול ללא בצל ו/או שום , אז עדיף לא לבשל בכלל.
בצל נותן אצלי את הטון.
נכון, אך אל תשכח שהבישול הסיני הוא ברובו מוקפץ על ווק לוהטלא ראיתי שמישהו דיבר אל בישול ללא תבלינים,
ד.א. הסינים, במקור בסין, מבשלים ללא תבלינים, האורז אצלהם ממש מכובס.
גם חלק מהאשכנזיםלא ראיתי שמישהו דיבר אל בישול ללא תבלינים,
ד.א. הסינים, במקור בסין, מבשלים ללא תבלינים, האורז אצלהם ממש מכובס.
סבוש, בצל הורס אוכל.מישהו יכול להסביר לי למה רוב התבשילים באותו יום שבו הוכנו הם מלאי טעם ואפילו הריח שלהם נפלא.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.