רוצה לבקש סליחה

ולנו נמאס מכם שמאלנים רדיקלים!!!

גועל נפש איך אתם מזדהים עם האויב! נתקלתי במעט מאד דתיים ששונאים את עצמם ואת עמם כמוכם. כל היום סוגדים לאמא רוסיה אבא סטאלין ודוד סיביר. המסקנה: בתוך תוככם אתם לא מאמינים בכלל בציונות, מייחלים לרגע שהמדינה תהפוך למדינת כל אזרחיה. אתם מתים לעשות טרנספר לכל הדתיים והחרדים, כמו שהאבא הרוחני שלכם(סטאלין) עשה לפני כמה עשרות שנים לכל מי שהעז לחשוב בצורה עצמאית. כפי ששמתם לב, זה לא מצטמצם בחרדים. כל מיני אנשים חולניים התחילו פה להשמיץ מתנחלים במילות גנאי (כמו פשיסטים...), עוד מעט גם יטיפו לאלימות כלפיהם. תאמינו לי, כל מה שצריך זה לתרגם את דבריכם לערבית וזה ישמע מעניין מאד. אפשר גם לתרגם לאנגלית ולפרסם בחו"ל ואז יעלמו גם מעט הידידים שעוד נותרו לנו. כי הם יטענו דבר מאד פשוט, אם הם בעצמם לא מאמינים שהם צודקים למה אנחנו צריכים לתמוך בהם?

Le Fay

New member
חומד - אם לא איכפת לך, אני מבית"ר

דוקא. ומה שאתה מדגים פה אינו פטריוטיות, אלא מקרה מובהק של קוצר ראות קיצוני (שלא לומר עיוורון גמור). בניגוד לבני, זה לא מכעיס אותי, אז מבחינתי אתה יכול לחרף ולגדף ככל העולה על רוחך. רק את מלאכת החשיבה השאר בבקשה לאחרים.

שאת לא תביני את התגובה שלי???

לא מתאים לך.
מה שבסך הכל עשיתי זה לקחת את התגובה של בני, ולנסח אותה מעט אחרת כדי שהוא יראה כמו הוא נסחף בשנאה עיוורת!

Le Fay

New member
את זה הבנתי, רק לא מצאתי שזה מצחיק

לפיכך הגבתי על מיכלול העמדות שביטאת בשירשור הזה. בכולופן תודה על הקרדיט.

אז אתה טועה...../images/Emo9.gif

אני שמאלן, אבל לא שמאל רדיקלי כמו בני. ואגב רוב השמאלנים הם דווקא כמוני, אפשר לראות את זה בסקרים.

אני שמאלני מסריח רדיקלי!!!

תומך בסטאלין, בקומוניזם וברוסיה. יש לי בחדר דגל אדום מעל המיטה. ותמונה של סטאלין. כמו לכל השמאלנים. בזמני החופשי אני נלחם בציונות. למילואים אני הולך כמה שבועות בשנה בשביל לדפוק את המערכת מבפנים. אה, כן, אחרי זה אני מעביר סודות מדינה לאויב. אני רוצה לגרש מפה לא רק את הדתיים והחרדיים, אלא את כל הימניים, וגם את השמאל הלא רדיקאלי. אני חולני ידוע, ואני תומך באלימות כלפי מתנחלים. אתם יודעים, אנחנו השמאלנים נוהגים להכות מתנחלים בזמננו הפנוי. בכלל, אנחנו בשמאל ידועים באלימות הפוליטית שאנחנו נוקטים. בזמני הפנוי אני גם מזיין ערביות, כמו כל חבריי השמאלנים. <אגב, צריך לתרגם כל מיני דברים שאמרו פה לגרמנית ...>

Le Fay

New member
אם אתה צריך עוד אחת לאוסף...

קח גם אותו
(ואתה לא מבין כלום. שמאלנים רדיקאלים לא מזיינים ערביות, אלא נותנים לערביות לזיין אותם. אופס! שכחתי מזה לגמרי. רושמת לעצמי להשלים).

../images/Emo95.gif../images/Emo95.gif../images/Emo95.gif../images/Emo95.gif../images/Emo95.gif.....

בני ילד רע
פויה
לא אהבתי את סגנון ההודעה
ילדים נא להרגיע.. וזה בלי קשר לשום דיעה פוליטית.. ומאיזה בוידעם בכלל הורדת את ה"אתם" המפואר
לא נעים לי להעיר לך ידידי אבל ראיתי שאף אחד לא קם ובמקום שאין אנשים.......

לילית3

New member
בני, אתה משתמש באותה דרך

פשיסטית כדי להביע את סלידתך ממה שאנשין אומרים.... תרגיע.. וחוצמזה, אני אמנם לא יכולה להסכים עם דעות פשיסטיות של ימניים אבל בוא לא נשכח את הדה-לגיטימציה הנוראית שהשמאל עשה כאן במשך שנים נגד המתנחלים - מחנה השלום - מול מחנה המתנחלים. המחנה השפוי מול המנחה שלא שפוי והגדול מכולם - שכחת את שלטי החוצות הענקיים שהיו ברחבי הארץ בתקופת מלחמת לבנון - "שרון רוצח" ?????????????? לי קשה לשכוח. ולמרות שדעותי הפוליטיות שונות מאד כיום, עדין רוב המשפחה שלי הם מתנחלים ובהחלט שפויים. ואותו קומץ מתנחלים קיצוניים - אין לי אפילו חשק להתייחס אליהם

Le Fay

New member
ושרון הוא לא?

