שאלה לבנים שבניכם:]

אני יודעת שאין לך שום כוונות להרע

לי או משו... חיחיחי
בכל מקרה, זה בדיוק העניין, שעליו גם דיברתי עם תמר. אמרתי לה שאם אני לא אתקבל למקום שאני רוצה [אני מחכה עכשו לתשובות...] אז אני אצהיר ואלך לש"ל... וכאן קצת התעצבנתי, כאילו לא על אפח'ד חלילה אלא על העניין הזה- שאני יכולה להחליט ולהגיד שאם אני לא מתקבלת אז אני הולכת לש"ל... בשביל לא להדפק בכל"צ... לעומת הבנות החילוניות- שנניח ולא מתקבלות כמוני- להן אין שום אפשרות להגיד- טוב אנחנו נצהיר עכשו בשביל לא ללכת לכל"צ... להן אין את האפשרות הזאת!!!! במה אנחנו מיוחדות יותר? למה לנו יש את האפשרות בחירה הזאת???? וזה בסדר.. תשאלי... חיחיחי אם לא תשאלי, איך תדעי??
חיחי חוצמזה שאם אני לא ארצה- אני פשוט לא אענה.

אבל בנות חילוניות יכולות להשיג גם

כן פטור. ובתכלס, את זאת שמנצלת את הפרצה הזאת. בעיקרון, את אמורה להצהיר, שאת לא הולכת לצבא מטעמי דת בלי כל קשר לתפקיד שתקבלי בצבא. במידה ולא, את כמו כל אחת אחרת. זה שאת בוחרת לנצל את הפרצה הזאת, זה בדיוק כמו כל חילוניה שתלך להצהיר שהיא דתיה, נניח. זה לנצל את החוק לטובתך. ואת זה גם הן יכולות לעשות... חוצמזה שכבר עניתי לך על זה פה בכולופן, בהצלחה...

ועוד משהו

מי שהולכת לקרבי עושה שנתיים ו8 כמו קרבי רגיל.. וגם אח"כ הם עושות מילואים.

tamarhp

New member
ומה תרמת בזה?

1. ייתכן ופגעת בעצמך מבחינה פיזית (לדוג': סחיבת דברים כבדים עלולה לפגוע ברחם) 2. חספסת את הרגשות שלך כאישה. אישה צריכה להיות אישה, לא גבר. 3. ייתכן ותידרדרי מבחינה דתית (רוב הסיכויים). 4. פגעת בצבא: - הבנים לא מרוכזים בגלל הבנות, מה שמוריד את יכולת הביצוע הקרבית - בגלל שלבנות יש יכולות פיזיות נמוכות יותר, יש סולם דרגות שונה לבנות. בסה"כ יוצא שהבנות מורידות את הממוצע של היכולות הפיזיות ביחידה, מה שמוריד את הכוח והעוצמה שלה. - לא שווה לצה"ל להשקיע בבנות. בעוד הבנים יוכלו להמשיך בקבע עד הפנסיה, הבנות בד"כ יפרשו בשלב זה או אחר כי הן ירצו להיות אמהות. לכן ההכשרה הצבאית שלהן הרבה פעמים לא שווה את ההשקעה, ועדיף לצה"ל להשקיע בבנים.

זה לא נכון

בן שמחפש את הדברים האלה ימצא אותם בכל מקום ולא רק בתוך הצבא דיי עם זה.. לא כל הבנים כאלה!!! אם אני לא ירצה ליפול אני לא יפול הכל תלוי בבנאדם וגם בנים יכולים ליפול אם הם לא רוצים להישאר דתיים הם יעשו הכל כדי להוריד את הכיפה ותמיד קל להאשים את הצבא שלרוב זה לא נכון... לא ייתנו לבת שלא יכולה לסחוב או לעשות כל דבר אחר להיות בקרבי.. בשביל זה בודקים לפני את היכולת הגופנית של האדם.

tamarhp

New member
אני מצטערת לומר לך

שאת חיה באשליות... וכל בת יכולה לסחוב - מתישהו זה ידפוק לה את הרחם.

