שאלה- אשמח אם תענו

avi1283

New member
אהבתי את התשובה

snoopytush

New member
יצא לך לבדוק את הטענה

שלך בקיום ממשי של יחסי מין? אולי לבד זה לא כמו ביחד? בכל אופן זה סתם נראה לך נורא גם אצל מיניים יש רמות שונות של הנאה ויש כאילו שנהנים מזה פחות מה"נורמה". אם זה ממש חשוב לך את יכלה לקיים יחסי מין גם בלי להנות בזוגיות זה שאת אמינית לא מונע ממך את זה. והמדד לזוגיות טובה הוא הרבה יותר רחב מיחסי מין בלבד הרי רק סקס זה לא אהבה....

snoopytush

New member
חוץ מזה מה אכפת לך מאחרים

תעשי מה שגורם לך להיות מאושרת. זה שאנשים נוטים לדחוף לפעמים את האף ( מתי תתחני ? יש לך ילדים.?), או משהו בסגנון לא אומר שיש להם זכות וליטימציה לקבוע לך את אורח החיים שלך. תבדקי מה הופך אותך למאושרת מלבד מיניות ( וברוך השם יש עוד המון דברים), ותאמצי אותם לחייך. ואז תראי שזה פשוט יותר ממה שחשבת ושהשד לא גדול כל כך. את רק שמת עליו זכוכית מגדלת ולכן הוא תפס לך לכאורה את כל הנפח

Berethor

New member
זה נורא עצוב

אם היא תקיים יחסים למרות שהיא לא נהנת מהם, אם היא כן יכולה להנות מהם זה כבר סיפור אחר.

zohar36

New member
אז ככה,

התנסתי בהכל. עבודת יד/מין אוראלי/ חדירה. אין לי שום סיבה למהר לקבוע שאני לא נהנית ממין על סמך כלום, כי זה לא יעד שקיויתי להגיע אליו. העניין הוא שמנסיוני, כשאין התאמה מינית בין בני הזוג זה נגמר רע. האקס שלי למשל בגד בי בשלב מסוים כי הוא לא הצליח להבין למה אני לא גומרת. הייתי פעילה במיטה, זייפתי הצגה שלמה אבל לא יכולתי לזייף גמירה כי אין לי מושג איך זה אמור להישמע/להיראות. כך שבמשך חודשים רבים זייפתי "כמעט גמירה". וזה לא היה מספיק. אני מאמינה שניתן לקיים מערכת יחסים ללא סקס, אבל סביר להניח שהיא לא תוכל להגיע לעומקים ריגשיים כמו בקשר מיני מלא.

orald

New member
אני מאד מצטערת לשמוע על מה שהאקס שלך עשה לך.

אבל רק שתדעי ש"בגד בי בשלב מסוים כי הוא לא הצליח להבין למה אני לא גומרת" זה תירוץ עלוב מצידו(בכלל מגיע לו לתרץ תירוצים על מעשיו?). אפשר לחשוב שיש לו באמתחתו רשימה של עשרות בחורות אותן הוא הצליח להביא לכדי גמירה בהינף שרביטו, שהוא מעז לומר כזה דבר עליך. וגם אם כן, אז מה? זה לא שהוא מסכן ולא קיבל את שלו. פשוט בושה וחרפה ההתנהגות שלו וחס וחלילה שתיקחי את זה כמשהו שאת אשמה בו. האקס שלך פשוט מנוול. אני מאמינה שאפשר להגיע לעומקים רגשיים עמוקים מאד גם ללא סקס. את אומרת שאת רומנטית עדיין, אז אני מניחה שאת נהנית להיות "ביחד" וכדומה, רק פשוט לא מתלהבת מהסקס עצמו. יש הרבה דברים שאפשר לעשות בלי סקס, בדיוק מה שעושים לפני שמגיעים לשלב הזה במערכת יחסים מינית, ואני הבנתי לפי דבריך שזה כן מעניין אותך. לומר לך שתוכלי תמיד להסתדר עם בן זוג מיני אני לא, אבל עדיין תוכלי, אני מקווה, למצוא בן זוג א-מיני רומנטי שנמצא באותה הסירה איתך ולא תהיה איתו בעיה בנושא הזה(ושוב, האקס שלך נתן תירוץ כל כך דחוק שזה מעליב לאינטיליגנציה, מה הוא חשב, שתרגישי כל כך פגועה מהבגידה שלו שתקבלי כל שקר ושטות שיוצאים מפיו?). בכל מקרה אני מקווה שתמצאי מישהו שיהיה ראוי לך ולאמון שלך. וכמו שברת'ור אמר, אולי אנחנו לא במצב מושלם(את מדברת על נטיות מיניות? יופי, אז לי יש גם בעיות מגדר ובנוסף לכל גם א-מיניות חלקית, מה את רוצה שאעשה, אבכה אתאבד? ...הממ, טוב, אבל לא היום, עדיין
) אבל זה מה שיש וצריכים לנסות לפעול לפי זה. את עדיין רומנטית ולא נראה שאת נרתעת ממגע וכו' כמו במקרים יותר קיצוניים(אני מתקשה לחבק ולגעת אפילו בידידים, למרות שעם מישהו שאני אוהבת בצורה רומנטית אין בעיה), אז מצבך עוד טוב ובהחלט יש תקווה למישהו בעתידך.

