ריחוק ותיסכול

looking 4the

New member
גדול

V i n a

New member
יש משהו מקסים

בצורה בה הוא מפלרטט איתך ובהתלהבות שלך, כמו נערת תיכון מאוהבת. על דברים כאילה לא מוותרים מהר, גם לא אחרי 10 שנים יחד.
כתבי לו שאפשר לסדר משהו אך כדאי להיות דיסקרטים כדי שבעלך לא יגלה, ותתרכזי בלהנות איתו בדייט. לא לדבר על דברים כבדים.

Pumi kit

New member
תודה ,אתמול היה לי קשה

לקרוא את עצתך והאמת שפירסמתי בעוד פורום ושם רוב האנשים יעצו לי לדבר עם בעלי וזה הכל. אפילו מישהו שאל אותי למה עדיין לא עשיתי ילדים עד עכשיו ואמר שאני לא בסדר כי מתחתנים בשביל להביא ילדים. בסופו של דבר אני הכי מתחברת למה שרשמת לי ,אולי כי סיפקת לי גם פתרון מעשי וגם תקווה. אני לא יודעת אם אצליח לבצע הכל אבל אני נרשמת לקורס [ביררתי על קורס שאני רוצה וזה מתחיל באוגוסט] ואחותי אמרה שהיא תתחיל ליגרור אותי מהבית ליציאות ובילויים איתה ועם חבריה [היא צעירה ממני בשבע שנים והיום בבוקר הפנתי אותה לפורום לקרוא כל מה שכתבתם לי כאן. מנסה להיפתח אליה יותר] ויש לי דייט עם בעלי אז אני מוצפת תקווה. כמו רוח חדשה במפרשים.

Pumi kit

New member
כתבתי לו

שהוא יכול לנסות ,והוא שלח עוד SMS בזאת הלשון: שבע וחצי. אני ואת. תהיי מוכנה. אני אוהב אותך.

יש לי פרפרים מטורפים בבטן ,אני כמעט נחנקת מדמעות של אושר. אסור לי לעשות טעות הערב! צריכה להיזכר איך הייתי פעם ,ולשים את הכל בצד.

איזה כיף לך!

שאת יכולה להתרגש מבעלך ככה, זה לא דבר שרואים כל יום ולא כל אחת יכולה. זה סימן מעולה ואני אופטימית יותר מתמיד לגבי עתידכם. אני ממש התרגשתי איתך כשקראתי!

מי זה כותב לך ילדונת

פרחים מי שולח..? שמחה על הפשרת הקרח, ועל כך שלבעלך אולי קצת ירד האסימון שהטאף לאב שלו מוריד אותך לקרשים מנטלית ואוטוטו כבר תהיי תת אדם.
ועדיין, זה לא משנה את העובדה שאת מחכה לגילויי אהבה ממנו בצמאון אדיר, כמו כלבלב שצמא ללטיפה. ויש בך רעב לאהבה ויחס שלא הוא הכתובת למלא.
שירה הבדואית הנודדת הציעה טיפול, וגם אני בעד. את צריכה להתחזק. אם כבר עכשיו, בשלב שאמור להיות פוצי מוצי, והחיים שלכם עוד לא ממש התחילו, את כבר במינוס בלי מסגרת אשראי, מה יהיה אחרי הילדים? לפחות, אם את לא רצה לטיפול, קראי קצת סיפרי מודעות. למשל "לבסוף מוצאים אהבה" של הנדריקס.

Pumi kit

New member
תודה ,פעם היינו אוהבים

בצורה בריאה ואני באמת מתגעגעת לגילויי אהבה ממנו כמו בעבר ויש לי רעב לאהבה ויחס ממנו ספציפית. יש צדק בדברייך ,עלי להפנות את המאמצים לקבל מעצמי אהבה קודם ,ואחרכך לחפש ממנו. אבל זה לא קל לביצוע כמו שקל להגיד. אני מתגעגעת לבעלי.
לגבי טיפול אני אחשוב על העניין ברצינות אבל עכשיו יש לי אמונה בעצמי ויש לי תוכנית חדשה שאני מעוניינת לנסות. אולי הוא באמת רוצה שאהיה כפי שתמיד הייתי ,שמחה ופעילה,עם חברים ובילויים וכל זה. וגם לי זה חסר. התרגלתי להיות בעבודה ולהשקיע את כל שאר היום בנסיונות להיות עם בעלי ואולי זה לא טוב כלכך. תודה על תגובתך.

