שאלה- אשמח אם תענו

Berethor

New member
מסכים עם כל ההודעה

Berethor

New member
שמחתי לעזור

רואים לפעמיים העובדה שאני מגיב בשונה מהיתר רק תורמת.

ברומבית

New member
גם אני לא "הצלחתי" להגיע לזה

ואין לי כח לקנא גם באלה שמרגישים את זה, אז אני אעזוב את העניין

Berethor

New member
מי היה מאמין

זה לא הרושם שהיה מכל הדברים שאמרת במשך הזמן שלך פה, רגע אז את אוהבת סיפוק עצמי למרות שלא הגעת לסיפוק מלא? חח, אממ קצת חבל, אבל זה רק מחזקת תנקודה של משהו אחר שאמרתי, מי שנהנה מהדרך, לא נהנה רק מהסיום..

ברומבית

New member
הרבה זמן לא ידעתי ש"אמורים" להגיע לזה

אני מגיעה לגירוי מספיק גבוה, ואז... זה פשוט נגמר
אולי זאת תחושה אחרת לגמרי ממה שאחרים מרגישים. אני לא יכולה לדעת.

Berethor

New member
אני יראה

כי תמיד יש לך את שלושת ההודעות האחרונות שקיבלת בראשי של תפוז

Berethor

New member
תראי בעיקרון לא חייבים אני מניח

אם את נהנת מהדרך את לא חייב להגיע לסיום XD, אבל רגע זה אומר שאת עושה מה את עושה ניטו להנאה?
כי אם את לא מגיעה לסיפוק מלא אז, לא יודע
. בכל אופן צריך להפנות אותך באופן דחוף להמבורגר, זה לא יכול למשך ככה, את עוד תצליחי להגיע לזה..XD

Berethor

New member
אממ

יכול להיות פורקן אמיתי ללא אורגזמה בסוף?
. וכן ההנאה בדרך זה בדיוק מה שדיברתי עליו, לכן גם אמרתי שמי שרק נהנה מסוף זה לא ישנה הרבה. בכל אופן נראה לי שמי שצריכה לדאוג למה היא עדיין לא הגיע לסיפוק מלא זאת את, כותבת ההודעה לא נהנת גם מהדרך, אז נראה שזה ממש לא בשבילה(נכון לעכשיו), אבל את שנהנת מהדרך, חבל שאת לא מגיעה גם לאורגזמה. זאת תחושה שיכולה להיות חזקה ומהנה מאוד בשבילך. אם תצליחי זה יהיה הרבה יותר קל להבא, חח. למי אכפת מזה בסוף, כל עוד את רוצה ונהנת ואף אחד לא נפגע, הכל בסדר..

ברומבית

New member
אם אני נהנית למה לדאוג?

זה כמו שאני נהנית מאוד ממוזיקה, ומקנאה באלה שממש ממש מתרגשים, עד דמעות ו/או שכרון חושים. אני לא צריכה לקנא עוד
כשאני מאוננת אני לא מרגישה שמשהו חסר, זה "מרגיש נכון". סיפוק אלטרנטיבי
תראה, אני עוד זוכרת את הפעם הראשונה שעשיתי את זה. הייתי קטנה ולא הייתי בקיאה. באיזהשהו שלב הגירוי היה ממש חזק, וחשבתי שזה מוגזם/מסוכן
אז הפסקתי. הרגשתי צורך להמשיך אבל התעקשתי שלא. אז אולי ה"מחסור" באורגזמה כיום הוא בגלל השטות שחשבתי לפני שנים רבות
(זה רק אחד מהדברים המוזרים שחשבתי כשהייתי קטנה) בכל מקרה, אני חיה יופי כמו עכשיו, לפחות מבחינה מינית/"מינית"

