ריחוק ותיסכול

Aski7

New member
יש תופעה

של אנשים שמחבקים גופה ולא מרפים..
שהכחשה יותר קלה להם מהתמודדות עם המציאות..
יש נשים שמשכנעות עצמן שבעלן מכה אותן כי.. ואלף תירוצים מפגרים..
רק תוודי שאת לא מאנשים האלה..

היודעת תתמיד אומרת שמה שרואים מפה לא רואים משם..
את רואה משם ואנחנו פה עם זרקורים שונים ומגוונים מצביעים בכל פינה

Pumi kit

New member
אני לא מהנשים

שישארו בכל מחיר ,ואם אני אנסה הכל ואראה שכלום לא משתנה אני בסופו של דבר אעזוב ,כי לא מגיע לי ,וגם לו ,לחיות בנישואים שלא עובדים.
אבל ככה להגיד לי שהכל תם ונשלם ונישואיי תמו? מה זה הגישה הילדותית הזאת ,עוד לא ניסיתי שום דבר כדי לפתור והגעתי לכאן לקבל עצות כיצד לנסות לתקן.
היה לי קשה לקרוא אתמול את התגובה של VINA כי לא התחברתי למילים גיבנת ומשעממת ,אבל עכשיו אחרי שאני שומעת מקארנו שנישואיי תמו ,אני פתאום מעדיפה להיות משעממת וגיבנת ולעבוד על נישואיי בכל דרך ,כי האופציה של קארנו היא מוות. ואני עוד לא שם.

קארניו

New member
לא אכפת לי להיות היחידה שרואה

אבל לצערך, גם אייבורי וגם גארוטה רואים את נישואייך בדיוק כמוני.

Pumi kit

New member
הקללות שלך לא מתאימות לי

אז חבל שתכתבי לי כי אני לא פותחת את ההודעות שלך ותודה.

תתעלמי מאנשים מרירים כי ככה

הם פורקים את התסכולים הפרטיים שלהם על אנשים כמוך כאן. ואם אני לא ברורה מספיק, אני מתכוונת לקרטוניו.
יש אנשים שיגידו לך שהכל נגמר ויש כאלה שיגידו לך להשתנות ולנסות דברים חדשים לפני שאת קובעת שהכל נגמר. את יכולה לבחור באיזה דרך ללכת ואת לא צריכה להתבלבל. אני תומכת בגישה של לנסות הכל לפני שמרימים ידיים.

I C E M A N 7

New member
למה ככה?

יעצו לך גם להפוך ללוליינית בקרקס, ולהפוך ליותר מעניינת ממשחק מחשב.
למה את מתעלמת מזה? תנסי, אולי תצליחי.
קחי בחשבון שהמשחקים של היום... אין דברים כאלה

Pumi kit

New member
אני לא יכולה להיות לוליינית בקרקס

ואני לא מתכוונת לעשות תחרות עם המחשב. אני רק רוצה לנסות להתקרב שוב ,זה הכל.

shirael

New member
אוקיי.

אני עוקבת אחרי הפוסט הזה מהרגע שהוא נפתח מתוך עניין אישי, כי רק מקריאת ההודעה הראשונה הרגשתי מין הזדהות, וחיכיתי איתך לראות מה באמת יגידו.

עכשיו אני גם מרגישה את הבלבול שלך מכל הדעות שנשמעו פה, אבל נראה שבצומת הזו את הולכת לאיבוד, וכאן כבר יש לי מה להוסיף (מספיק כדי לעשות אאוטינג לזה שחזרתי לארץ).

איך שאני רואה את זה, כל התגובות כאן דיברו על אותו הדבר, והמסר חד וברור. פחות חשוב אם החיזוי לעתיד היחסים ורוד או אפל (נכון, בעינייך זה החלק החשוב, אבל בחיאת, אף אחד מאיתנו לא ביקר בעתיד ויכול לדעת באמת מה יקרה), אבל כל תגובה ותגובה פה דיברו על כך שתיארת כאן משבר עמוק ומהותי, וכולן בלי יוצאת מן הכלל ניסו להעיר אותך למציאות.

המציאות היא ששום שינוי קוסמטי שתעשי - להשקיע בעצמך בשבילו, להתלבש יפה בשבילו, לחייך בשבילו - לא יעזור (ובשביל זה לא צריך כדור בדולח, רק קצת ניסיון). את כבר נגעת בבעיה - העצבות שלך, וכנראה הדברים שמסתתרים מתחתיה. עצבות של ילדה שמחפשת אבא? עצבות של ילדה שלא אוהבת עצמה? לא לנו לדעת. בעלך כרגע משמש פקק וסכר לכל הרגשות האלה, ובהתנהגות שלו הוא מראה לך באופן אולי לא מודע אבל מאוד חד משמעי, שהוא גם כן במצוקה, כי העומס הזה גדול עליו. אנשים לא נועדו להיות פקקים.