האקס שלך הוא חרא

וכמו שאמרה orald, זה היה התירוץ הכי הטומטם ואינפנטילי להצדיק את הבגידה ולהטיל עליך את האשמה. כמה צפוי מגברים שוביניבטים וחזירים. כאילו, באמת, זה מה שהכי חשוב לבן אדם בחיים? אז אם, סטטיסטית, רוב הנשים לא גומרות באקט המיני, לא היינו צריכים לשמוע שכולן נבגדות? (עונש: שימי לו איזה פצצת סירחון באוטו) לעניינינו, נראה שאת מאוד מושפעת משטיפת המוח החברתית, אחרת לא היית אומרת שאפשר להגיע לעומקים ריגשיים כמו בקשר מיני. זה משהו שגם הפסיכולוגית המטורללת שהגעתי אליה קישקשה לי. אישה טיפשה. והיה צריך לקחת ממנה את הרשיון. אסור לה לטפל באנשים. ברגע שאת יכולה להקשר לבן אדם ריגשית, סקס זה לא מה שיגרום לקשר להתהדק באמת (והיה לי ויכוח על זה עם האקס שלי). הסקס אמנם פורץ חסמים, אבל זה לא מחזיק מים. כי את יכולה להסכים איתי שאם זה היה ככה, אז כל סטוץ היה נגמר בקשר ריגשי עמוק. מכאן שהעומק הריגשי עצמו לא נוצר בזכות הקשר המיני, אלא בזכות הקשר הרומנטי. ואת יכולה לשאול את המנצנצת שהיתה לה זוגיות א-מינית כשנתיים מה היו רמות העומק הרגישיות שהיא הגיעה אליהם בהשוואה לקשר המיני בנישואין שהיה לה. יתכן שאת פשוט באה, מלכתחילה, עם "אמונה" שאי אפשר בלי הקשר המיני בשביל להגיע לעומק ריגשי בזוגיות. ואז, את בעצם חוסמת את עצמך לאפשרויות אחרות.

orald

New member
../images/Emo45.gif

ושדרוג לפצצת הסירחון- שימי לו שקית מלאה בכלור(אקונומיקה, עדיף פשוט כלור נקי בלי כל הסבון) עם שקית בתוכה שמכילה חומץ בצורה כזו שאם הוא ישב וי]עיל לחץ עליהן הן יתפוצצו ויתערבו. זה עשוי להיות קצת בעייתי להרכיב משהו כזה, אבל כל מתקן שיערבב את השניים ברגע שמופעל לחץ מספיק יצליח. כל זה בתיאוריה, אני עוד צריכה לבדוק כמה יעיל זה, אבל מהמידע שיש לי, זה מאד, בייחוד במקום סגור כמו מכונית. אה, ויכול להיות שיתבעו אותך על פשעי מלחמה* אח"כ.
*אני לא אחראית!

מה את מציעה לה דברים כימיים ולא טבעיים?!

פצצת סירחון זה פרי של עץ. אין בו שום דבר מזיק חוץ מהניחוח ה"נהדר" שלו

orald

New member
גז כלור זה טבעי לחלוטין!

מחר נלמד אותה לגדל אנתרקס, ואם היא תהיה תלמידה טובה, שבוע הבא נבנה "פצצה מלוכלכת".

Berethor

New member
זה נכון שלא כל מה שטבעי הוא לא דווקא לא מזיק

אבל בגדול, בדרך כלל דברים הכימים נחשבים ליותר מזיקים מדברים טבעיים. כי בכמיה הכל אפשרי, מה שגורם להרבה יותר אפשריות רעות ולא ידועות.

Berethor

New member
איזה נקמניות אתן

מזה ברית בין א-מינית רומנטית לבין א-מינית א-רומנטית מול גבר מיני א-רומנטי? XD

orald

New member
כן, אם אתה מעוניין לחסל הרבה יותר מהקורבן...

המיועד, ולדאוג אם זה יעבור מוטציות ויחזור לפגוע בך ביום מן הימים. לקריאה מעניינת בנושא אני מציעה את ספרו של פרנק הרברט("חולית"), The White Plague. הספר מעט איטי, אבל אני חושבת שזה משתלם.

