ריחוק ותיסכול

Pumi kit

New member
לכל המגיבים תודה על ההסברים

למי שאומר שהזוגיות שלנו מתה ,אתם טועים. יש בינינו אהבה גדולה ולא מודיעים על מוות כשיש משבר.
בעלי אוהב אותי ואין לי ספק בזה. וגם הוא עצוב שהתרחקנו. הבנתי שהרוב מסכימים עם VINA וקראתי שוב ושוב את מה שכתבה.
האמת שהיום קמתי עם תקווה בלב ,כי יש לי זווית ראיה חדשה על המצב ואולי אם אפעל נכון ,אצליח לשפר ולתקן את הנזק.
כשחשבתי על זה בלילה נזכרתי בכמה פעמים שבעלי שאל אותי למה אני לא בקשר עם החברות מהמרכז ,ולמה אני לא נפגשת איתן או מזמינה אותן אלינו.
מה אני יכולה להגיד ,קמתי עם תקווה. אולי אתם צודקים. אני אחזור להיות בקשר עם חברות שלי ואנסה ליישם מה שכתבה VINA. לא יודעת כמה מתוך זה אני אצליח לעשות ,אבל אעשה הכל כדי שיהיו לי חיים משל עצמי ואחזור לטפח את עצמי ולצאת עם הבנות מידי פעם. אני לא אוהבת את המילה משעממת אבל אולי בעלי משתעמם איתי וזאת הבעיה.
מעניין איך הוא יגיב כשיראה אותי מטופחת כמו פעם ,יש לי פרפרים בבטן כשאני חושבת על התגובה שתהיה לו הערב כשיראה אותי. תודה לכולכם על ההסברים נתתם לי תקווה ,וזה משהו שלא היה לי הרבה זמן.

Aski7

New member
אל תתאכזבי

ואל תנסי להדגיש לו או להגיד כדי שישים לב.. גם אם היום לא הוא ישים לב לשינוי...
התמדה..
זה חייב להיות כרוני השינוי הזה לא עד ל"השגתו" זה שינוי בתפיסה והבנה ולא הצגה למענו..
זה בסדר להתחיל את זה בשביל זה אבל עם הזמן אולי תביני או לפחות תנסי שעצמאות זה מאוד חשוב..
אם את מתכוונת רק לזייף עד שיחזור אליך ותחזרי לעצמך זה לא יעבוד להרבה זמן וצפויה לך אכזבה.

אני מאחלת לך בהצלחה בכל אופן ומקווה שהכל יהיה בסדר וטוב

קארניו

New member
יש לי שאלה לפני שאת הולכת להתייפייף למען בעלך

הוא מבלה עם החברים שלו , יורד עלייך בחברה , מקיים איתך סקס פעם בחודשיים ,
בורח למחשב ואפילו בסרט הוא לא מסוגל לצפות בחברתך .
וכל זאת בגלל שאת מזניחה את עצמך?
אשריי המאמין שאם תטפחי את גופך ותיפגשי עם חברות הוא יגלה חיבה עמוקה ותשוקה אלייך......

Pumi kit

New member
גם אני לא בטוחה

הוא לא מבלה הרבה עם החברים שלו ,אולי פעם בחודש או פחות. והם תמיד הולכים לאותו מקום לשחק קלפים. הם לא יוצאים למועדונים וברים. והוא לא יורד עלי ,זה דברים קטנים שרק אני שמה לב אליהם אבל הוא לא יורד עלי. ככל שחשבתי על זה אתמול הגעתי למסקנה שאולי בגלל שאני עצובה הרבה ,וכבר לא צוחקת כמו פעם. חוסר הביטחון שלי גורם לי להיות עצובה ותמיד שהוא חוזר הביתה הוא מחייך ואחרי כמה זמן שהוא רואה שאני לא מחייכת ,גם הוא מפסיק לחייך. אולי זה משפיע עליו שאני עצובה תמיד. אני לא רוצה לוותר ולהגיד זה אבוד ,ולקבור את הנישואים שלנו לפני שהתחילו. אני מוכנה לנסות הכל ואם מה שצריך זה לנסות להיות שמחה יותר כמו פעם ,ולטפח את עצמי כמו פעם אז אני אנסה כי זה הרעיון היחידי שהיה לי מזה המון זמן ואני לא מתכוונת סתם לוותר ולהגיד טוב ,הוא לא אוהב אותי יותר ואין תקווה.

Aski7

New member
זה נכון

שעצבות שהוא מרגיש שאין לו שליטה עליה והוא פשוט לא מבין אותה מורידה.
זה מאוד קשה להיות הדלק של מישהו ושזה חד צדדי..עם כל האהבה שבעולם אנחנו אנשים שורדים והאופטימיים מביננו לא יכולים לשאת על כתפינו עצבות תמידית.
גם לזה חייב להיות טעם..

