רוחות!

Alady insane

New member
אוך, ממש סיבכתם את זה- זה מאוד פשוט

כל מה שצריך לשאול את המוזה האפלה, זה "מדוע אנחנו שואלים את עצמנו למה אנחנו קיימים?" מדוע מלכתחילה אנחנו זקוקים למשמעות בחיים? ואיך מלכתחילה נוצרו הרעמים והברקים והפעולות הכימיות שסופן היו חיים? אני לא מאמינה בגרוש ב"אלוהים", אני מאמינה ב"אלוהות". יש הבדל של מאה אלף שגיאות בנושא בין זה לזה. אלוהים זה באמת מה שאנשים יצרו בשביל להאשים...כשמשהו טוב\רע קורה- זה בגלל אלוהים, שמשהו לא מובן- זה קשור לאלוהים כשאנשים מתים- זה רצון אלוהים. זה סתם דרך למנוע מעצמך להתמודד עם המציאות הקשה...אישית, זה מחליא אותי לחשוב שאנשים מקדישים את חייהם לסגידה לאלוהים במקום להקדיש את עצמם להתחברות עם המרכז האלוהי שבהם. הכי מפגר- זה כיפות.. כאילו מה-? אתם רוצים להפריד ביניכם לאלוהים? *לא* להיות חלק ממנו? מה הפאקינג קטע? למה לעזאזל בנים לא הולכים עם חצאיות? למה בנות? בכלל, לא בדיוק כוס התה שלי ה"דת". ואני בטוחה שרוב הפורום מסכים איתך.. נפש לא קשורה לאלוהים. נפש קשורה לאלוהות.

עופרN

New member
אאאאסססףףף היקר

היכולת להבחין בדברים על חושיים אלו הינה יחודית לאנשים מסויימיםועליהם ללמוד כיצד "לנצלם" לטובה לדוגמה היכולת לקבל כוחות לריפוי אנשים אחרים תקשור עוד אאאללל תפחד היה נכון לקבל על עצמך את היעוד שנתברכת בו

רוחות רפאים שלי...../images/Emo12.gif

היי אסף,אני בת 8 אני קותבת דרך הכרתיס של בת דודה שלי ויש לי גם סיפור לספר: יש ימים שאני ממש מפחדת מכל מיני דברים ובמיוחד מרוחות. אני גרתי במושב והבית שלי היה רדוף רוחות,מול בייתי היה מן בית ישן שגרו בו הרבים ושם כולם אומרים שיש שם רוצאח ואני תמיד חשבתי שאלו רוחות.אני נורא פחדתי ולא יכולתי לישון ובחלון המקלחת ראיתי תמיד את אותו בן אדם - רוח.פרצוף מכוער ועקום ולפעמים ראיתי חצי גוף לבן שקוף ואני חשבתי שזה או רוח או מלאך.אני חייבת לזוז לשמוע עוד דברים של אנשים היה כיף לכתוב לך ומקווה שתענה לי על זה. מקווה שתהיה שמח ותשקח את קול הדברים ההלה.

ובכן מתוקה

קראת את ההודעה שלך תודה על התגובה... מה ראית פרצוף של רוח??? איזה מפחיד!!

למעלה