בעיניי, אם למערכת היחסים שלכם יש איזשהו סיכוי, הדרך היחידה לשם היא לא להתמקד כרגע ביחסים, אלא לטפל בעצמך (שיהיה ברור שאני מתכוונת לעזרה מקצועית, בין אם פסיכולוגית או אלטרנטיבית), מתוך הבנה ברורה שלך שיש כאן סוגיה רגשית עמוקה, כנראה מהילדות, שמחבלת בחיים שלך. להתחייב מול עצמך שאת עכשיו אמיצה והולכת להיכנס ולפתור את זה, כי את רוצה לחיות בשמחה, עם או בלי בעל. שינויים שיחולו בך יתחילו לשנות את הדינמיקה ביניכם, ומכאן מה שיקרה אפשר רק לנחש. אבל תזוזה תהיה בטוח, וזה כבר משהו.

אני אבהיר שאני לא אומרת שהאשמה היא בך - דינמיקה בין אנשים היא מלאה דקויות ותמיד הדדית, אבל מפני שאת פנית אני יכולה רק לייעץ לך מה את יכולה לעשות. מקווה שהתחברת למשהו מזה.

Pumi kit

New member
תודה ,אני פחות מתחברת

לילדה שרוצה אבא או לא אוהבת את עצמה ,אני עצובה כי בעלי מתרחק ממני. ואולי בחרתי להיות עצובה ולוותר על עצמי בלי לשים לב. פסיכולוג אני לא בטוחה שאני רוצה כרגע ,כי זה לא שאני בדיכאון מהחיים ואני אישה מסכנה שיושבת ובוכה בבית. אני רק קצת עצובה כי בעלי מתרחק ,אני עובדת ואני בקשר טוב עם המשפחה שלי ,ואני לא במלחמות עם בעלי או במריבות איתו אז גם בבית הדברים בסדר ,למרות הבעייתיות שהדגשתי. מה שבטוח שיש צדק בדברייך וכמו שאמרו לי אחרים ,קודם לטפל בעצמי. אני לא מתכוונת לשים אודם ולחייך ואז לעמוד מול הדלת ולקוות שהוא יכנס ויגיד איזה יפה אני ונחיה באושר ועושר. אני מתכוונת באמת לחזור לחיים שהיו לי לפני ,כי כשאני חושבת על זה ,היינו בתקופה הכי יפה שלנו כשלכל אחד היו את החיים שלו ולא היינו ביחד כל יום וכל היום. תודה רבה על התגובה.

shirael

New member
שמחה שיצא בכיוון.

אני אבהיר למהתכוונתי בקשר לילדה שפה וילדה ששם - אני תמיד שוכחת שאנשים נורמלים (שלא חופרים לעצמם בנפש כל היום
) לא כל כך מודעים לרעיונות האלה. ככל שלמדתי להכיר את עצמי יותר הבנתי שאנחנו תמיד ילדים קטנים עמוק בפנים, שההורים שלנו הם הדגם הראשון שלנו ליחסים עם העולם החיצון ונשארים אצלנו בראש בדמות קולות שמשפיעים עלינו מתחת לפני השטח גם בהמשך החיים, ושהרבה בעיות שהן לכאורה עם אנשים אחרים הן בעצם בינינו לבין עצמנו, והאחרים הם רק מראה שמשקפת לנו את זה, לכן שווה תמיד לשאול את השאלה הרוחניקית הקלישאתית "איפה זה פוגש אותי?"

בכוונה אמרתי שלא חייבים פסיכולוג. יכול להיות אימון אישי קצר מועד, העבודה של קייטי, NLP או אפילו דברים כמו הומאופתיה או רפלקסולוגיה או כתיבה אינטואיטיבית או סדנאות מודעות עצמית. כל דבר שיאתגר אותך להסתכל על עצמך מזווית שאת לא רגילה אליה - לא צריך להיות בדיכאון עמוק בשביל לפרגן לעצמך משהו כזה, וזה בדרך כלל גם ממש כיף.

Aski7

New member
את אומרת שאני לא נורמלית???

כי אני חופרת לעצמי בנפש כל היום???

Pumi kit

New member
SMS שקיבלתי ממנו עכשיו

אתמול בלילה ישבנו על המיטה לפני השינה ,הוא קרא ספר ואני מרחתי לק ברגליים ושאלתי אותו כבדרך אגב אם הוא עדיין אוהב אותי כמו ביום שנישאנו. הוא לא השיב לי מהר ,אבל התקרב אליי וישב מאחוריי וחיבק אותי מאחורה ואחר כך אמר שהוא אוהב אותי יותר מכל דבר אחר וחייכתי אליו והלכנו לישון.

עכשיו הוא שלח SMS בזאת הלשון [הרבה זמן לא קיבלתי ממנו SMS ואני מתרגשת
]
אוהב אותך כמו ביום שהבנתי שהתאהבתי בך
אפשר להזמין אותך לדייט או שאת אישה נשואה?

בעלי מזמין אותי לדייט ,אני לא יודעת מה לעשות עם עצמי מרוב התרגשות. מה לכתוב לו חזרה?

Aski7

New member

רק שבחיים לא תעיזי לגלות לו מאיפה ומי אמר לך מה לרשום :)

V i n a

New member
אפילו טוב יותר

מריוס מה יהיה? בסוף באמת אחשוב שאתה בלונדה פלרטטנית בתחפושת.

למעלה