רע"כ - הדור הבא.

משוטט3

New member
גברי הוא שופט וזכותו לתת פידבקים

למתמודדים...וכן היא מלאה מידיי ולא יזיק לה לרזות חעניין אם היית מתקוממת אם היה מעיר על הגובה של אחד המתמודדים..

רזושש

New member
צודקת!

קודם כל עם כל ההערות על המראה של אנה [כל פעם שהוא נותן לה ציון 10 הוא צריך להזכיר שזה בגלל שהיא כלכך יפה] ועכשיו זה?! הוא הגזים לגמריי לדעתי! לא מתאים לו המשקל שלה, הוא חושב שבגלל זה היא אל מתאימה לתוכנית, הוא יכול פשוט להדיח אותה מבלי להעליב אותה בפריים טיים, זהו!

H i L a L u S

New member
איזה חוצפן גברי לוי!מי הוא שיגיד לה

להוריד מהמשקל!?!<למתחרה הראשונה> יש לה גוף סקסי ונשי!!!!!!!!והיא בכלל יפה ,וידעה להזיז את הגוף יפה! ואם הוא מעביר עליה את הביקורת לפחות שיסתכל במראה לפני שהוא יוצא מהבית! פשוט חוצפה!והגעיל אותי הקטע הזה בתוכנית! שיחליפו אותו בתור שופט,לא צריך עידוד לאנורקסיה.

../images/Emo45.gif

זו באמת זכותו אני לא שופטת אותו ולא מצדיקה אותו זה לא היה במקום נכון
אבל זה הוא תפקידו
!

זהבית271

New member
זה עוד יחזור אליו כמו בומרנג!!!

המון יקטלו אותו מחר תראו!!! זה לא יעבור לו בשקט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עכשיו באמת דואים שהוא לא מסתכל על הריקודים אלא על הגוף של הרקדניות, בגלל זה הוא אהב "דלוק" יותר נכון לומר על אנה !!!

חנוש1523

New member
הערות השופטים ברוקדים עם כוכבים

לא מקובל שהשופט גברי לוי העיר הערות פוגעניות לגבי משקל אחד המתמודדות ברוקדים עם כוכבים. זה מעודד לאנורקסיה. חוץ מזה גברי לוי הוא לא הדוגמה האולטימטיבית למשקל נאה. משום מה אין הערות הפוכות במקרה שהרקדניות רזות עד אנורקסיה-מי אמר שרקדנית צריך להיות דחליל???

../images/Emo168.gifדי עם ההתחסדות...בחייכם...

הייתי חייבת להגיב כי אחרי כל החפירות בשרשור הזה רציתי לחלוק את מחשבותיי: שאלה לי אליכם-כשהציגו את הרקדנים והרקדניות, ואלכסנדרה ירדה במדרגות-לא חשבתם "המ...טיפה שונה בנוף..."? תודו שכן, בדיוק כמו ששמתם לב לבטן של הרקדנית שיש לה בן, בת הזוג של ההוא עם השם הבודד (סלחו לי על הזיכרון הכושל...). אז נכון, הן רקדניות מצויינות (וגם אני חושבת שאלכסנדרה היתה צריכה לזכות עם קקון), אבל, מה לעשות, ב'נוף' של הרקדניות הן קצת שונות. קשה לי לשפוט את אלכסנדרה, היא חיילת, ובתור אחת כזו אני יודעת כמה קשה לשמור על משקל בצבא (גם בתור ג'ובניקית ועם כל האימונים, וגם אני חושבת שהיא סקסית ומהממת, אבל שוב, שונה בנוף הרקדניות. בקשר להערה של גברי-אז הוא יצא דביל, הוא יודע את זה, אלכסנדרה (שלא ענתה לו בשידור) יודעת את זה וכולנו יודעים את זה. השאלה היא-האם זה גורע מיכולתו כשופט? לא בהכרח. הרבה ספורטאים מעלים במשקל בתקופה של פגרה מתחרויות ויורדים אח"כ, אולי היא בתקופה כזו, וגברי רצה לציין שאם היא רוצה להתחרות אז כדאי שתוריד במשקל... אני לא מנסה להצדיק אותו, כי ברור הוא יצא דביל, גם אני הייתי בשוק אבל לא נראה לי נכון לבטל אותו מיידית כשופט כי בכ"ז 'יש עליו'. מזל"ט ליניב קקון, תנחומיי לאלכסנדרה ו
לגברי. פרבולה

faitytail

New member
"האם זה גורע מיכולתו כשופט" ?

איזה שופט?? איזו יכולת?? על מה את מדברת? הבן אדם, בנוסף להיותו טיפש וחסר טקט, לא מבין כלום בריקודים!

b e n 3 3 0

New member
מה הוא כבר אמר? שתעשה דיאטה??

אפשר לחשוב..היא באמת היתה קצת דאבה...

TheSegal

New member
מישהו מוכן להסביר לי איך זוג ברמה

בינלאומית (מחזיקי תואר בינלאומי) נקטלים ע"י השופטים כאילו היו הרקדנים הכי גרועים בעולם ?

כי זה שהם ברמה בינלאומית זה בולשיט

וחוץ מיניב קקון ובת זוגתו, הזוגות לא משהו. ואני מבינה בתחום, ובתחרויות בינלאומיות וארציות ראיתי זוגות ה-ר-ב-ה יותר חזקים.

TheSegal

New member
את מוכנה להסביר למה זה בולשיט ?

בבקשה ? ואני ממש לא צינית אלא רצינית לגמרי

צמות

New member
אז זהו.... שלא. [בקשר לזוג הראשון]

אם בשבילך זוג שלקחו מקום ראשון בתחרות פתוחה ברומא, איטליה ב-2005 מקום 6 בגמר במוסקבה, רוסיה ב-2005 מקום 4 בקלאסי בגביע העולם שנערך בישראל במרץ האחרון מקום 3 בלטינו בגביע העולם שנערף בישראל במרץ האחרון כניסה לחצי גמר בתחרות פתוחה בסין השנה ושלא נדבר על מקום 1 בכל תחרות שמתקיימת בהתאחדות שלהם בישראל. כ-ל תחרות [כולל ניצחון "על" אורון כמה פעמים]... אם זה מה שנקרא אצלך "בולשיט" אז זה נורא חבל. פעם הבאה עדיף לבוא עם עובדות והוכחות מאשר סתם לכתוב שטויות... יום טוב.

למעלה