רוחות!

רוחות!

שלום לכול חברי הפורום אני חדש ושמי אסף... אוקיי אז ככה... בזמן האחרון אני מרגיש שכול הזמן מישהו מסתכל עליי...אפילו בזמן שאני כותב את השורות האלו [ואני מזיע בטירוף בגלל זה עכשיו] אני לא יודע מה לעשות... האם עליי לפחד? האם עליי לשמוח ולדעת שזו מתנה?ה האם זה מישהו שמשגיח עליי ומדריך אותי??ואם כן למה אני מרגיש לא נוח שהוא פה?[ האם אני יכול לומר לו ללכת בלי שיכעס? אני לא יודע מה לעשות אני לחוץ...אני לא יכול לישון... ובכלל מה עליי לעשות?לפחד?לשמוח? לכעוס? הבית שלי מלא ברוחות![במיוחד החדר שלי] הנה סיפור אחד שקרה לאחי...[שמו יאיר]הוא למד בחדר ושמע מישהו קורא לו...יאירר...יאיר...הוא יוצא וצועק עליי שהוא לא לומד בחדר שלי ושיש שם מישהו אני אומר לו שזה שטויות [למרות שכבר ידעתי שזה לא...] אני עולה למעלה ומרגיש סחרחורת בטירוף...ושאני יורד אני מרגיש טוב... מה זה?? רוח רעה? שד? למה היא גרמה לי להרגיש לא נוח ? בבקשה תעזרו...

ואני חשבתי שזה רק אני...

התופעה כל-כך מוכרת לי... כאילו שכתבתי את השורות בעצמי... מאז שעברתי לגור בבית שקניתי (לפני כשלוש שנים) אני "סובלת" מאותן תסמונות... הרבה פעמים מתעוררת מתוך תחושה שמישהו מסתכל עלי.. כשאני מנמנמת בסלון. אצלי.. אני יודעת שזו אישה.. אל תשאל אותי למה.. אבל אני יודעת.. קרה לי גם הרבה פעמים שאחרי שכיביתי את השעון מעורר וחזרתי לישון.. "מישהי" העירה אותי כשאני מרגישה נדנוד של המיטה... אין לי איך לדעת אם זה אמיתי.. אם המיטה ממש זזה אבל אבל זו התחושה שאיתה מתעוררת.. בתור אחת שמתוגררת לבדי.. זה מאוד מאוד מפחיד... אבל.. לעניות דעתי (ויש לי בערך דיעה מי זו..) זו כן רוח ששומרת עליך.. אני במקומך הייתי יושבת וחושבת על מישהו שהיה יקר לך (סבא סבתא) שנפטרו והיו קשורים אליך מאוד.. עד כדי כך.. שדואגים לך.. אתה מרגיש לא נוח.. כי אתה לא מבין.. לא מבין למה ו/או מה הרוח רוצה... אבל לפי מה שאתה מספר זה מישהו שרוצה את טובתך.. ולא משהו רע.. לא, לא לכעוס ולא לפחד... שים לב מתי התופעות קורות.. יכול להיות שמישהו רוצה להסב את תשומת ליבך.. למשהו שאתה עושה לא טוב.. אני לא מומחית בתחום.. פשוט מכירה מידע אישי.. למדתי לחיות עם זה.. ולהיפך.. מרגישה שיש לי מלאך שומר צמוד וטוב לי עם זה.

קודם כול תודה על התגובה!

עכשיו גם אני יודע את המין וזה זכר...ועוד משהו אני תמיד יודע שזה אותו אחד![ויש כאלו שנתקלים בכמה רוחות שונות] אבל אותי הוא לא מנדנד...אלא אני קם שאני יודע שהוא שם...צופה בי...ואני פשוט מתכווץ...אבל אני שונא את זה!!! אני לא רוצה לפחד! תעזרו לי!

היועץ מ

New member
היי אסף,

בכל בית ישנן נשמות. חלקן רדומות (כלומר לא עושות שום דבר -טוב או רע- לאף אחד, אלא אם הפרענו להן...) וחלקן פעילות. הנשמות הפעילות מחפשות איתנו קשר. אנשים שהם מדיומים (או אנשים בעלי אופי חלש) מרגישים את הנשמות. לא כולן מחפשות להזיק. חלקן מנסות להעביר מידע. אני ממליץ לך להדליק בחדר נר מוזהב (מוזהב משום שהוא לא יפגע בנשמות, לא יפגע בך, ויכניס אנרגיות נקיות לחדר) לעיתים נשמות מראות לנו שהן קיימות כמשהו בחדר עלול להפריע לאנרגיה שלהן - למשל מראה שבורה, חלון שבור. בדוק אם יש משהו שבור בחדר. ועוד המלצה - בדוק את המזוזה בחדר.

