רע"כ - הדור הבא.

ל- kukim 17

שלום לך מיש את לא תיהי .... אני באחלט מסכימה איתך שהוא רקדן מעולה לפי מה שראיתי בתוכנית .............................אבל מי את שאת יודעת את זה.....? מי את? בכלל

kukim17

New member
נכון שלכל אחד יש את הפייבוריט שלו ?

אז הוא הפיבוריט שלי

tamariku

New member
מה יהיה עם גברי לוי?

גברי לוי כל כך חטוב שהוא באמת יכול להרשות לעצמו לתת הערה כזו לרקדנית. זו אחת ממיליון הערות שלו לא במקום והנהלת ערוץ 2 שותקת. אני חושבת שדווקא לרקדניות מלאות יש מקום ברחבה אולי קצת לשבור את המיתוס שרק לרזים יש מקום בעולם. עובדה שזה שהיא לא רזה לא הפריעה לה לזכות במקום ראשון.

b e n 3 3 0

New member
גברי לא רקדן אלא שופט יש הבדל גדול

אני מבין שהוא נגע לכן בנקודה רגישה אבל תרגיעו...

לליאנה ואנדריי

אתם הזוגג הכיי שולט איןן בעולם עליכם אתם הכייי הכיי אני מתהה עלכים וכל מועדון הרמוניה חח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!אבל מה שגבריי אמר שיעזעזע מה זאתת החוצפהה הזאתתת??????......................... שמישו יעננה לייי כי הייתי בשוק וזוכרים מה הוא אמר על אנה בגמר של העונה הראשונה בסמבהה ? איזהה אידיוט הגבריי השמנדוזז

shirel2006

New member
שאלה לי יש!

הזוג האחרון שרקד פוקסטרוט-קלוד אמר שההרמה שלהם היתה עבירה על החוק כי אסור להתנתק מהריצפה.כזכור בפוקסטרוט של אנה וחיים אנה עשתה היפוך לאחור שגם הוא היה התנתקות מהריצפה.....למה אז לא העירו להם? יניב ונטלי היו ללא ספק הכי טובים למרות שהטנגו של ליאנה ואנדריי היה מדהים. ובקשר לגברי לוי,למה הוא רוצה שהיא תוריד במשקל? כדי שיהיו לו קריטריונים לשפוט אותה לפיהם אם תרקוד בתכנית? כי בריקוד סלוני הוא כבר הראה שהוא לא מבין יותר מדי אז מה נשאר? הגוף של הרקדנית.ערוץ 2 לתשומת לבכם! ועוד משהו,מתי יבינו שאנחנו מעוניינים לראות את הזוג שרוקד (בכל זאת תכנית ריקודים) ולא את הפנים של הזמרת? עם כל הכבוד מספיק לדעתי לשמוע את הקול שלה,אבל בטח שלא להתמקד בה רוב הזמן! זהו,מחכה בקוצר רוח לעונה הבאה

kukim17

New member
יניב ונטלי היו בהחלט הכייי טובים!!!

מזל טוב חבר'ה !!!!

aphrodita19

New member
שיראל2006 -

תודה על ההערה על הזמרת! כמה שהשיר יפה, זה מעצבן שלא מראים את הריקוד...

petya

New member
מנחי התוחנית ממשיכים לקדם את אנה

איזו חוצפה לתת לאנה לדבר כול כך הרבה וכאשר משה רוקדת מראים אותה בקושי חמש שניות נו תנו לה כבר מקום ראשון למה כל התחרויות???? " אנה זה מהשהוא!!!! " ,

SMagnus

New member
כי בזכות אנה...

יש להם את התוכנית, את חצי מהרייטינג וחצי מהצופים. זה לא שאני אומר שהרקדנים האחרים פחות טובים, ולא שווא לראות אותם, אבל אנה נתנה את השאו העיקרי בתכנית כבר מהעונה הראשונה, ובאמת מגיע לה את כל הכבוד. וחוץ מזה שהיא דיברה בקושי איזה 2 דקות..

shirel2006

New member
אם כבר מדברים על תלונות לערוץ 2

אפשר גם להתלונן על השופטים בלי קשר להערה של גברי.למה הכל בארץ צריך להיות תת רמה? לא יודעת אם שמתם לב,אבל אתמול בתכנית כשאלי מזרחי דיבר על אחד הזוגות ואמר איזשהו מושג מתחום הריקודים,אפשר היה לשמוע את גבי לידו שואלת "מה זה?"! גם לגברי לוי היו פאדיחות כאלה במהלך העונה.נראה לכם הגיוני? עושים תחרות ריקודים סלוניים,תביאו שופטים מתחום הסלוניים! לא כוראוגרפית או מבקרת מחול שלא באה מהתחום ולא רקדה אף פעם,ועוד מעזה לבקר ריקודים של אחרים! לא אחד כמו גברי שרקד לפני אלפיים שנה וגם בלי שום קשר לסלוניים.קלוד.....אני לא בטוחה,הוא רוקד מאחורי שרית חדד! אני חושבת שאם הרבה יתלוננו וידרשו שיפוט מקצועי והוגן אולי עוד יהיו הפתעות לטובה בעונה הבאה.

