רוחות!

הכיוון שלך טוב...

אתה אף פעם לא תצליח להסביר את עצמך, אבל תמיד הוא לא יתפוס את זה איך שאתה טפסת... תחשוב על זה, אומרים ש"החיים" התחילו במקרה, ברקים רעמים וכו"ל, נוצר תא אחד...מזל שהוא לא מת, שהספיק להתרבות, כן! כבר היה לו את היכולת להתרבות....והמשיכו להתרבות, רגע זוכרים את האבולציה, הטובים שרדו! אלא עם צוואר הארוך הצליחו לאכול עשב התרבו וככה יש ג'ירפה!...אז התאים המסקנים האלה דומים בדיוק אחד לשני זה "קופי", אז איך האבולוציה התחילה? אני לא בא לסתור את התאוריות האלה...אבל אני רוצה להגיד משהו אחר בכלל, אחרי שכל החיים, כל דבר חי ימות...שוב האלמנט הזה יכחד כמו בעבר...העולם ימשיך וכול הכוכבים ימשיכו את הפועלות שלהם של סיבובים פיצוצים שברים...נמשיך טירלירדים שנים קדימה עוד...ומה אז?, לכבוד מי כל הבלאגן הזה?!?!?! אף אחד לא יראה את זה, א, אחד לא יתווכח מי שם את כל החומר הזה שיש בכלל...מאיפה הוא בא?!

Dark Muse

New member
בדיוק, אנשים המציאו את אלוהים

כדי שהם ירגישו שיש מישהו ששומר עליהם. אנשים המציאו את הדת כדי שיהיו חוקים בתקופות פרימטיביות. להיות חלוני ולהאמין באלוהים זאת צביעות. אנשים לא רוצים לחשוב שהכל נוצר כי ככה זה קרה, אלא שיש להם תכלית בחיים. אבל מי אמר שאנחנו צריכים תכלית לעצם קיומנו? עצם זה שאנחנו חיים, זה כל הקסם, וצריך לנצל את החיים האלה ולא להאמין בעולמות הבאים וגלגול נשמות. (כאילו, זכותם להאמין בזה, לא אומר שלא. אבל זה לא הופך את האמת שלהם לאמת האמיתית, במיוחד שאין שום הוכחה לכך ואל תגידו לי ילדים דרוזים בנשיונל גיאוגרפיק)

I am a freak

New member
לדעתי....

אנשים המציאו את האלוהים, מפאת חוסר ידע ופחד... ולא יותר. יש בעיות- אלוהים אשם יש עולם- זה בזכות אלוהים נבראנו- בזכות אלוהים הדרך הקלה והפשוטה ביותר, בלי לשבור את הראש. לדעתי זה טיפשי, אני לא יודע מה איתך. הפריק.

Dark Muse

New member
נו בדיוק, אבל אם אתה חושב כמוני

אתה עדין מאמין בו? הוכחה הכי טובה לכך היא מזג אוויר. אנשים בעבר ראו כוכב שביט הם חשבו שזה אות מבשר רעות, שלא נדבר על ברקים שטפונות ובצורת. אך כיום שהמדע התפתח אנו יודעים שקיימים עשרות אם לא מאות כוכבי שביט במסלולים במערכת השמש. אני יודעים לחזות מזג אוויר. אנו נסענו לירח!

I am a freak

New member
אני לא מאמין באלוהים....

אני מאמין בכוח שלי, כיישות חזקה- בדיוק כמו כל שאר בני האדם. הפריק.

Dark Muse

New member
אתה אתאיסט שמאמין ברוחות?

מוזר

../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif יודעים מה!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אני מבחינתי סיימתי את הויכוח יש כאן כ"כ הרבה אנטי..ואתם באמת לא רוצים לשמוע ורוצים רק לריב... אני עלול להתעצבן ורק לעשות חילול השם... יש לי הרבה מה להגיד והרבה תשובות לענות לכם, למרות שאני לא ברמה כזאת כי גם כאן לפי הדת אסור לי... עכשיו בשבילכם...כי שאלתם הרבה, אין לי כוח לקרוא כי זה יותר מדי אנשים שהגיבו.. אני חילוני אני חי ת'חיים שלי כמו חילוני, למה אני מאמין?, כי תודה לאל, כל דבר שאני מבקש מהקב"ה, אני מקבל! ברוךך השםם!!!, ועוד הרבה סיבות, שראיתי עד כמה חוכמה יש ביהדות... תודההה רבההה, תהיוו בריאים!

I am a freak

New member
אתה מחלל את השם כשאתה נוסע בשבת

ומחלל את השבת. חטאים בין אדם לה'- לא חסרים לך
הפריק.

I am a freak

New member
לא מוזר- מיוחד.

