שאהיד על הכביש

ChilD SouL

New member
יגאל, לא דובר על האופנועון...

דובר על מקרה פרטי שלך חלילה.

Krishi

New member
הוא שינה פתאום ת'נושא למשהו אחר

ואני החזרתי אותנו חזרה לשיחה שלנו. בכל מקרה.. אם מדברים על מקרה פרטי.. אז זה לא משנה לי כל כך... אם נמות בתאונה לפחות לא נסבול הרבה, אם אני אהיה משותק אולי לפחות ייצא לי להיפרד מהמשפחה והחברים לפני שאני אהרוג את עצמי.. בשני המקרים אני מרוויח

ChilD SouL

New member
התאבדות זה לחלשים...

אמרה זאת שאיבדה 2 ידידים בדרך הזאת.
ואתה חזק

Krishi

New member
באמת? וזה עוד לפני שראית אותי? ../images/Emo3.gif

אני לא מסכים שהתאבדות זה לחלשים... במיוחד אם הסיבה היא נכות פיסית. זה החיים שלי ואם אני לא מרוצה מהם ולא יכול לשנות אותם או שניסיתי מלא פעמים המון זמן לשנות אותם ולא הצלחתי זכותי לקחת אותם ממני ואין שום דבר חלש בזה.

yoavb24

New member
כמה דברים...

אני לא מצדיק הורדת מראות כמעט בשום מצב, אבל יש לי כמה הערות למה שנכתב פה - א. האם יכול להיות שסיכנת את האופנוען בדרך כלשהי? האם יצאת לעקיפה בלי לאותת או בלי לאמוד נכון את מרחקו ממך? האם נתקעת בנתיב (אתה אומר שיצאת אחרי אוטו, האם האוטו סיים את העקיפה או שיצאת אחריו בלי לדעת האם אתה מספיק לעקוף או לא)? ב. לא משנה מה עושים לך על הכביש, אני לא ממליץ "להחזיר" או "לנקום". כשמכעיסים אותנו, הדם עולה לראש, אבל אחר-כך התוצאות יכולות להיות עגומות. אז אל תקשיב לכל החכמים פה שממליצים לך להוריד אותו וכו'. אתה אולי תההי מרוצה למשך שתי דקות ,אבל אחר-כך תצטער על זה. זה שהוא נהג בצורה לא מקובלת לא נותן לך זכות לנהוג בבריונות גם כן. בסופו של דבר, טוב שלא קרה כלום לאף אחד. מראה ניתן לתקן.

../images/Emo45.gif ../images/Emo31.gif

לא מסכים עם תגובה אלימה במקרה שרכב "נתקע בנתיב", במיוחד כשמדובר באופנוע שיכול לעקוף בקלות. א-ב-ל אני חושב שהורדת מראות היא בהחלט לעניין במקרה והטמבל שברכב סיכן את חייו של הרוכב בפניה/עקיפה מסוכנת! (לכן כתבת "כמעט"?) טעות שיכולה לעלות לרכב בשריטה ולרוכב בחיים. אם זה היה המצב, יצאת בזול, כי יש רוכבים (מהיכרות) שלא היו מסתפקים רק בבעיטה במראה אם לפני רגע כמעט והרגת אותם. סע בזהירות,תסתכל טוב במראות ואל תשכח לאותת תמיד.

yoavb24

New member
נו, אז למה ../images/Emo31.gif?

כן, בגלל זה אמרתי "כמעט", בגלל שיש מקרים בהם נהג המכונית מסכן חיים בצורה נפשעת ומגיע לו ללמוד לקח, אבל זה מקרה של פעם ב... הרבה פעמים יש סתם עצבנות הדדית על הכביש, לא?

NewUser4

New member
ייתכן.

שלא הערכת נכון את המרחק והמהירות שלו, ונדחפת לו לנתיב וסיכנת אותו. מי שנונהג באופנוע יודע שכאשר איזה רכב מסכן אותך בצורה כלשהי (יש הרבה נהגים שמבחינתם אופנועים זה מטרד, והם ממש לא מחפשים אותם על הכביש) לפעמים אתה כל כך מתעצבן עד כדי שאתה מרסן את עצמך מלהשתמש באלימות. לכן, כנראה שלא הערכת נכון את המהירות והמרחק שלו.

aviGODFATHER

New member
לא משנה מה הוא עשה

(אם הוא בכלל עשה משהו רע) אין שום הצדקה לבעוט ולהוריד לו את המראה. זאת חוליגניות ושום דבר לא יצדיק את זה.

