שאג ליסט פורומי

®Hada

New member
חכי חכי...

שדובון יבוא ויראה שחוץ משלושה כמוהו יש עוד שניים דומים לו

נצנצ

New member
למרות שבסידרה המקורית היו ארבעה

נראה לי... אבל דובון איכפת לי יש רק אחד!!!!!! יחיד!!!! ומיוחד!!!!!! יאמי....

חיבוקון

New member
טוב הנה הרשימה שלי

בתור דנדשון שעדיין (והדגש על עדיין) לא ראה את בנות הפורום (טוב, לא ראה את רובן חחחחח) אבל קלט אותן בחושיו החדים (להתרחק הם דוקרים) דרך אגב הסדר מקרי לחלוטין, או שלא: חופשיה - כי אני מת על החופשיות שבה Pussicut - בגלל העיניים המנהלות המתוקות - כי הן כחולות blue moon - כי הניק שלה כל כך רומנטי :) שמש חמה חמה - כי קיבלתי מחמאה ממנה רק היום חחחחח לורן29 - הראש, מת על הראש בתור חדש אני מבקש לחזור ולבדוק את הרשימה בעוד זמן מה, אצל מי מגישים את הבקשה?

P u s s i c a t

New member
גם אני עכשיו?

טוב, אני אגיע הביתה, אחשוב על זה, אעבור שוב על התמונות. ואז - אולי.

P u s s i c a t

New member
צודק, טעות שלי

הרפרוף יהיה על תמונות ו-הודעות. פשוט יש לי זכרון צילומי ואני נזכרת יותר טוב עפ"י פנים

voguemaster

New member
דוקטורט ?? ../images/Emo6.gif

תיכף תגידי לי שאת מצמצמת את המועמדים (תרתי משמע
) לקטגוריות ובסוף עושה סלקציה וגם מצפה את הרשימה הסופית בפלסטיק ממש כמו רוס מחברים

P u s s i c a t

New member
בינגו. איך ניחשת?

אז זהו, שלא. לא זוכרת שמות. מי שממש מוצא חן בעיני פה - אני זוכרת. כדי להרכיב רשימה של 5, אני צריכה לפשפש בזכרוני

חופ שיה

New member
והנה שלי

1. srcumalot -למרות............. 2. המתוק של הפורום - מתה על ההומור החולני שלך. 3. אין לי שם - יש לך פאסון שמדליק אותי. 4. ייגרמייסטר - להשתכר איתך עד אובן חושים.....חחחח........ 5. בר666 xp - בגלל הליברליות,הסובלנות לאדם באשר הוא תכונות שמוערכות בעיני מאד.
לכל מי שאני ברשימתו לא נותר לי אלא לה -

חוץ מהמלאכית ../images/Emo68.gif שלי...

ככלל, אני לא באמת יודע עד שאני פוגש... כי בשבילי האישיות והכמיה יותר חשובות מהכתיבה והתמונות, שמבלבלות יותר ממה שחופשות. אבל בכל זאת, אני ארשום כאן כמה שלא יצא לי לשכב איתם ושהייתי שמח לנסות... * פיונת כבר לא מכשפונת - אפילו בניק הנוכחי * אלף וזוגתו - למרות שהיא לא כותבת כאן בפורום... מה... אסור לפנטז? * פרח בר של החיים - טוב, לא יודע לגבי זיון, אבל לראות אותה מורחת את עצמה בקרם גוף
* נוAה - אל תשאלו למה, אבל לא בגלל האשכוליות, אני בכלל איש של קלמנטינות * לא שפוי זמנית - אנחנו מסכימים על כ"כ הרבה דברים, בטח אנחנו אפילו מאוננים אותו דבר
* הגינגית אמיתית - כי יש לי פטיש לג'ינג'יות אמיתיות והיא עוד טבחית... יאמי כמובן, אלו שכבר יצא לי להכיר מקרוב ובראש ובראשונה זוגתי מלאכית מרפרפת יודעים גם בלי שאכתוב כאן... ובטח יש עוד שכרגע לא עלו במוחי הקודח, אבל הייתי שמח לפגוש

alfalf

New member
../images/Emo9.gif

קבל ממני
ותעביר אותה למלאכית
הפיה פה? לא שמתי לב שהחליפה כינוי. האלו, איפה את?

e t e r n i t y

New member
../images/Emo12.gif

למה אתה קורא לי שקרנית? אין לי שום סיבה לשקר... באמת אף אחד פה לא "עושה לי את זה"...

SrCumaLot

New member
למה?

כי הפורום הזה היא הטרוגני לגמרי והיו פה כבר דוגמאות לכל הטיפוסים, גם חיצונית וגם כתיבתית. אז או שלא ראית את כל הדמויות, או שלא התענינת , שזה גם בסדר, אבל להגיד ששום דבר ממה שעבר לא מושך אותך נשמע קצת לא אמין.

למעלה