אל תדאגי אני בטוח שאת יכולה לתקן את זה XD
כן זה יכול גם להיות שזה בגלל שאת לא מרגישה מספיק משוחררת ופוחדת מזה, במיניות הנשים החלק הפסיכולוגי מאוד משמעותי עד כמה שידוע לי, הרבה יותר מאצל גברים(ששם זה יותר פיזי). כן נשמע שמה שקרא שם זה שלמעשה כמעט הגעת לזה ועצרת, אויי ובויי! חחח, ואוליי גרם לטראומה עצמית?
. מה שאת עושה זה לא באמת סיפוק אלטרנטיבי, זה סיפוק חלקי XD, לא שזה רע, אבל נראה לי שיכול להיות יותר טוב
. בעיקרון אורגזמה נחשבת לדבר לשיא ההנאה ושיא הפורקן, ככה שזה תחושה חזקה, אומנם יותר חשוב שאת נהנת ממה שאת עושה יותר מאשר אם הוא הסתיים כמו שצריך, כי סיום הוא אוליי החלק היותר חזק אבל הוא גם החלק היותר קצר. לנשים יותר קשה להגיע לזה, ויש אפילו שלא הגיעו לזה מעולם, אבל מקובל לחשוב שכולן יכולות(מבחינה פיזית), וגם מבין הא-מיניות יש הרבה שחוו את זה. בכל אופן לא חושב שאת צריכה לקנאה, אבל אם תצליחי להגיע לזה זה רק ישדרג לך תחוויה, בהרבה, גם אם את לא מרגישה מחסור בזה
. האנלוגיה למוזיקה לא כל כך מתאימה פה, כי זה לא שהן נהנות יותר, למעשה אם הם נהנים רק מאורגזמה אז הם גם נהנים פחות ממך. זה דברים שהם קשורים אבל גם נפרדים, כפי שניתן לראות, רוב האנשים מרגישים את שניהם, אבל יש גם אנשים שלא מרגישים אף אחד מהם, או רק אחד מהם. לדעתי האנלוגיה יותר טובה למצב הזה תהיה, להנות ממשחק או מסרט אבל לא לראות תסוף שלו(כאשר את יודעת שזה סוף ממש טוב ומרגש או ווטאבר
), אז את יכולה להבין למה יש פה תשובה של פספוס מסויים, אם לא היית נהנת מהכל, לא הייתי חושב ככה
, בקיצור בהצלחה..XD