קארניו

New member
לא ישנתי כל הלילה

חיכיתי במתח לדיווח נרגש על מיזם הדייט המוצלח שרקמה יד המקריות
וכיוונה בתחכומה המופלא ומצאה את הדרך באסמס כדי להשיב
את האהבה שאבדה ולהצית אותה מחדש . נסתרות דרכי האלה אפרודיטה

אני מה זה מאוכזבת שלא הגעת

christina101

New member
איזה טיפוס

זה משהו מדהים,אני רואה שאת פשוט מחפשת לריב בכח עם מי שלא יהיה על מה שלא יהיה,העיקר שתוכלי להשתמש באסקי ולתקוף אנשים עם שני שמות שונים ולעשות עליהם סוג של עליהום.כותבת הפוסט קיבלה ממך תגובה לא פרופורציונלית שמתאימה יותר לילד מופרע בן 7 ולא לאישה בת 35,ואז היא אמרה לך בצורה יפה שהיא עוצרת את התקשורת איתך.מאז ועד אותו רגע אני רואה אותך זורקת עוד ועוד הערות ומשפטים עוקצנים,מנסה להוציא תגובה בכח כדי שתוכלי להקיא את כל הרעל שלך עליה כי לא התאים לה להמשיך להתייעץ אתך בדרך שבה את בוחרת להתבטא. עד עכשיו את עדיין מנסה זה לא ייאמן.

קארניו

New member
מכירה את שיר הדייג ? הוא נכתב עליי!

אני הדייג ואת הדג
חיכיתי לך בסיבוב יא אהבלה ובלעת את הפתיון

הדייג
הגשש החיוור
מילים: יהודה אופן
לחן: אריה לבנון

פרש דייג הרשת ביום סגריר
מצא אוצר ברשת ביום סגריר
אז מה צריך דייג אוצר כך סתם?
תפס אותו ביד, זרק אותו לים

לכל חכה יש שני קצוות
בכל קצה רוצים לחיות
ורק צריך עוד לברר
באיזה צד חיים יותר

פרש דייג הרשת ביום סגריר
מצא אישה ברשת ביום סגריר
אז מה צריך דייג אישה כך סתם?
תפס אותה ביד, זרק אותה לים

לכל חכה יש שני קצוות
בכל קצה רוצים לחיות
ורק צריך עוד לברר
באיזה צד חיים יותר

פרש דייג הרשת ביום סגריר
מצא כריש ברשת ביום סגריר
אז מה צריך כריש דייג כך סתם?
תפס את הדייג, זרק אותו לים

לכל חכה יש שני קצוות
וכל כריש רוצה לחיות
ורק צריך עוד לברר
מי משניהם יחיה יותר

פרש דייג הרשת ביום סגריר
מצא אישה ברשת ביום סגריר

christina101

New member
יום מוצלח?

מה,ירדת על הרבה אנשים בפורום? הרבצת לחתול רחוב? מה עוד יכול להפוך יום שלך למוצלח.

ابن كلب (ج) ولاد كلب

קארניו

New member
יום מוצלח מבחינתי הוא להרוויח כסף !!!

תוך כדי זה שאני משתעשעת באהבלות מהסוג שלך וחושפת שקרים ופנטזיות כדוגמת
פותחת הפוסט

אני גשש בלש מזן מיוחד

ועכשיו סלחי נא לי כריסטיאנה פ , הפילאטיס קורא לי ......

Af Viderzeyn

christina101

New member
סלחתי לך מראש כבר אתמול

כשהבנתי שאת אישה מופרעת,שחושבת שאם מישהו שאת מתווכחת איתו נעלם לכמה שעות ואז חוזר ומגיב לך,את סופרת את השעות והדקות שהוא נעלם,וטוענת שלקח לו הרבה שעות לשבת ולחשוב על תשובה מספיק טובה כתגובה אלייך. אישה שחיה בפנטזיה שכולם חסרי חיים כמוה ושהיא כל מה שמעניין את אותו מישהו,עד שישב חמש שעות וחשב עלייך כל הזמן,כנראה סובלת מהפרעה כלשהיא.

קארניו

New member
לאאאאאאאאאאאאאאא

בקשה בקשה פליז פליז אל תסלחי לי חחחחחח תגידי, יא אהבלה, לא עשו לך בחינות קבלה כשנרשמת לתפוז?
הטמטום שלך הוא משו משו

יאללה ביי אני מאחרת!

christina101

New member
איזה כיף לך עכשיו אה?

רואים שאת פורחת,מישהו מתחיל להתייחס אלייך וכולך אופוריה. את אומרת ביי כל כך הרבה פעמים,תיזהרי בסוף אנשים יחשבו שאת לא באמת הולכת לשום מקום.

למעלה