היועץ מ

New member
../images/Emo12.gif

אין לך מזוזה? זה הזמן לקבוע אחת... קצת על המזוזה - מטרת המזוזה היא הבאת שמירה, הגנה והצלחה לאדם בבואו ובצאתו. המזוזה אינה תפילה, אלא קוד אנרגטי-אלוהי המגן עלינו. המנהג לנשק מזוזה אין בו חובה. אנחנו פוגשים במזוזה לראשונה בזמן יציאת מצריים, כשאלוהים מכה את המצרים במכת הבכורות ואומר למשוך את "מזוזות ביתך", כדי לסמן למלאך המוות לדלג על המקום. גם היום המזוזה מגנה עלינו, וכשהיא נפסלת היא מאפשרת כניסה של אנרגיות שליליות. אני בטוח שכתקבע מזוזה, תחוש הקלה.

so charming

New member
תראה, זו בעיה.

כמו שכל מי שקרא את ההודעות של "קוטל המלך" הבין שהוא אתאיסט. אנשים אתאיסטים (כמוני וכמוהו וכמו רבים שאני מכירה), מטבעם, לא מאמינים באלוהים- כך שסיפור המזוזה נחשב, בעייני לפחות, כאגדה המלווה את העם. אמונה תפלה שהתקיימה בקרב יהודים במצריים, בלי לפגוע באף אחד. אני נתקלת כאן בהרבה מאוד (יותר מידי, לדעתי) עצות הקשורות בדת. לא כולם יהודים, לא כולם מאמינים בקבלה/ מזוזות/ וכ'ו. וכעצה לכלל הפורום- התחשבו בעובדה הזו. פרק בתנ"ך או פסוק בקבלה אינן הפתרון היחיד. (שוב- כל הכתוב בהודעה הזו הוא דעתי בלבד, ואני לא מנסה להעליב כאן אף אחד. אם העלבתי- מצטערת).

so charming

New member
אמ...

כתכבת שאתה כן בכמה מקומות. מצטערת, אולי טעיתי או לא הבנתי אותך נכון.

I am a freak

New member
מזוזה עוזרת לאדם נוכרי../images/Emo35.gif

ממתי
מזוזה זהו כלי שמקשר בין האדם לאלוהים. המזוזה אמורה לשמור על יושבי הבית משדים [שדי] אבל, זו לא המזוזה ששומרת עליהם- אלא אלוהים [so called] ואם אותו אדם לא מאמין באלוהים... אז, זה בעצם לרמות את עצמך
ממש כמו ללכת לפסיכולוג. מחלה פסיכולוגית. תחשוב... הפריק.

Nizzan Cohen

New member
שד"י

לא מהמלה שד... אלה ראשי תיבות של "שומר דלתות ישראל" - אחד משמות האל.

I am a freak

New member
למה אתה מפקפק בידיעותי../images/Emo35.gif

שד"י זהו אכן אחד מהשמות של אלוהים. אבל, לא סתם נבחר השם הזה לייצוג על דלתות כל בני ישראל. במילה שדי יש את המילה שד בתוספת י'. השד ברור... שד זה שד. היוד מייצגת את אלוהים.. י'. האמונה הקבלית היא שכשאר שד רוצה להיכנס לבית מסויים, הוא רואה את המילה "שדי" על הדלת והוא יודע שאלוהים מגן על הבית הזה- ולכן הוא לא נכנס. לפני שאת הטוען לטעות של מישהו, תהיה בטוח ב-100% שאתה צודק. אחרת, אל תשלול- אלא רק תשאל. הפריק.

.m

New member
מה קשור כרוב לעמוד חשמל?