faitytail

New member
נכון, התכנית הזאת הייתה פשוט בושה

איך נתנו לשופטים האלה לשפוט רקדנים מקצועיים?! התכנית הייתה ממש מזעזעת. ואגב, אם אלי מזרחי חשב שאנדריי יותר טוב מרומן, או שאלכסנדרה צריכה להיות במקום האחרון בין הרקדניות, כאשר למעשה היא הייתה הכי טובה שם, גם הוא לא מבין הרבה. כנראה שלהכיר מושגים מקצועיים מתחום הריקודים זה לא מספיק.

JPG123

New member
היא בהחלט לא הייתה הכי טובה שם

בלי קשר למשקל שלה, היא רקדה בכבדות ובחוסר גמישות. הוא לעומת זאת, היה ממש תותח... למעשה, אפשר לומר שאם הייתה לו בתזוג אחרת, אולי הוא היה מגיע למקום מכובד יותר.

elina12

New member
מסכימה עם כל מילה

אני חושבת שאם כבר אתם ערוץ 2 מעתיקים את התוכנית מהערוץ הבריטי אז לפחות תעתיקו טוב. שם לפחות יש שופטים שמבינים בריקודים סלוניים ורקדו ריקודים סלוניים ושופטים גם בתחרויות בינלאומית. אני מבינה שלישראל אין תקציב להביא שופטים בינלאומיים אבל יש לנו פה בארץ מורים מעולים שיש להם תעודה של IDTA והם שופטים בתחרויות בחו"ל. כמו אילן ולוסי ויימן, אנטולי וטטיאנה טריליסקי, בוריס ורוזנה אודיקדזה. שאני בטוחה שיקחו הרבה פחות כסף ובנוסף לכך הם גם ישפטו טוב ולא יגידו רק"הריקוד היה נפלא" כמו כמה שופטים מהתוכנית, אם אפשר לקרוא להם שופטים בכלל. זה פשוט בושה ששמים שופטת בתוכנית שבאמצע השידור בפריימ טיימ שואלת מה זו התנועה הזו משופט אחר, סליחה אבל זה רק מראה עד כמה שהיא בורה ולא מבינה בריקודים סלוניים (אני לא מנסה להעליב או משהו כזה אבל הגיע הזמן כבר לשנות את המצב). בקיצור אם אתם רוצים רייטינג גבוה תחליפו את השופטים ותאמינו לי זה רק יעזור. בהצלחה לכל הרקדנים בעונה ה-3 !!!

barbie125

New member
דעתי.

היה נחמד. קצת מיותר, אבל נחמד.... היה מצחיק לראות את האודישנים של הרקדנים... דני מתחיל לדבר ואנה קוטעת אותו.
וחוץ מזה? זהו. אני חיבבתי את אנדריי, אבל גם יניב הזה בסדר. רק אני לא אוהבת את נטלי. לא משנה... (אגב, למי ששואל למה אני לא בבצפר (לא שיש כאלו, אבל מילא) הייתי היום בבר מצווה.
)

מזל טוב ליניב ונטלי ...............

מזל טוב לרקדנים יניב קקון ובת זוגו נטלי אני ממש התלהבתי מהאופן בה אתם רוקדים כל הכבוד למרות שאני יותר אהבתי את הקלאסי מאשר את הלטין מכיוון שאני חושבת שהווארציה של הלטין הייתה משעממת קצת ....אבל לא נורא קיצר מזל טוב .............! אה ומי שלא מכיר אותי אז אני גם לומדת ריקודים סלוניים בנתניה..... (אני לא סתם נותנת ביקורות חחח) !!!!!!! ושמי יובל אז זהו בה בי

אני חייבת להגיד משהו על גברי לוי

גברי לוי אני מקווה שאת הקורא את זה אז קיצר תקשיב .................! זה ממש לא היהי יפה מה שאתה עשית לרקדנית אלכסנדרה בת הזוג של רומן ......! תגידי לי אתה בסדר להגיד בשידור חי = שהיא צריכה להרזות= ממש לא יפה מצדך ...........! חוץ מי זה למה בשידור חי...........וגם אני רק רוצה שתדע ,,,,,,,,,,,,,,, =========== לך גם לא יזיק דיאטה ====================== =] זה כל מה שרציתי להגיד תודה ויום טוב ...(חחחחחחחחחחחחחח)

למעלה