333 מסתובבת בחולון
333 מסתובבת בחולוןנמוך רצפה של "אגד".
אם אני לא טועה, מבין הראשונים הסדירים שהגיעו ל"אגד".
333 מסתובבת בחולוןנמוך רצפה של "אגד".
וגם 331 ו-332 חולוניות.333 מסתובבת בחולון
בלי כיתוב אלקטרונינמוך רצפה של "אגד".
מהראשונים לאחרונים.קצת "דן" לחג ממני.![]()
תודה לאיל, שענה לי למעלה יותר.קצת "דן" לחג ממני.![]()
ולצידה 7400 של רמי ספיר!שבת שלום לכולם.
איזו מהירות!!!ולצידה 7400 של רמי ספיר!
לפי הטאסה!
עבד על קו 18? די נדיר!איזו מהירות!!!
חשבתי אם לכתוב ברמז לגבי זה או שלא לכתוב ולסמוך על אחד ממכם ואני מופתע לגמרי לא מהתשובה, אלא מהמהירות! אמרתי לרמי ספיר שלום. אילו הייתי מצלם מצד הדלתות זה היה נגד השמש ואילו זה היה ממצד הנהג, ייתכן מאוד שלא הייתי תופש את כל האוטובוס בשלמותו ולכן לא צילמתי אותו.
על איזה קו עבדה ה 7400?איזו מהירות!!!
חשבתי אם לכתוב ברמז לגבי זה או שלא לכתוב ולסמוך על אחד ממכם ואני מופתע לגמרי לא מהתשובה, אלא מהמהירות! אמרתי לרמי ספיר שלום. אילו הייתי מצלם מצד הדלתות זה היה נגד השמש ואילו זה היה ממצד הנהג, ייתכן מאוד שלא הייתי תופש את כל האוטובוס בשלמותו ולכן לא צילמתי אותו.
על איזה קו עבדה ה 7400?
ראיתי אותה בפרופיל נוסעת היום באלנבי דרומה.
19/129 קבועעל איזה קו עבדה ה 7400?
ראיתי אותה בפרופיל נוסעת היום באלנבי דרומה.
הלוואי.+++
וגם בקו 2.
ראיתי אותו פעם עובד עם ה 7400הלוואי.
אני נוסע קבוע ב2. וכשאני מגיע לב"ג עם הקו אז אני רואה את אחד הקוים הנ"ל עם ה73XX ומעלה בעוד שבאופן תמידי קו 2 מכניסה את 6262 הנבלה או את 6101 או אחד מהמסריחולות. כנראה שתמיד אני נוסע שרק הנבלות עולות לעשות את הקו.
לא מדויק!19/129 קבוע
אני מאוד שונא ngשבת שלום לכולם.
מספיק עם השטויות טוב...אני מאוד שונא ng![]()
ואני מת שישביתו אותן ושיהפכו אותן לפחיות ושישרפו אותן אם באה ng אני לא עולה עליה אלא מחכה לsg כי sg אני מאוד אוהב אני שונא ng בגלל שרובן עגלות ונבלות שלא ברא השטן והסיבובים שלהן גורמים לי בחילה ויש להן ריח מאוד לא נעים מבפנים ושאני ופעם כמעט נפלתי בng שעמדתי בה בעת סיבוב בsg הנסיעה חלקה מאוד רובן מטוסים הסיבובים חלקים יש sg מאוד שקטות ומעולם לא כמעט נפלתי בsg
רותם זה לא שטויותמספיק עם השטויות טוב...
ה-NG אחלה מפרקיות. מטוסי על, לא מזהמות כמו ה-SG העגלות והנסיעה בהן נוחה ונעימה. וחוץ מזה, אין כמו ריח של אוטובוס חדש!!!
אף אחד לא מתנכל לךרותם זה לא שטויות![]()
ותפסיק כבר להתנכל לי בגלל שדעותי לא מוצאות חן בעינך תעזוב אותי לנפשי
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.