Berethor

New member
אל תדאגי אני בטוח שאת יכולה לתקן את זה XD

כן זה יכול גם להיות שזה בגלל שאת לא מרגישה מספיק משוחררת ופוחדת מזה, במיניות הנשים החלק הפסיכולוגי מאוד משמעותי עד כמה שידוע לי, הרבה יותר מאצל גברים(ששם זה יותר פיזי). כן נשמע שמה שקרא שם זה שלמעשה כמעט הגעת לזה ועצרת, אויי ובויי! חחח, ואוליי גרם לטראומה עצמית?
. מה שאת עושה זה לא באמת סיפוק אלטרנטיבי, זה סיפוק חלקי XD, לא שזה רע, אבל נראה לי שיכול להיות יותר טוב
. בעיקרון אורגזמה נחשבת לדבר לשיא ההנאה ושיא הפורקן, ככה שזה תחושה חזקה, אומנם יותר חשוב שאת נהנת ממה שאת עושה יותר מאשר אם הוא הסתיים כמו שצריך, כי סיום הוא אוליי החלק היותר חזק אבל הוא גם החלק היותר קצר. לנשים יותר קשה להגיע לזה, ויש אפילו שלא הגיעו לזה מעולם, אבל מקובל לחשוב שכולן יכולות(מבחינה פיזית), וגם מבין הא-מיניות יש הרבה שחוו את זה. בכל אופן לא חושב שאת צריכה לקנאה, אבל אם תצליחי להגיע לזה זה רק ישדרג לך תחוויה, בהרבה, גם אם את לא מרגישה מחסור בזה
. האנלוגיה למוזיקה לא כל כך מתאימה פה, כי זה לא שהן נהנות יותר, למעשה אם הם נהנים רק מאורגזמה אז הם גם נהנים פחות ממך. זה דברים שהם קשורים אבל גם נפרדים, כפי שניתן לראות, רוב האנשים מרגישים את שניהם, אבל יש גם אנשים שלא מרגישים אף אחד מהם, או רק אחד מהם. לדעתי האנלוגיה יותר טובה למצב הזה תהיה, להנות ממשחק או מסרט אבל לא לראות תסוף שלו(כאשר את יודעת שזה סוף ממש טוב ומרגש או ווטאבר
), אז את יכולה להבין למה יש פה תשובה של פספוס מסויים, אם לא היית נהנת מהכל, לא הייתי חושב ככה
, בקיצור בהצלחה..XD

ברומבית

New member
עכשיו אני משוחררת, רק אז פחדתי

באותו מקרה ספציפי - ו'כיום' זה לא סיפוק חלקי, זה סוג אחר
אם זה היה חלקי הייתי מרגישה חוסר. ה"בעיה" היא רק שאני לא מרגישה את "הדבר המופלא" שכולם מסביב מדברים עליו
אולי יום אחד, בשביל ההרפתקה, אני אלך לבדיקה רפואית שתגיד אם יש אצלי "תקלה". בינתיים זה מביך מדי, וכשזה לא יהיה מביך, אני מקוה שיהיו לי דברים יותר טובים לעשות

Larik

New member
אולי אני לא אשה

אבל בכל זאת אני רוצה לשתף אותך בנסיון שיש לי. אני בעצמי בן 26, ואני חושב שאני א-מיני. לפני שכנראה אני א-מיני הייתי במס' מערכות יחסים, ושמעתי בעבר מילים בסגנון הדברים שרשמת על זה שאת מרגישה "פגומה". קודם כל תרשי לי לברך אותך שבכלל חווית אורגזמה! לפי הסטטיסטיקה בין 10-15% מהנשים בחיים לא חוו אורגזמה בכלל, רק 70% מהנשים יודעות בכלל איפה הדגדגן נמצא, ורק 50% מהנשים יכולות לגמור באופן קבוע. יש נשים שבכלל לא גומרות מחדירה. זה בכלל לא מפתיע שאת מרגישה ככה, החברה שלנו מעודדת מניות יתר, וגורמת לכל אחד שלא נהנה ממין כמו שאר החברה להרגיש "פגום", לפחות תגידי תודה שאת לא מה10-15%. גם אם את לא נהנת ממין, זה לא אומר שאת לא יכולה להנות מאינטימיות, ברגע שתהיי עם בן זוג את תראי שהחוויה שונה לגמרי ממה שאת מכירה כשאת עם עצמך. אני יכול להעיד על עצמי בתור אחד שלא אוהב מין, ברגע שהייתי בסיטואציה מינית הרגשתי טוב לא בגלל שקיימתי יחסי מין, אלה כי הייתי עם בחורה שאני אוהב וכיף לי איתה. אני חושב שאת צריכה לפחות להתנסות במערכת יחסים כלשהי לפני שאת מחליטה לקפוץ למסקנות.
בהצלחה.

orald

New member
../images/Emo45.gif All you need is love...

אלא אם אתה גם א-רומנטי.

Berethor

New member
LOL

הוא א-מיני רומנטי בדיוק כמוך, רק שניגוד עליך הוא לא מתכחש או רוצה לשתנות..

למעלה