יש לך מושג כמה דם נקיים יש לבנאדם הזה על הידיים רק מימי ה-101 המהוללת?

לילית3

New member
ולרבין לא???? למה הוא היה

פקיד בקריה???? ולכל בני הדור שלהם??? - כולם אז היו סופר דופר ימניים קיצוניים לעומת המתנחל הכי קיצוני כיום. ולא היה דין ולא דיין ולא אמנסטי ולא בצלם...

דיין דוקא היה

שתום העין ושתום הדעת. אכי אבות גישת השחצנות האטימות ואני ואפסי עוד. וגם זיין לא קטן..

rigoletto111

New member
רבין רצח רק יהודים

מצטער אבל זו האמת. הבנאדם לא נלחם בשום קרב, למעט "הקרב ההרואי" בו ירה באלטלנה וגם באנשים שקפצו ממנה ושחו לחוף. סליחה עם פגעתי בקדוש החילוני , הצדיק מכדורי, שמשתתף בבחירות של העבודה על אותו תקן של הרב כדורי ב"אהבת ישראל"

טוב שאתה אומר את זה

למרות שדבריך מאד שנויים במחלוקת, כי חופש הביטוי הוא ערך קדוש, והגיע הזמן שיפסיקו לסתום לאנשים ת´פה במדינה הזאת. ולמי שיקרא את דבריך וזה יגרום לו לכעס גדול, אני מציע לנשום עמוק ולהרגע. אין מה לעשות, ככה זה בדמוקרטיה, צריך לסבול גם דעות אחרות.

סידארתא

New member
מה קורה לכם?!?!?!

כל ערבי הוא מחבל מתאבד?! כל ערביה היא פוטנציאל להולדת רוצחים?! כל בית בשכם או בג´נין הוא מעבדת נפץ?! קראתם בכלל את מה שכתבתי? רגשות האשם שלי הם לא על איזשהו עוול שישראל מבצעת לפלסטינים, או על הכיבוש או משהו כזה, אני כואב על הנזק שגרמתי לבני אדם!!!!!! כן---------בני אדם. ולא מענין אותי מאיזה לאום הם, או מה צבע עורם או איזה שפה הם מדברים. הם בני אדם, וזכותם לרכוש, וזכותם לחופש וזכותם לחיים. וזה שיש כאן מלחמה בין ה"עם" שלי ל"עם" שלהם זה לא עושה את כולם לפושעים ולרוצחים. יש כאלה, ובשביל זה יש כאן צבא ומשטרה ובתי משפט, ולא כל טמבל עם עוזי על הצואר ואבן בכף היד יחליט את מי להעניש ומתי. כי ביום שבו הפסקתי להיות דתי, התחלתי להיות בן אדם, והיום אני קודם כל בן אדם ורק אחר כך כל שאר ההגדרות האחרות שיש לי, ובתור שכזה כך אני רואה גם אנשים שסביבי, שהם דבר ראשון בני אדם ואח"כ ערבים או יהודים או רוסים או תאילנדים. וחבל לי מאוד שהפורום נגרר לויכוחים חסרי רמה שכאלה. (תאמינו לי, בנושא הזה כבר שמעתי הכל והאמנתי בהכל והתוכחתי עם כולם - לשני הצדדים, וכל כך נמאס לי שאני פשוט מעדיף לשתוק.)

דו ביסט א מאענטש

אני מקוה שכתבתי נכון. התרגום אמור להיות "אתה בן אדם". אני מאד מעריך אותך על האומץ להודות בטעות. מעבר לכל ויכוח פוליטי צריך להיות אנושי. אני מציע לכל המתלהמים לקרוא את מאמריו של ישראל הראל שדווקא מתוך העמדה הדתית ימנית מגנה בחריפות רבה, בלי אבל ובלי כלום את החוליגנים של נוער הגבעות ודומיהם. הוא עושה זאת גם מתוך עמדה מוסרית וגם מתוך הבנה מפוכחת שהנזק שהם גורמים לעיניין שבשמו הם פועלים הוא עצום. אגב, יצא לי לשוחח עם אדם ששירת התפקיד בכיר במג"ב בחברון ומה ששמעתי ממנו על התנהגות המתנחלים כלפי החיילים והשוטרים היה פשוט מזעזע. צריך לאמר בצורה המפורשת ביותר: מדובר באנשים שבשם הדת יהיו מוכנים להשתמש בנשק חם נגד חיילי צה"ל ביום שיבואו לפנות אותם (והיום הזה יבוא בין אם תרצו או לא). אני רוצה לקוות שאף אחד מחברי הפורום לא ינהג כמותם אבל אין לי ספק שחלקכם יסייעו להם באופןישיר או עקיף וחלק יקבלו את מעשיהם בהבנה. ומי שמאשים אותי בסאליניזם הוא בור ועם הארץ כמו העולים מרוסיה שלא מבינים מהחיים שלהם וחלקם לא יודע עברית וקוראים לאנשי מחנה השלום הסוציאל דמוקרטי "קומוניסטים"

שאני יקרא את ישראל הראל? ../images/Emo12.gif

אין לי מה לעשות??? הרי הוא וחבריו הביאו עלינו את הצרה הזאת, הטעות ההיסטורית הנוראה הזאת שנקראת התנחלויות!

למעלה