רע"כ - הדור הבא.

faitytail

New member
כנראה שאת לא מבינה מספיק

יניב קקון ובת זוגו הם אומנם זוג טוב וחזק, אבל רומן ואלכסנדרה לא פחות טובים מהם, זכו לא מעט בתחרויות בארץ, והגיעו למקומות מכובדים בחו"ל. קקון מצוין בסטנדרט, אבל בלאטין אלכסנדרה הרבה יותר טובה מנטלי, ומהבנות היא זאת שהייתה צריכה לזכות.

kukim17

New member
בואו לא נשכח שלאלכסנדרה ...

היה בן זוג דפוק שבקושי זז על הרחבה .. יניב ונטלי זכו בלא מעט תחרויות בארץ ובחו"ל .... יכול להיות שאלכסנדרה היתה יותר חזקה מנטלי אבל ... הבן זוג הוא זה שמוביל, והוא אכן חזק מאוד בסטנדרט... בקיצור.. טוב שהם זכו.. הגיע להם !!!

faitytail

New member
קודם כל, לא בחרו בזוג,

אלא בחרו בנפרד ברקדן ובנפרד ברקדנית, ולכן כל מה שכתבת על זה שבן זוג הוא המוביל אין שום קשר לתחרות שהייתה. וחוץ מזה, בן זוגה של אלכסנדרה רקדן מצוין. יניב ונטלי אולי קצת יותר חזקים מרומן ואלכסנדרה בסטנדרט, אבל לא בלטין. יניב רקדן טוב, ומכיוון שאת מכירה אותו אישית, ברור למה את כ"כ תומכת בו וזה לגיטימי, אבל את ממש לא חייבת להשמיץ רקדנים טובים אחרים בדרך.

faitytail

New member
"בן זוג דפוק שבקושי זז על הרחבה"

זה קצת לא יפה. במיוחד כשזה לא נכון.

זה לא בולשיט בכללל!!!!!

רומן ואלכסנדרה הם הזוג היחיד בארץ בעלי הישגים משמעותיים בתחרויות בינלאומיות... הם זכו מקום 1 בגביע העולם 2005 ברומא של IDU .. הם קיבלו מקום ראשון ברייטניג של הIDU בלטין ב2005 עד גיל 21 באינטרנשיונל הם היו ב35 הזוגות הראשונים.. ב2004... שלא לדבר על התחרויות בארץ שהם מנצחים את כולם.. כולל את אנדרייי שהשתתף באותה התוכנית.. בקיצור הזוג הזה אני עוקב אחריהם מאז שהם קטנים ואני מכיר אותם טוב מאוד והם הכי טובים בארץ!!! חבל שבתוכנית הזאת אף אחד לא מבין כלום!!!!!!

elina12

New member
מאמי זה לא בולשיט בכלל...

רומן וסשה זכו במקום ראשון בתחרות באיטליה ב- IDU והשנה הם היו בתחרות בסין והם הגיעו למקום די טוב. בהשוואה לאנה שאפילו לא התחרתה פעם אחת באנגליה, רומן הגיע למקומות די טובים בתחרויות באנגליה ולא פעם ולא פעמיים.

JPG123

New member
רומן..

רקדן ענק! ראיתי אותו רוקד בלייב... הוא סוחף בצורה לא רגילה חבל שהבתזוג שלו קצת תוקעת אותו... היא באמת לא משו

רומן בורוכוב

רקדן מצויין... פשוט נהנה לראות אותו רוקד כל פעם מחדש... היתי רוצה לראות אותו בכל זאת ברוקדים עם כוכבים.. לתשומת ליבם של הפקת התוכנית...

Witchcrafts

New member
../images/Emo18.gif נמחקה לכם הודעה בפורום?

יש דרך לנהל דיון ולהעביר ביקורת. אני בטוחה ששימוש בשפה בוטה והעלבות, אינה חלק מזה. ברצונכם להביע את דעתכם באשר לגברי? בבקשה, לא נמנע זאת מכם, אך אין צורך לרדת לרמה שלו ולגדף אותו.

Lp Fairy

New member
זה פשוט חוצפה..!

מי לעזעזל השופט החוצפן הזה שיגיד לאותה רקדנית שהיא צריכה להוריד במשקל?!?!?! הוא הסתכל על עצמו בזמן האחרון?!?!?! מי הם בכלל שיגידו שהרקדנים האלה שהם רקדני עולם מחזיקים באלפי תארים וגביעים ומה לא מי הם שיתנו לרקדנית 5?!?!?!? צר לי אבל אחרי שראיתי את שתי העונות האלה הפעם אני פורשת מצפייה... אם מה שהתוכנית הזאת מלמדת זה להיות רזים... אז ממש אבל ממש אין לי מה לחפש שם..!

black14

New member
למה שלא יעיר לה???חמה קרה??

אתן כאלו צבועות, אם הוא היה מעיר על גובה של איזה מתמודד הייתן צוחקות על העניין...

ליאנה ואנדריי

כולםם להצביע לאנדריי וליאנה הםםם השולטיםם והכייי טובים!!!!!!!!!

kukim17

New member
רק, רק , ורק ~יניב קקון~ !!!!

מס' 1 !!!! מרגש אותי כל פעם מחדש ! מאמי בהצלחה !!! היית ממעולה !!!!

kukim17

New member
יייייייייייישששש

ידעתי!!!! ידעתי !!!!! ידעעעעעעעתיייייי !!!!!!! יניבוש, נשמה , אתה מס' 1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה היה מדהיייייים !!!!!!!!!!!!! אני מאושרת !!!!!!!!!!!

למעלה