רוצה לבקש סליחה

מיכל25אב

New member
דבר ראשון-אל תדחיק...!!!

דבר שני-שוב ברגע שבאופן עקרוני אתה מסכים שמותר לעם להגן על עצמו-זה הכל שאלה של מחיר-או במקרה הזה אסטרטגיה-"הקם להורגך וגו´..",וגם נקמה היא צעד אסטרטגי-חיי ישראלים הם לא דבר זול-ואם הם לקחו-הם ישלמו! >>רק בכוח ננצח<<

ואם אנחנו לוקחים אנחנו נשלם

ברור לי שכתבת את זה רק בשביל לעצבן אותי ... אז אני אבליג כמו שמאלני מסריח.

מי אתה שתקרא לי שמות??../images/Emo46.gif

אני שמאלני עם ריח טוב...

מיכל25אב

New member
ממש לא?

למה שאני ארצה להרגיז אותך... הנקודה בכל התגובות שלי היא שאם ההגנה היא לגיטימית-אז אסטרטגיה זה ענין של אסטרטגיה..

גם להגנה עצמית יש גבול

ופגיעה בחפים מפשע אינה הגנה עצמית. (כתבתי הודעה יותר מפורטת למטה)

אתה יודע מה?

אתה חושב רק על הצד שלך. לפי מה שאתה כותב פה אם היית נולד ערבי פלסטינאי מזמן היית בוחר ללכת להתפוצץ באלנבי. שמאלניות זאת מתינות, זאת הבנה, זה לנסות לראות גם את הצד השני. אני לא מצדיקה שום פיגוע ולא מסכימה עם שום מחבל אבל אני מנסה להבין את המצוקה שלהם. את אוזלת היד שלהם. אנשים יש פה בעיה! יש שני צדדים. אפשר להלחם, אפשר לקבור ילדים, אפשר ללכת לנחם אלמנות. ואפשר להמשיך לנסות לעשות הכל כדי להגיע לשלום. דיברתי עם לוחם שנלחם בג´נין הוא אמר לי, אם היית יודעת איזה טבח נעשה שם לא היית אוכלת (אפרופו הקאות) לא היית ישנה. הוא ישב ובכה לי אחרי הקרב על הרג מטווח אפס. מעטים הם הסיפורים שיצאו משם, מעטים הם אלה שדיברו. הרג וטבח נעשה פה ונעשה שם בג´נין הביאו חילים לעבוד ולנקות את הגופות מהרחובות. אני יודעת שיש הבדל במניעים, שיש הבדל בין מחבל שמטרתו להרוג חפים מפשע וצה"ל מטרתו למצוא ולחסל מחבלים. אבל עדין התוצאה כמעט שווה!!! יש הרוגים חפים מפשע פה ושם. צריך למצוא פתרון מה שברור זה שכמה פחות אלימות יותר טוב וגם אם נוותר על חלק מהארץ הכל שווה את השלום. אלוהימית.

התוצאה כמעט שווה ?????

מה קורה אתכם אנשים ? אתם נורמליים ??? איך התוצאה שווה ??? שהמחבלים הולכים ויורים עלינו מבין לתושבים והתושבים הפלשתינים במקום לשלוח אותם לקיבינימט עוזרים להם אז הם יכולים להיפגע אבל אנו לא יורים סתם על חפים מפשע. ואם הורגים מחבל ואיתו עוד כמה "חפים" ששמרו עליו אז ביצענו את עבודתינו. האמריקאים שיורים באפגניסטן יש להם פצצות חכמות שהורגות רק מחבלים ?? הם הורידו פצצות על בית ספר ועל מסגד ועל מה לא. מה לעשות במלחמה כמו במלחמה יש נפגעים רק שאנו לא נלחמים אלא נגררים לתגובות, ואף אותם עושים בעדינות רבה בכדי לא לפגוע בחפים בכדי שלא יידברו עלינו בעולם. והלוחם שסיפר לך על הטבח בג´נין אימרי לו תודה ושאת סיפוריו ייספר לנכדיו שהם אולי יאמינו להם. הוא היה שם לבד ? הוא טבח לבד ? מי טבח ? אולי טָבַח במטבח הוא היה. "אני לא שונא ערבים אני אוהב יהודים" אמר רבינו הקדוש. אנחנו לא הומניטרים ? אנחנו כן אבל צריכים להיות הומניטרים לעמינו . אם כדי לשמור מפני פיגוע, מפני יהודי אחד שיאבד שערה מראשו צריך להוריד 1000 ערבים אז יאללה. ואם צריך להוריד כפר אז OK . הרגזתם אותי .

אתה שם לב מה אתה אומר?

