שאלה על מיסחור

Sum41xGiRL

New member
you didn't rest yer case.

לפלוט שטויות זה כיף, אני לא רוצה לצאת רציני(כמוך) כי כמו שזה מוציא אותך מטומטמת שמנסה להסביר משהו על הצד הגרוע ביותר שאפשר, זה יכול להוציא אותי לפני 6 שנים שמעתי בפעם הראשונה את CRASS, הם היו בוטים ומגעילים. ידעו לעשות את מה שהם עשו בצורה בוטה וטובה. ומאז אני מקדיש את חיי לקראס. בתור פולחן!! אני נהנה לעוף עליך בצורה בוטה, זה גורם לך לבוא אליי בגישה של "אני יותר חכמה ממך, יש לי תואר בפסיכולוגיה מה שעושה אותי יותר טובה" וזה מצחיק שבכל הודעה שאני מגיב את נותנת תשובה אפילו יותר מטופשת מקודם... את עצמך אמרת, טיפש לא מת, הוא רק חוטף מכות. מגיע לך איזה נעלי VANS לפנים.. אה, שכחתי להגיד.. שאת מדברת איתי, תורידי את הצעיף שלך..

sharzoe

New member
סאם, תקדיש חייך לקראס. אתה לא שונה

מכל האימו קידס שאתה סולד מהם, כיוון ואתה "משחק" אותה פאנק, מחקה סגנון של להקות ב"רוח הפאנק". קיצר אין מה לדבר איתך, אתה פרובוקציה עלובה של שקל תשעים, שלא עומד דבר מאחוריה. וד"א, פעם אתה אומר שקראס להקה חרא, ואני זוכרת את זה כי המלצתי עליה למישהו וישר "קטלת" אותי. ופעם אתה אומר שהיא טובה. קיצ'ר אתה פאקינג פוזר ילדותי, שבטח כל יום שותה וודקה בכיכר עם חבריך הרוסים ו/או הגנגסטרים. לסיום: לא אמרתי שיש לי תואר בפסיכולוגיה, זה אתה הסקת. מי שדחף את מבוא לכלכלה לעניין זה ממש לא אני. ודרך אגב, זה שאתה חושב שאני מתנשאת מעליך כי יש לי תואר, זה רק מעיד על רגשי הנחיתות שלך. כי אין התנשאות ולא נעליים. וועוד דבר, נעלי ואנס? אתה ממש דור האמ טי וי. ועוד מעז לרדת עליו.

Sum41xGiRL

New member
פחחחח, הרשי לי לגחך...

אני אמרתי שקראס מוזיקלית מסריחים, כן. אני גם אמרתי שקראס מעולים מבחינת טקסטים ודברים לא מוזיקלים אחרים, כן. אני לא "משחק" אותה פאנק, את בדיוק הסיבה ש"הפאנק מת". אנשים כמוך שמעו פאנק אבל אמרו שהוא מת בתקופות השפל שלו, לא היה בהם את הרוח של הפאנק, כך גם את.. קשה לך להתמודד עם העובדה שאני לפחות עוד "מאמין" בפאנק וחושב שהוא בתקופת שפל לעומתך, שאת החלטת לקבור אותו ולהצהיר שהוא מת.. אני אוהב לעורר פרובוקציה עם אנשים כמוך, עם אנשים סתומים שהם חושבים שהם יותר טובים מכאלה שהם במעמד נמוך יותר מהם.. אני לא יושב בכיכר, אני לא אוהב ממש וודקה. אני מעדיף וויסקי. אני לא מ"הפאנקיסטים בשקל" ואני גם לא מה"פאנקיסטים המשכילים"(את.).. אני בחור רגיל, שאוהב מוזיקת פאנק והארדקור, ואולי לוקח את העניין ברצינות, אבל לפחות מבין משהו מהעולם.. או כן, האם ראית פעם את העטיפה של האלבום אוסף THIS IS BOSTON NOT LA? או של BREAK THE WALLS DOWN של YOUTH OF TODAY? או דפדפת פעם בחוברון שיש בדיסקוגרפיה המלאה של MINOR THREAT? או הסתכלת פעם על תמונות של להקות פאנק משנות ה80? כל אחד ממה שהזכרתי הם להקות פאנק שפעלו במחתרת.. וגם איאן מקקי, חברי להקת FREEZE, GANG GREEN, THE FU'S,JERRY'S KIDS,EMBRACE,RITES OF SPRING, FAITH, YOUTH BRIGADE, GOVERNMENT ISSUE, ואפילו SDRE לבשו נעלי VANS.. אז תגידי לי, הם אנשי MTV? דור MTV? אני מעז לרדת עליך, אני לא לובש ואנז, אף פעם לא היו לי ואנז. לעומתך, מתנשא, מגעילה, בטוחה שהיא יותר טובה ממני כי היא לומדת באוניברסיטה פסיכולוגיה(!!) היא גם עברה את גיל ה20, היא גם כבר לא ב"רוח" הפאנק.. את עוד מתכון לכשלון. לעוד חיים לא מעניינים. חיים משעממים.. ואני עוד "נגרר אחרי החבר'ה". שימי לב, מיוחדת, את נגררת בעצמך החבר'ה. וזה מתחיל באורח החיים שלך!