ועוד איך משנה מה הוא עשה../images/Emo70.gif

אני יכול רק להביע את צערי על כך שהנזק לא היה משמעותי יותר, והמראה לא הושמדה לחלוטין על ידי איזו משאית. גם ככה הוא לא ממש השתמש בה, ומסתבר בדיעבד שגם לא הפנים את המסר. אתה עוד מטיל ספק אם הוא בכלל עשה משהו רע?? קלות הדעת שבה מרשים לעצמם משתמשי דרך לסכן את חייהם של אחרים עוברת לפעמים כל דמיון. לא נורא אם מישהו ינער אותם כדבעי מפעם לפעם.

Krishi

New member
אבל מכאן ועד לבעוט לבן אדם במראה?

שיתלונן עליו אם ירצה.. אבל למה לבעוט לבן אדם במראה?!?!?

aviGODFATHER

New member
אתה מדבר כאילו היית שם

ושוב, אני לא יודע אם samata באמת חתך אותו אבל זה ממש ממש לא משנה כי לבעוט לאנשים בנסיעה במהירות כזאת זה חוליגניות (וגם הרבה טמטום כי הוא יכל למצוא את עצמו מרוח על הכביש ובמהירות כזאת זה לא שריטה).

One Echoe

New member
נראה שאין לך הבנה בסיסית בנהיגה.

גם אם מישהו מסכן לך את החיים, גם אם הוא עובר על החוק, אסור לך בתכלית האיסור להחזיר לו, או לעבור על החוק בחזרה. זה כמו שתדרוס הולך רגל כי הוא קפץ לכביש. לא! חובתך לשים לב להולכי רגל שקופצים לכביש ואם תדרוס הולך רגל(חוץ מבמקרים קיצוניים) שקפצו לכביש, אתה תהיה אשם, ולא ההולך רגל.(זה יהיה מוות ברשלנות, אבל הבנת את הנקודה). בכל מקרה, אין שום דבר שיצדיק את ההתנהגות הבוטה של האופנוען העבריין.

yoman321

New member
../images/Emo45.gif

כלכך שקוף שזה מה שקרה! בתור רוכב על טוסטוס אני יכול להגיד לך שעשו לי את זה מלא פעמים מגיע לך על המראה
אולי ככה תלמד יום אחד להשתמש בה!

Krishi

New member
תאמין לי אתה לא רוצה שנתחיל לדבר

על אופנוענים וכל השטויות שהם עושים. תלמדו אתם קודם כל לא לחתוך מכוניות במפתיע בזמן שאתם טסים במהירות שיוט של 180 קמ"ש.. תלמדו לא להידחס בין 2 מכוניות כאילו הקו של הנתיב זה נתיב משל עצמו.. אחרי עוד מתלוננים שמכוניות מורידות אופנועים.. בטח שהם מורידות אתכם, כי אתם קופצים להם ישר לגלגלים!

yoman321

New member
אח שלי

אני נוהג באוטו כבר מגיל 18 ותאמין לי שזה מאוד "נוח" להאשים את האופנוענים שוב , אני רוכב על טוסטוס אתה יודע כמה פעמים כמעט הורידו אותי ב60 קמ"ש??? ואני לא מדבר בזמן שאני עוקף או חותך או עושה שטויות אני מדבר על נסיעה רגילה בנתיב הימני כשאוטו מחליט לעקוף אותי צמוד או אוטובוס שנוסע בשמאלי ונזכר פתאום לחתוך לכיון התחנה או סתם אדיוט שמחפש חניה שלא לדבר בכלל על נשים שלא יודעות בכלל מה זה מראה לומר לך את האמת , פעם אחת נקמתי בצורה מאוד דומה למה שהבחור הזה עשה מה לעשות, כשמישהו כמעט הורג אותך זה ממש ממש מעצבן

Krishi

New member
הנקודה שלי לא הייתה להוציא את נהגי

המכוניות חפי פשע. כי ברור שלא כולם כאלה הנקודה שלי הייתה להבהיר שאין מה להשתלח עליהם יותר מדי.. כי גם רוכבי האופנוע לא כאלה צדיקים גדולים..

yoman321

New member
הנקודה שלי היא

שאם הוא הגיע לשלב שהוא צופר כמו מטורף ובועט במראה כנראה שהיתה לו סיבה מאוד טובה לכך

למעלה