שאלה על מיסחור

Sum41xGiRL

New member
אלוהית?

הייתי משווה אותם לחרא לפני שהייתי משווה אותם לקב"ה, בורא עולם..

sharzoe

New member
בכל מקרה,

אני חושבת ש diary הוא אלבום טוב. לא טוב כמו האלבומים של embrace או Riots of spring אבל טוב יחסית לכך שנוצר בחברת תקליטים גדולה, שדחפה אותו למיינסטרים.

Sum41xGiRL

New member
Riots of spring

חח, שם טוב ללהקת פאנק בסגנון קראס. חברה גדולה זה לא בהכרח טוב. אני נורא נהנה מהסאונד של כל הלהקות DC שיצאו מDISCHORD.. וידוע שהם התחילו בתור TEEN IDOLS ומהטין ידלז התחיל כל העסק..

sharzoe

New member
אין דבר כזה טוב או חרא, זה הכל

בהשוואה לאחרים, אתה לא יודע את זה? ובקשר ל- "אלוהית", לא התכוונתי לבורא עולם/אלוהים או whatever u wanna call it

Sum41xGiRL

New member
אני יודע שהתכוונת למוזיקה שממית

נעלה, מדהימה. אבל הם פשוט לא כאלה. הם כמו ה"Neo-emo" או איך שלא קראת לאימו העדכני היטלר היה אימו קיד. Meatmen - Razamanazz

sharzoe

New member
SDRE היו אינדי רוק, אלטרנטיב

מיוזיק. אז בכלל לא היה הטרנד של אימו קידס. בכל מקרה, SDRE היו שונים, הם עשו אימו שונה ממה שהיה באמצע שנות השמונים, והיו תחת חברת תקליטים עצמאית, ולא היו להקת גראנג' כפי שהיה מקובל אז. נכון שכאשר חתמו בסאב פופ רקורדס (יחד עם נירוונה, סאונדרקדן ורולינג סטונס) דברים השתנו. הם נכנסו למיינסטרים. אבל זה לא היה האימו של היום, הם מאוד הושפעו מהגראנג' (הם גם מסיאטל), והמוסיקה שלהם לא נשמעה מוסיקה של ילדים בני 13 שלקחו תמסקרה של אחותם הגדולה והתחילו לשיר על זה שלא נותנים להם להיות עצמם... אני בטוחה שהם לא חשבו שפתחו שער לכל הטרנד המסריח והמגוחך שנקרא אימו קידס. ושוב, המוסיקה שלהם נעלה, אך ורק כשמשווים אותה למה שהולך היום. הכל יחסי. אבל עזוב אותך שטויות, יש דברים יותר מעניינים ושווים מאימו ומלחטט ולנבור בעצמך.

EnchantedS

New member
תשמע, זה משנה מה טרנד או לא? אף

אחד לא שומע מוזיקה בגלל העובדה שזה טרנד או בגלל העובדה שזה לא טרנד. אז נגיד שמוזיקה של אימו קידס זה טרנד (אפילו שאני לא מכירה שום להקה אחרת כמו mcr, בהנחה שהם אימו קידס כמו שאתה אומר...), אם לא הייתי אוהבת את המוזיקה, אתה חושב שהייתי שומעת רק כי הרבה אוהבים?... ממש לא... נגיד, איזה שלושת רבעי מהאנשים שאני מכירה אוהבים פינק פלויד, ואני לא, אז אני לא שומעת. למי אכפת מהרוב?.. ואם הלהקות אוהבות להתאפר: אז מה??!! שיתאפרו כמה שהם רוצים, כל עוד המסקרה לא נוזלת להם על המיתרים והורסת את הצליל... למה לנו זה צריך להיות אכפת בכלל??... מי שומע להקה בגלל איך שהיא ניראית?...

sharzoe

New member
....

אני בטוחה שבפורום שלהם רוב הזמן מדברים על "איזה כוסון" איזה שווה" "מה הייתי עושה לו", מנסים לפענח מה תחומי ההתעניינות שלהם, עם מי הם יוצאים,וכו' וכו', ושמים תמונות שלהם...... פליז חמודה, את עיוורת למציאות. ברור שאתה לא שומע מוסיקה כי זה טרנד, אבל אתה אוהב משהו כי הוא נכנס לך לפרצוף, ואימו נכנס הרבה, כי הוא במיינסטרים, אז כשאת פותחת אמ-טי-וי את עוברת שטיפת מוח (זה לא מודע). ואז את חושבת שחשבת על הכל לבד, אבל את טועה, חשבו בשבילך. אין לי יותר מה לומר בנושא.

sharzoe

New member
....2

אף אחד לא אומר לך "אל תשמעי", אבל לפחות שתדעי מה שאת שומעת, ומה שזה לא יהיה, זה לא פה כדי להישאר. enjoy it while it lasts לדעתי, עוד שנה (גג שנתיים) ישאלי "מי????"

