רוצה לבקש סליחה

מיכל25אב

New member
למה?

יש מצב של שקט ודו קיום-ואז-יש מקום לדבר על הומניזם וכו´.. כשיש מצב של מלחמה-זה מצב של מלחמה... אם אתה בסכנה קיומית,יש דברים שלא תעשה בשביל להציל את עצמך? ויותר מזה-יש לך שליטה על ההחלטות שתקבל במצב כזה?

ודאי שיש

אני מבין שאם אדם נמצא בסכנת חיים מותר לו לעשות הכל, כולל לרצוח אנשים סתם, כדי להינצל ? את יודעת, ההלכה אוסרת שפיכות דמים גם במחיר של מוות. אותם מתנחלים שפוגעים בחפים מפשע לא עושים את זה בתור הגנה עצמית ולא בתור מלחמת קיום, אלא מתוך יצר של נקמה.

התמימות שלך נוגעת ללב...

וכבר ראינו לאן זה מוביל. אין דבר מוסרי יותר מלגדוע את ידם של אויבי האנושות, שמחפשים לזרוע הרס וחורבן. המעשה הכי הומאני שנעשה במאה העשרים היה, הטלת פצצת האטום על הירושימה. נהרגו אמנם שלוש מאות אלף אבל נחסכו חייהם של מיליונים רבים! בעיני הפאשיסט האמיתי הוא זה שמנסה להציג את אויבי האנושות כמו, סאדם חוסיין, בן לאדן, היטלר, סטאלין ויאסר עראפת, כאנשים נחמדים ושוחרי השלום. כי מה שהוא למעשה עושה זה לתת לגיטמציה לטרור.

אויבי האנושות ?!

עכשיו אנשים תמימים שחיים את חייהם, וכל פשעם הוא שהם ערבים, נחשבים אצלך לאויבי האנושות ?

אנשים תמימים?!

אנשים שמחנכים את ילדיהם להפוך לפצצות חיות, כדי לרצוח אנשים, נשים וטף, שכל חטאם הוא שהם נולדו כיהודים הם אנשים תמימים????

כל הערבים רעים! כל היהודים טובים!

נו, באמת. המתנחלים האלה פגעו רק באנשים שמחנכים את ילדיהם לרצוח יהודים ? וגם אם כן, אין שום הצדקה לכך, כמו שאין הצדקה להוציא להורג את כל תנועת כ"ך.

Le Fay

New member
את השיטה של "תהרגי כפר ואף אחד

לא יבוא להתפוצץ" וכולי, זימרו פה מ-1929. לאן בדיוק זה הביא אותנו? כמה "כפרים" צריך עוד להקריב לפני שנבין?

Le Fay

New member
בטח! למה להחליף סוס מנצח ../images/Emo3.gif

מה הרעיון - להסלים עוד ועוד כדי להחריב הכל ולקרב את ביאת המשיח? לא התעייפת מאיסוף גופות? אז תשלח בבקשה את הילדים שלך לשמור על קנאי השם בחברון.

את מדברת על כפרים שאנחנו הקרבנו ?

אנחנו פעם הורדנו כפרים ? אנחנו נורא דואגים למסכנים האלה. צה"ל לא יורה ולא מבצע פעילויות בשטח אוכלוסיה אזרחית כמעט . הבן שלי ישמור על חברון ? ומי ישמור על ת"א ? ואם נתקפל ת"א לא תהפוך לחברון ? ומה היה ביפו ? מה בכלל אנו אמורים להבין ? מה הפיתרון לדעתך ? לפי דעתי קודם כל נסיגה חד צדדית, את המתנחלים נשאיר שם למות (בעיה שלהם שעשו מה שהממשלה אמרה והלכו להתיישב שם). ערפת שלא מצליח לרסן את החברה שלו מפני שנתנו לו רק נשק קל, ניתן לו עוד כמה משורינים, תותחים כבדים, מסוקים, ואפילו מטוסי קרב (למה לא ?) ואז אם החמאס או הג´יאד או אפילו הפתח שלו ינסו לפגוע בנו הוא ישר יקפוץ. ואז מה יהיה כמה זמן נראה לך עד שהערבים הנחמדים הללו שגרים בכפרים ערביים שנראים כמו כפרים ערביים יתקדמו לעבר ההתנחלויות הקרובות אליהם כגון : פתח תקוה, כפר סבא, שלא נדבר על ההתנחלויות הקטנות שעל קו התפר. מה אומר ומה אדבר,

ולגבי סיפורי ג´נין.

