קצת אמונה לא תזיק...

אלוהימת

New member
הלכת לידעוני וחזרת מאמין ../images/Emo3.gif

מה אגיד לך ? כל כך הרבה כמוך שטף הזרם הזה של החוזרים בתשובה ומגלי אלוהים מטעם אחרים ומטעם עצמם. קצת משעמם. אבל אתה בטוח שהשכינה התגלת לך. אז בדבר אחד אתה צודק - אם בחרת להאמין, אין על מה להתווכח. אבל אם זו בחירה כל כך פשוטה, למה יש לך צורך להוכיח שזה הגיוני ? כנראה, בגלל שזה לא כל כך הגיוני, ואם מדובר בהגיון ולא סתם בבחירה אישית, אז בהחלט יש על מה להתווכח ! אלוהימת לא בגלל שפעם הוא חי, אלא בגלל שמעולם לא הייתה חייה כזאת בנמצא ! ממש כשם שתמיד היו מאמינים, והם חיים וקיימים עד היום הזה. והם מאמינים במשה ובישו ובמוחמד ובבודהא ובעוד חמש מאות סוגים של אלוהות. אז ברוך הבא לזרם ששטף את שטופי המוח, למה לך לספר לנו כמה אמונה צריך, אם קצת ואם הרבה. הכל קשקוש באותה הרמה בדיוק. אין הבדל. משה
ישו
מוחמד
ו...
... תמשיך לחפש, אולי האלוהים שלך בכלל נמצא במקום אחר?

nas636

New member
שוב-אני לא רוצה להיכנס לזה, כל העולם הזה,

היקום הזה, החיים האלה, ממש במקרה קיימים. צודק/ת

אלוהימת

New member
מוזר שאתה מתריס בפני משפט שמעולם לא אמרתי

אבל זה בסדר, תמשיך להתווכח עם עצמך, זו דווקא דרך טובה למצוא את הפתח החוצה, וכשתגיע אתה מוזמן למחוזות ההגיון לנשום אוויר נקי. בהצלחה !

רק מה בין כל זה לבין היהדות

יש הרבה מאד דתות יפות בעולם. אני אפילו מתכבד להזמינך לפורום 337. אפילו יש אנשים רוחניים בעלי "כוחות". מה בין זה לבין יהוה?

nas636

New member
האם טענתי שיש קשר בין זה ליהדות?

טענתי שבד"כ אנשים שיש להם את היכולות האלה, קיבלו אותם מאנשים דתיים, יכול להיות גם דתיים שלא יהודיים, אין פה יחוד ליהדות, אין פה שיוך לאלוהים זה שמתואר בתנ"ך. לא טענתי שאני מאמין בתנ"ך או באל שמתואר בתנ"ך, להפך - יש לי הרבה ספקות לגבי כל זה, אבל.... כשאתה נתקל בתופעות כמו שתיארתי פה בשרשור, אז אתה מתחיל לחשוב שיש נשמות, ושיש דברים מעבר, ושאתה מסתכל על היקום הזה בצורה מעמיקה, אתה מתחיל להבין שמישהו חכם במיוחד שקיים שם למעלה תכנן הכול, והיו צריכים לקרות כל כך הרבה דברים שיקרו מעצמם בשביל שנהיה פה בכלל.

../images/Emo45.gif

ונניח שכל זה נכון. מה בין זה ליהדות! גם אלו המאמינים בדת הבודהה מאמינים בדברים אלו.

חשבתי

שאתה מנסה להוכיח שיש אלוהים ודרך זה להוכיח שהתורה נכונה. עצם זה שאתה כתבת שלא יודע. אבל קודם כל,נניח שתופעה זו קיימת זאת לא עדות לקיום אלוהים זה יכול להיות משהו בטבע. ב.נניח שבעקבות זה אתה מסיק שיש אלוהים,אבל אין לזה שום קשר לתורה. וחוץ מזה,אם כבר דיברנו על יהדות. למרות שאני חילונית שלא מאמינה כלל בתורה,אני אוהבת את החגים וחוגגת אותם בדרכי שלי. זה שאני חילונית שלא מאמינה כלל בתורה זה לא אומר שאין דברים יפים ביהדות. יש ביהדות גם דברים יפים.ואני לא מתכוונת לאבד אותם בגלל שחילונית.