Berethor

New member
מסכים איתך לגבי זה שזה לא תרוץ

היא אוליי לא נהנתה ולא הגיע לאורגזמה אבל היא כן שכבה איתו, ועוד התאמצה לזייף כדי להראות לו שהכל בסדר(עצוב) זה פשוט כפיות טובה מצידו לתייחס עליה ככה. לא מתאים לו אישה שלא נהנת כמוהו, סבבה שיפרד, אבל לבגוד, איזה בן אדם חרא, נראה לי שהוא רק החמיר תטראומות שלה, ועוד גרם לה לאשים את עצמה בזה. אם היא לא הייתה שוכבת איתו לחלוטין אז כן ברור לי למה הוא היה רוצה לבגוד, היה לו לגטמציה כלשהי לזה, אבל כמו שזה היה, היא פשוט הוציא אותה קרחת מכאן ומכאן. היא אוליי א-מינית, אבל עם יחס מחפיר כזה, אני לא יתפלא אם גם הוא גרוע במיטה, ומי יודע אוליי כולן נאלצות לזייף איתו והוא חושב חלומה של כל אישה.

Berethor

New member
אם את רוצה לחוות תדבר האמיתי

כדאי שתפסיקי לנסות לזייף, כאשר מזייפים מתרגלים לזייף, כאשר מזייפים הבן זוג יכול לחשוב שהכל בסדר ולא להשקיע. כאשר מזייפים אף אחד לא יודע תאמת חוץ ממך, אלא אם כן הוא חושף תזיוף. והכי חשוב שמזייפים האדם השני לא יודע אם את באמת רוצה ונהנת מהדברים האלה, עדיף לך להציג את המצב כמו שהוא גם אם את לא נהנת, להראות מראש שאת לא ממש בקטע אבל את רוצה להיות, אם יצליח יצליח, אם לא אז לא. באופן אישי אני דיי מתנגד למין אוראלי, היתר עוד בסדר, אבל זה משהו אישי.

orald

New member
אוראלי זה כיף.

זה גם ככה נראה כמו נקניקיה טעימה.<a target=_blank rel=nofollow>http://www.timg.co.il/tapuzForum/images/Emo3.gif>

Berethor

New member
נשמע שעדיין לא חווית..../images/Emo3.gif

כי עד כמה שידוע לי אצל נשים זה דבר דיי חזק(הרבה יותר מאצל גבר), אז אין מצב לא תדעי שזה קרה. בכל אופן זה שלא חווית את זה מעולם לי באופן אישי נשמע רע, כאילו זה שאפילו עם עצמך לא חווית, ממש רע. אבל זה דבר דיי ידוע שלנשים(לא כולן) זה לוקח הרבה יותר זמן ומאמץ להגיע לזה. אוליי גם את פשוט לא יודעת איך, או באה מראש בגישה נורא פסימית ושלילית לזה. עד כמה שידוע לי לרוב אפילו הא-מיניים הכי גדולים יכולים לחוות את זה, אז אוליי את פשוט לא יודעת איך להגיע לזה. אבל ברגע שתדעי ותצליחי יהיה לך הרבה יותר קל אחר כך. דווקא נשים שלא מגיעות לאורגזמה בזמן מין זה תופעה דיי נפוצה, לרוב בגלל תפקוד לקויי של הגבר, או משהו פסיכולוגי אצל האישה, חוץ מזה שזה דורש הרבה יותר זמן ומאמץ מהגבר, ורבים מהם פשוט לא משקיעים או שלא מסוגלים. דווקא זה שלא הצלחת להגיע לזה אפילו בסיפוק עצמי, נשמע הכי מוזר ובעייתי. בכל מקרה את בהחלטת נשמעת א-מינית, אבל זה לא אומר שאת לא יכולה 'לגמור'. אבל את צריכה גם להבין, שהנאה ממין זה לא רק הנאה מסיומו, אדם שבאמת נהנה מזה נהנה גם 'מהתהליך'. ככה שגם אם היית מצליחה לחוות את זה, זה עדיין לא היה נותן הרבה, כי זה רק חצי מהעניין, פלוס רוב המין מתמקד בחצי השני דווקא, ככה שבמבחינה הזאת את הטלת יותר מדיי תקוות על זה, כאשר עצם זה שלא נהנת מההתהליך ורק השתעממת, כבר אומר שזה לא בשבילך ושאת לא בקטע. ההגדרה כאן היא לא לא אוהבת לגמור, אלא לא אוהבת את כל הדבר הזה. זה ששום דבר לא מדליק אותך, ומושך אותך, זה קשור ישירות לא-מיניות לחוסר משיכה מינית/תשוקה מינית. בכל אופן נשמע שאת א-מינית.

orald

New member
מין מתרכז בגמירה בלבד.

או לפחות זה מה שנראה שגברים, בעיקר, מאמינים בו. ההסבר הוא פשוט: רבייה. יש לזכר דחף להפרות את הנקבה, ומהר. מה שהאבולוציה עשתה ודפקה לשאר המנטליות הגברית עד היום כתוצאה מזה זה כבר בעייתי, לדעתי.

למעלה