אם ראית את ההודעה הקודמת שלי...
היית רואה שאני מאמין, אם לא ראית תחזור תקרא שם, ותחזור לכאן שוב.. אני מאמין בקב"ה, ויש לי הרבה מה להגיד, אולי אתה לא מאמין בכלל, ויש לזה סיבה, אתה קם בבוקר, והכל ניראה לך מטמטי...יושן, מקבל כוח, עובד מתעייף, אוכל שבע, מרים משקולות יש שרירים..נכון? הכל ניראה לך ברור...הקב"ה, לא גלוי אז אין...או אפילו אם לא תאמין בוא ולא תקיים את המצוות שהוא מצווה...מחר תקום בבוקר, ואולי תהיה מאושר יותר מדתי אחר שמקיים מצוות...למה זה?, לא בגלל שהקב"ה, אינו קיים,או לא הוגן, לא שם לב שאתה אתאיסט, או שאין לו השפעה על אתאיסט...הוא מרחם עלייך, אתה תקבל את העונשים שלך, על העברות שלך...וסחר על כל מעשה טוב כל מחשבה טובה.. אני עכשיו רק הטפתי לך מוסר, אל תכנס למגננה... אם אתה חושב שהכל ברור מטמטי, תחשוב קצת למה כולם חיים, ועל זה שפעם לא היו החיים (לפי המדע, שכל החיים האלו הם רק פרק מזערי) שהחיים הם מקריים בכלל, כל הקטע של טבע אבולוציה, ושהכל כ"כ מושלם...מקרי...יכחד, ומה שימשיך זה רק הכוכבים בשמיים שכל הזמן מתפוצצים מתחברים, אף אחד לא יראה את זה, אף אחד לא ידע, אף אחד לא יספור את ה"זמן"...אז בשביל מי כל הבלאגן הזה שמתרחש שם? אחרי שלא יהיו בני אדם?, תדמיין את זה...הכל ממשיך אף אחד לא רואה...הזמן יעבור באותו קצב?, הוא בגלל שאף אחד לא סופר אותו...אין לי איך להמשיך, כי אני לא יודע גם איך להסביר, אם זה מעניין אותך תקרא את ההודעה עוד 3 פעמים עד שתנסה להבין מה שאני אומר, אבל אם בכל זאת הצלחת להבין שוואלה, החיים הגשמיים חסר בהם משהו, למרות שניראה כי אתה יודע הכלל והכל מושלם...ולהכל הסבר, אם חסרים לך תשובות בנושא הזה...תחפש איזה בית כנסת עם שיעור תורה, ותשאל את הרב הרבה שאלות!, זה חינם! הוא לא יקח כסף...