קצת "דן" לחג ממני.

מצב
הנושא נעול.

אורי404

New member
יכול להיות שאתה מתבלבל עם 2354.

חשבתי ש 2359 עדיין הושבתה. בכל מקרה
נסעתי בה בקו 4 בת"א לפני כמה חודשים.
יכול להיות שאתה מתבלבל עם 2354.
את 2351, 2352 ו 2358 ראיתי אתמול בפתח תקווה עם SU280F או SU290F: 2299, 2304, 2314 (בתמונה למעלה יותר), 2316, 2325, 2328 הזוועה, 2329, 2336 ועוד.

אורי404

New member
תמונות נוספות מהיום.

קצת "דן" לחג ממני.
תמונות נוספות מהיום.
קיבלתי ב
מצלמה חדשה: FinePix A350. את התמונות פה אני מעלה ישירות מהמצלמה (עדיין לא שיפרתי תמונות). זהו מאן שהיה של "דן" וכיום הוא אצל "סופרבוס" בתחנה המרכזית של רמלה. בבוקר, אגב, ראיתי את הוולוו הנמוך רצפה שלהם, שדומה לאלה שיש ל"מטרודן" ול"קווים", אך לא הספקתי לצלם אותו.

3979 לשעבר אם אני לא טועה

תמונות נוספות מהיום.
קיבלתי ב
מצלמה חדשה: FinePix A350. את התמונות פה אני מעלה ישירות מהמצלמה (עדיין לא שיפרתי תמונות). זהו מאן שהיה של "דן" וכיום הוא אצל "סופרבוס" בתחנה המרכזית של רמלה. בבוקר, אגב, ראיתי את הוולוו הנמוך רצפה שלהם, שדומה לאלה שיש ל"מטרודן" ול"קווים", אך לא הספקתי לצלם אותו.
בעוד אחיו בדן כבר הושבתו הוא עדיין ממשיך לנסוע, אני רואה. בכל מקרה, הצביעה הזו ממש מתאימה לדגם הזה. ממש יפה. מזכיר לי את הצביעה הקודמת של 4081 (כאשר הצבעים מתחלפים במקום נמוך יותר מאשר קו החלון). גם הצבע השחור בין החלונות מתאים מאוד. אני אפילו אחטא בכפירה כאן ואומר שהצביעה הזו גורמת לו להראות חדש יותר... או משהו כזה. והוא נראה הרבה יותר טוב מאשר הEL בצביעה כדאת - ג'קי פרסם תמונה שלו כאן לפני שבוע בערך אם אני זוכר נכון.

846

Active member
אתה מתלהב מהצביעהבין

בעוד אחיו בדן כבר הושבתו הוא עדיין ממשיך לנסוע, אני רואה. בכל מקרה, הצביעה הזו ממש מתאימה לדגם הזה. ממש יפה. מזכיר לי את הצביעה הקודמת של 4081 (כאשר הצבעים מתחלפים במקום נמוך יותר מאשר קו החלון). גם הצבע השחור בין החלונות מתאים מאוד. אני אפילו אחטא בכפירה כאן ואומר שהצביעה הזו גורמת לו להראות חדש יותר... או משהו כזה. והוא נראה הרבה יותר טוב מאשר הEL בצביעה כדאת - ג'קי פרסם תמונה שלו כאן לפני שבוע בערך אם אני זוכר נכון.
אתה מתלהב מהצביעהבין
החלונות... יש או היה אוטובוס אחד לפחות שבין החלונות נישאר צבע ה"קרם" של דן....

אורי404

New member
אם כך, מי יודע.

אם כך, מי יודע.
אולי נראה את האוטובוסים שהושבתו מ"דן" אצל חברות אחרות. מה דעתכם? 4061 אצל "קווים", 3977 ו-3961 אצל "סופרבוס"...

nahag

New member
3979

3979
3979 הראשון מדגם 4000 שלנו קיבל אותו חדש חמודות דוד מקו 47 בזמנו מכונה שמורה ומעולה

ודרך אגב

תמונות נוספות מהיום.
קיבלתי ב
ודרך אגב
אחד ה"מגזרים" של אוטובוסים שהכי מעניינים אותי אלו רכבים שהיו בדן או אגד פעם והיום הם בבעלות אחרת. לדוגמה המידיבוסים הישנים של אגד, שכיום הרבה מהם נמצאים בבעלות חברות הסעה פרטיות ועדיין עובדים במלוא המרץ... לכן אני מודה לך במיוחד על תמונה זאת.

אורי404

New member
../images/Emo13.gif אין בעד מה, יאיר.

ודרך אגב
אחד ה"מגזרים" של אוטובוסים שהכי מעניינים אותי אלו רכבים שהיו בדן או אגד פעם והיום הם בבעלות אחרת. לדוגמה המידיבוסים הישנים של אגד, שכיום הרבה מהם נמצאים בבעלות חברות הסעה פרטיות ועדיין עובדים במלוא המרץ... לכן אני מודה לך במיוחד על תמונה זאת.
אין בעד מה, יאיר.
אפשר אולי בעתיד לפתוח שרשור מיוחד של רכבים, שהיו ב"אגד" וב"דן" והתגלגלו הלאה לחברות שונות. בינתיים, מכיוון שהזכרת את המידיבוסים הישנים של "אגד", הנה אחד מהם, שצילמתי לפני חצי שנה.