זה לא קשור לאמונה. לא צריך להאמין באקמול בשביל להעביר את כאב הראש. יש דברים שעובדים, גם אם *אתה* לה מבין בדיוק איך. המזוזה מכילה קודים אנרגטים, והם היוצרים את האנרגיה המגינה. זו הסיבה שכשיש מזוזה פסולה (הכוונה היא למזוזה שאחת האותית בה נפגמה), ההגנה אינה טובה.
mai

I am a freak

New member
חיחיחיחי

את יכולה להשוות קמע לאקמול
אני לא מאמין שעשית השוואה כזו. כרגע, אף אחד לא הצליח להבין איך הקמע עובד [לפרטי פרטים] אבל אקמול עובד בצורה מסויימת- שלאדם יש שליטה מלאה עליה. אני רוצה להבין, מזוזה תפעל למרות שהאדם הוא נוכרי [סתם דוגמא]
הפריק.

.m

New member
מה היה כל כך מצחיק../images/Emo35.gif

יושבת לה מזוזה בפתח, מסתכל בעין בוחנת על מי שעובר ומחליטה לעצמה "זה נראה מותק של בחור, אני אשמור עליו. ההוא, לעומת זאת, נראה לי חרא של בנאדם אז לא... לגבי השלישי שנכנס... ובכן, שיתפשט קודם ונראה עם עשו לו ברית מילה, ואז אחליט..." מה, לא...? אז כנראה שהקודים האנרגטים של המזוזה פשוט יוצרים רטט מסויים של הגנה ברדיוס מסויים, בלי להכנס לך לתוך התחתונים... ולגבי קמעות - כשאתה כותב: "אף אחד לא הצליח להבין איך הקמע עובד [לפרטי פרטים]" - האם עברת אדם אדם ושאלת אותו באופן אישי? האם מונת לדובר האנושות? האם אתה משמיט בכוונה את כל כותבי הקמיעות? אני דווקא מכירה מספר אנשים שיודעים בדיוק איך קמיע פועל (שוב אנחנו מדברים על הרטט האנרגטי של האותיות, והצירופים שלהם. ממש כמו במזוזה). האם האדם הפשוט ברחוב יכול להסביר לך בדיוק איך מורכב אקמול ואיך מתבצעת פעולתו על הגוף? והבהרה קטנה - ישנם המון שרלטנים בתחום. לא כל מי שמתיימר להציג את עצמו כמבין, אכן מבין ויודע. אבל מכאן ועד :אף אחד לא יודע" יש מרחק גדול.
mai

I am a freak

New member
לדעתי, את טועה.

אבל, אלו האמונות שלך- ואין כאן טעם להתווכח. אבל, תהי בטוחה שאני אברר את זה. אני אשאל את הרב של בית הכנס אם המזוזה עצמה מגנה- או שאלוהים מגן על הבתים האלה. והאם, נוכרי שישים מזוזה בדלת ביתו- יזכה להגנה גם כן. "האם עברת אדם אדם ושאלת אותו באופן אישי? האם מונת לדובר האנושות? האם אתה משמיט בכוונה את כל כותבי הקמיעות? אני דווקא מכירה מספר אנשים שיודעים בדיוק איך קמיע פועל (שוב אנחנו מדברים על הרטט האנרגטי של האותיות, והצירופים שלהם. ממש כמו במזוזה)." לא. לא. לא. ושוה- לא. אקמול הוכח מדעית- בצורה שאי אפשר להוכיח שהיא לא נכונה- והוכיחו שהיא נכונה- לכל הדיעות ולכל האמונות. אי אפשר להגיד דבר כזהעל קמעות. כי, הקמעות של היהדות הן לא הקמעות של הפאגניזם ואלו הם לא הקמעות של הנוצרים. אין כאן דיעה אוניברסאלית שרווחת בכל העולם
את בכלל מבינה את ההבדל
את צריכה לנסח את המשפט שלך כך "כותבי הקמעות מאמינים כי הקמעות פועלים בצורה הזו: _____, אבל- אין להם כיצד להוכיח זאת... זו רק תיאוריה." הפריק, שלא נרתע מקצת ציניות.

../images/Emo4.gif FREAK...

