אז למה לא לפגוע גם בשמאלנים
לפי תםיסתך הפרימיטיבית, כל פעם שעולה הדם לראש צריך ללכת להרביץ לערבים. אבל מה יעשו אנשים שלא חיים בשטחים הכבושים ואין להם ערבים להרביץ להם. לפי שיטתך הם צריכים לחפש שמאלנים ולהרביץ להם, כדי להוציא את העצבים הקדושים שלהם. מכאן שרצוי מאד שלא תגדיר עצמך שמאלני כדישלא ירביצו לך. אני כותב לך כמי שיודע משהו על מה שהוא מדבר. אני זוכר איך לא פעם , בשנות ה - 80 המוקדמות התנפלו עלינו כל מיני חוליגנים מוסתים, חלקם הגדול דתיים. אני זוכר איך ביום שאחרי רצח אמיל גרינצוויג שמעתי את הירקן שלי אומר "חבל שלא הרג עוד 20 שמאלנים". אני יותר לא נכנסתי לחנותו ואחרי כמה שנים, שהפך לנכה בעקבות שבץ מוחי, פשוט נהניתי לראות את הזבל האנשי הזה סובל. אנא,אל תקרא לעצמך שמאלני כי תה מבייש את המחנה הזה שיש לו תפיסת עולם מוסרית גבוהה יותר משלך. אין לי כח לשמוע על הצבא המוסרי ביותר. גם אם זה נכון, יום יום נעשים בשמנו דברים קשים מאד שרובם יתגלו רק בעוד כמה שנים כשהחיילים יתבגרו ויבינו את מעשיהם. כמו סידהרתא שלנו הם יכו על חטא ויספרו על מעשיהם. וצה"ל - הןא חוקר בעיקר את ארועי הביזה. הרג קשישים, נשים וילדים חפים מפשע - תמיד אפשר לסגור חקירה בטענה שהחיילים ירו באויר והכדור פגע באויר שבריאות.