אני יותר אופטימית ומאמינה שבגישה חדשה תוכלי לשנות הרבה :)

פעם קראתי בספר מאוד נחמד (גנב החלומות) :
כל הטעם בבכי הוא לדעת להפסיק לפני שהוא נהיה פתטי
כל הטעם בעצב הוא להעלימו כשעדיין יש לו משמעות.

קארניו

New member
תראי,

אני רואה את המצב ביניכם אחרת ממה שאת רואה ואין לי שום מטרה שתיפרדו אלא רק שתפקחי את
עינייך ותביני שהיחסים ביניכם בעייתיים ודורשים קצת יותר מתשומת ליבך מצידך כי את זה
את משקיעה ונותנת מעל ומעבר ולמרות ההשקעה שלך הריחוק מצידו הולך וגדל והתסכול
מבחינתך אף הוא מתחזק.
ועל איזה טיפוח גופני את מדברת ? הרי כתבת שאת נראית טוב ומשקיעה בעצמך למענו .
משהו רקוב בממלכה שלך ואת מסרבת להכיר בזה ומעדיפה לשחק אותה בת יענה.
אני, כולה רק מזהירה אותך מפני הפתעות בעתיד. ובאמת מאחלת לך הצלחה בשיקום יחסייך.

Pumi kit

New member
תקראי שוב ,הבנת הנקרא

כתבתי שבתקופה לפני החתונה כשהרגשתי קצת שינוי אצלו זה גרם לי לטפח עצמי יותר , אבל מאז עברו הרבה ימים וחודשים וכבר אין לי חשק להסתדר ולהיות יפה.

קארניו

New member
הבנת הנקרא בתחת שלי (סליחה על הבוטות)

אבל כאשר את מעוותת את מה שכתבת כדי להוכיח לי שאני לא יודעת לקרוא אז קבלי
לפרצוף הבת יענה שלך את מה שכתבת בפתיח שלך :

"שום דבר לא השתנה בי מבחינה חיצונית [כאן אציין שאנחנו זוג שנראה טוב לכל הדעות]
וזה גרם לי להשקיע אפילו יותר במראה החיצוני שלי ולטפח את עצמי בשבילו"

לפי מיטב הבנתי ואני מבינה ויודעת לקרוא. את התכוונת לעכשיו ולא לפני החתונה כי אחרת
היית מציינת את העובדה שאת כרגע מוזנחת ולא הזכרת אפילו לא ברמז.
אז לפחות תשתקי !

קארניו

New member
אחלה

בעוד חצי שנה במקסימום כשתופיעי כאן שוב נראה מי קשת הבנה ומי משקרת לעצמה

קארניו

New member
את נבהלת מהמילה תחת? מה עם קשת הבנה?

בעיניי להאשים אותי בחוסר הבנת הנקרא ולשקר הרבה יותר גרוע מהשימוש במילה
תחת
ותתרכזי בעיקר ולא בטפל !

christina101

New member
היא לא שיקרה לך.

"אבל זה היה שינוי קטנטן שייחסתי לתקופה הלחוצה שלפני החתונה וחשבתי שזה יעבור מעצמו. שום דבר לא השתנה בי מבחינה חיצונית [כאן אציין שאנחנו זוג שנראה טוב לכל הדעות] וזה גרם לי להשקיע אפילו יותר במראה החיצוני שלי ולטפח את עצמי בשבילו ,אבל הרגשתי בירידה בהתלהבות שלו ואולי רציתי להתעלם כי לא חשבתי שזה רציני. " גם אני הבנתי שהיא מתכוונת לתקופה לפני הנישואים,אבל היא לא כתבת כלום על המראה שלה כיום אז לא יכלתי לדעת מה קורה היום מהבחינה הזו.ואין שום הצדקה לתגובה הדוחה שלך.

לא היה כאן שום שקר

גם אני הבנתי שהיא דיברה על לפני הנישואים, אני באמת לא מבינה מאיפה קרטוניו מוצאת הצדקות לשפה המגעילה שלה ולצורה שהיא מתפוצצת על אנשים בלי סיבה. אבל זה מה שיש.

קרטוניו

את טיפשה יותר משחשבתי. עכשיו אני יותר בטוחה מאי פעם שאתן אותה אחת. סיימתי להתווכח איתך ועם האלטר אגו שלך.

קארניו

New member
כריסטיאנה פ.

עשי טובה וחיסכי ממני תגובה על הערותייך הטפשיות !
המשך יום נעים וחמים שיהיה לך

למעלה