T o K i O

New member
סרטון שהביא Hux FluX על נמרוד הראל.

http://www.flix.co.il/tapuz/nimrod/showVideo.asp?m=1257443 תראה ותבין. (דמיין לך מה היה קורה במידה והוא היה טוען לאיזה מיסטיות או קשר עם האלוהים..)

nas636

New member
מה אתה משווה בין נמרוד הראל לבין זה, ראיתי את

כל הסרטונים שלו, זה שהוא מורח קרם הגנה ואז בא לאנשים ואומר להם לחשוב על משהו תוך כדי שהוא נוגע להם בפנים ואז אומר להם שהם חשבו על הים, מעולם לא ראיתי את נמרוד הראל בא לבן אדם ואומר לו: ההורים שלך התכוונו לקרוא לך בשם הזה, אתה מנגן בגיטרה שירים כאלה, ויש לך כתם לידה פה ופה. נמרוד הראל משתמש ב: חשמל סטטי, אבץ, זריזות ידיים, אשליות אופטיות, חוטים מיוחדים, דבק מיוחד לידיים להרים דברים, וגם תעתועי מצלמה ועוד הרבה טריקים שאין פה מקום לציין, אבל יש לומר לזכותו שהוא אמן חושים מדהים, הוא מוכשר והוא מאוד מאוד מלומד במגוון תחומים.

אלוהימת

New member
נמרוד הראל הוא בדרן, שהדבר הטוב שאפשר להגיד

עליו שהוא לא הופך עצמו 'לבעל כוחות' ונשאר על במת הבידור, שם מקומו. אתה פגשת רמאים שעושים אנשים כמוך לצחוק. תהיה בריא !

nas636

New member
אתה מוזמן ללכת למיסטיקנית בשם אורנה אסף

מיסטיקנית מאיזור כרמיאל, במידה והיא רמאית, אתה תדע לא? תלך ואז נראה מי עושה מאנשים צחוק ומי לא. הבעייה אתכם הסופר-ספקנים זה שאתם ישר ממהרים להסיק מסקנות ולהתגונן. ואגב נמרוד הראל לא רק בדרן, הוא מנטליסט מוכשר מאוד ויש לו יכולות מדהימות נכון שהוא אתאיסט, והוא לא מאמין בכוחות על-טבעיים, אבל זה לא אומר שהוא צודק. יש רמאים, יש נוכלים, יש מתחזים, יש כאלה עם אינטואיציה חזקה בסה"כ, ויש כאלה שבאמת יש להם כוחות.

הרזבם

New member
אתה משוכנע ולכן אינך מסוגל לראות

היכן נמצאת אחיזת העיניים. לעיתים המאחזים הם כה טובים וכל כך מקצועיים שאין אפשרות לגלות את הטריק אלא אם כן גילו לך אותו במפורש. בסרטון הבא אפשר לראות במדויק את כח האוטוסוגסטיה בפעולה. רואים בבירור גם שכאשר ההדגמה היא על אדם חיצוני, התוצאה אחרת לגמרי. אדם מיומן יפטור את "כוחותיו" של ה"מאסטר" מהשניה הראשונה. אדם שאינו בקיא בעניינים אלה עלול לטעות ולהאמין. כל דבר שאינך יודע או מבין, ולא למדת באופן מסודר, עלול להיראות לך כ"כוחות" מסוג כלשהו. אני חושב שאילו תלך לבית ספר לקוסמות, או תיקח כמה שיעורים אצל נמרוד הראל למשל, תוכל לגלות את הטריקים בהם משתמשים מאחזי העיניים. גם להיות מאחז עיניים זהו מקצוע.

nas636

New member
לזה אתה קורא אחיזת עיניים, מה נסגר איתך?

