נשמע שעדיין לא חווית..../images/Emo3.gif
כי עד כמה שידוע לי אצל נשים זה דבר דיי חזק(הרבה יותר מאצל גבר), אז אין מצב לא תדעי שזה קרה. בכל אופן זה שלא חווית את זה מעולם לי באופן אישי נשמע רע, כאילו זה שאפילו עם עצמך לא חווית, ממש רע. אבל זה דבר דיי ידוע שלנשים(לא כולן) זה לוקח הרבה יותר זמן ומאמץ להגיע לזה. אוליי גם את פשוט לא יודעת איך, או באה מראש בגישה נורא פסימית ושלילית לזה. עד כמה שידוע לי לרוב אפילו הא-מיניים הכי גדולים יכולים לחוות את זה, אז אוליי את פשוט לא יודעת איך להגיע לזה. אבל ברגע שתדעי ותצליחי יהיה לך הרבה יותר קל אחר כך. דווקא נשים שלא מגיעות לאורגזמה בזמן מין זה תופעה דיי נפוצה, לרוב בגלל תפקוד לקויי של הגבר, או משהו פסיכולוגי אצל האישה, חוץ מזה שזה דורש הרבה יותר זמן ומאמץ מהגבר, ורבים מהם פשוט לא משקיעים או שלא מסוגלים. דווקא זה שלא הצלחת להגיע לזה אפילו בסיפוק עצמי, נשמע הכי מוזר ובעייתי. בכל מקרה את בהחלטת נשמעת א-מינית, אבל זה לא אומר שאת לא יכולה 'לגמור'. אבל את צריכה גם להבין, שהנאה ממין זה לא רק הנאה מסיומו, אדם שבאמת נהנה מזה נהנה גם 'מהתהליך'. ככה שגם אם היית מצליחה לחוות את זה, זה עדיין לא היה נותן הרבה, כי זה רק חצי מהעניין, פלוס רוב המין מתמקד בחצי השני דווקא, ככה שבמבחינה הזאת את הטלת יותר מדיי תקוות על זה, כאשר עצם זה שלא נהנת מההתהליך ורק השתעממת, כבר אומר שזה לא בשבילך ושאת לא בקטע. ההגדרה כאן היא לא לא אוהבת לגמור, אלא לא אוהבת את כל הדבר הזה. זה ששום דבר לא מדליק אותך, ומושך אותך, זה קשור ישירות לא-מיניות לחוסר משיכה מינית/תשוקה מינית. בכל אופן נשמע שאת א-מינית.