ואני לא אתאיסט, כי אני מאמין שיש אלוהים. האלוהים שלי, האלוהים של כולם. הוא יצר הכול ונתן לי את הכוח להחליט בשביל עצמי, להיות אדם טוב ולתת מעצמי, בלי לפגוע באחרים.

Dark Muse

New member
יפה

גם אני עושה את כל הדברים שאתה החלטת בעצמך (להיות אדם טוב ולנסות כמה שפחות לפגוע באחרים, להיות עם כבוד ונימוס) רק שאני לא הייתי צריך את אלוהים בשביל שאני לא אעשה זאת, הכוח הוא שלי ולא ניתן לי על ידי משהו שאתה רק מאמין בו ולא יודע שהוא קיים.

I am a freak

New member
אני עושה את זה בשביל עצמי

זה לא משנה אם אני אעשה את זה או לא, אלוהים שלי לא יתערב. הוא כמו אבא.... לכן, אני אדם טוב שבילי, לא בגלל שום מרות של שום כוח. פשוט, "להיות טוב זה יותר טוב מלהיות רע [משפט נחמד :]" שלך, הפריק.

Dark Muse

New member
נכון ואני אוהב אנשים כמוך

אבל אתה אומר "הוא יצר הכול ונתן לי את הכוח להחליט בשביל עצמי," אני אומר שהכוח הזה הוא לא ניתן לך מאלוהים, אלא הוא תמיד היה שלך מאז שנולדת. זוהי בעצם ההשקפת העולם השונה.

I am a freak

New member
הכוח נוצר איתי, בלידה.

איך אני נוצרתי
בזכותו. [בזכות אמא... אבל בהתחלה בהתחלה בהתחלה, זה היה בזכותו :] הפריק.

I am a freak

New member
ולאם האנרגיה נעלמת../images/Emo35.gif

איפה שוכנת האהבה
הכעס
העצבים
לאן ההתרגשות נעלמת
השמחה
גם זה מת ביחד עם האדם
לאן האופי שלו נעלם
לאן התחושות והיכולת להבין נעלמים
אם תתן לזה תשובה, יכול להיות שגם אני אשתכנע.

Dark Muse

New member
זה המוח היפה והנפלא שלנו יוצר...

שאדם נכנס לפחד, המוח משחרר אנדרנלין. אתה יכול להגיד שהנשמה שלו משחררת? חלומות לא באים מהשמיים, הם נוצרים במוחנו. במעבדת שינה למשל אפשר לדעת לפי גרפים מתי בן אדם מתחיל לחלום. רגשות באים ממוחנו, ולא מנשמות.

I am a freak

New member
אתה חושב בצורה שטחית למדי

אני לא מדבר על "מה קורה כשפוחדים" אלא, למה יש פחד
למה אנשים מתאהבים
ולאן, בסופו של דבר, כל זה נעלם....
הפריק.

Dark Muse

New member
קצת קשה לענות על זה

למה למשל אני נגעל\מפחד מג'וקים ובכל זאת חרקים כמו גמל שלמה אני מאד אוהב... למה אני מתאהב במישהי ובאחרת לא. זה עניין של אופי, עניין של צורת חשיבה. אני לא מאמין שפחדים קשורים לנשמה, בכל זאת, יש אנשים עם פוביות שמתגברים על זה אחרי טיפול של התמודדות עם הפחד. יש האומרים שאהבה היא אינסטיק של להתרבות. אבל בכל זאת, האדם הוא לא מכונה, הוא מפותח מאד, גם בעלי חיים פחות מפוחתים מאיתנו מרגישים רגשות. אם יש לך כלב בבית ואתה חוזר מהבית ספר, הוא מאושר לראות אותך, לעומת זאת שאתה צועק עליו אם הוא עשה פיפי באיזה מקום הוא יפחד ויברח. אני לא יכול להגיד לך למה זה ככה כי אני לא יודע, אני אבל לא מאמין שזה תלוי בנשמה של אדם.

I am a freak

New member
הגעת בדיוק לאן שרציתי

את רואה
אין הוכחה חד משמעית אתה לא מאמין שזה תלוי בנשמה... אבל, אני יכול לשלול [לפי האמונות שלי] את כל מה שאמרת בנוגע לפסיכולוגים ולכלב, ולנסות ולבסס עמדה- כדי להראות לך שאין רק אפשרות אחת לתת תשובה- יש עוד תשובות הגיוניות לכך. הפריק.

Dark Muse

New member
לא...

אני לא מוצא בתשובה כמו "יש לנו נשמה והיא קובעת לנו את הרגשות" בתור תשובה לוגית והגיונית. האופי שלנו נקבע לפי המוח והגנטיקה שלנו, לא לפי דברים שמימים שאף פעם לא הוכיחו באמצעים שעומדים לרשותנו.

למעלה