שאג ליסט פורומי

נ י נ י

New member
../images/Emo12.gif

אררררר?????? טוב אני אשאיר את מלאכת הפירוש לדימיון שלי מותק... יאלה... מתי אתה בא לבקר כבר?

afeine

New member
טוב אז נצטרף לעדר הכבשים

ונעלה גם את שלי... רק מהתמונות בגלרייה: טריניטי (היא עדיין קיימת?) ניני נטשה (רק כדי שאולי אם אני אנער אותה חזק מספיק, ייעלם לה קצת מהבלונד) סקוויזית (והבה נהיה נדושים) חופ שיה ובגלל הכתיבה: פרח בר של החיים (מה שהילדה הזאת יכולה לעשות עם קוביית קרח...) ליאתוש כפרה (אני פשוט חייב לדעת אם היא אמיתית, ואם בחורות כמוה גודלות על עצים או שאפשר לקנות אותן בחבילות של שש) מאיה (כי היא כל כך אוהבת אותי) על מונו אני לא צריך לפנטז. היא כאן. ואם תסלחו לי, אני הולך לבצע בה את זממי, ולא אכפת לי על מי היא מפנטזת כשהיא עוצמת את העיניים, העיקר שכשאני עוצם את העיניים ומפנטז בזמן סקס, אני רואה את יפה ירקוני

SrCumaLot

New member
../images/Emo6.gif

פו פו פו פו פו פו פו פו פו פו פו פו פו פו פו פו פו פו פווווווווווווו אכן, אחלה של דרך להשהות גמירות LOL

bar666xp

New member
יפה ירקוני? אימלה הפין שלי היה בורח

פנימה והופך לפות. גם ככה יש תלונות שהוא מעביד משהיא בפרך. גם כן נשים מתלוננות שאצל הגברים הכל מהר מהר וברגע שניתכלות באחד שלא הן רק מתלוננות יותר! (טוב לא ממש נכון לא כולן מתלוננות סתם יש לי קריז).

Hendrixon

New member
טוב, לאחר לחץ פיזי מתון...

הסדר גם כאן חסר חשיבות, כי בכל זאת אני די חדש פה
אז שנפתח בצורה אופטימית
המממממ....את אמא של ספרנית
היא בייב, היא פשוט בייב
הלאה... תוקית, חוץ מה"נון" שהיא לא מכירה כ"כ את סיינפלד (תתביישי!), זה כאילו שכל מה שאני פולט מהמקלדת, היא קולטת
נדיר, מרשים, ובהחלט מעורר עניין
אני גם חובב אתגרים לא קטן, אך מכיוון שהאוורסט רחוק לי, אז אסתפק בזה שהיא פולניה
וכמובן מאחל לה אושר ועושר בדוייטשלנד, כי אין מה לומר הדבקות שלה במטרה בהחלט מרשימה
לנוAה ולאשת איש העכביש יש כל אחת זוג נכסים, שרק אני ומשטרת ישראל יודעים כמה עברות תנועה עשיתי בגלל שכמותן
זאת אומרת אני, משטרת ישראל, חברת הביטוח.... והפחח
לורן29 ופוסיקאט.... גרררררר זוג חתולות ווקאליות ובשלות
אני פשוט לא עומד בשירשורים שבהם הן מייבבות כמה הן חרמניות
בסוף שבוע זה כבר עבר כל גבול
נראה לי שלשתיהן מספיק לק אחד על הדגדגן בשביל שיקבלו איזה דאבל או טריפל אורגזמה
למי שיש ביצים, שיכנס לגוב הלביאות הזה
חופשיה ושמש חמה חמה... ההבדל בין השתיים הללו לשתי הקודמות? שום הבדל, הן פשוט לא מחצינות את זה
שששש לא לספר לאף אחד שזה מה שאמרתי
[כמה כבר יש?] אז נסיים ב... הממממ היא קצת קטנה האמת, אבל... שאג ליסט זה שאג ליסט, וכבר הגענו עד לפה
אז נסיים ב... ילדת הסקין ג'ינס
זה שבלומון סוכריה אמיתית, גם נראת נהדר וגם בעלת יותר משני תאים אפורים, זה לבדו מרשים, אבל זה שהיא שולחת רמזים "נסתרים אך גלויים" לכל אחת פה, זה כבר יותר מדי
אין משהו שיותר הורס אותי מלראות זוג נשים יחד, ומי שאחראי לגנים שלי, דאג להוריש לי דימיון פורה
ובלומי? נו, היא דואגת להעביד אותו שעות נוספות
עכשיו נשאלת השאלה: מתי הרשימה הזאת תחזור אלי כמו בומרנג
רגע רגע, עוד מישהי ששווה איזכור (נזכרתי
), לא ראיתי אותה כותבת הרבה, אבל פעם אחת היא כתבה משהו שתפס אותי בזווית העין, באופן טבעי בדקתי אולי יש איזכור לקיומה בגלריה, ולהפתעתי מצאתי שהיא אכן "חתומה" על זוג שפתיים ועין, שאם הם מייצגים את השאר, אז God save the king
ניני. עמית (אשר יכחיש שהוא רשם את ההודעה הזאת)

