../images/Emo168.gifדי עם ההתחסדות...בחייכם...
הייתי חייבת להגיב כי אחרי כל החפירות בשרשור הזה רציתי לחלוק את מחשבותיי: שאלה לי אליכם-כשהציגו את הרקדנים והרקדניות, ואלכסנדרה ירדה במדרגות-לא חשבתם "המ...טיפה שונה בנוף..."? תודו שכן, בדיוק כמו ששמתם לב לבטן של הרקדנית שיש לה בן, בת הזוג של ההוא עם השם הבודד (סלחו לי על הזיכרון הכושל...). אז נכון, הן רקדניות מצויינות (וגם אני חושבת שאלכסנדרה היתה צריכה לזכות עם קקון), אבל, מה לעשות, ב'נוף' של הרקדניות הן קצת שונות. קשה לי לשפוט את אלכסנדרה, היא חיילת, ובתור אחת כזו אני יודעת כמה קשה לשמור על משקל בצבא (גם בתור ג'ובניקית ועם כל האימונים, וגם אני חושבת שהיא סקסית ומהממת, אבל שוב, שונה בנוף הרקדניות. בקשר להערה של גברי-אז הוא יצא דביל, הוא יודע את זה, אלכסנדרה (שלא ענתה לו בשידור) יודעת את זה וכולנו יודעים את זה. השאלה היא-האם זה גורע מיכולתו כשופט? לא בהכרח. הרבה ספורטאים מעלים במשקל בתקופה של פגרה מתחרויות ויורדים אח"כ, אולי היא בתקופה כזו, וגברי רצה לציין שאם היא רוצה להתחרות אז כדאי שתוריד במשקל... אני לא מנסה להצדיק אותו, כי ברור הוא יצא דביל, גם אני הייתי בשוק אבל לא נראה לי נכון לבטל אותו מיידית כשופט כי בכ"ז 'יש עליו'. מזל"ט ליניב קקון, תנחומיי לאלכסנדרה ו
לגברי. פרבולה