קצת "דן" לחג ממני.

מצב
הנושא נעול.

salam9

New member
בלי כיתוב אלקטרוני

נמוך רצפה של "אגד".
אם אני לא טועה, מבין הראשונים הסדירים שהגיעו ל"אגד".
בלי כיתוב אלקטרוני
כפי שאוהד ציין למעלה היא מסתובבת בחולון באופן יומיומי על 92/73/74 בד"כ 92

אורי404

New member
איזו מהירות!!!

ולצידה 7400 של רמי ספיר!
לפי הטאסה!
איזו מהירות!!!
חשבתי אם לכתוב ברמז לגבי זה או שלא לכתוב ולסמוך על אחד ממכם ואני מופתע לגמרי לא מהתשובה, אלא מהמהירות! אמרתי לרמי ספיר שלום. אילו הייתי מצלם מצד הדלתות זה היה נגד השמש ואילו זה היה ממצד הנהג, ייתכן מאוד שלא הייתי תופש את כל האוטובוס בשלמותו ולכן לא צילמתי אותו.

mister K

New member
עבד על קו 18? די נדיר!

איזו מהירות!!!
חשבתי אם לכתוב ברמז לגבי זה או שלא לכתוב ולסמוך על אחד ממכם ואני מופתע לגמרי לא מהתשובה, אלא מהמהירות! אמרתי לרמי ספיר שלום. אילו הייתי מצלם מצד הדלתות זה היה נגד השמש ואילו זה היה ממצד הנהג, ייתכן מאוד שלא הייתי תופש את כל האוטובוס בשלמותו ולכן לא צילמתי אותו.
עבד על קו 18? די נדיר!

יצחקA

New member
על איזה קו עבדה ה 7400?

איזו מהירות!!!
על איזה קו עבדה ה 7400?
ראיתי אותה בפרופיל נוסעת היום באלנבי דרומה.

salam9

New member
הלוואי.

+++
וגם בקו 2.
הלוואי.
אני נוסע קבוע ב2. וכשאני מגיע לב"ג עם הקו אז אני רואה את אחד הקוים הנ"ל עם ה73XX ומעלה בעוד שבאופן תמידי קו 2 מכניסה את 6262 הנבלה או את 6101 או אחד מהמסריחולות. כנראה שתמיד אני נוסע שרק הנבלות עולות לעשות את הקו.

יצחקA

New member
ראיתי אותו פעם עובד עם ה 7400

הלוואי.
אני נוסע קבוע ב2. וכשאני מגיע לב"ג עם הקו אז אני רואה את אחד הקוים הנ"ל עם ה73XX ומעלה בעוד שבאופן תמידי קו 2 מכניסה את 6262 הנבלה או את 6101 או אחד מהמסריחולות. כנראה שתמיד אני נוסע שרק הנבלות עולות לעשות את הקו.
ראיתי אותו פעם עובד עם ה 7400
בקו 2 ביום שישי. דבר נוסף, באמצע השבוע אני מחכה לקו 5 מוקדם מאד בבוקר בשביל להגיע לבסלס ואני רואה מידי פעם את ה 7400 (אי אפשר לפספס בזכות הטאסות הלבנות) נוסעת בקו 2 בדיזנגוף לכיוון מסוף רידינג.

mister K

New member
לא מדויק!

לא מדויק!
בעיקרון רמי ספיר הוא רשותניק ונותנים לו כל בוקר מה שפנוי. אם לא נותנים לו משהו מיוחד הוא עושה טור בקו 40. בלי קשר לסידור הבוקר, אחר"צ הוא עושה באופן קבוע שני חצאי טורים בקו 119 בשעות 15:05 ו-17:05 מהכרמלית.

sl 3977

New member
אני מאוד שונא ng ../images/Emo46.gif

שבת שלום לכולם.
אני מאוד שונא ng

ואני מת שישביתו אותן ושיהפכו אותן לפחיות ושישרפו אותן אם באה ng אני לא עולה עליה אלא מחכה לsg כי sg אני מאוד אוהב אני שונא ng בגלל שרובן עגלות ונבלות שלא ברא השטן והסיבובים שלהן גורמים לי בחילה ויש להן ריח מאוד לא נעים מבפנים ושאני ופעם כמעט נפלתי בng שעמדתי בה בעת סיבוב בsg הנסיעה חלקה מאוד רובן מטוסים הסיבובים חלקים יש sg מאוד שקטות ומעולם לא כמעט נפלתי בsg

mister K

New member
מספיק עם השטויות טוב...

אני מאוד שונא ng

ואני מת שישביתו אותן ושיהפכו אותן לפחיות ושישרפו אותן אם באה ng אני לא עולה עליה אלא מחכה לsg כי sg אני מאוד אוהב אני שונא ng בגלל שרובן עגלות ונבלות שלא ברא השטן והסיבובים שלהן גורמים לי בחילה ויש להן ריח מאוד לא נעים מבפנים ושאני ופעם כמעט נפלתי בng שעמדתי בה בעת סיבוב בsg הנסיעה חלקה מאוד רובן מטוסים הסיבובים חלקים יש sg מאוד שקטות ומעולם לא כמעט נפלתי בsg
מספיק עם השטויות טוב...
ה-NG אחלה מפרקיות. מטוסי על, לא מזהמות כמו ה-SG העגלות והנסיעה בהן נוחה ונעימה. וחוץ מזה, אין כמו ריח של אוטובוס חדש!!!

sl 3977

New member
רותם זה לא שטויות ../images/Emo46.gif

מספיק עם השטויות טוב...
ה-NG אחלה מפרקיות. מטוסי על, לא מזהמות כמו ה-SG העגלות והנסיעה בהן נוחה ונעימה. וחוץ מזה, אין כמו ריח של אוטובוס חדש!!!
רותם זה לא שטויות

ותפסיק כבר להתנכל לי בגלל שדעותי לא מוצאות חן בעינך תעזוב אותי לנפשי

mister K

New member
אף אחד לא מתנכל לך

רותם זה לא שטויות

ותפסיק כבר להתנכל לי בגלל שדעותי לא מוצאות חן בעינך תעזוב אותי לנפשי
אף אחד לא מתנכל לך
פשוט להשוות NG מטוס על קולי ל-SG דרעק נבלה, זה בערך כמו להשוות אאודי TT לסוסיתא מודל 1972.

מצב
הנושא נעול.
למעלה