הספרנית

New member
הנדריקס, הזכרת לספרנית משהו מהעבר..

הזכרת לה את החבר הראשון שלא הפסיק לדבר כמה כוסית אמא של הספרנית, במיוחד כשהוא היה מבלה אצלה סופי שבוע וזוכה לראות את אימהּ מסתובבת בבית עם פיג'מת הסאטן שלה, היא היתה האהבה שלו אחרי הספרנית

Hendrixon

New member
אהבה מעשית../images/Emo35.gif או בראש../images/Emo35.gif

כאילו, הם היו יחד

tokit

New member
אני כבר הולכת ותופסת לי מקום בפינה

בגלל הפאשלה עם סיינפלד.. יקירי, זה הדדי, ואתה גם יודע את זה. ולגבי הפולניה.. כבר סיכמנו שלא טיפוסית.. או שלא??
אפרופו פולניה.. סגרנו היום על הבית החדש. בקיצור, אמרתי ליקה שאני רוצה שירותים תלויים, לא משנה כמה זה עולה. על הרבה דברים אני מוכנה להתפשר, אבל אין שום דרך לנקות שירותים כמו שצריך, אם הם לא תלויים. בקיצור, הוא התקשר לבעלת הבית ולא ידע איך לספר לה את הבשורה המשמחת לגבי הדרישה שלי. הוא מגמגם לו בטלפון, ופתאום אני שומעת הקלה.. מסתבר שבעלת הבית מסכימה איתי, ואפילו גינתה את היקה על חוסר הנסיון שלו בניקוי בתי שימוש.. ואני?? מאושרת עד הגג !! שירותים תלויים !! ייייששששששש !!

tokit

New member
אוקיי, מודה..

גם הקולקציה החדשה ב- M.A.C די עשתה לי את היום..

®Hada

New member
The things that make u happy

GO FIGUREEEE וביננו ככה שאפ'חד לא יראה... אני יכול להבין אותך

®Hada

New member
אני ?! פולניה ?!?!

פשוט אין לי את הנתונים הפיזיים המתאימים לתפקיד... ולא, אני לא מדבר על המובן מאליו
אבל אני חושב שיש בי שמץ כלשהוא של תכונות פולניות כמה את משקיעה בבית ובנקיון שלו - ככה אני, רק ב
שלי ותמיד מרגיזות אותי הפינות האלה שקשה להגיע אליהן... ואם להתייחס ישירות לשירותים התלויים, כשרק הבאתי את הכלב שלי הביתה הוא תמיד אבל תמיד היה רץ לעשות את צרכיו מאחורי האסלה, עד שלימדתי אותו להשתין ישר לחור הניקוז של האמבטיה...

tokit

New member
../images/Emo5.gif יקירי,

אם אתה מרשה לכלב שלך להשתין באמבטיה, אז אתה לא פולניה, למרות הפינות המעצבנות.. לא נורא..

למעלה