שאג ליסט פורומי

e t e r n i t y

New member
טוב...

להגיד את האמת לא ממש התעניינתי, אתה צודק. כשהתחלתי לכתוב פה בפורום הייתי יותר אקטיבית וגם ניפגשתי עם כמה חברי פורום אבל כרגע אני לא ממש רוצה את זה יותר (את כל ההיכרות דרך האינטרנט בכללי ובפורום בפרט), לא יודעת למה... ואולי פשוט כי אלה שכן ראיתי תמונות שלהם לא היו ממש הטעם שלי בגברים... לגיטימי, לא?

SrCumaLot

New member
../images/Emo6.gif

מה גם שאני זוכר כבר כמה משורגי קוביות בטן ומסוקסי גבות שכבר הופיעו פה אבל חפיף :)

SrCumaLot

New member
אני?! *מופתום*

מי אני בכלל? לרשימה של עצמי לא הייתי נכנס אפילו.

SrCumaLot

New member
אני?! *מופתום*

מי אני בכלל? לרשימה של עצמי לא הייתי נכנס אפילו.

סמיאגול

New member
והנה שלי

לאו דוקא בסדר הזה: 1. טיפטיפונת המתוקה 2. חופשיה 3. טריקי 4. ניני 5. בלו מון אנג'ל יש עוד כמה אבל אבל אותן אני אשאיר להזדמנות אחרת

triki

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo12.gif

ממממ.... תודה....
זה נעים לפתוח את הבוקר עם מחמאה....
בוקר טוב גם לך...

הנה הרשימה של ייגר...

בראש ובראשונה נוAה -אולי כי היא כחולה ואני כבר מזמן מת לעשות כחולה... טיפטיפונת המתוקה כי היא מתוקה ומקסימה חופשיה כי היא אוהבת לשתות ייגר מה רע?? טריליאן כי היא שווה בטירוף לטלטול היחידה יש את זה וניני כי היא היפיפייה של הפורום!אח איזה עניים!!

SrCumaLot

New member
חופשי

וכל הכבוד לשפנפנים שנפתחו. איפה הרשימה שלך, מונו, יא מתחמקת סדרתית? :)

תזכור

שאני גם נעלבת סדרתית :)) אני מחכה שיזכירו אותי פעם אחת (שיהיה אפילו מרחמים:)) ) ואז נראה.... בינתיים הוגינה שלי מאד נעלבה ועומדת בפינה. ועכשיו ברצינות. אם אני אזכיר פה שמות זה רק כאלה שאני מאד אוהבת את הסגנון כתיבה שלהם, או שנראים טוב בעיני, ויש פה כאלה (אם כי מעט לדעתי) אבל לא הייתי רוצה לעשות אותם. באמת, אין פה אף אחד שמושך אותי מהבחינה הזו. לא כל מי שנראה טוב מושך אותי מינית. וזה לא קשור לעובדה שאני תפוסה. טוב אולי קצת, כי אני הרי מסודרת וטוב לי נורא, אז אני מן הסתם לא מחפשת, אבל השמות שאני אזכיר הם מבחינתי כאילו אתה שואל אותי מי נראה בפורום טוב או מי אני מחבבת את סגנון הכתיבה שלו. ונדמה לי שכמה מאלה שענו פה התייחסו לזה ככה. אז הנה מי שנראה טוב בעיני (מלבד החבר שלי!!) טרקר רעם23 אשתו של אלף (ראיתי אותה במפגש בפארק הירקון והיא מ-ה-מ-מ-ת) לא זוכרת מי עוד סגנון כתיבה אהוב (מלבד החבר שלי!!) החשוב המיידי קאמלוט בלתיייייייייי פרח בר של החיים לא זוכרת

גם אני רוצה...

טרקר (החיוך!!)
בטירוף שלי (הגוף!!)
גל (הכתיבה!!)
רותוש (העיניים!!)
מונו (העיניים והשפתיים. אה, והתחתוני סבתא...
) זה בשליפה מהירה, ובהרטבה קלה...
השאר בפעם אחרת...

למעלה