הנה עוד אחד

אין בעד מה, יאיר.
אפשר אולי בעתיד לפתוח שרשור מיוחד של רכבים, שהיו ב"אגד" וב"דן" והתגלגלו הלאה לחברות שונות. בינתיים, מכיוון שהזכרת את המידיבוסים הישנים של "אגד", הנה אחד מהם, שצילמתי לפני חצי שנה.
הנה עוד אחד
צולם ביום ראשון האחרון 30/4/2006, רחוב יגאל אלון תל אביב.

נסיון להקטנת התמונה

אין בעד מה, יאיר.
נסיון להקטנת התמונה
את הטשטוש לצערי לא ניתן לתקן ועמכם הסליחה.

אורי404

New member
תודה, יאיר.

נסיון להקטנת התמונה
את הטשטוש לצערי לא ניתן לתקן ועמכם הסליחה.
תודה, יאיר.
יש לא מעט מהמיניבוסים האלה שהיו של "אגד" ונמצאים אצל חברות פרטיות שונות, כמו: "טיולי גילי", "רן-שי", "הסעות און-ליין", "מרגלית" (לפחות בעבר, אני לא בטוח אם בהווה), חברה מחולון ("מטיילי חולון" או שם דומה) כמו כן, גם בבני ברק ניתן לראות לא מעטים כאלה שהיו של "אגד". כמדומני, בתמונה שלך, יש מאחוריה מאן או איווקו (אנ מהמר על מאן) עם מרכב שדומה למרכב הישראלי של מרצדס 303.

אכן מ.א.ן

תודה, יאיר.
יש לא מעט מהמיניבוסים האלה שהיו של "אגד" ונמצאים אצל חברות פרטיות שונות, כמו: "טיולי גילי", "רן-שי", "הסעות און-ליין", "מרגלית" (לפחות בעבר, אני לא בטוח אם בהווה), חברה מחולון ("מטיילי חולון" או שם דומה) כמו כן, גם בבני ברק ניתן לראות לא מעטים כאלה שהיו של "אגד". כמדומני, בתמונה שלך, יש מאחוריה מאן או איווקו (אנ מהמר על מאן) עם מרכב שדומה למרכב הישראלי של מרצדס 303.
אכן מ.א.ן
גם אותו צילמתי. יש כזה דבר מ.א.ן 16-290? זה מה שכתוב לו ליד הדלת...

אורי404

New member
תודה, יאיר. תמונות יפות.

אכן מ.א.ן
גם אותו צילמתי. יש כזה דבר מ.א.ן 16-290? זה מה שכתוב לו ליד הדלת...
תודה, יאיר. תמונות יפות.
לפי הכיתוב שבשילוט שעל האוטובוס זהו היה אוטובוס של מועצה איזורית. האוטובוסים האלו היו נפוצים במועצות האיזוריות. באשר לשאלתך - כן. זהו מאן HOCL 16-290. ייתכן שגם האוטובוס הלבן השלישי הוא מאותו סוג. ל"יונייטד טורס" יש מאן 16-290 עם מרכב שדומה לאוטובוס הלבן. מאן 16-290 יש גם עם מרכב "איריזר" והיו בעבר כאלה ל"תור בוס" ו"מטרופולין" וחלק מהם נמכרו לחברות אחרות. יאיר, אם זכור לך - היה בעבר אוטובוס לבן של בית הספר לנהיגה "מרתון". הוא היה דומה לאוטובוס שבתמונה.

זה של מטיילי יוספי.

תודה, יאיר. תמונות יפות.
לפי הכיתוב שבשילוט שעל האוטובוס זהו היה אוטובוס של מועצה איזורית. האוטובוסים האלו היו נפוצים במועצות האיזוריות. באשר לשאלתך - כן. זהו מאן HOCL 16-290. ייתכן שגם האוטובוס הלבן השלישי הוא מאותו סוג. ל"יונייטד טורס" יש מאן 16-290 עם מרכב שדומה לאוטובוס הלבן. מאן 16-290 יש גם עם מרכב "איריזר" והיו בעבר כאלה ל"תור בוס" ו"מטרופולין" וחלק מהם נמכרו לחברות אחרות. יאיר, אם זכור לך - היה בעבר אוטובוס לבן של בית הספר לנהיגה "מרתון". הוא היה דומה לאוטובוס שבתמונה.
זה של מטיילי יוספי.
לדעתי את הכיתוב "מועצה איזורית" שכחו להוריד... האוטובוס אסף ילדים חרדים מאיזה בית ספר ברחוב יגאל אלון, ולכן לא נראה לי שהוא עדיין שייך למועצה איזורית. האוטובוס של "מרטון" לא קיים עדיין?

והשלישי בטור

תודה, יאיר.
והשלישי בטור
עוד מ.א.ן, אבל פחות מעניין לדעתי...

יצחקA

New member
תתחדש!

תמונות נוספות מהיום.
קיבלתי ב
תתחדש!

אוהד11

New member
89-996-01 = 3979

תמונות נוספות מהיום.
קיבלתי ב
89-996-01 = 3979

מצב
הנושא נעול.
למעלה