להוריד כפר בשביל יהודי אחד! אדוני אם אתה הולך לפי תורת ישראל אז אני מבינה אותך. אבל אם תלך לפי ערך חיי אדם אני בחיים לא אגיד להוריד כפר שבו ילדים, נשים וטף. ובכלל מה זה הקלות ראש הזאת? "תריך להוריד 1000 ערבים אז יאללה" עייף!!! זה חיי אדם!!!!! יש שם ילדים בני שנתיים ונשים הרות. מה זה יאללה? הלוחם הזה לא היחיד, סיפורי ג´נין והטבח שהיה שם ידועים והיו על זה אין ספור חקירות. אפילו סרטים ותחקירים שנפסלו לשידור. זה שאמריקאים הורגים לא נותן לנו לגטימציה להרוג!!! ואל תטעה אני לא אומרת שאנחנו אשמים, אני לא אומרת שהם אשמים. אני אומרת כמה פחות אלימות ככה יותר טוב!! ושאני רואה אדם שעומד עם שנאה תהומית בעיניים ואומר צריך לחסל אותם, את כולם. בלי לעשות הפרדה, בלי לדעת שגם שם יש ויש. אני רואה בו סתם רשע שמצא הזדמנות לצאת.

על הזין שלי !!!!!!!!!!

מה צריך בשביל להציל משפחה אחת יהודית שיושבת ובוכה על בנה שמת ??? מה שצריך אני מוכן !!! (עניי עירך קודמים ובטח שמשפחתך) אם כדי שיפסיקו לשלוח מתאבדים על כל מתאבד צריך להרוג את כל משפחתו ולשלוח אותם איתו יחד לבתולות אז OK. אם צריך להוריד את כל הכפר שממנו הוא יצא אז אחלה . אחרי זה אני רוצה לראות מישהו שיעיז לשלוח מחבל להתאבד עלינו . הם מורידים את מי שהם רוצים ואנחנו הומניטרים דואגים שלא יפגעו שולחים להם אוכל וכסף, עוזרים להם לקטוף זיתים, אחלה דיל. אתם רואים מה קורה פה ?? חיי יהודי הפכו להפקר . מה קרה לנוער הגבעות קיללו ? צעקו ? שמעת אתמול במשחק הכדורגל את הקללות ? קראת היום עיתונים ?? 15 מטר ממך צעקו לשום (מאמן מכבי חיפה) הלוואי שתמות מסרטן, שרק עכשיו יצא מניתוח . אין תופסים אדם בצערו. אם ירביצו לחברתך לא תקומי ותגיבי ?? ואם הורגים בהם כמו ברווזים במטווח אז אנחנו כאן במדינה בתוך ת"א אפסים ולא עושים כלום עוברים לסדר היום . קוראים עיתונים רואים חדשות וממשיכים בשגרת חיינו, הם לא !!! להם זה כואב קצת יותר. אז מה לעשות ?? אני לא שונא ערבים אני אוהב יהודים .

תבין עייפוש

דבר ראשון כדאי שתשמור את הזין שלך לעצמך למה נגמרות הבתולות. אני לא אומרת שלא צריך להגיב, אני לא אומרת שלא צריך להרוג מחבלים, אני לא אומרת שאנחנו צריכים לשבת ולברבר ולא לעשות כלום. אבל תראה כמה נלחמים שם, מה זה עושה? מה צה"ל עוזר שהוא הורג משפחות? הוא מייצר דור חדש של מחבלים!! גם לי כואב המצב ולכל אזרח במדינה כואב אבל אני לא בעד פתרון זמני. מה תעשה? תהרוג כפר? יבוא כפר אחר ויתפוצץ ביפו. אני אומרת שמספיק עם המשחקים. די לטפל בסמפטום במקום לטפל בבעיה!!! יש בעיה! צריך לטפל בה ולא ללכת וסתם להרוג אנשים. זה לא יעזור במילא. וכן תופסים אדם בכל שעה! אם תרצח אדם ישימו אותך בכלא בין אם היית בצער ובין אם היית מסטול ובין אם אתה שמח. רצח זה רצח ולא משנה מה המניעים.

rigoletto111

New member
דורות חדשים של מחבלים

גדלים במחנות הפליטים בכל מקרה, אלוהימית. אלו אנשים שנולדו לחיים ללא תקווה. אז אין טעם להאשים את הענישה הצה"לית שהיא מאד עדינה יחסית בצמיחת הדורות החדשים של המחבלים. ולא לשכוח, אלו אנשים שבכל יום שישי שומעים דרשות במסגדים שצריך לשחוט יהודים (במו אזני שמעתי, ובשפת המקור, אז אל תגידו שאני ממציא את זה) ריגו

כמה נלחמים שם ??

זה בדיוק העניין שלא נלחמים שם . אנחנו לא עושים כלום חוץ מלשמור על עצמנו . אם יש כלב בחוץ שנושך מה תעשי ? תתפסי את הכלב ותשימי אותו בכלוב או שתיבני גדר הפרדה ולא תצאי יותר מהבית ??? תהרגי כפר ואף אחד לא יבוא להתפוצץ לפחות לאיזה 10-15 שנה . מה רע ? היום יותר טוב ?

