רע"כ - הדור הבא.

kukim17

New member
17.9בספיישל "רוקדים עם כוכבים" !!!!

כולם מצביעים לרקדן הטוב ביותר בארץ ~יניב קקון~ !!!!! אין לכם מושג כמה כשרון יש לבחור הזה ועם איזו אהבה הוא עושה את זה !!! הוא באמת תותח !!! תצביעו והלוואי ויהיה בעונה הבאה... אתם לא תתחרטו ... !!!!!

kukim17

New member
../images/Emo41.gifבספיישל "רוקדים עם כוכבים"../images/Emo41.gif

כולם מצביעים לרקדן הטוב ביותר בארץ ~יניב קקון~ !!!!! אין לכם מושג כמה כשרון יש לבחור הזה ועם איזו אהבה הוא עושה את זה !!! הוא באמת תותח !!! תצביעו והלוואי ויהיה בעונה הבאה... אתם לא תתחרטו ... !!!!!

היום לא מצביעים ../images/Emo31.gif

חבל על השקל הקטן שלנו בשבילהם הוא ענק. מיליונים ולא שמים עלינו. קודם שיחליפו את השופטים או שהשופטים ישלחו SMS לבד ממילא הם מחליטים מי ומה. אנחנו לא פראיירים של אף אחד. אנחנו משלמים אנחנו קובעים.

I like dogs

New member
בסדר גמור ../images/Emo13.gif

אני אוהב רקדנים ישראלים רק תוודא שהוא לא יודח לי
!!! בכל מקרה אני אצביע לו!

faitytail

New member
כמה הרמה של התכנית יכולה עוד לרדת?

מילא שהשופטים שלא מבינים כלום בריקודים סלוניים (והיום הבנתי שזה לגמרי כולל גם את אלי מזרחי) נותנים ציונים לכוכבים שרק לומדים לרקוד, אבל לתת להם לשפוט רקדנים מקצועיים?! איך אלכסנדרה ורומן היו במקום אחרון ?! קופר ובת זוגו שכחו כבר איך רוקדים. אנדריי וליאנה מעולם לא ידעו. הפסדובלה שלהם היה בדיחה, שילמדו קצת מאורון דהן. קקון היה טוב, אולי הגיע לו לזכות, למרות שרומן נשף לו בעורף. אבל מהבנות הייתה צריכה לזכות אלכסנדרה, רקדנית מצויינת, הרבה יותר טובה בלטין מנטלי. היא ורומן השתתפו באותן תחרויות עם אנדריי וליאנה (תחרויות אמיתיות, עם שופטים אמיתיים) ועברו אותם בהליכה. ולגבי גברי לוי כבר נאמר פה הרבה ולי פשוט אין מילים, חוץ מזה שאני לא אראה את העונה הבאה, אם הוא עדיין יהיה שם.

הרבה נאמר וכלום לא נעשה../images/Emo67.gif

גברי לוי משפיע על השופטים לרעה מימי ההתאחדות לכדורגל ועד היום לא השתנה עדיין. הם מפחדים ממנו בעיקר החיזר לידו שמאבדת מטקות ואת הראש. לזרוק את כל השופטים. שופטים נמאסתם אולי לא הבנתם שאנחנו נחרים אתכם. ואין שום סיבה בעולם שהצופים ישלמו ויראו את מי שהם לא אוהבים. השופטים לא ילכו לבד.רק אם יראו שאין יותר SMSים יעיפו אותם.

I like dogs

New member
מזל טוב!!!

מזל טוב ליניב ונטלי על הזכייה הראשונה!!! האמת היא שהיה לי טיפה חבל על אנדריי (ככה קוראים לו?) אבל בכל זאת יניב רקד טוב יותר. רק מעניין איך הוא יסתדר עם כוכבת!!!

kukim17

New member
הוא גדול !!! אני מאושרת .... ../images/Emo13.gif

תודה לכל מי שהצביע .. הבחור כשרון יוצא דופן !!!!!! יייייייייייישששששששששששששששששששש !!!!!!!!!!!!!!! מזל טוב מאמי !!!!!!!!!!!

Witchcrafts

New member
רע"כ - הדור הבא. ../images/Emo28.gif

דעות, קטילות, תשבוחות, הערות, הארות וכיו"ב על הרקדנים, על המנחים, על השופטים ועל התוכנית בכלל - לכאן בלבד. אנא הקפידו על שימוש בשפה נאותה ועל חוקי הפורום. שאלות מקומן בשרשור אחר, ולא כאן. שבוע מקסים.

Orion132

New member
אפשר שאלה?

האם הערה בסגנון "את יכולה להוריד קצת במשקל" שנאמרת ע"י אחד השופטים מקובלת בתחרויות של ריקודים סלוניים? תודה.

H i L a L u S

New member
איזה חוצפן גברי לוי!מי הוא שיגיד לה

להוריד מהמשקל!?!<למתחרה הראשונה> יש לה גוף סקסי ונשי!!!!!!!!והיא בכלל יפה ,וידעה להזיז את הגוף יפה! ואם הוא מעביר עליה את הביקורת לפחות שיסתכל במראה לפני שהוא יוצא מהבית! פשוט חוצפה!והגעיל אותי הקטע הזה בתוכנית! שיחליפו אותו בתור שופט,לא צריך עידוד לאנורקסיה.

kundi1

New member
העברתי תלונה באתר של רשת, ב"פניות"

אני קורא לכם לעשות את אותו הדבר....תציפי אותם...ניסיתי להשיג טלפון של התוכנית אבל 144 הצליח לתת לי רק את חדשות ערוץ2 מה שלא עוזר....

TheSegal

New member
אני מניחה שבאתר של רשת

אני מתקשה לנסח מכתב כרגע כי אני פשוט רותחת !!!

kundi1

New member
לא שמתי דגש על ניסוח..ולמען הסר ספק

דווקא בגלל שהייתי שמן לפני 15 שנה, וירדתי 20 ק"ג בארבעה חודשים, ומאז אני שומר על זה...אני רותח גם כן....ולכן כל העתידים פה לומר שרק אנשים שמנים יתלוננו, זה ממש לא כך...

למעלה