EnchantedS

New member
זה ממש לא נכון. יש כאלה פורומים

(למשל הפורום הדפוק בהיידפארק), אבל בתפוז זה ממש לא ככה, שם מדברים על השירים. ועם מי הם יוצאים?... (וכל השאר) זו לא להקה כזו שמופיעה בצהובונים ובעיתונים על החיים הפרטיים שלהם. להקה נורמלית שומרת את הדברים האלו לעצמה. ואיפה זה נכנס בדיוק לפרצוף?... איזה עוד להקה יש כמו mcr?... אני לא מכירה אף אחת. וחשבו בשבילי?... איזה שטויות. אם זה היה קורה לי אז זה גם היה קורה לך. לי הם נשמעים ממש טוב, אז אני שומעת. וכמו שאחד כאן אמר, לפני כמה שנים הטרנד היה בוי באנדז. אתה חושב ששמעתי את זה כי דחפו לי את זה לפרצוף?? ממש ממש לא. אני ממש לא אהבתי את זה, לא אהבתי את השירים, ובגלל זה לא שמעתי, אין לי דיסק, ואפילו דרך אימיול זה לא היה נכנס לי למחשב.

Sum41xGiRL

New member
"איזה מותתתק ג'רארד"

זה בדיוק פורום MCR.. מק"ר הם היום הטרנד, הם והאימו שלהם.. פשוט צריך לעלים העין וזהו..

EnchantedS

New member
אני מודה שיש כאלו. אבל ככה זה בכ-ל

הלהקות, תמיד יהיו כאלה. מה שטוב שזה לא הרוב.:) חוץ מזה- שמת לב מה הכינוי שלך? sum41 girl? אם mcr הם טרנד, אז סאם 41 הם בדיוק כמוהם. ו"הם והאימו שלהם" זה ממש טיפשי... בקיצור, שכל אחד ישמע מה שהוא אוהב, ואין לי כוח לזה יותר.....

UnderTown

New member
לא בגלל איך שהיא נראית

איך אני אנסח את זה... אממ אם לפני שלוש ארבע שנים, להיות בלונדינית עם גוף פצצה, פרמטרים מושלמים, שדיים ענקיים, ולשיר על האהבות שלך, עם סינטיסיזרים ומכונות תופי ברקע, היה הדבר הגדול שכל הבנות רצו להיות (אותו דבר לגבי להקות בנים), אז היום הטרנד זה להיות גותי ואפל, מיוסר, עם תסרוקת "ייחודית" של שיער על הפנים, ופרצוץ לבן, ששר על החברה שלו שמתה ועל הבעיות נפש שלו. למה? כי אנשי MTV הבינו שברגע שמשהו קול ניהיה נחלת הכלל, אז הוא כבר לא קול. ולכן הם פינו את הבויז באנדס ה"מושלמות" לטובת להקות אימו בכיניות, שלדעתם היה קול. טוב, אני לא חושב שהניסוח יצא כל כך טוב, אבל מילא..

sharzoe

New member
../images/Emo45.gif

כן, אבל זה יותר מאנשי אמ-טי-וי, אלו חברות התקליטים.....

Sum41xGiRL

New member
יותר אשמת MTV והלהקות שרוצות בזה.

אחרי הכל, התפקיד של חברות התקליטים זה לפרסם ולמכור, אם זאת חברה גדולה אז כמובן לשווק לMTV,WH1 או כל מה שיכול להכניס להם כסף, זאת הפרנסה שלהם. אם אני לא רוצה להתפרסם, אני פשוט לא אלך ל-LABEL גדול כמו WARNER או VIRGIN והתפרסם. יש מלא ליבלים וחברות הקלטות קטנות כמו: EPITAPH, FAT WRECK CHORDS,KUNG FU RECORDS,LOOKOUT!,DISCHORD,SUDDENDEATH ועוד מלא. לדוגמא SDRE, הם רצו להתפרסם, הם רצו להיות ב-MTV והם רצו להרוויח מלא כסף על מרצ'נדיז, לא ממש העניין אותם מוזיקה וכו'..

epitaph

New member
חברות התקליטים רוצות למכור...

בשביל זה הן בעסק, כנראה שמרוב סוציולוגיה שכחת לקחת מבוא לכלכלה...

למעלה