Sum41xGiRL

New member
אחרי החברה*

את יכולה להתחיל לשמוע שירים של EMBRACE וRITES OF SPRING, או SDRE הם חושבים שאת עוד אחת שנגררת אחרי העדר, עוד כשלון. אני מניח שהם גם צודקים. אבל, היי, אנחנו הרי רק "פאנקיסטים בשקל" "REDNECKS", מה אנחנו שווים מול אישה כמוך, אישה מלומדת?

sharzoe

New member
אתה ממש לא מכיר אותי, ובכ"ז הסקת

ת'דברים האלה. בכל הודעה שלך יש אלף סתירות פנימיות, שאתה אפילו לא שם לב אליהן. מי זה "הם", שאתה מדבר עליהם כל הזמן? ודרך אגב, אם היית רואה אותי, או מכיר אותי היית רואה כמה יצאת טמבל בהודעות שלך, שחבל על הזמן. אתה דפוק. תאמין לי שאני מבינה בפאנק יותר ממך, אבל לא מנסה להוכיח את זה בכל הודעה מושתנת, כי אנ'לא צריכה להוכיח את הידע שלי לאף אחד, במיוחד לא לאנשים באינטרנט. "אישה מלומדת". למה את צריך לרשום "אישה" ליד זה? כבר אמתרי שאת הפוחד מנשים חזקות? מספיק לרשום מלומדת, כבר מבינים מזה שמדובר באישה. יש לך בעיה עם אנשים בעלי השכלה? זה לא בעיה שלי. ובקשר לגיל, אני כולה גדולה ממך בשלוש שנים, אז תנוח. אדם יכול להיות פאנק בנשמה (וזה מה שאני) וגם ללמוד, להפעיל תאי מוח. זו חשיבה של פאנקיסטים בשקל. וזה מה שאתה.מי אמר שכאשר הולכים ללמוד ומממשים יכולות אז "מתקלקלים" וכבר לא פאנק? אם משתמשים בידע ובכיורים בכדי לעזור לסביבה? דפוק. ואין לי תואר בפסיכולוגיה, אלא במדעי ההתנהגות, אם אתה יודע תהבדל.

epitaph

New member
כבר הזכרתי שזה טרנד?

חוץ מזה, אני חייב לציין ששניכם משעשעים אותי עם הויכוחים שלכם, מי יותר טרו...

