רוחות!

I am a freak

New member
כדי לספק לעצם תחושה של בטחון....

אנחנו בני אדם שונים... לחלק יש משהו הלאחז בו לחלק אין... ככה העולם שלנו בנוי. אבל, אם לא נוכל להאחז באמונות שלנו בצורה עיוורת, אז מה בעצם יישאר לנו
הפריק.

רגע ניסית פעם להתווכח עם רב?

אני מתכוון לך לבית כנסת, תגיד לרב (איזשהו אברך שעושה שיעורים) שם "תוכיח שיש אלוקים",אתה יודע מה... אם בכל זאת תשאר בדיעה סבבה, אבל לא ניסית, נכון? אל תתווכח איתי, אני אולי מקבל מזה עצבים, תתפלא ליראות באיזה קלות הוא שולף תשובות אתה יודע מה, אפילו אם חס וחלילה אין אלוקים, חכמינו זכרונם לברכה היו חכמים גדולים רק על המשפטים שלהם, לך לרב, ותיראה איך הוא שולף תשובות מספקות, שאתה תואהב את חכמה שלו

Dark Muse

New member
הלכתי לכנס של אמנון יצחק...

ודיברתי שם עם מישהו שמלמד תורה, הוא לא ענה לי כלום וגם לא ידע מה לענות לי כל כך. רציתי בשלב מסויים לשאול את אמנון, אבל הם החזירו שם כמה בתשובה והיה לי תחושה של הקאה אז יצאתי.

טוב...

תיראה הוא לא ענה לך כי יש גם לזה סיבה לא תיתן הלכה בפני רבך, כשיש איתך בחדר רב גדול ממך לא תתן הלכה...מתוך כבוד, אולי גם הוא לא רצה לענות כי הוא לא בדרגה של אברך שנותן שיעורים.. תנסה שוב, יש אברכים נחמדים...שבכיף ואני מתכוון בכייף לא רק בגלל שזה מצווה, הם כבר קיבלו אופי טוב, יש הרבה סוגים יש כאלה, שאצלם זה כמות...תן לי עוד להחזיר בתשובה, ויוצא מזה שחילונים לא סובלים אותם, ויש נחמדים...

I am a freak

New member
אני דווקא חושב שהוא לא ענה-

בגלל שלא היה לו מה לענות, כי יש טעם ותוכן בדבריו של האיש הזה. תפסיק ללכת סחור סחור ולהמצי תירוצים, תסתכל על ההודעות שלך, אתה שם לב מה אתה עושה
תהיה עד לדברים שאתה אומר- ולא לאיזה רב שאונס קטינות כדי לברך אותן. הפריק.

אם ראית את ההודעה הקודמת שלי...

היית רואה שאני מאמין, אם לא ראית תחזור תקרא שם, ותחזור לכאן שוב.. אני מאמין בקב"ה, ויש לי הרבה מה להגיד, אולי אתה לא מאמין בכלל, ויש לזה סיבה, אתה קם בבוקר, והכל ניראה לך מטמטי...יושן, מקבל כוח, עובד מתעייף, אוכל שבע, מרים משקולות יש שרירים..נכון? הכל ניראה לך ברור...הקב"ה, לא גלוי אז אין...או אפילו אם לא תאמין בוא ולא תקיים את המצוות שהוא מצווה...מחר תקום בבוקר, ואולי תהיה מאושר יותר מדתי אחר שמקיים מצוות...למה זה?, לא בגלל שהקב"ה, אינו קיים,או לא הוגן, לא שם לב שאתה אתאיסט, או שאין לו השפעה על אתאיסט...הוא מרחם עלייך, אתה תקבל את העונשים שלך, על העברות שלך...וסחר על כל מעשה טוב כל מחשבה טובה.. אני עכשיו רק הטפתי לך מוסר, אל תכנס למגננה... אם אתה חושב שהכל ברור מטמטי, תחשוב קצת למה כולם חיים, ועל זה שפעם לא היו החיים (לפי המדע, שכל החיים האלו הם רק פרק מזערי) שהחיים הם מקריים בכלל, כל הקטע של טבע אבולוציה, ושהכל כ"כ מושלם...מקרי...יכחד, ומה שימשיך זה רק הכוכבים בשמיים שכל הזמן מתפוצצים מתחברים, אף אחד לא יראה את זה, אף אחד לא ידע, אף אחד לא יספור את ה"זמן"...אז בשביל מי כל הבלאגן הזה שמתרחש שם? אחרי שלא יהיו בני אדם?, תדמיין את זה...הכל ממשיך אף אחד לא רואה...הזמן יעבור באותו קצב?, הוא בגלל שאף אחד לא סופר אותו...אין לי איך להמשיך, כי אני לא יודע גם איך להסביר, אם זה מעניין אותך תקרא את ההודעה עוד 3 פעמים עד שתנסה להבין מה שאני אומר, אבל אם בכל זאת הצלחת להבין שוואלה, החיים הגשמיים חסר בהם משהו, למרות שניראה כי אתה יודע הכלל והכל מושלם...ולהכל הסבר, אם חסרים לך תשובות בנושא הזה...תחפש איזה בית כנסת עם שיעור תורה, ותשאל את הרב הרבה שאלות!, זה חינם! הוא לא יקח כסף...

