שאלה- אשמח אם תענו

Berethor

New member
גם

אבל הייתי יותר ספציפי, כי יש גם אפורים רומנטית, ולא אני לא מדבר על אלא שכמעט א-רומנטית לחלוטין
, אלא כאלה שהם פחות או יותר באמצע..

Berethor

New member
סטטיסטיקות מפחידות XD

החברה המינית נכשלה כאן כישלון חרוץ, כלפי הנשים..

zohar36

New member
אבל

אני יודעת שאני יכולה להנות מאינטימיות רק רציתי לדעת אם יש פה עוד אנשים שחושבים שהם חוו אורגזמה אבל לא הרגישו שום דבר ממש. לא היתה פה היענות לזה ולכן סביר להניח שזה לא היה אורגזמה, ואני תקועה עם ה15% תודה בכל מקרה

Larik

New member
../images/Emo247.gifלמה 15%?

אני מאמין שמה שחווית באמת נשמע כמו אורגזמה. את לא יכולה לצפות באמת שכל האנשים בעולם יחוו את אותו הדבר. אז האורגזמה שלך לא חזקה כמו שציפית, ביג דיל. לקחת בחשבון שהאינטנסיביות של האורגזמה תלויה בהרבה מאוד דברים, בין היתר רמת ההורמונים בגוף. עוד פעם אני אדגיש את זה שאני לא אשה, אני לא יכול לדעת איך את מרגישה. למרות עכשיו אני לא פעיל מינית, בעבר אני יכול להעיד שההרגשה היא שונה לגמרי אם אני עם עצמי או שאני עם בת זוג. אל תתיאשי עדיין.

רעד... למשל

ואחרי זה, סוג של "מה, זה הכל?" XD כשהייתי ילדה היו לי תחושות אשמה אחרי XD לא ברור לי למה...

Larik

New member
איזה מגניב, גם אצלך זה ככה?

יש לי השערה שתחושת האשמה שמרגישים נגרמה עוד בשלב מוקדם מאוד. בטח תינוקות עם כל הסקרנות נוגעים באברי המין, וההורים רואים את זה אז הם מתעצבנים ומפסיקים את מה שהתינוק עושה- מה שבעצם גורם לתחושות שליליות בהקשר לכל מה שקשור לאזור הזה.

Berethor

New member
האמת שבאופן אירוני

הפורום הזה עזר לי להרגיש הרבה יותר שלם עם הדברים הנ"ל, במיוחד שהבנתי שגם בקרב א-מיניים זה דבר נפוץ, ורק הקיצוניים שבינהם דוגלים בגישה שזה אסור ורע ומזיק, וכל הבולשיט הזה. מבחינה מדעית דווקא מוכח שההפך הוא הנכון.

Berethor

New member
צריך לשתחרר מהתחושה הזאת

נכון לפעמיים יש חשש שמישהו ידחף באמצע או יגלה, אבל לא נורא. גם שאדם הולך לשרותים לא רוצים שמישהו ידחף באמצע, כל מה שצריך זה לדאוג לפרטיות, כי בתכלס זה לא עניינו של אף אחד, כל עוד זה לא נעשה בציבור. אני לשמחתי לא עשיתי תדברים האלה בגיל צעיר, גיליתי את העניין בעצמי בגיל יחסית מאוחר, ככה שלא היו לי יותר מדיי "פדיחות" בגלל חוסר מודעות וטיפשות ילדותית. בכל אופן זה נכון יותר שאדם יהיה שלם עם גופו ועם מה שהוא עושה, אם זה לא פוגע באף אחד, אין סיבה לדאגה, זה דבר טכני לחלוטין, שמעניק סיפוק לאנשים, וחלק גם נהנים ממנו, לא יותר ולא פחות.

Berethor

New member
מסיבות דתיות כנראה

ותפיסות עולם אנטיסקסואליות. האמת שגם לי הייתה תקופה שלא היית שלם עם סיפוק עצמי, והרגשתי רגשות אשמה מסויימים כאילו זה לא בסדר לעשות את זה וכו. אבל בתכלס בולשיט, במי זה בדיוק פוגע, למה שהיו רגשות אשמה. שזה עם עצמך את יכולה להיות בטוחה במאה אחוז שכל "הצדדים" מרוצים.