Sum41xGiRL

New member
גם את לא מכירה אותי

ואם היית מכירה אותי, היית מורידה את הראש מכבוד שאת מסתכלת עליי.. אני יודע שאת יודעת מי זה "הם" הזכרתי אותם בהודעה אחת ויחידה.. ונתתי סוג דוגמא לעוד אנשים שחושבים שאת טיפשה(לא רק לך מותר להביא דוגמאות) אני לא אמרתי שאת מבינה בפאנק יותר טוב ממני, ואני לא מתיימר להיות מבין גדול, אני מבין יפה מאוד בפאנק ומבין הרבה אבל לא אכפת לי אם את יודעת מה הקשר של REALLY RED ו-BIG BOYS או על איזה להקה MEATMEN אהבו לעוף. "אישה מלומדת" איך את מעדיפה שאני אקרא לך? "נערה", "ילדה". אני לא יודע מאיזה בית ברברי גדלת אבל אצלי במשפחה נהוג להוסיף כינוי לתואר רגיל. הרי, איך אפשר לדעת שאת אישה "ממלומדת"? את יכולה להיות גם ילדה.. את לא אישה חזקה, ולא כלום. את מנסה למלא את האופי החלש והעלוב שלך מאוחרי חומות של הצטיינות, מאחורי פסיכולוגיה מרושלת. אבל באמת, עד עוד כשלון.. יש לך עוד סטירה "אדם יכול להיות פאנק בנשמה(וזה מה שאני)". מה את קובעת שאת פאנק בנשמה? בזה שאת יושבת כל יום באוניברסיטה ו"מכה" בספרים או את אקטיביסטית שעושה משהו למען הצדק? את כן פארשית, אין ספק שאפשר להיות פאנק וגם מלומד, אבל האורח חיים שבחרת לעצמך בהחלט נוגד את הפאנק. אני יורק על הציונים שלך, על התארים שלך ועל העובדה שאת מגדירה את עצמך "פאנקיסטית"(אבל בעצם את מפרה את ה-DIY, יעני את הדבר העיקרי שבפאנק מה שמבדיל בין פאנק למישהו אחר) את סתם עוד צבועה שנגררת אחרי החברה. את היית מאכלת לי שיפקחו לי העיניים, כי זה לא נכון לחשוב אחרת. אבל אני לא אאכל לך את זה, אני לעומתך מכבדת אותך בתור..... אוקי, אני לא מכבד אותך, אין לי סיבה לכבד אותך. יש לך קעקוע של ה-ADICTS?!(תעני בכנות)

sharzoe

New member

ברור שלא הגבת על הסתירה בהודעות (רמז: זה לא העניין של הכביכול גניבה), אתה באמת לא שם לב לעצמך. עצוב. מה אתה יודע על אורח החיים שלי? חוץ מזה שאני באוניברסיטה אתה לא יודע כלום. זה הסטריאוטיפים/דעות קדומות שלך על אנשים שלומדים, שהם קבורים בספרים/בתיאוריות. אבל אולי הם משתמשים בידע שלהם כדי לשנות/לעזור? אני ועוד איך פועלת למען הצדק ומתנדבת בקהילה, מה שאני כמעט בטוחה שאתה לא עושה. אתה אולי טוב במילים, אבל בטוח שאתה לא עושה דבר. אצלך אידיאולוגיה היא סתם מקבץ של מילים/אותיות.... אתה באמת וונקר. בזה סיכמתי את השרשור הזה. וד"א כל מה שכתבת עלי, כביכול, אופי חלש וכד', אולי זה כל המינוסים שאתה רואה בעצמך ולמעשה משליך אותם על אחרים (עליי, לצורך העניין)? תחשוב מה שבא לך, אם אפשר לקרוא לזה חשיבה... TWIT

Sum41xGiRL

New member
אה, מה שאמרתי עליך

זה לא, איך שאתם הפסיכולוגים קוראים לזה "השלחה"(נכון?איתתי את זה טוב?) ולא. אלו לא המינוסים שבי, לא הייתי חלש אופי וגם לא חכמולוג.. אני לא רואה בהודעות של סטירות, אז אני לא יכול להגיב על משהו שאני לא רואה.. האידאולוגיה שלי יותר ממילים ואותיות. אני נלחם למען דברים, אולי מזמן לא הייתי בגדר ההפרדה בבלעין, אבל זה לא אומר שאני אתרום בעתיד. אולי עכשיו יש לי פחות על מה להפגין, אבל אני מתיצב ועוזר לכאלה שבדעה שלי (לפני כחודש היה בראשון-לציון הפגנה נגד המסדרים בבתי-הספר, אולי אני לא לומד בבה"ס יותר, אבל הרגשתי שזאת חובתי) מהודעה להודעה את פולטת דברים שממש לא נכונים לגבי. השטויות הפסיכולוגיות שלך משקרות לך...

sharzoe

New member
Ha-Ha-Ha

הודעה 1: "אני מדבר לנעלי VANS החדשות שלי שגנבתי מהחנות של יוספיקו" מיד לאחר מכן, הודעה 2: "אני לא לובש ואנז, אף פעם לא היו לי ואנז". מה שמראה שאתה לא אמין ולא יציב, פרובוקציה של חצי שקל. יש מגוון רחב למדי של הודעות שבהן אתה סותר עצמך שוב ושוב, מה שמוכיח שאין מה להתווכח בכלל איתך....."מה שלא מהימן, לא יכול להיות תקף". ואל תנסה להגיב בכלל, קפיש?????? ואומרים "U haven't rest your case yet" Twit

Sum41xGiRL

New member
אה, כן, נכון, גברתי המלומדת

לא הוספתי YET. אבל, לא ממש אכפת לי שאומרים YET כי זה לא משהו שמפריע להקשר הלוגי של המשפט. "Twit" לא יכולת להשתמש במשהו יותר הגיוני מאשר "Twit" למשל WANKER או TOSSER זה היה נחמד יותר. אני שלא כמוך יודע לזהות בדיחה צינית שמספרים אותה, ורק טיפשים היו חושבים שבאמת "גנבתי" מחנות. אני לא ערס ולא פושע.