מיבת

New member
??????????????.

???????????????????????????.. ???????????????????????????? ????????????????????????????? ?????????????????????????????? ??????????????????????????????? אתה מאמין שבני אדם הם יצירת האל? אדם וחווה? או שהיינו משהו שונה לפני שהגענו ל"צורה סופית"?

מיבת

New member
מאיפה בנו..

מהקוף או אדם וחווה? ועזוב תמקשים שלי בשקט..

Dark Muse

New member
מוזר, אתה אומר לי לא להאמין למדע

אבל אתה מאמין בעוורן לרבנים. אני, שלא כמוך, תמיד אשאף לדעת. אתה לעומת זאת מסתפק בתשובות של רבנים שרוב הדברים שהם אומרים הם שטויות במיץ עגבניות. אין לי כוח להשיב לך, להתווכח על זה יותר. תאמין במה שבא לך ותפחד עד סוף ימי חייך מעונשים. רק תחזור בתשובה ואל תהיה צבוע.

I am a freak

New member
../images/Emo127.gif מילים כדורבנות.

רק, בבקשה... תהיה קצת יותר עדין בפעם הבאה, יש לך תגובות כל כך יפות- וחבל שאני אצטרך למחוק אותן בגלל פגיעה בזולת. תשתדל
תודה.

Dark Muse

New member
טוב סליחה, אני רק מרגיש התנשאות

כלשהי על זה שאני חסר אמונה

I am a freak

New member
חיחיחיחי... אני שמח שאתה מרגיש טוב.

רק, שלא יעלה לך לראש
שבת שלום, הפריק.

למה ניראה לך שאני מאמין בעיוורון?

ותשמור על רמה...לא חכמה להיות "עבריין מקלדת", ולעצבן את הצד השני... כי אתה מרתיח גם אותי..

Dark Muse

New member
אתן לך דוגמא

ישבתי במחשב וחטפתי סחרחורת. אותו בחור שכתב את השרשור יחשוב שזה שדים ורוחות, אני לעומת זאת הלכתי לשתות שלוש כוסות מים וזה מיד עבר לי.

I am a freak

New member
אתה בחור הגיוני. אפשר להתווכח איתך?

הייתי מראה לך בשמחה את הצד השני... הפריק.

Nizzan Cohen

New member
אל תבזבז את זמנך.

אני זוכר את שם המשתמש הזה. אני לא זוכר מאיזה פורום. אתאיסט מפוחד שמנסה להסביר לאנשים כמונו שאנחנו טועים כדי לשכנע גם את עצמו. אל תבזבז זמנך לריק.

I am a freak

New member
תודה ניצן ../images/Emo13.gif

שמח לדעת שאתה פה. שוב תודה, אני לא אנסה את כוחי כאן. הפריק.

Green Leprecon

New member
שלום

אז תגובה לחכם למעלה. רק טיפשים פוסלים אמונות ודיעות של אחרים. זכותם להאמין בזה. וכבר קיימים כל מיני תופעות מוזרות בעולם שאי אפשר להסביר. ואם אתה חכם במתמטיקה, אולי תיתן לי משוואה שמקיימת את אלוהים, או את היקום, הרי התיאוריה אומרת שהיקום הוא אין סופי ואיך זה יכול להיות אם לכל דבר יש התחלה וסוף.

למעלה