Berethor

New member
במיוחד אצל נשים

עד כמה שידוע לי, אורגזמה של אישה חזקה פי כמה וכמה מזאת של גבר, אז בהחלט לא משהו שאפשר לא לדעת אם הרגשתה או לא..

מאין לך לדעת? חווית אורגזמה של אישה

בשביל להשוות עם של גבר? איזו השוואה מצחיקה ולא מציאותית. זה כמו שתגיד לי שאתה יודע מה ההרגשה של צירים ולידה P: אף אחד לא יכול לחוות כאב או עונג של מישהו אחר. ההשוואה צריכה להעשות ע"י אותו בן שחווה את שתי החוויות אחרת אתה מדבר על שתי מערכות ייחוס שונות לחלוטין. זה אבסורד.

Berethor

New member
זה פשוט דבר ידוע

ואין כמעט אף אחד שיכול לחוות את שניהם, כמעט בלתי אפשרי להיות גם וגם. לכן הערה הזאת שלך היא לא יותר מנסיון לזלזל במה שאני אומר. אני לא שולל את זה שאוליי יש גם נשים שזה נורא חלש אצלן או לא כמעט ולא מורגש, אבל עד כמה שידוע לי זה בגדר מיעוט, ואם את שייכת לאותו מיעוט, מה שאותי באופן אישי היה נורא מפתיע, בגלל שאת self כנראה, אז זה עדיין לא סיבה שתחשבי שכולן כך. אורגזמה של אישה מול אורגזמה של גבר, זה מדד של כמות מול איכות, אצל גבר לרוב יש יותר כמות, אצל אישה יותר איכות, אבל רק אם היא מצליחה להגיע לזה כמובן. לידה וצירים בכלל לא קשור, לא חייבים לדחוף תנושא של היריון לכל מקום שמזכירים בו משהו מיני, תודה לאל בימנו יש גם דרכים לאנשים יכולים לחוות דברים מיניים גם ללא הריון לא רצוי, ומי שעבורה הוא רצוי, אני בטוח שזה שווה תסבל הזמני.

avi1283

New member
היי

ברוכה הבאה! לגבי המטרה שלך בעבר, אז הגמירה עצמה כמטרה לא נראית לי חשובה, אם כבר לדעתי המטרה הייתה צריכה להיות למצוא איזשהו עניין במיניות משהו שכן קצת מושך או מעניין בזה - לדוגמא קטעים רומנטיים שאולי כן קצת עושים משהו. בכל מקרה נשמע שכרגע ממש אין לך עניין במין, אז למה את בעצם רוצה בכח שכן? כתבת שכדי להגיע לעומק רגשי יותר גבוה עם הבן זוג - אז אפשר להגיע לעומק רגשי הכי גבוה גם בלי מיניות ולדעתי גם לעומק יותר גבוה, המיניות יכולה להפריע לפעמים לראות את הבן אדם השני. לגבי הנורמה אז k500 ענה מצוין, לא חושב שיש משהו מלהיב להיות כמו כולם, זה די משעמם, וכולנו (בני אדם) שונים במיליון דברים אז גם במיניות אנחנו שונים. את בכל מקרה לא חייבת להגדיר את עצמך בשום הגדרה, ויכול להיות שבהמשך החיים כן תגלי שיש לך חשק אי אפשר לדעת, מה שחשוב זה שעכשיו תעשי את מה שעושה לך טוב, ונקבל אותך כאן בברכה בלי קשר להגדרות. ולגבי טיפול לא נראה לי שמשהו יכול באמת לעזור, אבל אם איכשהו כן, אז זה לא יהיה מתוך המקום של להיות כמו כולם, או לגמור כדי שהחבר יהיה מרוצה, זה יהיה צריך להיות מתוך רצון אישי למצוא איזשהי הנאה ממיניות בשביל שלך יהיה יותר כיף.

למעלה