שאלה לבנים שבניכם:]

OmLeTa

New member
שאלה לבנים שבניכם:]

מה דעתכם אישה שמשרתת בצבא? אני כמובן מדברת על אחת שגם שם מקפידה על הדתיות- חצאית וכו'. תשתדלו לפרט

אומנם אני בת..

אבל אין בזה שום בעייה אני גם רוצה ללכת לשם ולהיות בקרבי!! אם את מאמינה שזו באמת הדרך שלך אז תעשי את זה.. כי דוגרי צריך לתת לצבא את הנשמה.. צה"ל כבוד וזהו לא סוד!!

RESTO

New member
ילדה ! בואי ונדבר

עוד שנים שירד לך קצת הרעל.... לבנות אין מה לעשות בקרבי! ולבנות דתיות בכלל אין מה לעשות בקרבי!!! חוצמזה שתסתכלי על כל המג"בניקיות (בלי שום קשר לשנאה שלי למג"ב) הן ממש גבריות!!! גועל נפש...

צבא זה לא מקום לבנות...

אני ממש ממש חושב שהצבא זה לא מקום לבנות ובמיוחד לא יחידות קרבית או פעילות מבצעית.... ובטח שלא לבנות דתיות!!! ואין סוף סיבות מדוע.... נתחיל עם בעיית הצניעות שגם אם יש לך חצאית שמטאטאת את הריצפה עדיין יש בעיית צניעות בעיקר שהרבה אנשים בצבא אין להם מושג וגבול בנושא.... סיבה שניה היא שהצבא זה לא מקום לבנות גם מבחינה תורנית (מבן 20 שנה ומעלה!) והן מהבחינה הנפשית הנורמלית..... אני הייתי קצת בסביבת חיל הים וראיתי את החובלות והבנות בבסיסים.... יהיה לך קשה מאוד לשמור שם על עצמך... וגם אם תצליחי זה לא מה שיקדם אותך בחיים... לפי דעתי את תוכלי לתרום יותר בשירות הלאומי ואני מקווה שלא תלכי למקום שלא צריך להיות שם....

צבא זה לא מקום לבנות...

אני ממש ממש חושב שהצבא זה לא מקום לבנות ובמיוחד לא יחידות קרבית או פעילות מבצעית.... ובטח שלא לבנות דתיות!!! ואין סוף סיבות מדוע.... נתחיל עם בעיית הצניעות שגם אם יש לך חצאית שמטאטאת את הריצפה עדיין יש בעיית צניעות בעיקר שהרבה אנשים בצבא אין להם מושג וגבול בנושא.... סיבה שניה היא שהצבא זה לא מקום לבנות גם מבחינה תורנית (מבן 20 שנה ומעלה!) והן מהבחינה הנפשית הנורמלית..... אני הייתי קצת בסביבת חיל הים וראיתי את החובלות והבנות בבסיסים.... יהיה לך קשה מאוד לשמור שם על עצמך... וגם אם תצליחי זה לא מה שיקדם אותך בחיים... לפי דעתי את תוכלי לתרום יותר בשירות הלאומי ואני מקווה שלא תלכי למקום שלא צריך להיות שם....

...

צבא זה כן מקום לבנות!! אם אני ירצה לשמור אני יצליח.. ואני לא חושבת שאני יצליח לתרום בש"ל.. אני יותר יתרום בזה שאני אתגייס והילחם למען המדינה שלי!!

נכון...

חיחיחיחי פשוט בקרק"ל הכי רואים את זה שהן נהפכות להיות בחורילות כאלה...
סתם לא יפה... כמה שאני חושבת שבנות לא צריכות להיות בקרבי [זה נראה לי סתם קטע פמניסטי כזה...] אני עדיין חושבת שכל אחת תלך על פי שיקולה האישי....

אביעד, כנס שניה...

אין כאן רק עניין של קרבי.... כאילו ה"רעל" לא ממש קשור לקרבי. כי אני הייתי מורעלת ממש! אני עדיין מורעלת כן?! חיחיחי פשוט הקרבי יצא לי מהראש. למרות שיש לי את האפשרות ללכת ליח"ש או ללוחמה, החלטתי שזה לא ממש זה... כאילו עם כל הרעל והכל, החלטתי שאני מעדיפה לעשות בצבא דברים אחרים. נכון שאם הייתי הולכת ללוחמה נניח- הייתי מרגישה 'צבא'.... אבל אני פשוט העדפתי לנתב את הרעל שיש בתוכי לדברים טובים יותר בשביל עצמי. [חיחיחיחיי האמת, התחלתי לכתוב- ועכשו אני כבר לוזוכרת מה רציתי להגיד בזה...
חיחיחי שיהיה....] חיחיחי אגב! אני ממש איתך בדעה שלבנות אין מה לחפש בקרבי.... חיחיחי כי בנונת ממש הופכות להיות בחורילות בקרבי..
סתם... ויפה ששמת דגש על הבנות דתייות- אין להן מהמ לחפש בקרבי... ולא בצבא בכלל. כי אני חושבת שלבנות יש הרבה ממה לחפש ולעשות בצבא בכלל. [ואנשים! אני לא מדברת איתכם על בנות שמתגייסות בכלל צהלי! תוציאו לכם מהראש את כל הסטיגמות והדעות קדומות על הקפה!]

חח אז"ש!!

אני כבר כיתה יב'!! אני מחכה לצו ראשון כדי לרוץ ולהתגייס!! אין מצב שאני ייעשה שירות זה פשוט התחמקות מהצבא!! זה לא תורם !! (לפי דעתי) צבא הרבה הרבה יותר תורם!! ויש הרבה מה לעשות למה לזלזל??? ואני לא יהיה מג"ב! אני יהיה ביח' קרבית אבל קרבית קרבית!! בעז"ה!! אם יש לי את הכוחות למה שאני לא יעשה את זה?? ינצל את זה??

הלל 002

New member
בקי-איזה כח יש לך ?

על מה את מדברת? דיי עם ההתלהבות המטומטמת הזו. שירות לאומי כן תורם,אל תדברי שטויות.

ב=ה=צ=ל=ח=ה!!

אם זה מה שאת חושבת שתתרמי בו הכי הרבה אז תהני =] אבל לדעתי גם שירות לאומי תורם והרבה... .....באמת כל הכבוד על המוטיבציה שלך.. ואני ממש לא מסכימה עם הלל... כל אחד ילך לאיפה שהוא חושב שהוא יתרום הכי הרבה...

למעלה