הוא העיר לך וצדק...אתה מאמין בקב"ה?, אתה דתי?, הולך לשיעורי תורה? מאיפה אתה יודע, מה משמעות השם שד"י??, אתה יודע שלכל שם כל דבר בתנ"ך ביהודות, יש המון "רבדים"? אתה יודע מה זה אומר?, שלכל אות כול מילה בתנ"ך חכמינו זכרונם לברכה, מצאו הרבההה יותר משמעויות מאשר הפשט הפשוט שניראה לעין... אני לא דתי, אני שומר מצוות משתדל הרבה והולך לשיעור תורה גם, לפחות בעניין של רוחניות, אני לא ממהר לקבוע ולהביע דעה על "איך להישמר מרוחות", "איך לסלק" "איך להכניס אנרגיות חיוביות, על מה לחשוב"...כן הכל נכון אני לא אומר שאלו המצאות...אבל הרבה משועממים קובעים שטויות, טקסים עושים מזה כסף! ועובדים על תמימים!!! יש אמת בזה יש טקסים נכונים...הקב"ה, נתן כוח גם למכשפות כישופים וכו"ל...הכל כדי לבחון את האדם הפשוט...אל תלכו בדרך הזאת... רוצים להישמר מהדברים האלה, ובכל זאת להצליח יותר בחיים? תתקרבו עוד טיפה לקב"ה...אני חילוני לגמריי! אבל התקדמתי קצת...ובאמת ברוך השם!, אני מרגיש שהקב"ה איתי...עוזר לי, כי אני מתקרב אליו.. לא אמרתי לכם לתרום כסף לבית כנסת, לבחור ש"ס, אין לי אינטרסים! אתם לא מסכנים כלום, תאמינו בוא יותר רק תדעו שהוא איתכן תבקשו ממנו בקשות, בלב תדברו איתו!!!...לכל אחד פה, הלוואי ואין אחד כזה, אבל כל אחד פה שלא מאמין בכלל, אם יעשה את זה, וידבר עם הקב"ה, וינסה! אני בטוח שזה הקירבה הכי גדול והקב"ה יעזור לו!!!

מיבת

New member
עוד ???????????????????

שאלה אלייך... משועממים? מכשפים/ות? אל תלכו בדרך הזו? GET A LIFE DOOOOOD אתה חילוני שלאט לאט חוזר בתשובה זה ניכר מדברייך "אנימתקרב אליו" איפה הוא? אתה רואה אותו? גמני מאמינה בו. ובעצם..יעני..אם אדם לא מאמין בגדול מכולם דינו??? או שבגלל שאני מאמינה בעולם שאחרי אז הצלחתי בחיים נתונה בעצם לכשלון? יו אתה מה אתה רוצה להגיד? בלי מגילות קצר וקולע?

הדגשתי שאני חילוני...

רק בגלל שגם אני לא סבלתי את הדתיים שמטיפים מוסר... ועד היום יש כאלה שאני לא אוהב...אם אני נכנס לבית כנסת, אני מהחילוניים שם ואני לא אוהב שמתעלקים כי יש דתיים לא נעימים אולי..אבל בכללי, הם אחלה של חברה... מה אני רוצה להגיד, שתעזבו אותכם מרוחות, תפסיקו לפחד מהם...תאמינו בקב"ה, שהוא יגן עלייכם, והוא יגן עלייכם, לא בגלל שאתם נותנים לו כוח אלא בגלל שזה יהיה מגיע לכם! אני חילוני, חוזר בתשובה?, אני משתדל, אני עושה חטאים יש לי חברה אני בן 18, אני נוסע על אופנוע בשבת..שזה אחד האיסורים הגדולים ביותר.. אני מצטער ואני בתפילות מבקש סליחה מהקב"ה, על זה...בכל זאת אני בן 18 חילוני...יהיה לי קשה לעמוד בפיתויים! לא שזה בסדר..אה..עונשים והתנצלויות לחוד...

מיבת

New member
אחי לא מבינה אותך...

אתה חוטא כדי להתפלל לסליחה ומחילה? או שאתה חי את חייך? אני לא אפסיק להאמין ברוחות בגלגול נשמות או העולם הבא ומעבר לכך אני מבקשת ממך לא להסיט אנשים מאמונתם. "איש איש באמונתו יחיה" נדמה לי שאתה צריך לדעת מהיכן משפט זה... או שאתה חוזר בתשובה כי התשובות שלך הן בהחלט כאלו או שאתה עדיין לא יודע מה אתה רוצה מעצמך.. אתה מעדיף לרכב על CBR600 או להשאר עם סאןיאנג 50 סמ"ק??? הכוונה היא שאתה פותח עצמך לעולם על כל אמונה ודעת או שאתה מקובע בעולמך הקטן??... תחשוב על זה... כי עצבנת אותי ...אני לא אענש על אמונה ואיש לא.

למעלה