שאהיד על הכביש

בדוק את עצמך../images/Emo70.gif

מעטים הרוכבים שיסתכנו בלהוריד מראה "סתם" ככה. נתקלתי כבר ברוכבים שמורידים מראות בהקשר של התנהגות מסכנת חיים של נהגי רכב פרטיים. נכון מעכשיו תסתכל פעמיים לפני שתסטה נתיב, שמא יצא משם איזה אופנוע ויכסח לך את המראה שוב
אם כך, אז הוא עשה את המעשה הנכון. משום שמעכשיו, תתחיל להסתכל ולתת תשומת לב לאופנועים, בכווונה להתרחק מהם כמה שיותר -- מה ששוה למצב שבו תסכן אותם פחות. זה אולי לא נחמד, וצריך להסתייג מכל פעולה אלימה באופן כלשהו (אפילו כשסטיה לתוך נתיב של רוכב נתפסת על ידו כשיא האלימות) - אבל יש בזה אלמנט משנה התנהגות חיובי.

abcdcba

New member
"מעטים הרוכבים.."?!

תסתכל על התגובות בשירשור הזה.. כולם הפכו למוציאים לפועל של החוק- מדינה אנרכיסטית שכל אדם חושב שהוא צריך לחנך את השני ולתת לו לקח! גועל נפש

samata

New member
בונא, לא ידעתי שלכולכם יש לווינים

מוזר כמה אנשים ידעו להמציא פה דברים על מה שקרה אמש. ממי קניתם אותו, מהפקיסטנים או מההודים? אני חוזר ואומר, ובטח שלא הייתי פותח הודעה כזאת אם הייתי יודע שאני אשם: הבחור היה לכל הפחות 50 מטר ממני בעת העקיפה. שנינו נסענו במהירות זהה (120 קמ"ש - נכון שזה לא חוקי, אבל זה לא האישו) ולא היה כל סיכוי שבעולם שסיכנתי אותו. ברגע שהורדתי קצת מהירות (כמו שצויין, יצאתי לעקיפה בעקבות עוד אוטו, ולכן המהירות שלי ירדה) מן הסתם שהוא התקרב במהירות גבוהה יותר אליי ואז הוא התחיל לצפור כמו אוטיסט. ברגע שהוא צפר אני הורדתי מהירות, וברגע שראיתי שהוא נדבק אליי סטיתי לכיוון ימין בכדי לאפשר לו לעקוף אותי משמאל. מפה והלאה ההמשך ידוע - וזה שהמראה שלי חטפה בעיטה מהמטומטם הזה. אז בבקשה, אל תיפתחו, תמציאו עובדות, תבדקו בכדורי בדולח, תשתמשו בלווינים ו -תאשימו- על סמך תחושות בטן מזורגגות.

yoman321

New member
כמו שאמרנו..

כנראה שאתה לא יודע לעמוד מרחק או מהירות

samata

New member
כנראה שאתה

פשוט מחפש מקום לצאת חכם - אבל מבזבז את זמנה של הקהילה בקביעת עובדות על סמך הרצון להיות צודק. כל כך פתטי.

yoman321

New member
../images/Emo11.gif

אתה לא מוכן לקבל את העובדה שיכול להיות שטעית?? יום יבוא ותהרוג אופנוען, אולי אז תלמד אני רק מקווה שלא תפגוש אותי בכביש כי אני בשמחה הוריד לך מראה

samata

New member
וואי, אתה כזה גבר..אולי תעשה לי ילד

? ואני תמיד פתוח לאופציה ששגיתי, אבל לא לזה שאתה קובע כעובדה שטעיתי, ועוד מבלי שהיית שם בכלל. בקיצור, פוזות של חוכמה בשקל תעשה על ילדים שקונים את זה.

yoman321

New member
כן, וזאת היתה תשובה ממש בוגרת

עזוב, אתה אולי אומר שאתה פתוח לאפשרות הזאת אבל בתאכלס אתה משקר רק לעצמך אם לא למדת לקח מהמקרה תמיד לחפש את האיש עם הקסדה אתה כנראה תלמד בפעם הבאה

samata

New member
אם לא הבנת מהודעת הפתיחה

שאת האופנוען ראיתי הרבה לפני העקיפה + פיניתי לו את הדרך לאחר שהוא התחרע, אז אולי תבין שאין לך מה לנסות לחנך אותי כי: א. מי אתה שתחנך אותי? בסה"כ פוזאיסט שכותב בפורום. ב. את האופנוען לא רק שידעתי לראות, אלא גם ידעתי לעשות הכל כדי שהוא לא יפגע. ומצטער, איחולי מוות ופגיעות ברכוש זה לא הסגנון שלי - אתה מוזמן לשמור אותם לעצמך.

yoman321

New member
אוף ,אני אנסה להסביר לך את זה אחרת

אופנוע כבד באמת יכול לדלג מ120 קמ"ש ל200 קמ"ש ב2 שניות, וגם זה אם הוא מעביר הילוכים לאט יכול להיות שאתה נקלת באופנוע באמצע האצה ואז התפרצת לו לכביש למה אתה לא מוכן בשום אופן לקחת את זה כאפשרות?? מאוד קשה לעמוד במראה מהירות רכיבה של אופנוע! וגם או הוא היה במרחק 50 מטר ובאותה מהירות כמוך אם הוא בהאצה זאת התפרצות לנתיב שלו

samata

New member
אתה עיוור או סתם משחק אותה?

כתבתי יותר מפעם אחת שזאת אפשרות, אבל זה לא נראה לי מה שקרה. ועם כל הכבוד, הוא לא היה ב-200 קמ"ש, גם לא ב-180 או 150. רק כשהורדתי רגל מהגז וירדתי ל-100 הוא התחיל להתקרב אליי במהירות. בזמן העקיפה כשהייתי על 120 הוא לא היה קרוב בכלל (50 מטר זה לא קרוב בשום מונח של עקיפה...אולי רק בפורמולה 1 זה נחשב קרוב). לכן אני פוסל את האופציה, כי אם הייתי נשאר על 120 ללא ספק הוא היה מגיע אליי אחרי 7-10 שניות. התפרצות? לא.

samata

New member
ותוספת קטנה נוספת

לכל אלו שחשבו שטוב שהוא בעט ברכב שלי מתוך העובדה שאולי זה יחנך אותי (ייחנך למה בדיוק? מה ראיתם בלווין שעשיתי נכון שאני והחברים שלי לא?) - מומלץ בחום לבקר בבית לוינשטיין ולראות איך נראים אופנוענים שמנפילות במהירויות הרבה יותר נמוכות הפכו בין רגע לצמחים לכל החיים. אווילים.

Krishi

New member
../images/Emo45.gif גם בהודעה הקודמת.

אנשים אוהבים מאוד להסיק לבד מסקנות מבלי שהם היו באירוע וראו מה קורה. ושוב אני חוזר, בשום מצב זה לא מצדיק בעיטה של רוכב האופנוע במראה שלו! חחחח..

abcdcba

New member
אנשים אתם פשוט חולים

ככה נראית החברה שלנו: אנשים מצדיקים רוכב אופנוע שמשתמש באלימות וונדליזם ומכנים את זה "מעשה חינוכי".. אפילו מדברי הטסטר הבנתי משהו דומה.. אני פשוט נגעל

למעלה