רוצה לבקש סליחה

לפגוע בשמאלנים? השתגעת?../images/Emo12.gif

הרי אני שמאלן בעצמי, למה לי לפגוע בעצמי? נהפוך הוא, לדעתי צריך לחבק
ולנשק
שמאלנים אחרי פיגוע, כי הפיגועים הם ההוכחה החזקה ביותר שאין פיתרון צבאי.

אני חש באשמה

בלי קשר לאמריקאים החארות ולאירופים הצבועים ולאו"ם המתחסד אני עדיין חושב שרובצת על צה"ל אשמה כבדה בעוון רצח והרג חפים מפשע כאחד שיצא בשאלה ולא מאמין באלוהים ובעמים אני מרגיש בבושה עזה במדינתי ובצבאה חלק מיציאתי מבוססת על רעיון השויון בין בני האדם לפי דעתי אין הבדל בין ילד שצה"ל הרג בטעות לילד שהרג מחבל בתוך קיבוץ כי רצח הוא רצח הוא רצח (גם הנאצים התחילו בכך שהפרידו בין מלחמה מוצדקת ומוסרית למלחמה מיותרת למרות שעצם צורת החשיבה שמלחמה היא דבר מוסרי זה דבר ברברי וארור האומר נקום נקמה כזאת נקמת דם ילד קטן עוד לא ברא השטן (ח.נ.ביאליק)

ויאמר השם סלחתי כדבריך !!!

בישיבה של מעלה , ובישיבה של מטה אנו מתירין לך להתפלל עם העבריניים , עכשיו אחרי הווידוי ברבים , נזיפה שעשית , חרטה על העבר , וקבלה לעתיד , מותר לך לבוא בקהל , אתה יכול להיכנס לכל השלש מחנות בישראל , ואל תצרך להיות מנודה , סגור מחוץ לשלש מחנות כמצורע , מזל טוב ! ! !

אין לי הרבה מה להוסיף

על התגובות של אסטרולוג, רק שבתחילה קצת פחדתי בגלל האוירה השמאלנית השוררת פה, אני גם עסוק בלהכין סופג ריחות מהחברי כנסת השמאלנים שעומדים להתארח פה, ת´אמת אני יעדיף להדיר את רגלי כשהם יהיו פה ולחסוך את החומר.

ליביי

New member
כן, לך תבקש סליחה,

לך תתנצל בפני הערבים, תסביר להם שהם צודקים ושאנחנו טעינו. תתנצל על כך שלא הצליחו להשמיד אותנו במשך כל הדורות, תתנצל על כך שאנחנו עדיין כאן וממשיכים לעצבן את כולם בעצם קיומנו. אולי תארגן את כולנו: דתיים וחילוניים , שמאלנים וימניים (באחדות הפעם, לשם שינוי) בטור ארוך, יחד נצעד כולנו, ניכנס לתוך הים (שהפעם לא יבקע) ופשוט נעלם שם בפנים, ואז יפתרו כל הבעיות. הערבים לא יצטרכו עוד להלחם, תהיה להם כל הארץ, לא יאלצו לשלוח בחורים צעירים להתאבד ולבזבז סתם את חייהם, לא יאלצו להשקיע את כל תקציבם ברכישות נשק לסוגיו. יוכלו סופסוף להקים כאן מדינה ערבית פורחת ונאורה, המשקיעה בחינוך וכלכלה וכו´ בלי היהודים המעצבנים שמפריעים כל הזמן. די ליהודים!!! נמאסתם!!!! רוצים שקט ושלווה!! על החתום: הפלשתינאים התמימים מפלשתינה

על מה אתה מדבר ????

"כי עם קדוש אתה לה´ אלוקיך, בך בחר ה´ אלקיך להיות לו לעם סגולה מכל העמים אשר על פני האדמה" (דברים ז´-ו´) "כל המקום אשר תדרך כף רגליכם בו לכם יהיה, מן המדבר והלבנון מן הנהר נהר פרת ועד הים האחרון יהיה גבלכם. יתייצב איש בפניכם, פחדכם ומוראכם יתן ה´ אלקיכם על פני כל הארץ אשר תדרכו בה כאשר דיבר לכם" (דברים י"א-כ"ד-כ"ה)

rigoletto111

New member
אני חושב שחלק מהמתנחלים דווקא

השתלבו יפה ב"תרבות השהידים"
המקומית של חברון: חטפו את הגופה והובילו אותה בפנים מגולות
מסכנים את עצמם בכוונה, כדי להתריס, וכן הלאה. אבל בואו לא נשכח שזהו המיעוט הכי קיצוני אצל המתנחלים, ומי שיקיש ממנו על כל המתנחלים הוגן כמו מי שיקיש מאודי אדיב ומוענונו על כל אנשי השמאל...

נמאס לי מכם, פשיסטים דתיים!!!

פשוט מבחיל לקרוא מה שאתם כותבים. אני מוכרח לאמר לכם שנתקלתי במעט מאד חילונים משכילים שמדברים בסגנון כזה. המסקנה: עמוק בפנים נשארתם דתיים שונאי זרים, גזענים שחושבים שעם ישראל הוא עם סגולה והגויים כלבים. כפי ששמתם לב זה לא מצטמצם בערבים. כל מיני אנשים חולניים התחילו פה להשמיץ שמאלנים במילות גנאי (כמו סירחון), עוד מעט גם יטיפו לאלימות כלפיהם. דבותי, אין פה טובים ורעים. לא כל הפלשתינים רוצחים פנאטים ואנחנו לא צדיקים גדולים. תודו על האמת. רבים מיכם פשוט מזילים ריר מהמחשבה על טרנספר , אבל אתם עצובים בגלל שאתם מבינים שזה לא מציאותי. תאמינו לי, כל מה שצריך זה לתרגם את דבריכם לערבית וזה ישמע מעניין מאד. אפשר גם לתרגם לאנגלית ולפרסם בחו"ל ואז יעלמו גם מעט הידידים שעוד נותרו לנו.

Le Fay

New member
הייתי שמחה להסכים איתך, רק ש...

מכירה כמה וכמה חילונים גמורים, אפילו לא יהודים, שמחזיקים באותן עמדות ממש (כולל תחושת עם הסגולה וכל שאר הפנינים). ועובדה שלא כל היוצאים כאן שותפים לעמדות הפשיסטיות. באשר לרמת ההשכלה, כלל ידוע בפסיכולוגיה חברתית הוא שמי שמרגיש נחות שמח למצוא שעיר לעזאזל שעשוי להיחשב נחות ממנו.

למעלה