טעות גדולה
אבל אוליי את חושבת ככה עקב הא-מיניות. הנקודה היא שמי שנהנה ממין לא מעוניין רק מהגמירה(מלשון לגמור) אלא גם המתהליך, המין עצמו. ולשם דוגמא, גבר שובל משפיכה מהירה לרוב נהנה הרבה פחות מגבר שלא, אבל זה כלום ביחס לבן זוג שלו, שלא תהנה ככה בכלל, נשים אומרות על זה הוא גומר לפני שאני מתחילה
. תראי את צודקת לגבי האבולוציה, אבל אנשים לא מקיימים יחסי מין רק בשביל רבייה, למעשה בעולם המודרני המטרה העיקרית למין זה הנאה וסיפוק מיני. עכשיו גם מה שנאמר על הזכר ורצונו להפרות נקבה, הוא רחוק מלהיות מדוייק ונכון, סיבה א' הרצון האמיתי של הגבר הוא להגיע לסיפוק מיני או/ו לקבל הנאה מהמין עצמו, את מודעת לכך שגבר יכול גם לספק את עצמו, גם אז תגידי שזה להפריה. סיבה ב', אם זה באמת מה שכל הגברים היו רוצים, אז לא היו משתמשים באמצעי מניעה. האדם הוא מעל לטבע לטוב ולרע, לפעמיים הוא הולך שולל אחרי דחפים, וזה רע כאשר הוא נשלט על ידי דחפים והנאות, אבל מי שעושה את זה בלב שלם וגם נהנה, לא רק שזה לא רע, זה הרבה יותר טוב. ככה שאפשר לסתכל על הטבע בצורות שונות, אפשר לומר שכל הקטע של הרצון וההנאה, זה כדי שיתרבו כמה שיותר, אבל אפשר גם לסתכל על זה מנקודה אחרת(המועדפת עליי) וזה שהטבע גם נתן לאדם יכולת לרצון ולהנות מדברים שהוא עושה. את יודעת שיש מספר יכול בטבע שאפילו לא נהנות מזה, שלא לומר סובלות מזה, והסיבה היחידה שהן עושות את זה זה באמת ניטו לרבייה ומתוך דחף. אבולוציה לא דווקא גברים, החוסר יכולת שלהם לשלוט בעצמם דווקא אותם, כי אדם יכול להיות עם כל הדברים האלה, ועדיין למצוא להם זמן ומקום מתאים, דווקא זה שיש לו דחפים מראה על אופי יותר חזק אם הוא מסוגל לשלוט עליהם א/ו למקד אותם למקומות הנכונים, זה שאין לו, זה הכי פשוט. אז באיזשהו מובן זה גם מבחן אישיותי. עוד דבר חשוב שאני לא מסכים לגביו, זה העובדה שאת מדברת רק על גברים, ושוכחת שלרבות מהנשים יש דחף דומה, וגם הן יכולות למשך למין ולהנות ממנו, ואם היא עם גבר מיני אז כולם מרוויחים. אני לא אוהב שהכל מוצג באופן שובינסטי וחד צדדי, זה ממש לא חייב להיות ככה.
אבל אוליי את חושבת ככה עקב הא-מיניות. הנקודה היא שמי שנהנה ממין לא מעוניין רק מהגמירה(מלשון לגמור) אלא גם המתהליך, המין עצמו. ולשם דוגמא, גבר שובל משפיכה מהירה לרוב נהנה הרבה פחות מגבר שלא, אבל זה כלום ביחס לבן זוג שלו, שלא תהנה ככה בכלל, נשים אומרות על זה הוא גומר לפני שאני מתחילה