אני לא הייתי הרבה בצבא אבל .... שנתיים וחצי כמעט בלבנון ג´נין (לא בזמן "סיפורי הטבח") עזה קלקיליה חברון שכם בטוח יש עוד כמה מקומות נופש שאיני זוכר ואין סיפורי טבח בצה"ל לא בגלל שהחיילים לא רוצים . שחבר לנשק נהרג או נפצע מוכנים להיכנס באמ אמא של מי שנמצא באזור אלא בגלל שצה"ל הצבא הכי הומניטרי בעולם וחשוב מזה הכי כסת"ח שיש בעולם . כל אחד ברגע שנהיה מפקד חושב על קידומו ואם לא אז הצבא שלנו שואג לשלח אותו ואם תרצי אתן לך כמה דוגמאות נהדרות. ולהזכירך אני נגד אלימות (אם אפשר) לא שונא ערבים בכלל אך כשעומדים על כף המאזניים ילדים יהודים או ערביים על הזין שלי הערבים.

Le Fay

New member
לא הבנתי למה רק נשים וטף מחוץ למשחק

גם עוברי אורח בני עשרים ושתיים וחצי לא צריך לרצוח (ונשים הרות יכולות להיות לא פחות לוחמות מגברים).

epali

New member
יש לי פתרון לאלימות

אפשר להשמיד את כל האנושות ואז לא תתכן יותר אלימות סטמית (לפחות עד שיתפתח גזע תבונתי חדש)

wr האחד

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif אל תצדיק אלימות

לעולם לא

אז למה לא לפגוע גם בשמאלנים

לפי תםיסתך הפרימיטיבית, כל פעם שעולה הדם לראש צריך ללכת להרביץ לערבים. אבל מה יעשו אנשים שלא חיים בשטחים הכבושים ואין להם ערבים להרביץ להם. לפי שיטתך הם צריכים לחפש שמאלנים ולהרביץ להם, כדי להוציא את העצבים הקדושים שלהם. מכאן שרצוי מאד שלא תגדיר עצמך שמאלני כדישלא ירביצו לך. אני כותב לך כמי שיודע משהו על מה שהוא מדבר. אני זוכר איך לא פעם , בשנות ה - 80 המוקדמות התנפלו עלינו כל מיני חוליגנים מוסתים, חלקם הגדול דתיים. אני זוכר איך ביום שאחרי רצח אמיל גרינצוויג שמעתי את הירקן שלי אומר "חבל שלא הרג עוד 20 שמאלנים". אני יותר לא נכנסתי לחנותו ואחרי כמה שנים, שהפך לנכה בעקבות שבץ מוחי, פשוט נהניתי לראות את הזבל האנשי הזה סובל. אנא,אל תקרא לעצמך שמאלני כי תה מבייש את המחנה הזה שיש לו תפיסת עולם מוסרית גבוהה יותר משלך. אין לי כח לשמוע על הצבא המוסרי ביותר. גם אם זה נכון, יום יום נעשים בשמנו דברים קשים מאד שרובם יתגלו רק בעוד כמה שנים כשהחיילים יתבגרו ויבינו את מעשיהם. כמו סידהרתא שלנו הם יכו על חטא ויספרו על מעשיהם. וצה"ל - הןא חוקר בעיקר את ארועי הביזה. הרג קשישים, נשים וילדים חפים מפשע - תמיד אפשר לסגור חקירה בטענה שהחיילים ירו באויר והכדור פגע באויר שבריאות.

פייקו

New member
אינו דומה זה לזה -" הבא להורגך השכם

להורגו" - על אלימות חוליגנית או בגלל אי קבלת דעתו של האחר הדעה היא שונה בפי כל אדם - אך בל נשכח שהאלימות הזו מתחילה מעצם ביטול דרכו של האחר ולעג לדרך חייו משם הדרך קלה להרג - ואנו כיהודים וציונים עומדים כמטרה לכול אדם שאינו יהודי - יכולתי להשאיל זאת אף לכאן בעצם העובדה שישנם אלה הלועגים לדת או לאלה שמייצגים אותה או הולכים בדרכה ואני שומע את המשפט כל דוס לדרוס נראה לי שהדרך אינה רחוקה ללקיחת נפשות וזה כן מותר? העניין הוא ב- "הקם להורגך השכם להורגו"

למעלה