רע"כ - הדור הבא.

לדעתי הוא גם צודק וגם טועה../images/Emo31.gif../images/Emo45.gif

זה לא פשע כ"כ גדול להגיד למישהי להרזות אני אישית לא מכירה רקדניות מלאות. זה שהוא אמר לה שהיא צריכה להרזות אפשר לקחת את זה כעצה רקדנית צריכה להיות רזה ודקיקה והשומנים מיותרים כאן! כמובן שלרקדנית רזה יש היתרון גדול יותר על רקדנים מלאה אם זה אתם חייבים להסכים, מצד שני הצורה שבה הוא אמר את זה אני מודה אם אני הייתי במקומה הייתי נפגעת לדעתי הוא לא היה צריך להעיר את ההערה המיותרת הזו ובטח לא בשידור חיי! למרות שאני מאמינה שלא היה לו כל כוונה לפגוע ברקדנים זה סך הכל ייעוץ שלא היה במקום

willyou

New member
תתבייש לך גברי לוי!!!!

תראה איך אתה ניראה זאת ממש הטרדה מינית מה שאמרת לה!!!!

להדיח את גברי לוי מהשיפוט בתכנית

שוביניסט חובב נשים יפות שאין לו רקע ממשי בריקוד מהתחום. גס רוח.

My self and i

New member
להיות כנה איתכם?../images/Emo54.gif

סליחה שאני נדחפת, פשוט הפורום היה בראשי של תפוז. נמ, הוא די צודק. כמובן שרמת הריקוד חשובה מעל הכל... אבל הבת אדם לא נראת טוב במצלמה, צריכים מישהי רזה לריקודים. כן, היא מלאה מידי, היא צרכה להרזות. מה קשור משקלו של גברי? הוא רוקד?!! אז אותו בטוח לא היו מקבלים לרוקדים עם כוכבים.. אבל הוא שופט. XDD

Fairywitch

New member
מה ז"א לא נראית טוב?

מי קבע שרק רזה זה יפה? בגלל אנשים כמוך וכמו גברי יש אנורקסיה ובולימיה. בושה של החברה המערבית.

כזה כזה

New member
מסכימה איתך לחלוטין

מהו חשב לעצמו גברי לבוי הזה מה הוא מרגיש רזה כבר אין לו מקום בכיסא שיתעסק בפן המקצועי בעיני היא רקדה ניפלא ויש לה גוף מושלם היא רזה ובגללו היא עוד תגיע לתת משקל כי לצערי מאנשים כמהו די קל להפגע למרות שהיא לא הרתה את זה

pimpf

New member
נכון מאוד.

ההערה שלו היתה ממש לא במקום, הבנאדם פשוט חוצפן. וקצת טיפש.

Fairywitch

New member
את/ה יודע/ת מה? כן! יש לי חברה

שסובלת מאנורקסיה כבר 14 שנה. היא נחשבת נכה ומקבלת דמי נכות. היא לא חוגגת ימי הולדת, ונעה בין מצב רגיל לסוג של דכאון. זאת מחלה מאוד קשה, שדברים כמו מה שאמר גברי לוי רק מעודדים את הת]רצותה והתמשכותה. בפרט שהבחורה לא הייתה שמנה בכלל. מה גם שיש בחורות שמנות שרוקדות מצויין- הרבה יותר טוב מרזות. לדוגמא- הרקדניות הברזילאיות המלאות+ בקרנבל. זה עניין של כשרון ולא משקל.

TheSegal

New member
../images/Emo45.gifאם היא הצליחה לזכות בתואר

המכובד שלה בעודה מלאה אז מי הוא שיגיד לה כזה דבר !!!!! להעיף אותו מיד מהפאנל !!!!

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifאמן ואמן. כזה אידיוט../images/Emo46.gif

orlys84

New member
שאלה

מישהו יודע מה המייל של קשת שניתן להתלונן על ההתנהגות הנוראית הזו המתאימה לשוק ולא לטלויזיה?

I like dogs

New member
אם הייתה לו אזנייה אז לא ראיתי

אבל זה באמת היה ממש מגעיל מצידו. וגם הוא הגזים עם הציון על הריקוד הראשון שלה!!!

TheSegal

New member
גם אם לא הייתה אוזניה, יתכן שמישהו

העיר לו שזה לא היה במקום...

money4nothng

New member
חחחחחחחחח

לגברים יש רצון לראות נשים שתרגשנה אותם. ואיזה בחורה תרגש אותן ? היא צריכה להיות רזה מאוד, רצוי בעלת מראה אנורקטי כזה שבקלות יוכלו להרים אותה ולחוש כאילו היא צעצוע או במשקל כרית, רצוי מאוד שהיא תראה צעירה והיה עדיף להם שהיא תראה כמו בת 14 ועם תמימות של ילדה בת 10, נוח להם שהיא תהיה מטופחת, מלאה בבשמים, הם רוצים להשוויץ בה ליד גברים אחרים אז הם מעדיפים שהיא תלבש חצאית מיני וחולצת בטן..... כן, גם השופטים של כוכב נולד הם כאלה אז לפחות הם מצליחים להשיג הישג לעודד מראה אנורקטית אצל נשים בתקווה שתגיע אליהן נערה צעירה שאולי יש סיכוי שהיא תיתן להם משהו...

shirel2006

New member
לא מדויק

אני בחורה אבל הרבה ידידים שלי דווקא אומרים שהם לא מתים על בנות רזות.יש הרבה גברים שאוהבים נשים מלאות וחושבים שזה סקסי. על אלכסנדרה בשום אופן אי אפשר להגיד שמנה,לעומת גברי לוי.אבל אף אחד לא העיר לו על המשקל! ראיתי תמונות שלו בעיתון "לאשה" ,כשהוא היה נער הוא גם היה שמנמן,ובאותה תקופה הוא רקד! מה יש לו להגיד על זה?

למעלה