אתה יודע מה?

אין לי מה להתווכח על זה וגם זה לא המקום לויכוחים כאלה. לי יש את דעתי והיא לא תשתנה בקלות, אני תמיד בעד שלום מאשר אלימות. אני תמיד אופטימית ומקווה שבסוף יהיה פה טוב. וחוץ מזה אני אוהבת אותך ולא אוהבת שאנחנו מתווכחים. אז יאללה נשאיר את זה ככה ואני מקווה שבסוך יבוא שלום. "עוד יבוא שלום עלנו, יבוא שלום עלינו, יבוא שלום עלינו ועל כולם! סאלללללללללם, עלינו ועל כל העולם, סאלם, סאלם... (עכשיו הקפיצות- אחר כך תעביר שיר) <אלוהימית מקדישה שירים>

הוצאת לי את המילים .

אני בעד שלום ונגד אלימות. ומקווה שיבוא שלום. וגם אני אוהב אותך . סאלם עלינו ועל כל העולם, עוד יבוא שלום עלינו עוד יבוא שלום עלינו .....

החתימה של מישהו....

הייתה: "זה מה שקורה כשאנשים לא קוראים את מה שהם כותבים"..... עכשיו תקראי מה שכתבת, ותצטרפי לחיוך שלי. "לי יש את דעתי והיא לא תשתנה בקלות"
ועוד דבר, יותר חשוב: "וחוץ מזה אני אוהבת אותך ולא אוהבת שאנחנו מתווכחים" מה הקשר? מותר להתווכח עם מי שאוהבים! להיפך, זה יותר נעים כי הויכוח לא גורר כעסים ושנאות.... רוצה להתווכח איתי? תתקשרי!

חיוך? בכיף!

יש הרבה דברים שאפשר לשכנע אותי, אתה מכיר אותי ויודע שאני פתוחה לדיעות ורעיונות חדשים. אבל!!! בחיים לא תצליח לשכנע אותי שהרג ילדים ומשפחות מוצדק. בחיים לא תצליח לשכנע אותי להצדיק ולעודד אלימות. לא משנה מה. לכן אני עומדת אחרי המשפט הזה. ובקשר לויכוח, זה אחלה להתווכח אבל פה אין טעם כי אף אחד לא יזיז את דעת השני. אז סתם חבל לטחון מים. וגם אותך אני אוהבת
ולא רוצה להתווכח איתך! הספיק לי:) <אלוהימית >

אלוהימית היקרה! ../images/Emo24.gif

מזדהה מאד אם הרצון שלך לשלום כולנו רוצים שלום. למי יש כח לפיגועים,למצב הכלכלי שמתדרדר, לדולר שמזנק, (כרגע 4.88) לאבטלה? אבל צריך להזהר שלא ננקוט במידיניות של בת יענה, כי לטמון את הראש בחול זה לא מוביל לשום פתרון - זה רק דוחה את הבעיות. עכשיו, לעשות שלום עם מי? את היית מוכנה לצאת עם בחור שכולם יודעים שהוא אנס סדרתי? היית מוכנה לתת לו צאנס נוסף? היית מוכנה להלוות את כל חסכונותייך לאדם שידוע כנוכל שרימה ועשק אנשים תמימים? עראפת לא ראוי לאמון. הוא קיבל יותר מדיי צאנסים, ואולי זה באמת הייתה הטעות הפאטלית! של יצקח רבין ז"ל, שהוא לא פוצץ את הכל כבר בפעם הראשונה שהם הפרו את ההסכם!

אסטרולוג פוצ´י מוצ´י../images/Emo3.gif

ההשוואה שלך בכלל לא במקום, מה הקשר? אתה יכול להגיד ישר האם היית יוצאת עם אחד רוצח? האם היית נותנת לו צ´אנס? וזה ממש לא קשור לפה, אני מסתכלת אל הערבים כאנשים ולא כאיש!! אני מתיחסת לקול השפוי שיש שם, לאלה שכן רוצים שלום. אני מאמינה שגם שם אצל הערבים יש ציבור גדול שמעונין בשלום ושרוצה אותו כמונו. והצ´אנסים שלי, או זה כבר סיפור אחר:)

יש פה ויכוח של חרשים

יש פה ויכוח שעל הבסיס אין שום הסכמה. הוויכוח הוא בין הומאניזם המתבסס על כך שכל בני-האדם נולדו שווים ולכולם אותן זכויות, לבין תפיסה לאומנית-פאשיסטית שרואה רק את התועלת של העם/גזע היהודי. לפי התפיסה הראשונה גם להגנה עצמית יש גבולות, לפי התפיסה השנייה לא. השאלה האם טבח בכפר ימנע פיגוע היא פשוט שאלה לא לגיטימית.

למעלה