....

היא תעשה אימונים ואז היא לבסוף תצליח.. וחוצמיזה מי שוהלכת לקרבי מודעת לזה שהיא הולכת לראות דברים כאלה!! ולחוות דברים כאלה ולכן למי שיש לב חלש או פחד לא יילך לקרבי.. וסתם כבד"א יש גם בנים שפוחדים ואחרי אימונים אולי הפחד לא נעלם אבל יש הבדל בין פאניקה לפחד...

tamarhp

New member
זה ממש לא קשור.

אין קשר לפחד או לפאניקה. אני מצטטת את הרב אליהו שמסביר זאת הרבה יותר טוב ממני: מי שהולכת לקרבי צריכה לדעת שבלי "רצח בעיניים" ו"נחישות" - לא מנצחים בשום קרב. לפעמים צריך לראות את הלבן בעיניים של זה שיורים כדור או צרור כדורים בראשו. לראות את הלבן של המוח מתנפץ מול העינים שלך מהידים שלך. אחר כך צריך להמשיך להסתער ולירות ולהרוג ולהרוג ולהרוג. להיות קרבי זה לראות דם והרבה. אם את מתכוונת באמת להיות חיילת קרבית ולהלחם כמו שאמרתי קודם (ומאוד מאוד מאוד המעטתי בתיאור האמיתי של קרבות אמיתים) - את לא תהיי "אשה" לעולם. אם את מתכוונת להלחם ולהרוג. את אולי תראי כמו אשה -אבל המראות הנוראיים הללו ילוו אותך לכל מקום ובכל זמן ולא תצליחי להעניך מה שאמא צריכה להעניק לילדיה - לעולם. אהבה חום תמימות אמון יושר רחמים רגישות חסד נתינה ועוד ועוד.

גם אחרי שאני יהרוג

שלא תמיד הורגים , רוצחים וכו' אני יעניק לילדים שלי המון חום ואהבה וזה ממש לא קשור.. גם בת שעתשה ש"ל יכולה אח"כ לשנוא את הילדים שלה ולפרק אותם מכות.. דיי לחשוב שהש"ל זה דבר מושלם גם שם יש בנות שנופלות!!!!!!

tamarhp

New member
נדבר אחרי שתסיימי צבא.

ואז נראה מי צדק. אני באמת מאחלת לך מכל הלב בהצלחה.

אף אחד לא אמר שש"ל זה מושלם

ושבנות לא נופלות שם. וזה בכלל לא הנקודה. לא צריך לעשות צבא, כי זה מזיק לבת שמתגייסת ולמערכת הצבאית. בלי קשר- אם את רוצה, יש לך תחלופה, שהיא השירות הלאומי. נכון, השירות הלאומי לא מושלם, ויש בו חסרונות, אבל גם הצבא לא מושלם, וגם בו יש חסרונות, הכל תלוי במזל. באיזה תפקיד את נופלת/ מי הרכזת או הקצין שלך וכו'...

ואגב,

אני לא ממש אוהבת את הדיון שהתפתח שם, אבל תראו את ההודעה הראשונה בשרשור. http://www.tapuz.co.il/forums/main/Viewmsg.asp?forum=403&msgid=44123663&archive=1

אמאל'ה!!

חיחיחיחי זה היה בדיוק שנה לפני שאני הייתי שם... וזה בדיוק מה שהיה אצלי... כל מה שהיא תארה... חיחיחי לכן הייתי בטוחה שזה הגדנ"ע שאני הייתי בו....

tamarhp

New member
זו מוריה,

כמו שאילה אמרה: זו מוריה, מעפולה, היא בגילנו, וההודעה מזמן... לא מהשנה :)

למעלה