שאג ליסט פורומי

יש!!

קיבלתי צומי! הזכירו אותי! ריחמו עליי! מוווואה! סתאאאאאם......זה לא רק רחמים. זה מהול בטיפת משוחדות. אנחנו חברות. שילמתי לה. אמרתי לה שהיא תוכל לעשות לי מסאז'ים סופ"ש שלם , ככה קניתי אותה.

../images/Emo8.gif

ברור שיש כאן גם שוחד... מי לא היה מזכיר אותך תמורת העונג של לעשות לך מסאזים במשך סופשבוע שלם?

Treker

New member
../images/Emo13.gif אצטט אדם גדול...

גם כשאני אינני אני ישני

SrCumaLot

New member
כפרה עלייך

ועל הרשימות המנומקות שלך. ידעתי ששווה להתאמץ איתך :)

../images/Emo25.gif

ייגר, זה רק בגלל שהיא כחולה?
פייייי ועוד אומר את זה מישהו שמכיר אותה לא מהפורום... מכות, מכות לישבנך

תראי...

יש לי סטיה כזו שהיא לעשות שוטרת... אם זו לא יכולה להתגשם אז גם כחולה אחרת מתקבלת ואם זו את כמה טוב
אה והמכות.... אם זה הקטע שלך
אז גם אני יכול

blue moon angel

New member
יש לי רק שניים../images/Emo4.gif

שאייאן בייבי איה נעלמת לנו?? ועוד בחור ששנינות,חוכמה ותיחכום נוטפת מהכתיבה שלו וזה עושה לי את זה בגדול,אבל...(תמיד יש אבל) הוא מבוגר מדי בשבילי אז ככה שמיותר לציין את שמו

הליויתן

New member
../images/Emo10.gifשאלה לא הוגנת../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

בכל אחת יש משהו הרבה מכן מגרות ועושות לי רצון להכיר ולהיות אתן הרבה יותר מהחמש שהגבלתם את עצמכם האמת,יש כאן אפילו גבר או שניים מעניינים,שהייתי מוכן להכיר אבל אבל אבל אני אוהב אתכן בנות כמעט את כולכן

חיבוקון

New member
עכשיו הרבה בחורים נוטפים מתים

מסקרנות חחח בלו, אני מקווה שלפחות שלחת לו מסר. דרך אגב, גיל זה רק מספר הכל בראש (במיוחד אם הוא אחרי פן)

הרשימה (הלא מלאה) ../images/Emo42.gif

בינתיים עד כמה שאני זוכרת (די חדשה בפורום) ולא בסדר כלשהו: הנדריקסון Nלי שם המתוק שך הפורום שני המקומות האחרים פנויים עדיין... ולמרות שאני לא באוסקר: סליחה לכל הגברים הלוהטים והשנונים שלא זכרתי

שאייאן

New member
פשוט לאללה.

נועה ניני חופשיה טוקית. נועה וניני לחוד כל אחת את טוקית וחופשיה אני רוצה קשורות בסשן של מכות כשאני שיכור אם הדילדו הכחול שהולך ישר בעיקום שלו לתוך הבטן.. עם נועה סקס רך לגמרי ועם ניני ארררר... אבל מספיק חייב לחזור לעבודה עדיין קורא את כולכם פה ואתם עדיין הזויים...

למעלה