Miko G

New member
איזה בולשיטטטטטטטט../images/Emo128.gif

מישהו פה כתב שמיסחור זה: "ליישר את השיניים", "למכור את עצמך במצ'נדייז" וכדו'... בקיצור
אומני מיינסטרים|סגש|. לדעתי זה פאקינג בולשיט
אתם ישר מקטלגים כל זמר שהופך ללהיט מכירות לממוסחר וזה כל כך לא נכון
מי לדעתכם עושים מוזיקה איכותית
אומנים שקבוצה קטנה שומעים
כל אומן אבל כ-ו-ל-ם היו רוצים להתפרסם ולהרוויח כסף מהמוזיקה שלהם ובשביל זה הם צריכים לעשות מוזיקת מיינסטרים ואם הם לא יוצרים אותה זה בגלל שהם לא מצליחים
אם U2 מפרסמים פלאפונים זה נקרא מסחור
מה הקשר
זאת דרך מצויינת לעשות כסף לא רק דרך המוזיקה. בגלל ששריל קרואו היא כוסית בת 40 ומאוד אוהבים אותה היא נחשבת לממוסחרת
היא כותבת את השירים שלה, מנגנת, יש לה שירים מעולים ואם היא תחליט לפרסם את "גאפ" (ע"ע אלאניס) זו זכותה המלאה- זכותה להרוויח כסף
מהצד וזה לא פוגע בכלל במוזיקה שהיא עושה ואין בכלל קשר. כל אלה שיש להם בעיה עם מיינסטרים זה בגלל שהם לא הצליחו להגיע אליו והם מרגישים ממורמרים מזה. כשזמר מקליט אלבום הוא רוצה שכמה שיותר אנשים יחשפו אליו וישמעו את המוזיקה שלו. וכמו שאמרתי, בשביל זה, הוא חייב ליצור שירים מספיק טובים.

קודם כל

שריל קרואו עושה קאברים נוראיים למוזיקת רוק טובה! דבר שני, מסחור זה בדיוק מה שאמרת שהוא לא מסחור- ייצור דברים שלא קשורים למוזיקה, ע"מ שיכירו אותך יותר, ע"מ שיהיה לך יותר כסף. כל הרעיון במוזיקה זה שתעשה את המוזיקה כמה שיותר טוב, ולפי מה שאתה אוהב ותתרכז רק במוזיקה! יש כאלו שעושים מוזיקה בשביל הכסף ואני חושבת שזה נוראי. מי שעושה מוזיקה בשביל עצמו, כי הוא נהנה מזה- זו מוזיקה אמיתית! אין לך מושג מה זה מסחור ומה זה לא... אז בלי קטילות למיניהן! וU2 אכן ממוסחרים.. איפה שמעת שהם לא?!

Miko G

New member
לפי מה שאת אומרת הכל ממוסחר../images/Emo70.gif

כמעט לפחות. בגלל שאומן מחליט שהוא הולך לפרסם מותג מסויים, אז את ישר הופכת את המוזיקה שלו ל"ממוסחרת"
זו זכותו ללכת על הצעד הזה. וכמעט כל האומנים ש"מתמסחרים", עושים את זה בשביל הכסף (פרנסה) ולא בשביל שיכירו אותם. חברות אופנה ומותגים לוקחים אומנים שכבר מוכרים לציבור, כדי שהקהל והמעריצים שמזדהים עם אותו אומן יושפעו וירכשו את המוצר. וכמו שאמרתי אני לא רואה בזה משהו לא בסדר, כי מדובר בפרנסה וכל זמר שבוכה על המסחור, זה בעיקר כי הוא ממורמר והיה מאוד רוצה שיציעו לו סכום עתק לקמפיין מסכן. וזה אותו דבר בנוגע למיינסטרים
כל זמר היה רוצה להיות במיינסטרים ואם הוא לא מצליח זה כנראה כי המוזיקה שלו לא מספיק טובה לדעתי.

למעלה