וואיי...אנשים ספקנים זה ממש בעייה, אי אפשר לדבר איתם, זה כאילו קראת רק מילה אחת מכל השרשור הזה והתמקדת בה ושכחת מכל השאר, שכנעת את עצמך שאכן כתבתי פה שהייתי במופע של צ'קו ודיקו ונשארתי המום, הדגמת פה למופת אוטוסוגסטיה, בכלל ספקנים קיצוניים ומאמינים קיצוניים משתמשים בזה כל הזמן. על איזה אחיזת עיניים בדיוק דיברתי, זה שאישה אומרת לך דברים ממש מדוייקים עליך, זה אחיזת עיניים?

הרזבם

New member
זו בהחלט יכולה להיות אחיזת עיניים

אל תפסול אפשרות זו כה מהר. העובדה כי אינך יודע או מבין כיצד היא עושה זאת אינה מצביעה בהכרח על כך שהיא בעלת כוחות. עצם זה שאתה כה משוכנע שכוחות כאלה קיימים מונע ממך את ספקנות בריאה. ומה תועלת צמחה לך צהמידע שאותה ג'יפסי העלתה בפניך? הרי את התרטים שאמרה לך כבר ידעת - שאחרת לא היית כה נדהם...

nas636

New member
נראה כאילו כתבת את ההודעה הזאת למישהו אחר

ולא קראת את מה שכתבתי, נראה לך באמת שאני לא יודע באמת מה זה אחיזת עיניים, שאני לא יודע איך כל הקוסמים עושים את הקסמים, הרי כתבתי פה, הודעה אחת למעלה מהם הטריקים שנמרוד משתמש בהם, אז מה אתה בא ואומר לי: "תיקח כמה שיעורים אצל נמרוד הראל למשל, תוכל לגלות את הטריקים בהם משתמשים מאחזי העיניים" כאילו שהוקסמתי מהמופעים שלו ואני טוען שיש לו כוחות.

הרזבם

New member
קרא שנית את הודעתי

במחילה מכבודך. נראה שלא הבנת מילה ממה שכתבתי. העובדה כי אינך מבין או יודע כיצד מגלה אותה ג'יפסי את המידע אודותך אינה בהכרח מצביעה על כך שהיא בעלת כוחות.

אלוהימת

New member
מנטליסט זה מקצוע? עיסוק ? בידור ?

מה גורם ל 'מנטליסט מוכשר בעל יכולות מדהימות' להיות בדרן סוג ב' על במות סוג ג' ? ולמה הידיעה שלי על דברים היא התגוננות, בעוד שהידיעה שלך היא ...ידע ? 'איטואיציות חזקות' הפך מושג נרדף למאחזי עיניים. לכל אדם יש' אינטואיציות', הבעיה שאתה שוכח ומתעלם מהשטויות ודברי ההבל, ואם משהו מתקיים אתה מזנק בשמחה - הנה אמרתי ! כמו אותו ידעוני שניבא לאדם מסויים שהוא עומד למות ממחלה קשה. ואותו אדם באמת מת ממחלה קשה ...אחרי 40 שנה. אז מי שמאריך ימים סופו לחלות ולמות... אבל מי שרצה להאמין הניד ראשו בהתפעלות ואמר - מנטליסט ! בעל כוחות ! מתקשר עם האלוהים !. כמו שאמרתי, אתה מוזמן לצאת מהחפירות ולנשום אוויר נקי של הגיון בריא. זה יועיל לך.

nas636

New member
ת'כלס צודק, יש הרבה מיסטיקנים חרטא לגמרי....

אבל, האנשים שבאמת קיבלו את היכולות האלה הם לא ידועים, הם מאוד צנועים והם גם לא לוקחים כסף והם תמיד אומרים לך דברים נכונים ואמיתיים עליך, ושוב: לא דברים כלליים.

למעלה